Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2009 14:10 - ПРОТОКОЛ №21 от плана за поробване на света!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1307 Коментари: 1 Гласове:
0Когато ние дойдем на световния престол, всички финансови сделки, които не съответстват на нашите интереси, както и всички фондови борси, ще бъдат унищожени без остатък, понеже ние няма да допуснем да се колебае престижа на нашата власт
........................................................

ВЪТРЕШНИ ЗАЕМИ

Към доклада си от миналото заседание сега ще прибавя подробно обяснение за вътрешните заеми. За външните заеми аз не ще говоря повече, защото е ясно, че те ни храниха с националните сокове на гоевския труд. Когато дойде нашата всемирна държава, те от външни ще се превърнат във вътрешни. Ние се възползвахме от продажността на административните органи и нехайството на управниците, за да получаваме двойни, тройни и по-големи суми, давайки им заеми от натрупаните и съвсем ненужни нам пари. Кой може да направи това по отношение на нас?

Ще изложа след това подробностите на гоевските вътрешни заеми. Обяснявайки, че ще сключват такъв заем, държавите откриват подписка за своите облигации, т.е. за процентните книжа. За да бъдат облигациите достъпни за всички граждани, определят им цена от 100 до 1000, като правят и отстъпка на първите подписали. На другия ден изкуствено повдигат стойността на облигациите, в резултат на което всички се хвърлят да записват суми за заема. В продължение на няколко дни касите на държавната хазна се препълват, но, разбира се, и скоро се изпразват, защото парите ще отиде за нуждите, които породиха заема. Обикновено гоевските правителства шумно обявяват, че подписката много пъти превишава размера на заема, което произвежда голям ефект и служи за основание да казват: ето с какво голямо доверие се ползват ценните книжа на правителството.

ПАСИВ И НАЛОЗИ

Щом, обаче, комедията се изиграе, възниква неприятният факт на образувалия се пасив и при това твърде тежък. За да платят процентите на заема, принудени са да прибягват към нови заеми, които не покриват задълженията, а само увеличават общия дълг. А когато кредита се изчерпи, принудени са с нови налози да покриват не заема, а само лихвите му. Тези налози са пасив, употребяван за покриване пак на пасива.

КОНВЕРСИИ

По-нататък настъпва времето на конверсиите, които намаляват лихвите, но не покриват дълговете. Освен това, намалението на лихвите не може да бъде направено без съгласието на заемодавците. При обявяване на конвертирания заем, предлага се на длъжника – държава, да върне парите на тези банкери, които не са съгласни да отстъпят своите ценни книжа срещу новия заем. Ако всички биха изявили подобно несъгласие и биха поискали парите си обратно, то правителствата биха били хванати на собствената си въдица, защото не са в състояние да платят предложените ценни книжа. За наше щастие, несведующите по финансовите работи поданици – гои, всякога са предпочитали загубите от изменение на курса и намаление на процентите при новите условия на заема, с което са давали възможност на правителствата си да отхвърлят от себе си отговорността за пасива от много милиони. В бъдеще при външните дългове конверсии няма да правим и гоевските държави ще бъдат поставени в тежко положение когато си поискаме всички пари обратно.

БАНКРУТИ, 
ВЗЕМАНЕ ПАРИТЕ НА СПЕСТОВНИТЕ КАСИ

Признато е, че банкрутирането по-добре от всичко друго служи като средство за скъсване на връзките между народите и техните управници.

Обръщам вашето най-голямо внимание не само на тази мисъл, но и на следующето обстоятелство: сега всички вътрешни заеми са се превърнали от консолидирани на летящи дългове, т.е. такива, чиито срокове за изплащане са повече или по-малко близки. Тези дългове се състоят от изразходваните пари на вложителите в спестовните и другите каси. Намирайки се дълго време в разпореждането на правителството, тези фондове се изчерпват за изплащане на лихвите по външните заеми, а вместо тях се влагат суми в размер само на рентата им. Ето тези именно каси покриват всички неуредици в държавните каси на гоите.

ИЗДАВАНЕ НА ПРОМИШЛЕНИ ЦЕННОСТИ

Ние ще заменим борсите с големи държавни кредитни учреждения, назначението на които ще се състои да издават промишлени ценности въз основа на дадени правителствени съображения. Тези учреждения ще бъдат в състояние да изхвърлят на борсата до 500 промишлени книжа за един ден, или да купят толкова. По този начин всички промишлени предприятия ще попаднат под наша зависимост и вие може да си представите каква мощ ще ни даде това.

УНИЩОЖАВАНЕ НА ФОНДОВИТЕ БОРСИ

Когато ние дойдем на световния престол, всички финансови сделки, които не съответстват на нашите интереси, както и всички фондови борси, ще бъдат унищожени без остатък, понеже ние няма да допуснем да се колебае престижа на нашата власт, тъй както се колебаят цените на ефективите. Ние ще определим със закон пълната и фиксирана стойност на ценните книжа поотделно, като се изключи всяка възможност за повишението или понижението им. Повишението винаги дава понижение, което ние винаги използувахме по отношение ефективите на гоите.

Автор: turbo4


Тагове:   протокол,


Гласувай:
0
01. eltimir - Противопротокол
20.01.2009 18:53
Противоционски протокол № 21
"Човекът е духовно същество, независимо дали го съзнава." - Абрек-Бол колобър
Докато те затъват в тресавището от сметки, изчисления и надхитряния, колобърът върви по пътя към Небесното съвършенство. Нашите пътища отвеждат в различни посоки. Практическите резултати ще настъпят скоро. За изроденото юдейско племе
НИЕ ЩЕ БЪДЕМ НЕДОСЕГАЕМИ!
"Вътрешните заеми…Дълговете и данъците…Конверсиите…" - Ционски протокол №21
Едно от нещата, които ще извърши нашата Общност, е да съсипе тяхното изобилие, посредством прекъсване на търговската /всъщност изнудваческата/ хранителна верига. Ние ще попречим на гладуващите да дават малкото си храна на преяждащите.
НИЕ СМЕ ОСЪЩЕСТВИТЕЛИ НА ПРЕДСКАЗАНИЯ!
Ние ще провалим тънките им сметчици, като направим Реалността несъвместима с тях. Другите народи също разработват свои програми, създават свои методи за борба с паразитизма. Ударите се стоварват от всички страни.
"Ние използвахме продажността на администраторите и нехайството на управниците…" - Ционски протокол №21
Към поведението на нашите истински Предводители ние сме безкомпромисни. Особено внимание обръщаме на моралните и нравствени качества. Така постигаме двойна неуязвимост: първата е фактът, че евреите не знаят кои сме Ние, не могат да ни различат, не ни разпознават, за да ни подкупят или видиотят. Втората е нашата собствена сигурност, доверието ни към своите.
"Банкрутите. По този начин признатият банкрут ще докаже на страните по-добре от всичко липсата на връзки между интересите на народите и техните управления." - Ционски протокол №21
Да, икономическата и финансова стабилизация в страните, ръководени от евреи е като несъстояла се пролет. Хората все я чакат, тя все не идва, докато накрая се окаже, че е преминала, без никой нищо да е усетил. Ние обясняване защо става така:
Евреите наистина успяха да превърнат част от пустинята в градина. Но колко прекрасни градини те превърнаха в безутешни пустини, за да получат нужните им средства?
Ние сме, които ще им попречим да превръщат градините в пустини. Банкрути на държави и на народи повече няма да има, когато встъпим в законните си права. Но и друго се задава вследствие еврейското обирджийство. Друго, доловено и от самите тях:
"Отчаяние обземаше хората, а границата между крайното объркване и опустошителната сила понякога лесно може да се прекрачи." - Айзък Азимов
Нашите управления нямат просто връзка с народните интереси. Те самите са народен интерес!
"Спестовни каси, фондови борси, такси за промишлени ценности…" - Ционски протокол №21
Мислят се за много умни. Въобразяват си, че познават законите на държавното управление. В същото време не успяват да ръководят както трябва процесите в собствената си държава. "Държавата Израел е чудовище!" - изкрещя евреинът Игал Амир, след като застреля еврейския министър-председател Ицхак Рабин. Семитът, премахнал хазарин си мислеше, че ще умре, затова каза нещо, в което искрено вярваше.
А искат на нас да втълпят обратното. Не могат да се справят със собствените си нужди и грижи:
НЯМА ДА СЕ СПРАВЯТ И С НАС!
"Бедният факт! Нещастната гола истина!" - Елена П. Блаватска
Ние идем, за да дарим фактите със сила!
НИЕ ИДЕМ, ДА ДАРИМ ИСТИНАТА С ЩАСТИЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 13819185
Постинги: 3707
Коментари: 6667
Гласове: 7605
Архив
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031