Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2009 22:18 - ПРОТОКОЛ №23 от многовековния плаан за 'Сатанинско световно правителство', чието окончателно реализиране наближава!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4484 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 18.01.2009 23:46


"Сегашните управници влачат своето съществуване всред деморализираните от нас общества. Нашият "световен" цар издъно ще раздруса старите общества и ще ги преобрази, без да се бои, ако се наложи да ги залее и със собствената им кръв". (откъс)
 ...............................................

НАМАЛЕНИЕ НА РАЗКОША

За да се научат хората на послушание, трябва да ги приучим към скромност, а за това е необходимо да съкратим промишленото производство на предметите от разкоша. С това ние ще подобрим нравите, деморализирани от съревнованието към разточителство и разкош.

ДРЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО

Ние ще засилим дребното частно производство, което ще подрони частните капитали на фабрикантите. Това е необходимо още и затова, че фабрикантите, макар не всякога съзнателно, движат мислите на масите против правителството.

Безработицата е най-опасното нещо за правителството. Ние ще ликвидираме този въпрос, щом вземем властта в наши ръце.

ПИЯНСТВОТО ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕНО.

Пиянството ще бъде забранено със закон и наказуемо като престъпление против човечността, понеже под влиянието на алкохола хората се превръщат в животни. Поданиците, повтарям още един път, ще се подчиняват сляпо на силата, която е напълно независима от тяхната воля и в която те чувстват меча на собствената си защита и помощта против ударите на социалните камшици... За това е нужно монархът да има ангелска душа, за да виждат в него олицетворение на силна, мощна защита.

СТАРИТЕ ОБЩЕСТВА ЩЕ СЕ ЗАЛЕЯТ С КРЪВ, ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО.

Сегашните управници влачат своето съществуване всред деморализираните от нас общества, из средите на които навсякъде се показват огнените езици на анархизма. Нашият цар, като има пред вид, че гоите отричат божествената сила на властта, е длъжен издъно да раздруса старите общества и да ги пресъздаде без да се бои, че за това може да се наложи да ги залее със собствената им кръв. Той трябва да ги възкреси, като правилно организирана войска, готова да се бори съзнателно с всяка опасна за държавното тяло зараза.

ЮДЕЙСКИЯТ НАРОД Е БОЖИ ИЗБРАНИК.

Нашият от Бога избран монарх е определен да сломи безумните сили, които се движат от инстинкта, а не от разума, от животинското, а не от човечността. Тези отрицателни сили сега тържествуват. Техни прояви са насилническите правителствени действия, които са логически резултат от гоевските принципи за лична свобода и право. Тези насилия са разрушили всички социални порядки и са разчистили пътя, за да се издигне над тях трона на Юдейския владетел, но те ще престанат в момента на неговото възцаряване. Ние ще изгладим пътя на монарха така, че да няма по него никакви грапавини, и тогава ще можем да кажем на народите: “Благодарете на Бога и се преклонете пред този, който носи на лицето си печата на предопределената власт над хората, на когото сам Иехова е запалил звездата. Никой друг, освен него, не може да ви освободи от безумните сили и злините на живота.

Автор: turbo4 




Гласувай:
0



1. grigorsimov - Двойни - лукави 'стандарти'!
18.01.2009 23:48
В този протокол ясно проличават двойните стандарти на юдеите-сатанисти. В тяхното световно царство щяло да се поощри дребното производство и да се забрани напълно пиянството, - т.е. точно обратното на това, което те от векове вършат и пропагандират. А войската, понеже тогава няма да има външен враг, ще се обучава и използва единствено за държане в покорство на народите по света!
В следващия цитат, сатанистите признават своята разложителна роля в нашите общества, но за да изглеждат някак си - 'носители на разум и справедливост', пак обвиняват гоите, внушават и ни вменяват вина, едва ли не, за някаква вродена порочност и склонност към анархизъм:
"Сегашните управници влачат своето съществуване всред деморализираните от нас общества, из средите на които навсякъде се показват огнените езици на анархизма."
– Но това им поведение е 'естествено', понеже няма как Лукавият да не е лукав, т.е. да не лъже, мами, развращава и убива. Иначе не би бил Дявол!
Но въпреки неизменното им лукавство, от протоколите им, можем да извлечем доста поуки за това, кое е вредно, разрушително и контрапродуктивно в нашите полупоробени общества, и кое е положителното и градивното, на което да се опрем, за да имаме някаква надежда и шанс за бъдещето!
цитирай
2. empire - хх
19.01.2009 23:53
Това предполагам са "протоколите на ционските мъдреци" :)
Лятото четох книгата на Хенри Форд - "Интернационалните евреи" и останах потресен,колко много неща се изпълват от плановете им...
цитирай
3. eltimir - Има и контра...
20.01.2009 19:58
Противоционски протокол № 23
"Тези, които си въобразяват истина в неистината и виждат истина в неистината, никога не намират Истината, а следват празни желания."
"Джхаммапада /Словата на Буда/ 1:11
За осъществяване на своите намерения ционистите използват лъжа, служат си с измама. Как може въобще да допуснем, че те ще постигнат нещо Истинско? Законите на Тангра не могат да бъдат нарушени, нито пък заобиколени.
"Знайте със сигурност, че неустойчивата сграда на Илюзията ще се срути. Още сега пригответе добра защита, о, вие, хора на Тингри" -Гуру Пхадампа Сангйе
В началото на човешкия Път ни бе дадена Увереност. Увереността не ни напусна до днес. Ние виждаме истинското състояние на нещата и забелязваме всички капани.
"Съкращаване производството на предмети за разкош.” - Ционски протокол №23
Тенгрианинът презира разлагащия разкош. Той взема колкото му е нужно. Тенгрианинът различава нужно от ненужно.
"За да привикнат към послушание, народите трябва да се научат на скромност.” - Ционски протокол №23
Ненавиждаме послушанието. Стремим се към дисциплина. Скромността е липса на самочувствие. Те не могат да ни подведат, защото
НИЕ СМЕ ПРОНИЦАТЕЛНИ!
"Народ от занаятчии не познава безработицата, която го привързва към съществуващия ред, а следователно към здравата власт.” - Ционски протокол №23
Всеки от нас се занимава с онова, което умее най-добре. Всеки от нас упражнява своя единствен, уникален занаят. Ние сме врагове на безделието. Привързани сме към реда. Ние обичаме реда, но не от страх, въпреки че
НАШАТА ВЛАСТ Е ЗДРАВА И БЕЗПОЩАДНА!
"Който умее да стои
няма да се катурне." - Лао Дзъ
Нашата опора е в самите нас. Кой ще ни отнеме Опората?
"Пиянството също ще бъде забранено със закон и ще се наказва като престъпление срещу човечността и хората.” - Ционски протокол №23
Правиха такива опити. В техните изкуствени държави САЩ и СССР. Не постигнаха замисленото.Това е, защото не отличават пиене от пиянство. Ние разделяме едното от другото. И на всяко отдаваме заслуженото.
"Поданиците ще се подчиняват сляпо само на силната, независима от тях ръка.” - Ционски протокол №23
Едностранна зависимост не съществува. Зависимостите винаги са многостранни. Може ли да съществува власт, която няма над кого да бъде упражнявана? Има ли смисъл да държиш реч, ако твоите слушатели не разбират езика, на които им говориш? Както винаги ционистите вземат отделен фрагмент и си въобразяват, че това е цялостната картина. Сам Тангра ще им посочи грешката.
"Убиване на старото общество и възкресяването му в нов вид.” - Ционски протокол №23
Те служат единствено на Смъртта. Смъртта е техният Бог. Те умеят само да рушат и убиват.
ВЪЗКРЕСЕНИЕТО СМЕ НИЕ!
Старият свят, заразен от юдейската отрова неизбежно ще умре. Но не от юдеите, а от нас ще се роди Новият! Казано е:
"Без периферия, без сърцевина са те, хора на Тингри."
Юдеите завладяха сегашното, междинното състояние. Тангра допусна те да властват над нас, да бъдат ваксината, която ще ни създаде съпротивителни сили, нужни в условията на Утрешния ден. Колкото и да опитват да ни внушат друго, юдеите са временен етап в човешката история.
НИЕ СМЕ НАЧАЛОТО И КРАЯТ!
"Избраникът Божи.” - Ционски протокол №23
Те не познават Бога, те са против Бога. Как ще научат кой е Неговият Избраник? Него сам Бог го пази!
"Именно тогава ще можем да кажем на народите: благодарете на Бога и се поклонете пред носещия на лицето си печата на предопределението сред хората, към който самият Бог водеше звездата му, за да не може никой друг, освен него да ви освободи от всички казани по-горе сили и злини.” - Ционски протокол №23
Не търсете предсказаното събитие в бъдещето. Те вече опитаха да реализират записаното в Протокола. Не успяха. Сигурни сме, че ще опитат пак, но пак няма да успеят. Този път провалът им ще бъде още по-страшен. Но страшен за тях, защото този път народите ще се смеят.
ТАНГРА ЩЕ ПОЛОЖИ ПЕЧАТА НА ЩАСТИЕТО ВЪРХУ ВСЯКО ЧОВЕШКО ЛИЦЕ!
цитирай
4. eltimir - 24-ти протокол
20.01.2009 20:18
Противоционски протокол № 24
”Престолът му е Твой Престол.
Наследството му е Твоето Наследство,
Заповедите му са Твоите Заповеди."
Египетска “Книга на мъртвите” гл. 181

Причините за провала на онези, които искат да заместят Бога са изяснени още от Хермес Трисмегист. Смяната на Владичествата е описана от Кумската Сибила. Мишел дьо Нострадам е ужасен от предстоящите събития. Жозеф дьо Местр се радва на идващото Ново. Апостол Йоан Богослов проклина търгашите, измамили чрез своето чародеяние всичките народи, обещава им незавидна участ. Немилостив към измамниците е и Юлиус Евола.
Слънчевите предсказания ликуват; лунните са пълни с горест и отчаяние. Което значи: Бъдещето ще е Слънчево, в него ще властва нашата, Слънчевата Вяра!
ОБНОВЕНАТА ВЯРА НА ТАНГРА!
"Укрепване корените на царя Давидов.” - Ционски протокол №24
Те сътвориха Пустиня и върху пустинните пясъци искат да засадят тяхното Дърво, да укрепят корените му. Искат да засадят Дърво там, където и тревичка не може да поникне.
ЗАМИСЛИТЕ ИМ СА НЕОСЪЩЕСТВИМИ!
"Това укрепване ще се състои преди всичко в това, в което се състои до този ден силата, запазена от нашите мъдреци, за ръководене на всички световни дела, за целенасочено възпитаване мислите на цялото човечество.” - Ционски протокол №24
Какво да доказваме? Че снегът е студен, че Слънцето грее, а водата е мокра? Че звездите не могат да се пипнат с пръст, а хората се раждат и умират?
Истински неподправеното Знание не се нуждае от доказване. То озарява сърцето, неговата истинност първо бива почувствана, а после разбрана. Превъзходството на нашите Учители над равините е смазващо. Как ционистите ще ни опровергаят? Как ще пренасочат мислите на хората, как ще ги превъзпитат? Но дори Белите мъдреци не ръководят делата на целия свят и мислите на всички хора. Това е по силите единствено на Бог. С Него ли искат да се сравняват юдеите, Него ли искат да надминат?
“Всички знаят, че управлението не може да бъде дадено на непосветен в тайните на неговото изкуство” - Ционски протокол №24
За какво Посвещение говорят, щом нямат истински Посветители? За какво управление бърборят, щом тяхното управление носи зло на всички народи? Даже на техния собствен!
Колобърът не е нагъл като равина. Колобърът изрича: “Понякога от безоблачното небе блясва светкавица. Пригърмява без видима причина. Обикновено се случва привечер. Някой е изговорил думите, които предизвикват Гръм.”
Така е, управлението се дава на Посветен, но израелтяните нямат ни най-малка представа кой е Посветеният!
“Единствено способните на твърдо, дори жестоко и безпрекословно управление ще получат властта от мъдреците ни” - Ционски протокол №24
При нас властта е от Бога дадена. Колобърът е овластен само да съобщи волята Му. Но е време всички народи и нации да проумеят какво им готви ционската Конспирация.
През 1996 г. в Заир “изчезнаха” един милион бежанци от племето Тутси. Новината бе съобщена ей така, между другото и после всички забравиха за случая. Един милион избити мъже, жени и деца, но никой не употреби думата “геноцид”, нито пък заговори за “Холокост”. Негрите Тутси не бяха евреи!
Ние призоваваме божествата на Тутси да тръгнат на свещена война редом с воините на Тангра против безчовечните убийци, следовници на IHWH! Ние зовем вярващите в пророка Мохамед да ни подкрепят в нашия общ Джихад срещу световното Зло! Зовем японския Божествен Вятър да връхлети върху Саваот и тъмното му воинство!
НИЕ ЗОВЕМ СИНОВЕТЕ НА СЛЪНЦЕТО!
“Само царят и тримата посветили го ще знаят бъдещето.” - Ционски протокол №24
Към Бъдещето водят различни пътища. Единствен Бог знае кой Път накъде води. Само на човека е дадено само правото да избира. Това право ние наричаме Свобода. Юдеите са роби по дух и възпитание. Те ще останат в Тъмното Минало, то е техният орисан обетован дом, те него избраха.
Кабалистите ще останат в Нощта!
НИЕ ПРЕКРАЧВАМЕ В УТРОТО!
“Никой няма да знае какво иска да постигне царят с разпоредбите си и затова никой няма да посмее да застане напреко на неведомия път.” - Ционски протокол №24
Вероятно те са чували за изкуството на Непредвидимостта. Но защо заместват разумната Непредвидимост с лудост и хаотичност? изглежда причините са същите, който ги заставят да полудяват след прочитането на някои от нашите Свещени текстове.
“Необходимо е царят да беседва по площадите със своя народ, за да бъде познаван и обичан от него.” - Ционски протокол №24
Днешните назначени президенти постоянно се упражняват в това беседване. Виждаме колко безплодни са усилията им. Народите знаят как след неудобни въпроси следват арести. Събеседването се превръща във фарс. Обичта не идва.
Нашия Кан не хитрува, не увърта, не прибягва до измамни трикове. Той следва един принцип:
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ!
“Безупречният външен нравствен облик на юдейския цар.” - Ционски протокол №24
Ние смъкваме всички маски! Изваждаме на дневна светлина скриваната под красивите маски уродливост! Показваме отвратителната грозота на паразита.
“Опората на човечеството в лицето на световния господар от светото Давидово семе трябва да принесе в жертва на своя народ всички лични влечения.” - Ционски протокол №24
Да, на своя народ. Народът, който източва кръвта, който изсмуква потта на останалите народи. Талмудистите обаче забравят, че влечението към канибализъм и вампиризъм също е страст! Да, юдейският цар вероятно ще бъде лишен от добри страсти. Възвишеното и Прекрасното ще бъдат чужди за него.
ДАВИДОВИЯТ ПОТОМЪК ЩЕ УМРЕ, ПОРАЗЕН ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ВЪТРЕШНО ЗЛО!
”Нашият господар трябва да бъде напълно безупречен!” - Ционски протокол №24
Никой човек не е съвършен. На човека е дадено да се стреми към Съвършенството. Нашето съвършенство е Устрем и Посока. Талмудическото е мъртвешка застиналост. Ние се стремим към Тангра, към Непостижимостта. Затова Той ни дарява подкрепата Си.
И НИКАКВА ЮДЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ НЯМА ДА СПРЕ НАШИЯ УСТРЕМ!
Разпъваха ни на кръст, а ние всеки път възкръсвахме. Гориха ни на клади, а ние се възраждахме от пепелта. Изтръгваха ни из корен, а ние отново пониквахме. Жилави сме ние, децата на Тангра!
“От Тъмно идвам, Тъмно ме обгръща, а някъде над мен сияе Храм!” - написа нашият поет Иван Коев. И макар още да е трудно, макар днешният ден да е мрачен, ние знаем - иде Утро!
Усмихнете се! Ние бяхме, Ние сме, Ние ще бъдем! Още малко вяра, още малко усилия - най-лошото свърши. Още малко и ще прогоним Злото. Този път - завинаги! Тъмно е, но щом Храмът е в душите ни - ще стигнем до него. Около нас властва Измама, но щом мечтаем за Истина - ще заживеем с нея. Страшно е, но щом в сърцата ни има Храброст - Победата ще е наша!
Лъгаха ни, грабиха ни, преследваха ни, но не успяха да ни надвият. Ние вярваме, ние винаги сме вярвали -

Иде Възкресение!

8 юли 1998 г.
Ботевград
цитирай
5. grigorsimov - На empire
20.01.2009 21:34
Имам някъде в блога публикувано и едно кратко мнение на Форд за протоколите, в което казва, че всичко което пише в протоколите се сбъдва за последните, мисля че пишеше, 17 години. Става дума за дваесетте години на миналия век.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313351
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031