Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2009 00:02 - ПРОТОКОЛ №17 от тайните планове на световните злодеи!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1248 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.01.2009 00:04


Евреите, под страх от отговорност, са задължени да донасят на кагала за всичко, каквото забележат против юдейската община, така и при тяхното "всемирно царство" всички поданици ще бъдат задължени да доносничат - точно както и при комунизма!
.......................................................................


БЪДЕЩЕТО ЮДЕЙСКО ПРАВОРАЗДАВАНЕ

Адвокатурата създава студени, жестоки, упорити и безпринципни хора, които във всички случаи застават на безличната чисто законна почва. Те са привикнали при съдебните процеси да употребяват силите си само в полза на защитата, която са поели, без да се интересуват от социалните последици. Нормално, те приемат защитата на всички престъпления и, стремейки се на всяка цена да оправдаят своите клиенти, се залавят за най-малките възможности и с това деморализират съда. Ето защо ние ще поставим тази професия в тесни рамки и ще я включим в кръга на изпълнителното чиновничество. Както адвокатите, така и съдиите ще бъдат лишени от правото да влизат във връзка с тъжителите. И едните, и другите ще изучават делата само в заседанията на съда и по документите. Защитата на клиентите ще става, след като последните бъдат разпитани от съда, т.е. по изяснените вече факти. Адвокатите ще получават възнаграждението си без да се гледа каква е била защитата. С други думи, те ще бъдат прости докладчици по делата, но в полза на правосъдието, в противовес на прокурора, който ще бъде докладчик в полза на обвинението. Това ще съкрати съдебния процес. По този начин ще се установи една честна и безкористна защита, водена не за частен интерес, а по убеждение. Между другото, с това ще се премахне подкупа, който сега се практикува и с който се дава възможност да спечели делото оня, който плати най-много.

ЮДЕИТЕ ПОДРИВАТ ХРИСТИЯНСТВОТО.

Ние вече се погрижихме да дискредитираме гоевското духовенство, а с това и да разстроим делото му, което би могло да ни пречи твърде много. Влиянието на духовенството върху народа се понизява всеки ден. Свободата на съвестта сега е провъзгласена навред, и следователно само няколко години ни отделят от момента, в който християнската религия ще рухне. С другите религии ние ще се справим още по-лесно, но да се говори за това е още рано. Ние ще поставим християнството и духовенството му в такива тесни рамки, че тяхното влияние ще тръгне по обратния път на предишното си въздигане.

Когато настане времето да се унищожи окончателно папският двор, показалецът на една невидима ръка ще посочи на народите пътя към него. Тогава народите ще се хвърлят върху му, но ние ще се явим като папски защитници, за да не допуснем да се отиде до голямо кръвопролитие. Тази диверсия ще ни даде възможност да се промъкнем в недрата на папския двор и няма вече да излезем от там, докато не подчиним всичките му сили.

юдейският владетел ще бъде истинският вселенски папа. Той ще бъде патриарха на интернационалната църква.

Но докато превъзпитаме младежта в новите преходни вероизповедания, а след това и в нашата вяра, ние няма открито да засягаме съществуващите църкви. Ще се борим с тях чрез критика, която да предизвика разкол.

Въобще, ръководеният от нас съвременен печат ще изобличава държавните работи, религиите и бездарността на гоите по начин, който без да почива на някакви принципни положения, само ще ги унизява всячески, за да ни даде възможност да ги унизим така, както умее само нашето гениално племе.

БЪДЕЩАТА ЮДЕЙСКА ПОЛИЦИЯ

Нашето царство ще бъде апология на Бога, в когото то намира своето олицетворение. Нашите сто ръце ще държат пружините на социалната машина. Ние ще виждаме всичко, без да имаме нужда от помощта на официалната полиция, която в сегашната си форма, изработена от нас за гоите, пречи на правителствата да виждат. Според нашата програма, една трета от поданиците, водени от чувство на дълг, от съзнание за необходимост, като доброволни разузнавачи, ще следят за останалите поданици. Тогава не ще се счита за нещо срамно, ако човек бъде шпионин и доносник. Напротив, това ще бъде нещо похвално. Неоснователните доноси, обаче, ще бъдат жестоко наказвани, за да не се злоупотребява с изпълнението на полицейския дълг.

Нашите агенти ще бъдат хора както от висшето общество, така и от нисшето. Между тях ще има хора от всички среди: веселяци, административни чиновници, издатели, печатари, търговци, работници, файтонджии, лакеи и т.н. На тази безвластна полиция ще поставим задача само да докладва и да свидетелства. Проверката на нейните показания и арестите ще зависят от отговорните контрольори по полицейските дела. Самите арести ще се извършват от полицейските корпуси и градската полиция. Всеки, който чуе или види нещо из областта на политиката и не съобщи за това където трябва, също така ще бъде подведен под отговорност за укривателство.

Също както нашите братя сега, под страх от отговорност, са задължени да донасят на кагала за всичко, каквото забележат против юдейската община, така и при нашето всемирно царство всички наши поданици ще бъдат задължени в това отношение да изпълняват дълга си към държавата.

Една подобна организация ще бъде в състояние да изкорени злоупотребите с властта и силата, да унищожи подкупа и всички пороци, които ние, с нашите съвети и теории за свръхчовешки права, утвърдихме като навици у гоите... Та и как иначе би било възможно да създадем повече поводи за безредици всред гоевската администрация, ако не по този начин?!... В числото на гоевските навици има един особено важен – това са проявите на органите на реда, които сме поставили в такова положение, че да имат възможност да развиват лошите си наклонности: своенравие, своеволие и на първо място подкупничество.

Автор: turbo4


Тагове:   планове,   протокол,


Гласувай:
0



1. eltimir - Пак от мен
20.01.2009 18:56
Противоционски протокол ¹ 17
“И все повече се затяга пръстенът около онези малцина, които са способни на великото отвращение и великото извисяване."
Юлиус Евола
Паразитите се настаниха в нашия свят, превзеха го и ни доведоха до отчаяние. Нека не се възмущават от плодовете на това отчаяние.
Евреите се възползваха от нашата детска доверчивост, за да ни натикат в тинята, но нашето Освобождение започна!
НИЕ СИ ВЪЗВРЪЩАМЕ ОТНЕТОТО!
“Адвокатурата създава хладни, жестоки, упорити и безпринципни хора, които винаги застават на безлична, често легална почва.” - Ционски протокол №17
Такава професия при нас не съществува. Отричането на паразитния закон е жизнена необходимост. Не позволяваме да бранят престъпника от заслужения удар на закона.
Юдейският способ за раздаване на правосъдие е смъртоносен за нас.
НИЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ!
“Вече се погрижихме да дискредитираме свещеничеството на гоите и с това да разрушим мисията им, която сега може много да ни пречи. Влиянието му сред народите намалява с всеки изминат ден.” - Ционски протокол №17
Всеки е виждал колобър, но никой не е в състояние да посочи лицето му, никой не може да го назове по име. Равинът не познава колобърската мисия, за да я дискредитира.
Равинът ни подценява. Ние не му поставяме обикновени пречки. Колобър създаде юдейската вяра; колобър ще я разруши!
ВЛИЯНИЕТО НА НЕБЕСНАТА ВЯРА РАСТЕ!
“Сега навсякъде е провъзгласена свобода на съвестта, следователно само години ни делят от пълното крушение на християнската религия, а с останалите религии ще се справим още по-лесно.” - Ционски протокол №17
Свободата и Съвестта са неделима част от нашата Вяра. Те са опасни единствено за внушените от кагала секти и култчета, не за нас.
ТЕНГРИАСТВОТО Е НЕСЪКРУШИМО!
Какво знае левитът за религиите?
“Последен пророк, който да е донесъл последна истина няма. Винаги след него се явява нов пророк с нова истина.” - Абрек-Бол колобър
Подвластните на рабината се стремят към “прекрачване границите на християнството”. Да, така ще стане. Но не както те са го планирали, а както решим ние - неговите вдъхновители и осъществители.
НИЕ ВРЪЩАМЕ ЧОВЕШКАТА ВЯРА!
“Юдейският цар ще бъде истинският папа на Вселената, патриарх на интернационалната църква.” - Ционски протокол №17
Камът не може да седне на Престола, той не е Кан. Колобъри подкрепят Канартикина, но сам той не е колобър, нито маг. Хазаринът не познава законите на Вселената, а иска да я владее.
“Самата Библия е невзрачно плагиатско отроче на Танджура, пречупено през мистичната призма на евреите. Със своята Библия те прикриват изживяното свое второ дивачество, и като самообявили се за Божий народ изказват своята неблагодарност към Бур - Гурите, Божествените Учители.” - Стефан Серафимов
Какво наистина знае левитът за религиите?
“Боже Слънчев, подкрепи ръката: Страницата черна да прелисти!” - Иван Коев
ДОЙДОХМЕ ДА ПРЕЛИСТИМ ЧЕРНАТА СТРАНИЦА!
“Агентите ни ще са както от висшето, така и от низшето общество.” - Ционски протокол №17
Нека не протестират, когато не допускаме съжителстващите с тези приспособенци при нас. Под знамената на Слънчевите армии няма място за пратеници на Тъмния Узурпатор.
“Който не съобщи за видяното и чутото по политически въпроси, също ще бъде привличан под отговорност за прикриване, ако не бъде доказано, че е виновен.” - Ционски протокол №17
Противопоставяме се с помощта на нашата Древност:
“Всеки прегрешил се наказва тук, на земята, а присъдата се изпълнява от човек, принадлежащ към неговия род. Ако родът откаже задълженията си, то неговият представител се прогонва от Боилския съвет, респективно отпада възможността този род да излъчи Кан.” - Стефан Серафимов
Предателят е инструмент, служещ за нашето унищожение. Разумно е ние да премахнем него.
“Злоупотребата с властта.” - Ционски протокол №17
Злоупотребите са възможни само при липса на Правосъдие. Какво наблюдаваме днес?
“Съдът в една комунистическа държава е само отделение на тяхната Държава сигурност.”- Владимир Свинтила
Комунистите превръщат съда в машина за осъждане, съдът престава да бъде правосъдна институция. Аналогично е положението в лъжедемократичните парламентарни държави, където законите биват променяни всекидневно, а съдиите са отговорни единствено пред своя Мамон. На подобни институции не е възможно да се разчита.
Разчитаме и вярваме на своите закони и своето Правосъдие. Нашата власт е средство за осигуряване на условия, при които Нацията да се развива и укрепва. Нашата власт е дадена от Бога. Нашият Владетел е от Бога поставен. Кой ще злоупотреби с Тангра? Кой ще посмее да се изправи срещу Него?
Те вършат отвратителните си злоупотреби под прикритието на Нощта. Но ние знаем, че Денят е наш!
Отдавна бе казано и всички чуха:
“УТРОТО НИ ПРИНАДЛЕЖИ!”
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314129
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031