Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2008 12:29 - ПРОТОКОЛ № 9 от тайните планове на 'Ционските старейшини'
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1577 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.12.2008 00:55


Либералният, - нашият масонски лозунг - "Свобода, равенство, братство", когато ние се възцарим, ще заменим с приложимия в живота, "отвлечен" лозунг: "Право на свобода, дълг за равенство, идеал за братство"! Тогава ние сигурно ще хванем бика за рогата...

ЮДЕЙСКАТА ТАКТИКА Е ГЪВКАВА.

Когато ще прилагате нашите принципи, обръщайте внимание на характера на народа, в страната на който се намирате и действате. Общото и навсякъде еднаквото приложение на принципите не може да има успех, ако предварително народите не се превъзпитат по нашите разбирания; пристъпвайте към прилагането им предпазливо! Вие ще видите, че няма да минат и десет години и най-упоритият характер ще се промени и нови народи ще зачислим в редовете на покорените от нашата власт.

Либералният – в същност нашият, масонски лозунг – “Свобода, равенство, братство”, когато ние се възцарим, ще заменим с приложимия в живота идеен (отвлечен) лозунг: “Право на свобода, дълг за равенство, идеал за братство!” Тогава ние сигурно ще хванем бика за рогата...

ЮДЕИТЕ ИЗПОЛЗВАТ
И АНТИСЕМИТИЗМА ЗА СВОИТЕ ЦЕЛИ.

“Де факто” ние вече сме обезсили всички гоевски правителства, макар между тях “де юре” да съществуват още много привидно самостоятелни. Ако сега някои държави повдигнат протест против нас, това ще бъде за форма, по наше желание и разпореждане, защото техният антисемитизъм ни е нужен, за да държим в ръка и нашите по-малки братя – евреи. Няма да разяснявам това, защото то вече беше предмет на нееднократни наши беседи.

ЮДЕИТЕ ДЪРЖАТ В РЪКА 
ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ СИЛИ.

В действителност за нас няма препятствия. Нашето свръхправителство се намира в такива особено благоприятни условия, които са дали основание да го наричат с динамичната дума – диктатура. Аз мога с положителност да заявя, че в сегашното време ние сме законодателите; ние определяме състава на съда и ние раздаваме правосъдието; ние наказваме и помилваме; ние седим на водаческия кон като повелители на всички войски. Ние управляваме със силна ръка, защото държим в ръцете си и остатъците на разнебитената гоевска общественост, която някога е била силна, но сега покорна нам. Ние държим в ръце необузданите честолюбия, ненаситната алчност, безпощадното отмъщение и злобната ненавист.

ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗЕДИНЕНИЕТО 
И ПОДРИВАТ ОСНОВИТЕ 
НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ.

От нас изхожда всесковаващият терор. Ние имаме в услуга хора, представляващи всички мнения и всички доктрини: монархисти, демократи социалисти, комунисти и всякакви утописти. Ние сме впрегнали в работа всички и всеки един подкопава последните остатъци на властта, старае се да срине всички установени порядки. Всички държави, измъчени от неуредици, искат покой. За да имат мир, те са готови да пожертват всичко. Но ние няма да им дадем мир, докато те открито и с покорност не признаят нашето интернационално свръхправителство.

Народите пищят и искат разрешението на социалния въпрос посредством международни съглашения. Разпокъсаността на партиите хвърли народите в наши ръце, защото за водене на партийни борби са необходими пари, а всичките пари са в нашите каси.

ЮДЕИТЕ РАЗКЪСАХА ВРЪЗКИТЕ 
МЕЖДУ ВЛАДЕТЕЛИТЕ И НАРОДИТЕ ИМ.

Ние бихме могли да се боим, ако се съединят будната просветена царска сила и сляпата сила на народа, но ние сме взели всички мерки срещу тази възможност. Между едната и другата сили издигнахме стена от взаимно недоверие и терор. По такъв начин сляпата сила на народа стана наша опора, и ние, само ние еднички, ще й бъдем ръководители и, разбира се, ще я насочим към нашата цел.

ЮДЕИТЕ ДЪРЖАТ В РЪКА НАРОДИТЕ 
ЧРЕЗ НАЙ-ВЕРНИТЕ СИ ОРЪДИЯ 
– МАСОНИТЕ.

За да не може ръката на слепия народ да се освободи от нашето ръководство, ние трябва винаги да се намираме в тясно общуване с него, ако не лично, то чрез най-верните си слепи оръдия – братята масони. Когато станем призната власт, тогава с народа ще беседваме лично на площадите и ще го обучаваме по политическите въпроси в онази насока, каквато нам е потребно. Сега ние лесно можем да следим как се възпитава народът, защото каквото пратеникът на правителството или сам владетелят каже, то веднага бързо се разнася чрез гласа на народа и достига до нас.

ЮДЕИТЕ РАЗВРАТИХА 
ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУТИ, 
ОБРАЗОВАНИЕТО И ВЪЗПИТАНИЕТО.

За да не се унищожат преждевременно гоевските учреждения, ние с умела ръка се докоснахме до тях и взехме в свои ръце краищата на пружините на техния безпорядъчен произвол. Ние засегнахме правовия ред, но ние заменихме този ред с либералния безпорядъчен произвол. Ние засегнахме правосъдието, изборните учреждения, печата, свободата на личността, а най-главно, образованието и възпитанието като крайъгълни камъни на свободния живот.

ЮДЕИТЕ РАЗВРАТИХА МЛАДЕЖТА.

Ние зашеметихме, опиянихме и развратихме гоевската младеж посредством възпитанието, като й внушихме известни на нас лъжливи принципи и теории.

ЮДЕИТЕ УСЛОЖНИХА И ОБЪРКАХА ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО.

Над съществуващите закони, без съществено да ги изменяме, а само като ги изопачихме с противоречиви тълкувания, ние създадохме грандиозно дело, в смисъл на получените резултати. В началото тълкуванията замаскираха законите, а след това и съвсем ги скриха от погледите на правителствата, поради невъзможността да се знае и разбере такова забъркано законодателство. От тук произлезе теорията за съдене по съвест.

ЮДЕИТЕ ЩЕ МИНИРАТ ВСИЧКИ СТОЛИЦИ 
И ЧРЕЗ УЖАСА НА РАЗРУШЕНИЕТО 
ЩЕ ОТСТРАНЯТ ВСЯКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ

Вие казвате, че ако преди определеното време се узнаят нашите планове, против нас ще се вдигнат с оръжие в ръка; но ние сме взели мерки срещу това и на Запад имаме вече такава терористическа система, която може да накара и най-храбрите души да затреперят. Подземни съобщения като “Метрополитена”, ще бъдат прокарани под всички столици и ако стане нужда, тези столици ще бъдат вдигнати във въздуха с всичките им организации, държавни институции и население.

Автор: turbo4


Тагове:   планове,   протокол,


Гласувай:
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28643858
Постинги: 4330
Коментари: 7622
Гласове: 8267
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031