Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2008 22:43 - Шестте милиона – изгубени и намерени (Превод от руски, Г. С.)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2415 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.11.2008 23:25


Еврейското лоби в Канада даде на съд издателя на тази книга, Е. Цундел, за да го накарат да замлъкне, и на него му бяха нужни 8 години, за да защити правото си на свобода на словото.  На еврейското лоби не се налагаше да харчи пари, понеже послушното на ционистите канадско правителство, и двата пъти пое обвинението и съди Цундел с пари на данъкоплатците
от сайт: http://meast.ru/?p=254

Коментар за книгата
 "Шесте милиона – изгубени и намерени" 
(превод от руски, – автор)

Това е първият руски  превод на книгата, едно от най- скъпите издания, напечатани на английски език. Милиони думи бяха казани и напечатани за тази книга, в течение на двата съдебни процеса в Канада, срещу Ернст Цундел, издателят на книгата.

Еврейското лоби го даде на съд по член от 13-ти век (?), за да го накарат да замлъкне, и на него му бяха нужни 8 години и стотици хиляди долари, за да защити правото си на свобода на словото.

На еврейското лоби не се налагаше да харчи пари, понеже послушното на ционистите канадско правителство, и двата пъти пое обвинението и съди Цундел с пари на данъкоплатците, плащайки на "експерти" по обвинението, много от които са били наети в САЩ, по 150 долара на час, плюс авиобилети, хотели, ресторанти и др. В резултат на двата съдебни процеса и последвалите апелации (обжалваня), пред Върховния съд, този член (от 13-ти б.) беше признат за антиконституционен. Така, свободата на слвото, която еврейското лоби се опитваше да ореже, вече е достояние на всички канадци. Към момента на първото отпечатване, тази книга вече е била преведена на 12 езика и се е продавала в 18 страни.

Ционистите, неможейки да оборят научната страна на тези изследваня, прибегнаха до изпитаната тактика на политически натиск и заплашване на хората, заели се с този въпрос. Те даже не се спираха и пред тактиката на терора. Марсел Дюпра, който разпространявал тази книга във Франция, бил убит с бомба, сложена в колата му, след което еврейските организации направили изявление пред пресата, в което изразявали одобрение на това убийство, и предупреждавали останалите, за последствията от опитите да изследват този период от историята. На Е. Цундел пращали бомби по пощата; била взривена бомба край дома му, след което домът му бил подпален. Домът на Швейцарския историк Юрген Граф, бил изгорен, а също и домът на шведския изследпвател, живеещ в Дания. Книжният склад на американска организация, обединяваща неколко изследователи по този въпрос, също бил запален. Френски историк, професор Р. Форисон, който се занимава с тези въпроси, е бил жестоко пребит, и само намесата на хора, намиращи се наблизо, спасила живота му.

Въф Франция, германия, Австрия, португалия, Испания, Дания, Холандия и Швейцария, са приети закони, предвиждащи наказание за всеки опит на отричане на "факта", че в хитлеристка Германия са били убити 6 милиона евреи. Германският инженер Гермар Рудолф, който провел научно изследване за възможността да се убувани хора в помещението на Освиенцим, представяно за газова камера, беше осъден на 18 месеца затвор! И то въпреки че в доклада му няма нито едно заявление с политически характер! Но истината продължава да излиза на яве! Изследванята на американския експерт по газови камери, Фред Лейхтер, за възможността за масови убийства в Освиенцим и Майданек, с химически анализ, проведен в помещенията, които уж са били гасови мери, предизвикали най-голям ефект. Неговите три книги на тази тема, са преведени на много езици и се издават в много страни.

След изследователя Лейхтер, Държавният музей на Освиенцим се обърнал с молба към Краковския Съдебно-експертен институт, да проведе изследване за възможността, да са се вършели масови убийства в Освиенцим.

Анализите на тухлите и цимента напълно потвърдили резултатите получени от Лейхтер. Валтер Люфтъл, австрийски инженер, Президент на Австрийската асоциация на инженерите, също изследвал този проблем и стигнал до заключението, че унищожаването на хора в помещенията, представяни за газови камери, технически е невъзможно. Не е било възможно и да се кремират такова количество трупове в пещите, коита са били в концлагерите, за което биха били нужни, буквално, хиляди крематориуми.

Има голямо количество книги, поставящи под въпрос твърденията, че в хитлеристка Германия били убити 6 милиона евреи. Надяваме се, че тази брошура ще хвърли светлина върху този период от историята и ще възбуди интерес към проблемите, които до сега се представяха в едностранна светлина. 

 



Тагове:   превод,   намерени,   милиона,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28362686
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930