Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2008 02:13 - Конвергенцията на двете уж 'непримирими' системи?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 872 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.12.2008 12:16


Обществото едва ли ще асимилира факта, че извършеното сливане на двете уж "непримирими" системи е дело на общия им Господар, – империята на Рокфелер,  олицетворявана от ционистите и слугите им, масоните.  Цитати:

Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма, е свещен за нас по простата причина, че той е една от необходимите ни противоположности. Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос.

Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе-чрез контрол на богатството, и от долу - чрез революция.
Еврейски банкер от The Compt de Saint Aulaire
in Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936
.................................

Международната революция и международните финанси работят заедно и много усърдно. Те са двата фронта на еврейския интернационал Оттук следва, че съществува ционистка конспирация срещу всички нации.
ReneGroos   Le nouveau Mercure, Paris, May 1927
....................................

Ако развитието на човешката история не тръгне по посока на комунистическия интернационализъм (космополитизъм), еврейският народ е обречен на гибел.

Hиe трябва да разберем, че най-мощното оръжие на нашата партия е поддържането на расистко напрежение. Чрез поставяне на расовия проблем в съзнанието на черните народи, че те от столетия са били потискани угнетявани от белите, ние ще можем да ги моделираме и да ги насочим към Програмите на комунистическите партии. В Америка ще се стремим към една прикрита победа. Ние не само ще противопоставим черното малцинство на белите, но и ще внушим на белите чувство за вина и отговорност пред черните. Ще помогнем на черните да се издигнат във всички нива на живота - в професията, в спорта, в развлеченията. Получили престиж, черните ще бъдат в състояние да встъпват в брак с бели и ще започне процес, който ще накара Америка да работи за нашата кауза.
Израел Коен
A Racial Program for the Twentieth Century, 1912 Congressional Record, p.8557, New York, 1957
.................................

През 70-те и 80-те години на миналия век конгресменът Лари Макдонълд  тръгва по дирите на онова, което той нарича “опасна международна конспирация”, стремяща се да установи Нов световен ред. Разкритията си публикува в Бюлетина на Конгреса на САЩ от ноември 1975 г.; после в книгата си  Делото Рокфелер, издадена през 1976 г. В увода и, той пише следното:

Делото Рокфелер  не е фикция. То е будещо страх представяне на това, което може да бъде най-важното събитие на нашия живот – настъплението на Рокфелерови и техните съюзници за създаване на единно световно управление, което ще събере суперкапитализма и комунизма под един покрив – тяхната власт... Конспирация ли е това? Да, убеден съм, че съществува такъв заговор в световен мащаб” (Гари Ка, с.16).

Усилията на конгресмена Макдонълд за разкриване деянията на международната конспирация са прекъснати на 31 август 1983 г., когато пътува в самолета на корейските авиолинии, който “случайно” се отклонява над териториия на СССР, а съветските военни, като “объркаха”  идентификацията между пътнически и военен самолет, взеха, че го унищожиха, при което загинаха всичките 273 пътници...

Делото на Макдонълд се продължава от сенатора Джеси Хелмс. На 15 декември 1987 г. в реч пред Сената (Горната камара на Конгреса) той заявява:

 „Кампанията срещу американския народ – традиционната американска култура и ценности – представлява систематична психологическа война. Тя се подпомага от редица кръгове... радикалната левица, министерството на търговията, централните банки и международните корпорации, средствата за масова информация, ръководството на образованието, развлекателната индустрия и много от фондациите, освободени от данъци.

Г-н президент, внимателното вглеждане в това, което става зад сцената разкрива, че всички тези кръгове действуват съвместно с господарите на Кремъл, за да създадат онова, което някои наричат Нов световен ред. Частни организации като СЧВ, Кралският институт по международни работи, Тристранната комисия, Дартмътската конференция, Институтът за хуманитарни изследвания “Аспен”, Атлантическият институт и групата “Билдерберг” служат за разпространяване и координиране на плановете за този т. нар. Нов световен ред сред влиятелните търговски, финансови, академични и правителствени кръгове.

 Психологическата кампания, която описвам, както вече казах, е дело на група..., чиято сила се състои във властта й над нашата финансова система и над голяма част от индустриалния ни сектор...

Всеки, който е запознат с американската история, и по-специално с американската икономика, не може да не забележи влиянието, което Уолстрийт упражнява върху Държавния департамент и ЦРУ.

Влиянието на тази върхушка от посветени върху нашата външна политика стана факт от живота ни в наше време... Възгледът на тази върхушка днес се нарича глобализъм...

Г-н президент, според мнението на глобалистите държавите и националните граници нямат никакво значение. Политическата философия и политическите принципи просто стават относителни. Всъщност дори конституциите нямат вече отношение към властта. Свободата и тиранията не се разглеждат непременно като добро и зло и не са непременно компонент на политиката.

От тази гледна точка дейността на международните финансови и индустриални сили би следвало да се насочи към осъществяване на проекта за единен свят – с конвергенцията на американската и съветската система като негови главни части... Всичко, което има значение за този клуб, е увеличаването на печалбите до максимум чрез практикуването на това, което може да се нарече финансов капитализъм - система, която почива на два стълбове – на дълговете и на монопола. Това не е истински капитализъм. Това е пътят към икономическа концентрация  и политическо заробване(Пак там, с.45-46).
...................

Върху Християнската цивилизация и върху света тегнат две големи злини: – Безбожието и безнравствеността И двете са продукт на многовековната разложителна дейност на Световната сатанинска мафия на банкерите – евреи. Днес почти няма институция, която ефективно да се противопостави на безчинствата на глобалната власт на Безбожието и Сатанизма.

Поради всичко това, "модерната" западна цивилизация и нейната култура вече имат толкова общо с християнството и с човешките добродетели, колкото общо има между "Света гора" и "Холивуд" (Имената им значат едно и също, но съдържанието и същността им са коренно противоположни)!

Още от времето на т.н. "ренесанс", могъща сатанинска сила владее и манипулира Европа и света, и води народите, от едно разочарование към друго! И както самите ционисти се изразяварт: – когато напълно подчинят света, царството им щяло да се отличава с "деспотизъм във фантастични мащаби"!!!

"Нечистите сили" маскират своите античовешки и антидуховни цели, с добре звучащи лозунги: – свобода, братство, равенство, просветителство, хуманизъм, наука, култура, възраждане, прогрес, либерализъм, и много, много други. Но това са само кухи фрази, зад които се преследва и върши точно обратното!

Така, както изкуствената стръв – блеснб, е лъскава и привлекателна, такива са и измамните "учения" на слугите на нечистита сила, – масоните и комунистите! И едните и другите изпълняват волята на своите злонамерени създатели и господари, а Те, господарите им, са могъща световна сатанинска сила, чиито цели и средства олицетворяват абсолютното зло, и напълно се покриват с определението за "дявола", или "нечестивата сила", в религиозните учения!

А на нечистите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого!

За всичко останало "Господ ще промисли"! 
–   И е промислил, защото Самият Христос е казал: 
– "Търсете Божието царство и всичко останало ще ви се придаде!"                          Амин!
......................................................

Ползвал съм извадки и цитати, и от публикацията на "watchtowerman"

На тази тема, вижте и постинга: За комунизма и "глобализацията", разказва един бивш американски комунистТагове:   системи,   непримирими,


Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 13901673
Постинги: 3723
Коментари: 6700
Гласове: 7622
Архив
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031