Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2009 23:14 - Нашият девиз е: 'Сила и лицемерие' - от ПРОТОКОЛ №1 и 2
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2064 Коментари: 2 Гласове:
0



Нашият девиз е: “Сила и лицемерие”. По закона на природата - правото е в силата. В наше време силата на златото измества властта на управниците либерали. Нашето право е в силата. Думата право е отвлечена, без реална стойност и с нищо недоказан смисъл.


цитати от ПРОТОКОЛ №1 
от категория: ПРАВО  И  СИЛА 

Нашият девиз е: “Сила и лицемерие”.


По закона на природата – правото е в силата.


В наше време силата на златото измества властта на управниците либерали.


Нашето право е в силата. Думата право е отвлечена, без реална стойност и с нищо недоказан смисъл.


Къде почва правото? Къде свършва то? – Неизвестно.

Поради размножилите се от либерализма “права”, аз черпя новото право – правото на силния


При съвременната неустойчивост на всички власти, нашата власт ще бъде по-силна от всяка друга, защото тя ще бъде невидима до тогава, докато укрепне дотолкова, че да не може никаква хитрост да я подрине.


Насилието трябва да бъде принцип, а хитростта и лицемерието – правило за всички правителства, които не желаят да сложат своята корона в нозете на агентите на коя да е нова сила. Това зло е единственото средство, с което може да се постигне целта – доброто. Затова ние сме длъжни да не се спираме пред подкупа, измамата и предателството, стига с това да постигнем нашата цел. В политиката трябва да умеем без колебание да вземем чуждата собственост, ако с нея можем за добием покорността на гоите и властта над тях.


от ПРОТОКОЛ №2

За постигане на крайната ни цел е необходимо войните да не носят териториални изменения; това ще пренесе конфликтите на икономическа почва, в която народите ще се убедят в силата на нашето надмощие; това положение на нещата ще предаде и двете воюващи страни в ръцете на нашата интернационална агентура, която притежава милиони очи и уши, за които няма никакви прегради. Тогава нашата международна сила, след като раздруса народите и промени (унищожи) нравите им, ще ни даде възможност да ги управляваме...






Гласувай:
0



1. lambo - Тук в Карлово
04.02.2009 09:35
почти всички бизнесмени и по-изтъкнати хора, са вкарани вече в местния "Ротари Клуб"

В него участва и местния червен кмет Найден Найденов. Събират се всяка седмица в заведението "Едно Време" Напоследък са започнали да сменят явките на сбирките си. Голяма част от тях, чрез партия "Зелена България" са и Общински съветници.
цитирай
2. grigorsimov - Така е, понеже господарят им е един и същ!
04.02.2009 18:23
Дали ще се наричат комунисти, ротарианци или 'филантропични дружества' , е все едно, важното е че служат на Лукавия, под благовидни предлози и прикритя! А 'службата' им, в края на краищата, се състои в това, да лъжат, мамят, крадат, унищожават и убиват! И разбира се, накрая и те ще бъдат унищожени, понеже злото, по принцип, не зъздава а унищожава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357206
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930