Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2008 11:11 - Лъжата – антисемитизъм
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3229 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.11.2008 18:27


Настоящата брошура се позовава на основните учения на евреите, върху които се основава целия живот и политика на самозвания "богоизбран" народ, несправедливо поставящ се над всички други нации. Крайно време е народите да се пробудят от този летаргичен сън! 
– казва Ерих Глагау 

– СОФИЯ – 2001 – САМИЗДАТ – 4-то международно издание  
Erich Glagau Beethovenstra?e 14 D-34225 Baunatal
Tel. + Fax. 0049 (0) 561 / 491 28 50

Ерих Глагау

ЛЪЖАТА  – антисемитизъм

Кратка биография

Ерих Глагау е роден на 17 юли 1914 година в град Кьонигсберг, Източна Прусия.  Стремейки се целенасочено към своята мечта от детство, той става отначало цивилен, а по-късно военен летец и авиационен специалист.

Преживявайки войната и после военнопленнически лагер, Глагау работи като търговски представител, занимавайки се с изучаването на пазарите в своята страна и в чужбина, също така като журналист и завеждащ фирма.

От 1980 г. насам Ерих Глагау отдава цялата си душа на литературна дейност. Написал е много повести, романи и научно-популярни книги, умело украсени и наситени с хумор и драматизъм. До сега е публикувал 22 книги, с които става известен автор не само в Европа но и в задокеанските страни.

Поради изключителната му злободневност предлагаме на политически мислещия и търсещ български читател един от най-новите трудове на Ерих Глагау –

Лъжaта – «антисемитизъм».

Настоящата брошура се позовава на Тората (Стария Завет) и на Талмуда (основното учение на евреите), върху които се основава целия живот и политика на самозвания «богоизбран» народ, несправедливо поставящ се над всички други нации.

Крайно време е народите да се пробудят от този летаргичен сън! – казва Ерих Глагау «Aнтиюдаизмът, (антимозаизмът)» е легитимна и законна самоотбрана !

Понятията са инструменти на мисленето. За да объркат мисленето на хората "интернационалистите" и техните "национални" слуги, фалшифицират незабелязано основни понятия – формата остава същата, а съдържанието бива подмененено. Употребявайки фалшифицираните понятия, хората изказват изречения, коректни съгласно формалната логика, но неистинни (лъжовни) по съдържание.

Затова, преди спор, да се уговорим върху съдържанието на основните понятия !
Разобличаване на мошеничеството с понятието «антисемитизъм»
Какво означава понятието «антисемитизъм»?

Понятието «антисемитизъм» предполага наличие на понятие «семитизъм». За «семитизма» енциклопедията не съобщава нищо! Тоест той не съществува! По същата логика, няма и «антисемитизъм»! Съществуват обаче две подобно звучащи понятия: «семитист» и «семитистика». Първото означава изследовател на старо- и новосемитски езици и литература. Второто понятие означава съответната наука. Впрочем, с установяването на това е решен и самия въпрос.

Тук обаче става дума за едно обхващащо целия свят мошеничество посредством обобщаващото понятие «антисемитизъм». На света се пласира не просто евтина долнокачествена стока; зад това се крие цяла една индустрия! В тази брошура ще разясним всичко това в подробности.

Една организирана клика се възползува от инертността и простодушието на мамените, тъй като последните не са в състояние да прозрят лукавщината на тези мошеници. По такъв начин, изобретателите на лъжата «антисемитизъм» правят един огромен гешефт!

Измамниците играят ролята на заслужаващи състрадание преследвани, будейки съчувствието на целия свят. Изключително с маскировачна цел те използуват нищо не значещото и затова водещо до заблуждение понятие «антисемитизъм», а за невидимия враг – понятието «антисемит».

Каква цел преследва тази кампания? Тя е хитроумен способ, чиито изобретатели не се стесняват с помощта на измама и клевети да дискредитират онези, които им се изпречат на пътя. Всички тия действия служат за постигането на една единствена цел – пари! Така, от алчност един мироглед се превръща във метод за печалба на пари!

За щастие, сред същия този народ има и разумни хора, които отхвърлят подобни методи и даже разказват вицове за това:

«Един стар и един млад евреин вървят през градския парк във Франкфурт. Над дърветата прелита птичка, цвръква върху тях и отлита. Старият евреин поучава младия: «Проклет антисемитизъм! А за другите те пеят!».

Кой не знае старата и винаги обещаваща успех джебчийска мъдрост: «Дръжте крадеца!» Да, това е рецептата на дребните крадци-джебчии по пазарите! Но когато се касае за «големи суми», то тези мошеници на едро измислят нещо ново. – Принципът обаче остава същия: Крадецът на дребно, за да отврече вниманието от себе си набеждава бързо някой наколо, нямащ и понятие за това. Мошениците от висша класа не се занимават с дреболии; с помощта на пригодения за целта призив «Дръжте крадеца!» – (разбирай «антисемитизъм») те набеждават цели групи и дори цели народи! – Ние ще докажем това!

Как е възникнала измамата с «антисемитизма»? И как тя се проявява в постоянно промянящи се варианти? Защо това мошеничество от толкова голям калибър все още не е разобличено? Да разясним нещата що се отнася до най-грозната дума на всички времена:

Кои са семити?

Съгласно енциклопедията, към семитите се отнасят повечето арабски народи. Кой обаче е противник на тези арабски семити? Ако трябва да бъдем точини, то това са израелците! Нали те от дълго време водят унищожителна война срещу арабските си съседи. Други народи, които биха били врагове на семитите практически няма, още по-малко такива, които едва ли имат допирни точки с арабите. Особено европейците и определени кръгове в САЩ отново и отново биват обвинявани, че са «антисемити». Но това би означавало, че работят заедно с изреаелците и както тях се стремят към унищожаването на арабите. Това обаче е абсолютна безсмислица!

Само малка част от евреите по света и сред израелците са семити. Ционистките евреи, за да прикрият своите тъмни дела използуват в своята постоянна психологична война, голямата маса от семитите, в известен смисъл в качеството на жив щит, или по-добре казано – като шапка-невидимка! С помощта на нищо не означаващата дума-лозунг «антисемитизъм», те без каквото и да е основание си присвояват все нови и нови незаслужени привилегии. Тоест, това е метода на крадците-джепчии – «Дръжте крадеца», но прилаган в световен мащаб!

В книгата на Норман Г. Финкелштайн «Индустрията-Холокауст» (Norman G. Finkelstein, «Die Holocaust-Industrie», 2001, Piper-Verlag) ще намерим една особено сполучлива мъдрост: «За организираните американски евреи тази театрална хистерия за нов антисемитизъм служеше за достигането на много цели». Виждаме, че тук се прави същото разкритие!

Неосведоменото мнозинство трябва да бъде въвлечено в заблуждение що се отнася до истинските намерения на организираните евреи по отношение на неевреите.

Причината за враждата между евреите и неевреите лежи в целите на създадената от Моисей религия! Именно този факт ционистките евреи се стараят да прикрият! Единствено това е истинския смисъл на разводненото, клеветническо и преди всичко измамно прикрито оръжие – «антисемитизма».

Подстрекатели из средата на евреите са ционистите и ортодоксалните. Те диктуват сценария на световното еврейство. Те заблуждават целия свят с твърдението, че «антисемитизма» е умишлено, многостранно и подбуждано от умраза дискриминиране на еврейския народ. Това е една умишлена, основаваща се на Талмуда лъжа!

С помощта на тази основна лъжа ционистите и ортодоксалните създадоха понятието «антисемитизъм», тази многозначна дума-лозунг, придавайки и престъпен характер! Точно така, както учи Талмуда! Тази убийствена грозна дума има не само психологическо въздействие, тя действително използува насилие във всички области на живота на мнимата конкурентна борба за преживяване. Всички биват обявени за противници на този уж «богоизбран» народ. Ако хората в Европа и Америка бяха равни пред закона, както това изисква «Декларацията за правата на човека», то всеки, който употребява подстрекателското ругателство «антисемитизъм», би тябвало да бъде подведен под отговорност.

Ония, които биват изнудвани, стопански ограбвани, политически дискриминирани и унищожавани като народ, биват обвинявани от «богоизбраните» с помощта на убийствени клевети, в «антисемитизъм» и с помощта на еврейската власт над медиите – заклеймени като «антисемити». По този начин трябва да бъдат унищожени онези, които се опитват да се защитават.

Платени слуги*) подстрекават също така срещу собствения си народ. Използуваната при това тактика произтича от дългогодишния опит за водене на психологична война: Който има пари и владее средствата за масова информация, той владее също и масите.

Днес, през 2001 година, положението изглежда, че може да се промени. Разбира се не всички технически достижения са полезни за човечеството, но що касае до интернета, можем да се надяваме, че с негова помощ и сравнително малоимотните получават възможност да се изкажат публично по разни въпроси, което ще помогне накрая истината да се наложи. Естествено, това е известно на международните подстрекатели и техните «национални» слуги и те вече призовават за сражение на широк фронт с всички обвинения накуп в нарастваща градация: престъпник – убиец – «антисемит»!

Впрочем в какво те набеждават така наречените «антисемити»? От векове насам, целта на ционистите и ортодоксалните e господство над останалите народи, а последните са длъжни безропотно да търпят това. Този, който не е съгласен, който се противопоставя и дори провежда разяснителна дейност, бива прикован на световния стълб на позора с помощта на убийственото и грозно название «антисемит».

«Антисемитизмът» трябва да бъде духовната проказа на човечеството, а набедения за «антисемит», е един вид прокажен, който трябва да се постави под карантина. Той бива изолиран! Дори нещо повече, както в древността той бива поставен извън закона, подхвърлен на произвола на държавните органи и «полезните идиоти», както и на продажните средства за масова информация за «медийна екзекуция».

На какво се основава стремежа на ционистите и ортодоксалите да владеят другите народи?

Това е Моисеевото петокнижие от Стария Завет... Това е така наречената «богоизбраност» на евреите. Благодарение на саморъчно скалъпената «религия» от нейния основоположник Моисей, назована в негова чест Мозаизъм, всички други народи биват деградирани до малоценни слуги на «богоизбраните»!

Всеки проницателен човек лесно ще разпознае доказателствата за това, съдържащи се в Библията и другите юдейски книги. За съжаление, принадлежащите към «народите», както неевреите (гоите) биват наричани от евреите, са дотам несъобразителни, че техните противници без особено усилие водят своята игра. Но далеч по-опасни са онези гои (неевреи), които като слуги на ционистите и ортодоксалните пряко или косвено, се оставят да бъдат заплащани за своите услуги. Както казват ционистите: Каква му е цената?

«Талмудът» (Учението) произлиза от националната религия на Моисей. В известен смисъл Талмудът представлява изпълнение предписанията на Моисеевата религия. Това е добре известна тактика, състояща се в това, че «Божието слово» се нуждае от тълкуватели. И тези коментатори манипулират всичко така, както е необходимо на самозваните «богоизбрани» за техните цели.

И двете книги на Моисеевата вяра – библейската Тора и Талмуда – вече в продължение на почти три хиляди години представляват основа за постигането на бленуваната цел – власт над всички други народи. Пътя и средствата за постигането на тази цел са неразбираеми за безпристрастния, простодушен човек. Разпространяваното мнение, че такава налудна идея е невъзможна, тъй като «народите» (гоите) даже не са в състояние да си въобразят подобно коварно намерение, до сега много улеснява ционистите и ортодоксалните в успешното водене на тази психологична война за поробване. 

Измамата с така наречените библейски привилегии

Според твърдението на всички официални евреи – народ, нация, религия и народен Бог Яхве (Йехова), представляват пълно единство. Това може да се прочете при евреина Гюнтер Щембергер в книгата «Религията на евреите», (Gunter Stemberger, Judische Religion", Beck.Rh. 2003).

Полагайки големи усилия «майсторите на лъжата» използуват измамата за водене на тази психологична война с поразителен успех. Всички други техни дързости произтичат от този факт. Заедно с «божиите» повели в Библията и Талмуда намираме наставления за използуването на лъжата, като «законно» средство за борба на «богоизбраните» срещу целия останал свят!

Съгласно «Първа книга на Царете» 22,22 и «Втора книга на летописите» 18,20 в качеството на допустим съратник в борбата Яхве (Йехова) създава духа на лъжата, която прилежно бива използувана от самозваните «богоизбрани»: «А той казва (духа на лъжата): Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. И Господ (Яхве) рече: Tи можеш да го подведеш и ще сполучиш; излез, и стори така».

В своето «Послание към римляните» 3,7 евреинът Павел потвърждава голямото значение на лъжата за юдеохристиянството, особено ако тя се използува от истинските хора. И тук незабавно се привежда едно подходящо обяснение – това се нарича «рабулистика» (извъртливост в доводите): «Доколкото божествената правда чрез моята лъжа стане прекрасна в своето значение, защо тогава трябва да бъда осъден като грешник?»

Въпреки, че Павел се смята за основател на еврейското християнство, днес отново могат да възникнат възражения: какво общо има между нас християните и последователите на Моисеевата вяра?

Католическата и протестантската църква, днес повече от когато и да е било твърдят, че корените на християнството се намират във вярата на Моисей.

Да чуем какво казва по този повод евреинът Дизраели: «Християнството – това е юдаизъм за неевреи». Християнството е обиколният път, с чиято помощ юдаизмът постига своята цел! И това, което още повече улеснява ционистите и ортодоксалните по пътя към успеха: «Християнинът слави своята Библия, но не я чете!»

Не е необходимо да привеждам доказателства за последователното прилагане на лъжата в Стария Завет. Съществува достатъчно литература на тази тема. Например – «Ужасната Библия» (Стария Завет), Die Grausame Bibel, издателство Tim Schatowitz, D-25712 Burg.

Какво е значението на Талмуда?

Във всички училища в Израел се преподава Талмуд. Във висшите учебни заведения той е задължителен и върху него се полагат изпити. Освен това, съществуват специални талмудски училища. Известният по цял свят, починал през 1999 година евреин Игнац Бубис (Ignaz Bubis) в своите две биографични книги изказва радостта си, че даже в арабска Йордания има талмудско училище.

За ционистите и ортодоксалните Талмудът по-важен от Тората (Стария Завет). В това «учение», състоящо се от 14 дебели тома, всеки от по около 700 страници, се съдържат 63 трактата; Моисеевата вяра се тълкува по такъв начин, че нейното приложение да съвпада с практическия живот на евреите. Последствията за гоите са катастрофални! За евреина не съществува никаква област на живота, която да не е «религия»! (Stemberger). Евреинът-ционист Ели Визел (Eli Wiesel) казва: «....Холокаустът действително представлява религия на тайнството.»

Учените-талмудисти достатъчно често обясняват, какво е искал да каже в Библията Бог Йехова. От приведените по-долу примери, може да се разбере огромното значение на Талмуда за всекидневния живот на евреите и неевреите (гоите).

Историческата личност, пруският крал Фридрих II, изказвал своето отношение към религията със следния израз: «Всеки да бъде блажен по свой маниер!». Това предполага, че що се отнася до религиозното възприятие на всеки отделен човек, всеки може да живее в съответствие на своя мироглед, при условие, че той не пречи на останалите!

Такова ограничение от уважение към другите в Моисеевата «религия» съществува само по отношение на съплеменниците, тоест към другите евреи, сред които все пак има «избрани от първа класа»; но никога – уважение към чуждите по кръв или по вяра!

Талмудът отива още по-далеч: единството на народа в Моисеевата вяра не допуска преминаването към друга вяра! Задължително е необходима кръвна връзка! Само този, чиято майка е еврейка, е евреин! Така е възможно, те без да се опасяват от възможни нерешителни, отклоняващи се или даже чужденици, да остават верни на предписанията от Тората и Талмуда и дадът свобода на своя стремеж за власт над всички други народи.

Доказателства за високомерието и стремежа към господство на последователите на Mоисеевата вяра и талмудистите     Цитати от Талмуда с различни тълкувания   Taanit, Fol.3а: «
NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com Тагове:   антисемитизъм,


Гласувай:
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15610637
Постинги: 3947
Коментари: 6958
Гласове: 7966
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031