Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2009 20:28 - ПРОТОКОЛ №22 от плана за идващата 'световна сатанинска империя на злото'!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2443 Коментари: 3 Гласове:
0



В нашите ръце е най-могъщата съвременна сила – златото, с което ние можем да разполагаме от нашите банки и хранилища в неограничено количество и във всеки момент.  Ореолът на нашата сила ще внуши на народите мистическо преклонение и благоговение пред властта на Юда над народите.
....................... 

Във всичко, което дотук ви изложих, аз се постарах да обрисувам тайната на миналото и настоящето, вървейки по потока на идващите велики бъдещи събития; докладвах ви тайната на законите за нашите отношения към гоите и за финансовите операции. На тази тема ми остава да добавя още малко. .

Още ли има нужда да ви доказвам, че нашето управление е предопределено от Бога?... , че злото, което толкова векове бяхме принудени да вършим, е служило в края на краищата за истинското благо и за поставяне на всичко в ред? Макар и с известно насилие, но редът ще бъде установен напълно. Тогава ние ще умеем да докажем, че сме наистина благодетели, понеже върнахме на измъчената земя доброто, свободата на личността, спокойствието, мира и достойнството в отношенията на хората. При това ние ще обясним, че свободата не се състои в разпуснатостта, нито правото – в разюздаността; също така достойнството и силата на човека не се състоят в правото на всеки да провъзгласява разрушителни принципи в името на свободата, на съвестта, равенството и други подобни; че свободата на личността далеч не се състои в правото да се интригува и да се безпокоят другите, като се злоупотребява в ораторските качества над вълнуващите се тълпи, а че истинската свобода се състои в неприкосновеността на личността, честността и точното изпълнение на всички закони на обществото; че човешкото достойнство се включва в съзнанието за своите права едновременно със съзнанието за неприкосновеността на правото на другите, а не в неограничени фантазии, бликащи от неудовлетворените нагони на личното “Аз”.

МИСТИЧНОТО ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД ЮДЕЙСКАТА ВЛАСТ.

Нашата власт ще се покрие със слава, защото ще бъде могъща; тя ще управлява и ръководи, а не ще се влече след лидери и оратори, крещящи безумни слова, които гоите наричат велики принципи и които по моето убеждение не са нищо друго освен утопии... Нашата власт ще бъде създател на порядъка, в който се заключава и цялото щастие на хората. Ореолът на нашата сила ще внуши на народите мистическо преклонение и благоговение пред властта на Юда над народите. Истинската ни сила няма да има нищо общо с никакво “право”, даже и божествено: никой не ще помисли да предприеме каквото и да било, което би могло и на косъм да докосне нейната мощ.

Автор: turbo4


Тагове:   империя,   протокол,


Гласувай:
0



1. grigorsimov - Сатанистите не могат да кажат нищо, без да лъжат!
17.01.2009 20:33
Така е и в следващия им цитат:
"Нашата власт ще се покрие със слава, защото ще бъде могъща; тя ще управлява и ръководи, а не ще се влече след лидери и оратори, крещящи безумни слова, които гоите наричат велики принципи и които по моето убеждение не са нищо друго освен утопии..."
Юдеите-сатанисти поне на десет места пишат, че самите те внушават и налагат на 'гоите' заблуждаващите утопии за 'либерализъм' и 'свобода на съвестта', но не пропускат и в този случай да обвиняват жертвите си, че са се поддали на лукавите им внушения!
цитирай
2. grigorsimov - Отговор на приспивните песни на 'сирените', че протоколите били фалшиви!?
17.01.2009 20:39
Сигурно руският цар сам си е измислил и е направил болшевишката 'революция'!?
А следващото и много подобни изказваня, кой ги е измислил?
"Вие все още не сте започнали да преценявате дълбочината на нашия грях. Ние сме натрапници. Ние сме разрушители. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеали, вашата съдба, и си играем с вас. Ние сме в дъното не само на последната голяма война, но и на всяка друга по-голяма революция във вашата история. Ние сме носители на раздори и смут във вашия личен и обществен живот. Ние все още продължаваме да правим това. Никой не може да каже кога ще спрем. Кой знае каква велика и славна щеше да бъде вашата (на гоите) съдба, ако ви бяхме оставили сами на спокойствие".
- Маркус Ели Раваж - Century magazine - February, 1928
А кой 'фалшификатор' е написал речта на Кенеди, която фактически го уби?
Вижте тази негова реч, на следния адрес: http://grigorsimov.blog.bg/viewpost.php?d=273777
Чуйте я и на аудиозапис:
http://nwo.blog.bg/viewpost.php?id=274446
А ето какво е казал Албърт Пайк, – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка, през 70-те години на XIX век: – "Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер" (т.е. – на Дявола).
И още една важна част от сатанинския план на масоните, публикувана в 19-ти век, за заплануваните от тях световни войни:
"За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство... ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер."

И не само протоколите, но и още множество документи, писма и документирани изказваня, излезли на светло - по Божия промисъл - НЕОПРОВЕРЖИМО свидетелстват, за кроежите и делата на сатанистите!
Мой коментар към постинга на watchtowerman: Фалшификатът "Протоколите на ционските мъдреци"
цитирай
3. eltimir - Има и противопротоколи
20.01.2009 18:52
Противоционски протокол № 22
“Аз дойдох от друг свят; не в земния свят започна моето битие; моето първоначално състояние е друго, не като това на Земята; аз принадлежа на Ахурамазда, не на Ариман; аз съм човек!” - Зороастър “Книга на съветите”
Израелтяните твърдят, че познават тайната на Времето, на Миналото и на Бъдещето, а не са се докоснали до същността на един от неизброимите негови обитатели - Човека. Те не са на ясно даже със законите, управляващи Живота. Не знаят, че тези закони не са еднакви със законите, управляващи мъртвата материя. Юдеизмът е религия на Смъртта, в Утрешния свят за нея място няма.
САМИТЕ ЗАКОНИ НА ТАНГРА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ!
"Във всичко, което сега ви докладвах, се стремях да ви обрисувам подробно тайната на ставащото - минало и текущо, и вървящо в потока на великите и предстоящи в близкото бъдеще събития.” - Ционски протокол №22
На Времето разчитаха, но без да го познават. За тях то бе подобно на бакалска сметка. Не друг, самото Време ги опроверга. Реалните събития надминаха най-мрачните юдейски кошмари.
"В ръцете ни е най-голямата съвременна сила - златото.” - Ционски протокол №22
Много им се иска златото да е най-голямата сила. Те правят всичко то да бъде сила. В състояние са да разпалят световни войни за тази цел. Ще онагледим нашето твърдение с думите на принц Шаумбург Липе:
"Хитлер след Полската кампания отправи към западните държави едно мирно предложение. Хитлер даже предложи да изведе своите войски от Полша. Но всички преговори завършиха неуспешно, тъй като всички условия за подписване на договор се свеждаха към едно: Германия е длъжна да се върне към златния еталон. Тоест те искаха Германия пак да постави своите финанси в зависимост от международната борса."
Златото само по себе си не е тяхна сила, ако се намира извън обсега на еврейските манипулации с него. Златото е просто един метал, един химичен елемент. То не притежава нито собствена мисъл, нито своя собствена воля.
НИЕ СМЕ ВЪПЛЪТЕНАТА ВОЛЯ НА ТАНГРА!
" Многовековното зло като основа на бъдещото благо.” - Ционски протокол №22
С други думи - идеята за градивното насилие. Тя бе разработена до съвършенство и приложена на практика от марксизма. Видяхме най-зрелите й плодове в Русия на съветските комисари, в Катинската гора и на площада Тянанмън, в Кампучия от времето на Пол Пот и Йенг Сари. Марксизмът доказа своята несъстоятелност. Еврейските сметки излязоха криви, те бяха направени без Кръчмаря. Сега чифутите треперят, защото са известени, че след всяко действие следва противодействие; след всяко насилие -контранасилие!
ДОЙДЕ КРАЯТ НА НАШЕТО ТЪРПЕНИЕ!
Българите бяха предупредени:
"Ако отключим Черната Врата - ще рухне всичко:
Мрак и Преизподня ще се изсипят гневно над света…"
Иван Коев
Който не се е вслушал, нека се сърди на себе си!
"Ореолът на властта и мистичното преклонение пред нея.” - Ционски протокол №22
Ореолът и мистичното преклонение са немислими без разбиране на Вярата, която идва. Какво знаят равините за нея? Новата форма на Вярата е преосмисляне, а не само доразвиване. И не самата Вяра е нова, а фазата на развитие. Нашето Ново не е поредното озъбване на Старото. Как равините ще съумеят да използват нещо, ако дори не го познават?
"Истинската сила не се отказва от никакви свои права, даже от божествените.” - Ционски протокол №22
Юдеите не се свенят да посегнат към правата и възможностите на Бога. И си въобразяват, че Той ще им позволи! Юдеите нямат дори идея какво е Тангра? В синагогите звучат единствено сатанински слова. Слова на злоба, на завист и на безпримерна отмъстителност. Богоборците си остават богоборци. Оставайки ни под тяхна власт, Тангра ни поставя на изпитание.
ИЗПИТАНИЕТО СВЪРШИ !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311744
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031