Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2008 05:31 - Докладната от Ахмед Емин, за дадените на Сидеров, милион и 600 000 лева
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1623 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 13.12.2008 09:26


 Препис от документ на ДПС /с печат и подпис/.
 от:  http://lambo.blog.bg/viewpost.php?id=246657 
(+ мои лични впечатления от Сидеров)

 

ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

-----------------------------------------------

                                           До

                                           г-н Председателя

                                           на ЦС на ДПС

                                           гр. София

 

ДОКЛАДНА

от Ахмед Емин – началник кабинет

 

Г-н Председател

Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решение на ЦОБ, аз изпълних поставената от вас задача, като предадох сумата 1 600 000 лв. /милион и шестстотин хиляди лева/ на г;н Волен Сидеров, за подпомагане на неговата предизборна кампания.

Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители от ЦОБ – Камен Костадинов и Росен Владимиров.

 

                                                        /ПЕЧАТ/

 

С уважение:

                                                        /А. Емин/

---------------------------------------------------

27.04.2005 г.     гр. София


              Във връзка със споменаването на Сидеров, вижте и тази извадка от книгата ми със спомени от затворите и "Независимото дружество за защита правата на човека" –
"Срещу течението"   (поместена в постинга: "СДС не отвори архива на ДС, и Кому е нужна България, без българи"           

... А след като СДС спечели изборите, – декември 91г., по аналогия на писмото от 86-та г., написах ново, "открито писмо – апел"

                        ДО  ПРЕЗИДЕНТА  НА  РЕПУБЛИКА  БЪЛГАРИЯ

                        ДО  МИНИСТЪРА  НА  ВЪНШНИТЕ  РАБОТИ

                        ДО  МИНИСТЪРА  НА  ВЪТРЕШНИТЕ  РАБОТИ

 

"О т к р и т о    п и с м о    а п е л"  

     

             Уважаеми Господа, най-висши ръководители на Република България:  Есента на 86 г. шестима българи – радетели за човешки права, подписахме и изпратихме "Открито  писмо – апел" – за човешки права, до "Виенската конференция за сигурност и сътрудничество в Европа".   Като автор на това писмо и като един от подписалите го, ви моля, сега когато няма никакви пречки за това, да се разпоредите, – всички документи и факти относно "писмото" да се разсекретят и да станат достояние на всеки заинтересован гражданин!

             Моля Господин Министъра на "Външните работи" да спомогне да се изясни – каква е била позицията на българския представител на "Виенската конференция", след като там е било прочетено нашето "Открито писмо"!

             Моля Господин Министъра на "Вътрешните работи" да бъдат събрани и разсекретени всички документи и факти за преследването ни, от органите на ДС, след изпращането на въпросното писмо!

             Моля нашия достоен Прзидент, Господин Жельо Желев, ако е възможно, да прояви лична заинтересованост във връзка с настоящия ми апел, тъй като отдавна се поставят въпроси, – "Кои, и с какви подбуди и цели, създадоха или възродиха, демократичната опозиция в България".   А групата българи – дългогодишни политически затворници – изпратили откритото писмо, и година по-късно, – януари 88, – създали "Независимото дружество за защите правата на човека в България", бяха съществен елемент от новосъздадената опозиция!

             "В Р Е М Е   Е"  да започне да се отговаря на многото въпроси, оставали до сега без еднозначен и категоричен отговор!

             Господа министри от първото демократично българско правителство:   като осъждан 6 пъти по политически причини;  прекарал в затворите 13 г.,  и накрая, заради "откритото писмо", – интерниран в Добруджа, – изразявам пред вас,  жизнената си заинтересованост за съдбата на досиетата, и в частност, за моето!

             Всичко съм готов да простя, и прощавам, но унищожаването на документи за нашата история, според мен, е непростимо !  Считам, че всяка помисъл за унищожаване на досиетата, е най-тежък грях спрямо жертвите и спрямо историята на България !

             Настоявам пред вас, моето досие, на политически затворник и незаконно преследван български гражданин, – да се разсекрети, като се вземат мерки, нито лист от него да не изчезне!

             Уверен съм, че този е начинът, много въпроси да намерят своя отговор, а съмненията и колебанията да намалеят!

24. 12. 91 г.  С уважение :  Григор Симов Божилов   с. Парамун  общ. Трън

 

             Това "открито писмо", предадох в редакцията на в. "Демокрация", на политическия редактор, – Невен Копанданова (по късно – главен редактор!).  След седмица отидох отново, и Копанданова ми върна текста, с обяснението, че "неможе да им послужи"!?

             На излизане от редакцията, случайно се срещнахме с главния редактор Волен Сидеров и понеже се познавахме от "дружеството", той за втори път настоя, на следващия ден, да поговорим в неговия кабинет.  Използвах случая и подадох на Сидеров, върнатото ми от Копанданова "писмо", за да го прочете и утре да си каже мнението. 

             "Утре", отидох в уречения час, пред кабинета на главния редактор, но се оказа, че след като бе прочел "писмото", Сидеров, "вече не ме познаваше"!   Излиза и влиза неколко пъти, покрай мен, от кабинета си и като видя че продължавам да чакам, каза на секретарката, че днес няма да е тук, и замина нанякъде!  Свидетел на случая е бившият активист на дружеството, Иван Петров, от Плевен.

             От този опит във в. "Демокрация", нагледно се убедих, че на този етап, няма да има смисъл да предлагам писмото си за публикъване на друго място!   А защо Сидеров и редакцията на "Демокрация", реагираха така?   Естествено, защото са служители на ДС!

             И затова настоявам за отваряне архива на ДС, но и защото в архивите и досиетата е по-голямата част от биографията ми, и не бих желал тя да се изгуби или в бъдеще да се манипулира, а и много от данните съдържащи се там, несъмнено имат историческа стойност!

Кому е нужна България без българи?

(По повод споменаването на Волен Сидеров)

 

             Към избуялите напоследък в България, "ДС" националисти, се отнасям силно резервирано, защото, нито комунистическата "ДС", нито преименуваните ъ "служби", на днешната мафиотска олигархия, могат да са национални!   
А най-изявените националисти, днес, са "Атака", но и тя явно е десарска организация, както и повечето основни партии у нас, като целта на създаването ъ е, да обира протестния вот на крайно разочарованите избиратели и да ги насочва в глухата линия на омраза срещу турците и исляма.  И веднага трябва да "кажа", че сатанизирането на мюсулманите, налива вода само в "мелницата на разложението и унищожението"!   През тази мелница са минали, или предстои да бъда "прокарани", всички народи и автентични култури, докато оцелелите не бъдат превърнати в умаломощена, безлична и безволева маса!   Затова, всички добронамерени хора и всички автентични религии, вкл. мюсулманската и еврейската, следва взаимно да се уважават и да се подкрепят, защото, много повече е общото между нас, отколкото онова, което ни разделя!   Особена сега, когато от доста години е подета мръсна пропаганда против исляма, и се води злодейска война, уж против "световния тероризъм", а всъщност, против свободата и бъдещето на всички ни! 

В тази война, наемниците – окупатори, са наричани "рейнджъри – доброволци", а защитниците на домашни огнища, – "терористи, свързани с Ал Кайда" !?   Разделянето и насъскването ни, на верска основа, е тактика на световната мафията на еврейските банкери и техните тайни нечестиви организации!   

             А конкретно за България, основният ни национален проблем, в сравнение с който, почти всички други, освен нравствените, се обезсмислят, – е, че при крайно негативната демогафска тенденция, и с приспивния лозунг, – "В България всички са българи", –  освен всичко друго, само след  20 години България ще е циганска държава!   Затова е важно да се знае, че понятията, "нация" и "национализъм", умишлено се замъгляват, а е съвсем естествено и логично, че единствено българите могат да са българска нация; – другото е абсурд !  Затова трябва ясно да разграничаваме понятията: българин и български гражданин, и само в по-широк смисъл, нацията е сбор от всички народности и малцинства населяващи една страна!   Затова народностите в България трябва да се назоват с истинските им имена, и да се каже и пише ясно, – кой какъв е по народност, – според произхода му, а не според "самоопределението", защото самоопределение може да има само в конкретна спорна ситуация!  

             Според наложените ни днешни закони, примерно аз, мога да се "самоопределя" и запиша "китаец", но това ще е смешно и абсурдно!   Да, смешно и абсурдно е, но тези закони и тази политика, ни се налагат целенасочено, именно, за да разводнят и затрият нациите!        

             Фаворизирането и подстрекаването на некои малцинства, и поставянето им над закона, като циганите в България, е дело на една  световна нечестива сила, която съвсем не се е загрижила за циганите, но целта ъ е, унищожаване на европейските арийски нации, от които, българите са неразделна част!  А постигне ли целта си, "нечистата сила", още по-безпроблемно ще се справи и с циганите.  Не че циганите са по-прости, – напротив, по-хитри са от българите, но са по незаинтересовани за утршния ден.  В тази връзка, вмъквам извадка от протокол 17 на "нечестивите", която се отнася за религиите, но важи и за нациите:  "Само години ни делят от момента на пълното унищожение на християнската религия.  А що се отнася до другите религии, – ще срещнем още по-малко трудности да се справим с тях"!                                                                  

             Още в древноарийския епос "Махабхарата", създаден преди хиляди години, е написано:  "При добра управа, народът се увеличава"!  А днес, ниската раждаемост, е характерна за целия "запад", включително и за бившите комунистически страни, което е достатъчно показателно!  И няма как да е другояче, щом в целия, уж християнски запад, вместо почитане на морала, семейството и Бога, т.е. – христянските ценности, – "злите сили" натрапват безверие, алчност, насилие, егоизъм, арогантност, разврат и поругаване на всичко свято!  

              А за проблемите с турското малцинство, трябва да се знае, че първопричината, и тук е в "еврейското масонство" и в неговия главен проводник в България, – ДПС, – а не в турците.  Проблемът с българските турци, преднамерено бе създаден по времето на комунизма,  с насилственото им "преименуване", а скоро след това, през 1990 г., комунистите отново подеха антитурска и анти ислямска, псевдонационалистическа кампания, чиято цел бе, да се притъпи демократичният ентусиазъм и той да бъде насочен в "глуха линия"!  Но и сега, 2006 г., по подобен сценарий, и със същите кадри, – разочарованието пак бе насочено в антитурската посока, а истинските проблеми: – ограбванетона и мафиотизирането на България, и безнравствените войни в Ирак и Авганистан, – останаха на заден план!  По този начин, умишлено се компрометира и национализмът, както вече бе компрометирана демокрацията   Затова, на изборите за президент, комунистът Първанов, спечели две трети от гласовете, – за недоумение и "ужас" на всеки, що годе разумен човек!?  А е ясно, че избирателите на БСП, плюс турците и циганите, са две-трети от галсуващите в България, и че анти-турската кампания, само мобилизира турците и гарантира победата на Комунистите!

             Нямам съмнение, че масонската върхушка на висшите военни в република Турция (неизменно властваща там, още от времето на Ататюрк), – вилнее и у нас !   Тази върхушка, има по-висок ранг, в световната масонска йерархия, в сравнение с масоните в България, затова, България е подчинена на турските масони, както е подчинена и на сръбските!  Затова Ахмед Доган има прекомерна власт, и най-вероятно, той е масонският "Генерал Губернатор" за България! 

             Но всеки, който се постави в услуга на дявола, – един ден, непременно получава, "дяволска отплата"!   А мюсулманите в България, е добре да знаят, че турските политически водачи, са толкова мюсулмани, колкото нашият президент Първанов е християнин! 

            Така че, ако не се има предвид първопричината, – световното еврейско масонство, – е все едно, да се бие самарът, вместо магарето!   Затова, всеки който сочи българските турци, за главен проблем на България, ако не е глупак, е съзнателен манипулатор! ...                     
...............................................

Прочетете и постинга: "Още за "Протоколите"!!!

 



Тагове:   милион,   дадените,


Гласувай:
0



1. zaw12929 - Интересно
06.12.2008 13:16
Интересно
цитирай
2. ivoimv - уважаеми г-н Симов , Григоре,
12.12.2008 11:18
Явно твоите истини не достигат до хората те са глухи ислепи а тези малки истини ни докараха комунизъм до ден днешен !
Не знам защо но съм склонен да повярвам на всяка твоя дума, защата когато правиха филма за лагера край Ловеч аз присъствах на снимките и чух неща , които тогава не можех да възприема асега знам че се биле истина !!
Това е част от нашата история която ДС не позволиха и не позволяват да се случи !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314997
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031