Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2008 23:26 - Купонът на мекеретата (копирано от: evrazol)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1348 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.11.2008 23:40


Похвално за българския род е, че не е деморализиран окончателно, че е запазил толерантността си и не ги презира. Макар че би трябвало, защото безсрамието им е безгранично. Те не смятат че дължат поне извинение за моралния геноцид и за псевдопрехода им!

– копирано от блога на: evrazol
..................................................................

Тоя преход си беше истински купон. Лошото е, че ние бяхме персонала. Купонджиите пак са тук и пак са същите. След 47-мото преброяване на останалите на масата е време купона да приключи.

Това беше купона на МЕКЕРЕТАТА

Крайно ли е?

Нима не е крайно в един и същи ден да проповядваш партиен морал или патриотизъм, а вечерта да пишеш доноси срещу колегите си, които не мислят като теб. Да се представяш за морален радетел и в следващия момент да използваш задкулисни връзки, та да помогнеш на лоялната посредственост да преодолее талантливото свободомислие. Колко са репресираните по времето та Тато зад чиято съдба не стои по един Гоце, Хачо, Кеворкян, или Льольо от Сусурлево, вербуван от ДС. За СЪДБАТА НА ВСЕКИ РЕПРЕСИРАН е отговорно по едно МЕКЕРЕ от ДС. И убеден съм – няма нито едно невинно МЕКЕРЕ от ДС, което да не е почернило поне един живот в името на собственото си израстване.

Всякакви доводи имат тези безлични твари, за да се оневинят. Времето, повелята, принудата ... само не и техния личен избор. Но без волното или неволното ти съгласие, никой не може да те превърне в мекере.

Тук е момента да се каже че това бяха, и са четките, с които БКП си чистеше и сега си чисти тоалетните. Оня гнусен инструмент предназначен за работите дето не са за показ. Едни са станали такива заради облаги / какви ли облаги се дават на четка/, други са принудени по най-жесток начин.

От кого? Кой ползваше услугите на тази лишена от скрупули машина. Изобретателя и ползвателя беше организацията, която и сега претендира за социална справедливост и други морални стойности. Те сами въведоха принципа – ако не си с нас си против нас. С това се изолираха от народа, създавайки си привилегирована общност. Това са унищожителите на човешкия морал у българина.

Похвално за моя род /българския/ е това, че не е деморализиран окончателно, че е запазил толерантността си и не ги презира. Макар че би трябвало.

Защото безсрамието им е безгранично. Те не смятат че дължат поне извинение на техните жертви. За моралния геноцид, за псевдопрехода



Тагове:   мекеретата,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313964
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031