Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2008 11:32 - ПРОТОКОЛ №7 от тайните планове на 'Великите майстори' на злото! - от 19-ти век
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2179 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 27.12.2008 21:28


Нашата система за обуздаване гоевските правителства в Европа е следната: на едно от тях ние ще покажем нашата сила чрез терор, а на всички останали, ако те въстанат против нас, ще отговорим с американските, китайските и японските топове...

ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗДЕЛЕНИЕТО МЕЖДУ НАРОДИТЕ.

Надпреварването за въоръжаване и увеличаване на полицейските кадри са необходимите допълнения на гореказаните планове. Необходимо е да създадем във всички държави само пролетаризирани маси с неколцина предани нам милионери, политици и военни.

Ние на всяка цена трябва да създадем брожения, раздори и вражди в цяла Европа, а чрез нея и във всички други континенти. От това има двояка полза: първо, ще държим в подчинение всички страни, които добре знаят, и са почувствали, че само ние сме властни, когато пожелаем, да създаваме безпорядъци или да въдворяваме ред. Всички тези страни са привикнали вече да виждат в нас една неотразима подавляваща сила. Второ, ще имаме благоприятната възможност чрез интриги да объркаме прокараните от нас във всички държавни кабинети нишки на политиката, икономиката и финансите. За да постигнем това, ние трябва по време на разните преговори и съглашения да се въоръжим с голяма хитрост и проницателност, като “официално” винаги държим противоположна тактика, т.е. да се показваме честни и сговорчиви. По този начин народите и гоевските правителства, които сме приучили да виждат само видимата страна на всичко, което им представяме, ще ни приемат за благодетели и спасители на човешкия род.

НА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО ЮДЕИТЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТ С ВОЙНА.

На всяко противодействие ние трябва да бъдем в състояние да отговорим с война от съседите на оная страна, която би се осмелила да ни противодействува; но ако и тези съседи помислят да застанат колективно против нас, ние сме длъжни да дадем отпор с всеобща война.

Главният успех на политиката се крие в тайната; думите на дипломата не бива да се съгласуват с неговите действия. Ние трябва да принуждаваме гоевските правителства към действия, полезни на нашия широко замислен план, който е вече близо до въжделеното си осъществяване. Това трябва да става, като че ли под натиска на общественото мнение, което в същност се създава от нас с помощта на така наречената “велика сила” – печата, който с малки изключения, за които няма защо да се държи сметка, е изцяло вече в нашите ръце.

Накратко резюмирана, нашата система за обуздаване гоевските правителства в Европа е: на едно от тях ние ще покажем нашата сила чрез терор, а на всички останали, ако те въстанат против нас, ще отговорим с американските, китайските и японските топове.

Автор: turbo4


Тагове:   майстори,   век,   планове,   протокол,


Гласувай:
0



1. grigorsimov - Последният абзац от този протокол е най-красноречив
27.12.2008 11:49
Така са действали световните злодеи в миналото, така действат и сега, – с чужди сили и средстава, и с чужда, 'гоевска', кръв.

Какъв е изхода? И въобще, има ли изход или поне някаква надежда, след като още преди повече от век, авторите на горните планове, са заключили, че винаги има вероятност да се появи някой 'гоевски' гений, и да им създаде големи проблеми, - но цинично заключават:
'А и малко позакъснял ще да е този гений"!

Това заключение е формулирано през 19-ти век, а какво остава, за днес!? И заключението им, съвсем не е самонадеяно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363246
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930