Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2009 22:24 - ПРОТОКОЛ №19, от тайните планове за поробване на света!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1347 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 10.01.2009 22:34


Ние не ще допуснем самостоятелно никой да се занимава с политика, но ще поощряваме молбите и проектите, които се предлагат на вниманието ни, с цел подобрение на народния бит. Така ще откриваме недостатъците и фантазиите на нашите поданици 
..........................................

ВЪВ ВСЕМИРНОТО ЦАРСТВО САМО ЮДЕИТЕ 
ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОЛИТИКА

Ние не ще допуснем самостоятелно никой да се занимава с политика, но ще поощряваме докладите, молбите и проектите, които се предлагат на вниманието на правителството, с цел подобрение на народния бит. Това ще ни даде възможност да откриваме недостатъците и фантазиите на нашите поданици, на които или ще удовлетворяваме исканията, или ще отговаряме с разумни опровержения, които ще доказват късогледството на ония, които разсъждават неправилно.

Шумно изразеното недоволство срещу нашата добра власт не ще е нищо друго, освен лаене на псе срещу слон. За едно правителство, което е добре организирано, не толкова от полицейска, колкото от обществена страна, лаенето е безрезултатно. Палето лае срещу слона, без да съзнава неговата сила и значение: достатъчно е само с добър пример да изтъкнем силата и значението на едната и на другата страна, и псето, щом съгледа слона, ще престане да лае и ще почне да върти опашка.

ЮДЕИТЕ ПРИРАВНЯВАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С ВУЛГАРНИТЕ.

За да лишим политическото престъпление от престиж и доблест, ние ще го поставим на подсъдимата скамейка наред с кражбата, убийството и с всички други отвратителни престъпления. Тогава общественото мнение ще смеси в представата си престъплението от този разред с позора на вулгарните престъпления и ще го заклейми с презрение.

Ние се постарахме, и надявам се, че сполучихме да внушим на гоите да не възприемат този способ за борба с размириците. За тази цел чрез речи и чрез печата, както и в умелото ни внушение при съставянето на учебниците по история, ние направихме реклама на мъченичеството за идеята на общото благо. Тази реклама увеличи контингента на либералистите и постави хиляди гои в редовете на нашия инвентар.

Автор: turbo4


Тагове:   планове,   протокол,


Гласувай:
0



1. eltimir - Противопротокол
20.01.2009 18:54
Противоционски протокол ¹ 19
“Истинската причина за израждането на политическата идея в съвременния Запад се състои в това, че онези духовни ценности, които някога са пронизвали обществения порядък, сега са изчезнали и до ден днешен мястото им остава незаето. Всички проблеми са се принизили до нивото на стопански, промишлени, чисто милитаристически, управленчески или в най-добрия случай емоционални фактори, при което никой не си дава сметка, че всичко това е само материя. Необходима, ако желаете, но никога достатъчна сама по себе си. Материя, решително неспособна да установи здрав и разумен, оправдаващ самия себе си порядък - също както не могат да преминат в движение механичните сили без участието на живото същество.” - Юлиус Евола
Талмудистите анализират материалното и си въобразяват, че обхващат всичко. Безпределните духовни територии остават недосегаеми за тях. Множеството прояви на Огъня - също.
ЮДЕЙСКИЯТ ПРОВАЛ Е НЕИЗБЕЖЕН!
“Ако не допуснем самостоятелно занимаване с политика, то напротив, ще поощряваме всякакви доклади или петиции с предложения за преглеждане от правителството на всякакви проекти за подобряване на народния бит” - Ционски протокол №19
Отново разчитат на нас. На нашата фантазия. На способността ни да виждаме онова, което никога не го е имало. Подтикват ни да им докладваме, за да представят нашите мисли като свои. Но най-съкровените произведения на творческото ни съзнание никога няма да им принадлежат.
В тишина, без излишно перчене, ние започнахме подготовка за предстоящата Промяна. Ние работим, макар хората да не виждат онова, което се извършва около тях, защото не са готови да го видят.
ДОЙДОХМЕ ДА ПОДГОТВИМ СВОИТЕ!
“Заговорът не е нищо друго, освен лай на куче срещу слон.” - Ционски протокол №19
Юдаизмът не е слон, а хиена. Ние не сме кучета, а Каран-Уру, невидима Опасност за сляпата, изгубила своето обоняние хиена.
От написването на Протоколите до днес положението се видоизмени. Служителите на Кагала се стремят да технологизират всичко, да го разложат на елементи и формули. Знайте: колкото повече едно общество разчита на техниката, толкова по-лесно може да бъде разслоена неговата дейност.
НИЕ НЕ ЗАВИСИМ ОТ НИКОЙ ИЗВЪН НАС!
"За да снемем престижа на доблестта от политическото престъпление, ние ще го поставим на подсъдимата скамейка наравно с кражбата, убийството и всички отвратителни и грозни престъпления"- Ционски протокол №19
Разликите винаги се усещат. Те, разликите сами поставят разделителна линия. Напук и въпреки първоначалните намерения на обезличителите.
Ние от своя страна намятаме невидима мантия над изпратената и насочена от нас Опасност. Цадикът няма да разпознае маскираната заплаха. Той сам ще я внесе в дома си.
Накрая те ще бъдат подсъдимите. Светът ще предяви иск към евреите за всички злодейства, причинени от демокрацията, от либерализма и комунизма, от пагубните религиозни култчета и останалите осакатяващи човешкия дух изобретения.
СЪДЪТ ЩЕ БЪДЕ БЕЗКОМПРОМИСЕН!
"Действа световен заговор, който влияе върху теб и мен. Това е факт" - Текс Марс
На техния заговор отвърнахме с контразаговор. На тяхното насилие - с контранасилие. На принудата - с контрапринуда. Те са решили да отнемат от човека правото да успее. Ние сме предупредени, че в случай на провал, последната война върху планетата ще бъде не междурасова, а междувидова. Между бозайници /но не човеци!/ от една страна и насекоми от друга. Ето защо Тангра ни позовава да протегнем ръце, да предложим помощ. Тангра ни призовава да упътим объркания човек. Тангра ни призовава да изведем на Светло жадуващите за Светлина.
Някога, преди хилядолетия Тангра ни бе възложил Мисия - да бъдем човешки Учители. Днес той ни заръча друго -
ДА СПАСИМ ЧОВЕШКИЯ РОД!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28368569
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930