Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2009 16:25 - Катехизис на съветския евреин
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7393 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 29.03.2009 12:49


Евреи! 
Обичайте се един други, помагайте си дори и да се мразите! Нашата сила е в Единството. В него е заложен нашият успех, спасението и просперитета ни. 
Много народи са погинали, защото не са имали ясна програма за действие и чувство за взаимност и принадлежност. За разлика от тях ние преминахме през вековете и народите, съхранихме се, укрепнахме и се увеличихме благодарение именно на чувството си за колективизъм.
ЕДИНСТВОТО – ТОВА Е И ЦЕЛТА, И СРЕДСТВОТО ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛТА. Ето това е смисълът и това е към което трябва да се стремим. Всичко останало е производно и ще дойде от само себе си.
Помагайте си един на друг и не се страхувайте да се прочуете като националисти, не се страхувайте от протекционизма – това е нашият най-силен инструмент. Нашият национализъм е интернационален и затова е вечен. Вратите му са отворени за евреите от всички националности, от всички вероизповедания и всички партии. 
Истински интернационализъм е само този, който е кръвно свързан с еврейството. 
Всичко останало е провокация и лъжа. Разширете обсега си и привличайте най-широките кръгове от хора, близки ви по кръв. Само това ще ви осигури желаната атмосфера.
ФОРМИРАЙТЕ СВОИ НАЦИОНАЛНИ КАДРИ. Кадрите – това е нещо сакрално. Кадрите решават всичко. Кадрите днес са нашето Утре. Всяка лаборатория, всяка катедра, всяко Учебно заведение трябва да се превърне в ковачница за национални кадри.
ПОДГОТВЯЙТЕ ЕВРЕЙСКАТА МЛАДЕЖ ДА ПРИЕМЕ ЩАФЕТАТА НА ПОКОЛЕНИЯТА. Нека всяко поколение неевреи се сблъсква с нашата дълбоко ешалонирана отбрана. Всеки път, когато от сцената слиза по-старото поколение, трябва на негово място да дойде още по-мощна кохорта от своевременно подготвени и укрепнали млади евреи. За тази цел е нужно колкото е възможно по-рано на ръководни длъжности да се издигат млади хора, показвайки по този начин зрелостта и гениалността им. Дори и това да не е така на практика, те ще съзреят на поста си.
КОЙТО Е НА ВЛАСТ – ТОЙ именно Е ПРАВИЯТ. Ние сме длъжни да предадем на децата си повече, отколкото сме получили от родителите си. И на свой ред те, нашите деца, трябва да съхранят полученото от нас, да го увеличат и предадат на своите потомци. В ПРИЕМСТВЕНОСТТА НА ПОКОЛЕНИЯТА Е НАШАТА СИЛА, НАШАТА СТАБИЛНОСТ, НАШЕТО БЕЗСМЪРТИЕ.
Светът е жесток. В него няма място за филантропия. Всеки народ е ковач на своето щастие. Не е наша работа да се грижим за руските национални кадри. Ако те самите не мислят за себе си, защо пък ние да сме длъжни да мислим за тях? Не се ръководете по примера на руснаците и арабите, които живеят съзерцателно, надявайки се на „може би”. Не чакайте „милостиня” и от природата – нашата задача е да вземем даровете й.
Създавайте свои общности и с тях изтиквайте неевреите. Помнете: всички високоплатени, влиятелни, печеливши длъжности – всичко това е наш национален доход. Помнете, что всеки неевреин, израснал до нивото ни може да заеме място, полагащо се (по право) на някой НАШ. Ние създаваме общностите си, нашите 
колективи с едничката цел да не позволим на гоите да ни пречат да живеем по нашия начин. Нека гоите се опитват да създават своите общности. Едва ли ще успеят в това –преди да направят каквото и да е, те първо ще се изпокарат. А НИЕ ЩЕ ИМ ПОМОГНЕМ ЗА ТОВА.
РУСНАЦИТЕ НЕ СА СПОСОБНИ ДА МИСЛЯТ ЗАДЪЛБОЧЕНО, ДА АНАЛИЗИРАТ И ПРАВЯТ ОБОБЩЕНИЯ. 
ПОДОБНО НА СВИНЕТЕ, ТЕ ЖИВЕЯТ, ЗАРОВИЛИ МУЦУНАТА СИ В ЗЕМЯТА, БЕЗ ДА ПОДОЗИРАТ, ЧЕ ИМА И НЕБЕ. Те възприемат всички явления прекалено повърхностно, прекалено конкретно. Те не виждат фактите в тяхната последователност и взаимовръзка. Те не са способни да мислят, да обобщават и да се абстрахират. За тях всяка случка си е просто случка, колкото и често повтаряща се да е. 
Принципно нашата идеология е противоположна на идеологията на гоите. 
Те казват: По-добре по-малко, но по-добро. Ние казваме: По-добре повече и по-добро.
Те казват: По-добре да си беден, но здрав, отколкото богат, но болен. Ние казваме: По-добре е да си здрав и богат, отколкото беден и болен.
Те казват: Да даваш е също толкова приятно, колкото и да получаваш. Ние казваме: Може би е приятно да даваш, но да получаваш е И полезно.
Те казват: Твой дълг е да го направиш съгласно Закона. Ние казваме: направи го въпреки закона и аз ще те възнаградя.
Те казват: Победи или умри. Нашият девиз е: Побеждавай заради живота, но живей заради победата. (За какво ти е победа, ако го няма живота? Трябва да преглътнеш горчилката на поражението – този, който умее да чака ще дочака всичко.)
Всичко, което те знаят и могат го знаем и можем и ние. Това обаче, което ние знаем и чувстваме те не трябва да знаят и да чувстват. Всичко, което те имат/притежават е пределно. Всичко, което имаме ние е нашето средство за достигане на нещо повече. Всичко, което те имат днес, това е нашето утре, което те използуват само временно.
НАШАТА ЗАДАЧА Е ДА ВЗЕМЕМ ОТ ТЯХ ТОВА, КОЕТО НИ Е ЗАВЕЩАНО ОТ БОГА. Руснаците са твърдоглави, но не притежават достатъчно упоритост за постигане на целта. Те са мързеливи и затова вечно прибързват. Те се опитват да решат всичко отведнъж. И са склонни да пожертват малките победи заради голямата Победа. Но тази победа или въобще не идва, или побеждавайки те се оказват пред „разбитото корито”. 
Ние изповядваме тактиката на малките победи, въпреки, че не сме против големите. 
Малката победа също е победа!
Руснаците не умеят нито да ръководят, нито да се подчиняват. Генетично те са саботьори. Руснаците са завистливи, мразят събратята си, издигнали се над сивата маса. Ако й дадете възможност, `масата` с удоволствие би ги разкъсали на парчета. 
Винаги влизайте в ролята на арбитри, имитирайте поведение на миротворци, защищавайте нещастниците, против които се опълчва тълпата, но само дотолкова, доколкото да ви помислят за добри и обективни. Ако дори съвсем малко прекалите, ще заемете мястото на този, когото току-що тя е разкъсала.
КОГАТО РУСНАЦИТЕ СЕ КАРАТ/БИЯТ – ПОБЕЖДАВА ЕВРЕИНЪТ. Насъсквайте руснаците помежду им, провокирайте в тях завистта и я поддържайте. И правете това незабележимо и деликатно, винаги крийте истинските си мотиви под маската на доброжелателността. Нека те се бият помежду си, вие бъдете само арбитри – винаги!
Руснаците нито умеят да живеят, нито умеят да си поставят задачи. НИЕ ИМ ПОСТАВЯМЕ ЕФИМЕРНИ ЗАДАЧИ, А ТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ГИ РЕШАТ.
Руснаците не умеят да молят – смятат това за унижение, въпреки че и без това са си бедни и унизени. Ние казваме: Всяко унижение, което носи полза е БЛАГО. 
Заради постигането на целта може и да изтърпиш унижение. Нещо повече, можеш да се унижаваш с достойнство. НЯМА АМОРАЛНИ НЕЩА, ЩОМ СПОМАГАТ ЗА УТВЪРЖДАВАНЕТО И РАЗЦЪФТЯВАНЕТО НА НАШИЯ НАРОД. Целта освещава средствата (прави ги святи).
Руснаците са глупави и груби. Глупостта и грубостта си те назовават с думите „честност”, порядъчност и принципност. Неумението да се приспосояват и да променят поведението си в зависимост от ситуацията, отсъствието на гъвкав ума те наричат : „Да бъдеш самия Себе си” и „принципност”. Гоите са до такава степен глупави и груби, че даже не умеят да лъжат. Примитивността и глупостта си те пак наричат честност и порядъчност, въпреки че по природа са лъжливи и нечестни.
Присъщият си примитивизъм те наричат „варварство” (през древността), през средновековието пък го наричат рицарство, а по-късно: джентълментство. Заради пустите принципи те дори са стигали до самоубийство. НЕКА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ПРАВЯТ!
Те са ограничени във възможностите си и затова слагат `таван` на всичко. Ние пък казваме: ЧОВЕШКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ са безгранични, тъй като човекът се държи в съответствие с обстоятелствата. 
Постоянно помнете за границите, които гоите слагат пред себе си. Тяхното мислене е закостеняло и ограничено в тези рамки. В това е тяхното нещастие, както и нашето предимство.
Говорете и постъпвайте по начин, който е неприемлив и недопустим за техния морал и несъвсемсим с техните понятия. Правете това, което им изглежда невъзможно и невероятно. Те няма да повярват, че вие сте способни на думи и действия, на които те не са способни.
Говорете и постъпвайте уверено, напористо и агресивно, обезкураживащо и зашеметяващо. Нека има повече шумотевица и словесно жонглиране, повече неразбираемост и наукообразност
Създавайте теории, хипотезы, направления, школи, методи - реални и нереални. И колкото са по-екстравагантни, толкова по-добре! Нека не ви смущава факта, че те са безполезни, непотребни и утре ще бъдат забравени! Ще дойде новият ден. А с него и новите идеи. Именно в това е могъществото на нашия дух, в това е нашето превъзходство и самоутвърждаване! Нека гоите плащат нашите `вересии` (полици). 
Нека си трошат главите в търсене на рационалното зърно в идеите ни и да откриват това, което липсва там. УТРЕ НИЕ ЩЕ ДАДЕМ НОВА ХРАНА ЗА ПРИМИТИВНИТЕ ИМ УМОВЕ!
Не е важно какво говорите, важно е как говорите. Вашата самоуверенност ще бъде възприета за убеденост, амбицията ви - за възвишеност на ума, нравоучителният ви маниер и склонността ви да ги поучавате и поправяте - като превъзходство. 
РАЗБЪРКВАЙТЕ ИМ МОЗЪЦИТЕ, КЪСАЙТЕ ИМ НЕРВИТЕ! Подтискайте и пречупвайте волята на тези, които ви възразяват. Компрометирайте издигналите се над тълпата и `глашатаите`, насъсквайте самолюбивата тълпа срещу скептиците. В беседите и диспутите използувайте риторични похвати, които се на границата с приличието. Питайте за фамилията, месторабота, длъжността на съмняващия и възразяващия. По правило това ги шокира и обърква и те отстъпват. Изисквайте отговори и щом ги получите настоявайте (без да анализирате същността) твърдо: Това не е така, в никакъв случай това не е така. И дори някой умник да се опита да ви разобличи, останалите няма да го слушат и ще го признаят за виновен, защото, разобличавайки вас, той ги прави на глупаци, а Това тълпата никога и никому не прощава.
Ако руснакът се опита да се прояви, да привлече вниманието към себе си, създайте в този момент повече шумови ефекти – влачете крака по пода, станете и се разходете, скърцайте със стола си, смейте се, разговаряйте с околните, мърморете си нещо под носа, кашляйте и подсмърчайте, прекъсвайте го с изказвания, отклонявания от темата с шеги и т.н. Създавайте куп дребни дискомфорти, които не се осъзнават веднага. Слагайте свои предмети върху вещите им, настъпвайте ги по краката, дишайте им в лицето, говорете на предизвикателно висок тон. НЕКА НЕПРЕКЪСНАТО ДА УСЕЩАТ ЛАКЪТЯ ВИ В РЕБРАТА СИ. Руснаците няма да издържат дълго на това. Избягвайки скандала, те си тръгват и освобождават място за вас... 
Страшно шик е според тях да треснат вратата на излизане. Дайте им тази възможност! УЧТИВА НАГЛОСТ – ТОВА Е НАШИЯТ ДЕВИЗ.
ОБВИНЯЙТЕ В АНТИСЕМИТИЗЪМ ТЕЗИ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ВИ РАЗОБЛИЧАТ. Слагайте им етикета „анти-семити” и ще видите с какво удоволствие гоите ще подхванат тази версия. Като правило всички руснаци са антисемити, но ако лепнете етикетчето на един отделно взет от тях, той става беззащитен, защото всички останали ви го предават в жертва и се нахвърлят върху му да го унищожат собственоръчно. А през това време ние `дамгосваме` следващата жертва.
Спекулирайте с добросърдечието на руснаците. Правете се на бедни и нещастни, предизвиквайте към себе си жал и симпатия, разпространявайте слуховете за народа-вечен страдалец, за гоненията в миналото и дискриминацията сега. ТАКТИКАТА НА БЕДНИЯ ЕВРЕИН Е ПРОВЕРЕНА ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯТА! Нека руснаците имат по-малко от вас, все едно, те ще ни помогнат да притежаваме повече. Руснаците обичат да бъдат благодетели и покровители, всеки „нищ” се стреми да бъде благодетел и покровител, защото това възвишава/извисява. Великодушие те си имат в излишък, повече отколкото са възможностите да го реализират. Вземете от тях това, което са в състояние да ви дадат: от пършива овца поне снопче вълна!
Всички явления пречупвайте през призмата на нашите интереси. ВСЯКО ЯВЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГЛЕЖДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА ПОЛЗА ИЛИ ВРЕДА НОСИ ТО НА ЕВРЕИТЕ!
Информирайте се един друг за всичко, което може да ни е от полза или да ни нанесе вреда.
Информацията – това е `светая светих`! 
ПАРИ, КАДРИ И ИНФОРМАЦИЯ – ТОВА СА ТРИТЕ КИТА, НА КОИТО СЕ КРЕПИ НАШЕТО БЛАГОПОЛУЧИЕ!
Свещен дълг на всеки евреин е да информира събратята си за намеренията (за действие) на гоите. Днес ти ми помогна, утре аз на теб ще помогна – в това е нашата сила. БОГ НИ Е ЗАВЕЩАЛ ДА ВЛАДЕЕМ СВЕТА –НИЕ ГО ВЛАДЕЕМ. ЗАДАЧАТА НИ СЕГА Е : ДА ЗАДЪРЖИМ СВЕТА В РЪЦЕТЕ СИ. Дръжте в свои ръце средствата за пропаганда и информация: вестници, радио, телевизия, кино. Нужно е и занапред да се внедряваме дълбоко в апарата на партийното и държавно управление. Около всеки въпрос ФОРМИРАЙТЕ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ТАКА, ЧЕ ДА СЕ ОТЧИТАТ НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ. От всяка дреболия може да се направи проблем, а Проблемът да се преобърне в глупост. Нито един обществен процес не трябва да се оставя на самотек. Ако той не може да ни донесе полза – стопирайте го или го насочвайте срещу враговете ни – гоите. Ние трябва да сме начело на всяко начинание, за да го насочваме в необходимото направление.
ВЪВ ВСИЧКО БЪДЕТЕ ЛИДЕРИ, СТРЕМЕТЕ СЕ ВИНАГИ ДА СТЕ ПЪРВИ!
Ежечасно, ежеминутно възпитавайте в себе си характер на Ръководители, дори и в дребните неща от ежедневието. Никога не отстъпвайте, старайте се да не отстъпвате, независимо дали става дума за място в обществения транспорт или на опашката в магазина.
Във всеки колектив вземете властта в ръцете си и го управлявайте според нашите интереси. НИЕ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА И ТВОРЧЕСКАТА ЧАСТ НА ВСЕКИ ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС. НЕКА ГОИТЕ ОСИГУРЯВАТ „ЧЕРНАТА”, МАТЕРИАЛНО-ТЕХНИЧЕСКАТА БАЗА ЗА НАШЕТО ТВОРЧЕСТВО. Нека те следят и се грижат за чистотата на производствените помещения и да пазят плодовете на нашия труд. Нека най-високите 
длъжности, които те заемат са `пазач` и `чистачка`. 
ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ДО ТВОРЧЕСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ ДОПУСНАТ ГОИ ОТ НЕРУСКИ ПРОИЗХОД. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ РУСНАЦИ!!! Това ще е обида за нас. И не се страхувайте да минавате за националисти. ИЛЮЗИЯТА НА НАЦИОНАЛИЗМА ЩЕ НИ ОСИГУРИ ПОПЪЛНЕНИЯ СЪС СМЕСЕНА НАЦИОНАЛНОСТ – С примеси на еврейска кръв или в най-лошия случай това ще са представители на национални малцинства. Ако имате свободно работно място – наемайте само евреин.
Ако обаче това е невъзможно – ликвидирайте длъжността. Ако не можете да направите нито едното , нито другото : вземете азиатец. Ако нямате такъв кандидат назначете поляк, украинец или в най-лошия случай белорусин – те си имат свои сметки за уреждане с руснаците. След малка обработка те ще станат наши съюзници. Тези са антисемити само в родината си. В РУСИЯ ИМ Е ПО-ИЗГОДНО ДА БЪДАТ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ. По този начин ще си гарантират необходимата среда за съществуване. Използувайте този път.
Не разрушавайте открито древните паметници на руснаците, но и не ги възстановявайте. Годините минават и постепенно те сами ще се разрушат. А гамените и иманярите ще ги разграбят до последно. Правете се, че не забелязвате това – понеже се занимавате с решаването на големи стопански задачи. НАРОД БЕЗ ИСТОРИЯ Е КАТО ДЕТЕ БЕЗ РОДИТЕЛИ. И ОТ НЕГО МОЖЕШ ДА МОДЕЛИРАШ ВСИЧКО, КОЕТО ТИ Е НУЖНО. ДА ВЛОЖИШ В ДЕТЕТО СВОЯ МИРОГЛЕД И СВОЯ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ. По такъв начин могат да бъдат обезличени цели народи. Първо ги лишаваме от история и традиции, а после ги формираме по свой образ и подобие.
ДРЪЖТЕ ПОД НЕПРЕКЪСНАТ КОНТРОЛ ВСЯКА КРАЧКА НА ВЛИЯТЕЛНИТЕ И ПЕРСПЕКТИВНИ РУСНАЦИ. Не им давайте да се уединяват и обединяват. Не им позволявайте дори мимолетни преки контакти. Техните контакти трябва да стават с и чрез нас. Това е информация, това е влияние. Не им позволявайте да обсъждат каквито и да е въпроси без наше присъствие. ТАМ, КЪДЕТО СА СЕ СЪБРАЛИ ДВАМА РУСНАЦИ ТРЯБВА ДА ИМА ПОНЕ ЕДИН ЕВРЕИН. БЪДЕТЕ ВЕЗДЕСЪЩИ!
Ако не успеете да блокирате и задушите младите и перспективни руснаци, НАПРАВЕТЕ ГИ УПРАВЛЯЕМИ. ПРИВЛИЧАЙТЕ ГИ В СВОИТЕ КОМПАНИИ. СЪЗДАВАЙТЕ ПЛЪТЕН ОБРЪЧ ОТ ЕВРЕЙСКО ОБКРЪЖЕНИЕ ОКОЛО ТЯХ, лишавайте ги от контакти и познанства извън този обръч. ПРИНУЖДАВАЙТЕ ГИ ДА СЕ ЖЕНЯТ ЗА ЕВРЕЙСКИ ЖЕНИ И ЧАК СЛЕД ТОВА ИМ ДАВАЙТЕ `ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА`! НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, ДЕЦАТА ИМ ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ЩЕ БЪДАТ НАШИ. 
Няма значение какъв бик е яхал кравата, теленцето ще е наше.
ПОМАГАЙКИ НА ТАКИВА РУСНАЦИ, ВИЕ ДАВАТЕ ПРИНОСА СИ ЗА ДЕЛОТО НА НАШАТА ЕВРЕЙСКА ОБЩНОСТ. 
От този ден тяхната заплата става наш национален доход. ЗАРАДИ ДЕЦАТА СИ ТЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ СВОИТЕ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА, ЧУВСТВА И РАЗУМ. Най-малкото няма да могат да бъдат антисемити. СЪЖИТЕЛСТВОТО С ЕВРЕЙКА – ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЧИНИТЕ ЗА ВЪВЛИЧАНЕ НА ТАЛАНТЛИВИ РУСНАЦИ В СФЕРАТА НА НАШЕТО ВЛИЯНИЕ И ИНТЕРЕСИ.
Взимайте си за жени красиви рускини, нека ни донесат здраво поколение. Нека подобрят породата ни. И така, за ВСЕКИ ПЕРСПЕКТИВЕН РУСНАК – ЕВРЕЙСКА ПРИЯТЕЛКА ИЛИ ПРИЯТЕЛ. АКО ВСЕКИ РУСНАК ИЗМЪКНЕ СЪС СЕБЕ СИ ПОНЕ ЕДИН ЕВРЕИН – ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ СЕ УСТРОИМ.
Давайте им подкупи, правете им подаръци, черпете ги с коняк и водка, а най-добре с промишлен спирт. За дрънкулки и пиене те ще продадат всичко, даже и Родината си.
И последен съвет. Бъдете бдителни – испанската инквизиция и немският фашизъм не бива да се повторят.
Задушавайте още в зародиш всякакви опити да ни противопоставят на обществото, унищожавайте антиеврейските тенденции още в началото, независимо под какъв претекст възникват. Фашизмът не е случайно явление. Той възниква там, където ние недооценим/подценим стремежа на местния народ да бъде стопанин на земята си. 
Фашизмът има почва за проява при всички народи – той е скрит, латентен. Но за наша радост различните народи стигат по различно време до него и го наричат с различни имена.
ИЗКУПУВАЙТЕ, ИЗЗЕМВАЙТЕ И УНИЩОЖАВАЙТЕ , НЕ ДОПУСКАЙТЕ ПРЕИЗДАВАНЕ НА ПРОИЗВЕДЕНИЯ, РАЗКРИВАЩИ НАШАТА ТАКТИКА И СТРАТЕГИЯ И КОИТО ПРЕДСТАВЯТ ЕВРЕИТЕ В ЛОША СВЕТЛИНА. Народите на гоите не трябва да помнят и да знаят фактическите причини за погромите и гоненията. По тези въпроси те трябва да знаят само нашата трактовка.
Обръщайте особено внимание на непокорните, упоритите, които не искат да склонят глава пред нашето превъзходство, не искат да работят за нас и противодействат на политиката и практиката ни. Подобни хора ряно или късно стават антисемити. Не позволявайте малките антисемити да израстнат и се превърнат в погромаджии. Нека те още в зародиш се задавят с упоритата си идея за национално достойнство. 
Разобличавайте ги по всякакъв повод, опълчвайте им се без оглед на средствата. 
Докато те са самотни няма да могат да устоят на нашия колективизъм, на нашия натиск. НЕКА ТЕ СА ХИЛЯДИ ПЪТИ ПРАВИ В ДЕТАЙЛИТЕ – ВСЕ ЕДНО, ВИНОВНИ СА ЧЕ НИ ПРЕЧАТ.
РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ КОМПРОМЕТИРАЩИ СЛУХОВЕ ЗА УПОРИТИТЕ НЕПОКОРНИЦИ, СЪЗДАВАЙТЕ ИМ СЪМНИТЕЛНА РЕПУТАЦИЯ. В края на краищата от тях ще започнат да се пазят дори и тези, които ги познават, имат прекрасно мнение за тях и дори ги поддържат. 
ЛИШАВАЙТЕ ГИ ОТ ВРЪЗКИ ПОМЕЖДУ ИМ И КОНТАКТИ. ЛИШАВАЙТЕ ГИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА РАБОТЯТ ЕФЕКТИВНО. Унижавайте ги, игнорирайте ги, обиждайте ги с несправедливи поощрения и наказания, а когато протестират – обвинявайте ги в непокорство, нарушаване на субординацията, свадливост, заядливост и интригантство. 
Алармирайте за тях общественото мнение и администрацията, мъкнете ги в партийната централа, милицията и ако е възможно ги изправете пред съда.
Ако сте по-възрастни – обвинете ги в нарушаване на принципа за уважение към по-старите, ако сте връстници– обвинете ги в нарушаване принципа на братството и НА ВСЯКА ЦЕНА принципа на интернационализма. Ефестивността на тези методи е проверена от много поколения. Така постъпват всички т.нар. експлоататори, принудени от необходимостта да държат народите в подчинение. ГЛАВНОТО Е – ДА ГИ ОБВИНИТЕ.  НЕКА ТЕ ДА СЕ ОПРАВДАВАТ. ТОЗИ, КОЙТО СЕ ОПРАВДАВА ВЕЧЕ Е НАПОЛОВИНА ВИНОВЕН!
Ако ви се удаде възможност сведете поведението им към определена политическа платформа, пишете доноси и анонимки по техен адрес, обвинявайте ги в антиобществено поведение и икономически саботаж. ПРОВОКИРАЙТЕ ГИ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ ПРОТИВ ДЪРЖАВНАТА ВРАСТ. А СЛЕД ТОВА ГИ УНИЩОЖЕТЕ С ПОМОЩТТА НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ.
ПРАВОТО НА ПРИВИЛАГИИ И СПОКОЕН ЖИВОТ ПОЛУЧАВА САМО ТОЗИ, КОЙТО ПОКОРНО НИ СЛЕДВА И Е ЗАЕДНО С НАС. Този, който иска да върви по независими пътища е потенциално опасен и трябва да бъде лишен от всякаква поддръжка и средства за съществуване.
ИЛИ НАШИЯТ РЕД, ИЛИ ПЪЛНА ДЕЗОРГАНИЗАЦИЯ. ТАМ, КЪДЕТО ТЕ ИСКАТ ДА МИНАТ БЕЗ НАС, ТРЯБВА ДА ЦАРИ ХАОС! Правете така, че безпорядъкът да продължава до момента, когато измъчените гои, отчаяли се, ни помолят да вземем властта в наши ръце и да им осигурим спокоен живот.
Гоите трябва да работят под наше ръководство и да носят ползи. Този, който не ни носи полза, трябва да бъде изгонен. НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОЛЗИ ИЗВЪН НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ.  ТОЗИ, КОЙТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС. Око за око! Зъб за зъб! Така Моисей е учил прадедите ни, така и са живели. Така ще живеем и ние. 
Отмъщението е свещено чувство, възпитава характера, утвърждава човека. 
Изтръгнете от себе си чувствата на смиреност към нашите хулители. Лозунгите за християнско милосърдие, смирение, унижение и самоотричане оставете на глупавите гои – те стават само за тях.
Проповядвайте и насаждайте сред гоите християнските добродетели, а вие самите си оставайте в душата си непримирими и твърди. Бъдете непримирими към враговете ни! 
Ако им простите и най-малката обида днес, утре ще ви нанесат по-голяма. Не свиквайте с обидите и пресичайте в другите желанието да ви обиждат.
НЕКА ГОИТЕ СЕ НАГОВАРЯТ ПОМЕЖДУ СИ ДА СА ВНИМАТЕЛНИ, УМЕРЕНИ И ГЪВКАВИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА НАС. Нека те внимателно да удържат на нашия натиск. Ние сме длъжни да действаме решително и бързо и винаги да ги поставяме пред свършен факт. След това нека си водят дълги безплодни дискусии. Против нашите методи те нямат оръжия. Нека вземат решение да направят нещо – докато го обмислят и договорят, ние ще извършим 10 по-важни дела. Нека тяхната съпротива бъде стимул за нас, а не спирачка. Тяхното противодействие ни е нужно за да поддържаме бойния си дух и готовност, но не и за нещо повече.
Никога не намалявайте натиска. Колкото по-яростно се съпротивляват гоите, толкова по-солидни са нашите приходи, толкова по-висок трябва да бъде нашият доход и натрупвания. Днешната ни печалба трябва да е достатъчна за компенсиране на възможните ни загуби при бъдещи погроми, които от време на време стават в страната ни. НЕКА ГОИТЕ ПЛАТЯТ ДНЕС ЗА ТОВА, КОЕТО НЯКЪДЕ НЯКОГА ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНАТ.
Ние винаги трябва да сме готови да си тръгнем от гнева и омразата на гоите и да отидем там, където ще ни приемат, разчитайки че ще оживим икономиката им с нашите капитали.
ПЕРИОДИЧНАТА СМЯНА НА СТРАНИТЕ, В ТЪРСЕНЕ НА ПО-БЛАГОПРИЯТНИ УСЛОВИЯ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ Е ЧАСТ ОТ НАШАТА СТРАТЕГИЯ. Именно в това е символиката на ВЕЧНИЯ ЕВРЕИН – Агасфер: неуморим оптимист и вечен странник. Но сме длъжни да си тръгнем ако се наложи. И не бедни и болни, а здрави и богати. 
ПАРИТЕ – ТОВА СА НАШИТЕ КРАКА.
Ние преместваме центъра на тежестта си там, където предварително сме превели парите си, където е нашият капитал. 
Укрепнали материално в страните-приемници и събрали от тях нужната дан ние от време на време се събираме на земята на прадедите ни за да укрепим духът си, да увеличим силите си, да се вдъхновим от нашите символи и нашата вяра 
в единството.
Ние се събираме, за да се разпръснем отново. И така во веки веков.


(Издадено в Тел-Авив през 1958 г.)
Вестник „Руски ведомости”, януари 1991 г. 
Москва

__________________________
катехизис – (от гръцки „поучение”) 
1. религиозна книга, в която християнското вероучение се обяснява под формата на въпроси и отговори. 
2. Изложение на основните моменти в някое учение под формата на въпроси и отговори. 
3. „устав”
През 1869 г. в Русия С.Начаев написва „Катехизис на революционера”. Това произведение представлява устав на организацията „Народна разправа” и в основата му лежи йезуитския (според авторите на студията, а според мен чистак чифутски) принцип: „Целта оправдава средствата”. На процеса срещу нечаевци „Катехизисът” е приложен като съдебно доказателство, обсъждан е и е ЗАКЛЕЙМЕН.

Копирано от: Елтимир


Григор Симов Божилов
***
"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"

С П О М Е Н И 

от затворническите годинии 
и "Независимото дружество 

за защите правата на човека
* * *
и кратки извадки от протоколите 
на "великитемайстори" на злото 
– "Ционските мъдреци"Тагове:   отмъщение,


Гласувай:
01. eltimir - Целта и средствата
15.02.2009 23:59
За дамата в средата има сериозни основания да се смята, че е еврейка. Вижте само къде се врат:
http://erigkan.ucoz.ru/photo/15-0-1451-3
И не питайте защо някои организации стигнаха до под кривата круша.
цитирай
2. grigorsimov - Достъпът ми до блог.бг е блокиран (дано е временно)
16.02.2009 00:06
И не само на мен, а и на приятеля ми от затвора, Ангел Грънчаров - eltimir, от Ботевград, от когото копирах тази публикация!
Няма съмнение. че сме блокирани заради тази публикация, а и не само заради нея!
След многочасови опити, влязох през някаква "задна врата"(!?), поне да оставя този коментар, който може да е и последен!?
Копирайте и, по възможност, публикувайте този постинг!
цитирай
3. eltimir - Достъпът дойде
16.02.2009 00:11
Е, да се надяваме, че е временно затруднение. Аз също поставих тема за спирането в моя форум:
http://eltimir.ucoz.ru/forum/7-90-1
На ченгетата ще им е трудно да се оправят със стари вълци като нас, нали, Гриша! На такива като нас само Господ им затваря устата, но само когато Той реши.
цитирай
4. eltimir - Достъпът-2
16.02.2009 00:18
Направих коментарите на снимка:
http://tangra.ucoz.ru/photo/6-0-1138-3
Сега нека някой да каже, че не е вярно. Нас и да ни следят, и да ни подслушват, ние няма от какво да се страхуваме. Те обаче определено трябва да се страхуват, когато ние почнем да документираме техните мръснишки деяния.
В същата категория:
http://tangra.ucoz.ru/photo/6
Има и други любопитни снимки.
цитирай
5. eltimir - Документи
16.02.2009 10:30
Тек:
http://vazrajdane.ucoz.ru/photo/3
Поставих малка галерия със снимки за техните сатанински ритуали. Ако не беше снощното блокиране на блога, едва ли щях да се сетя за снимките. Ама той волът рие, а пръстта пада върху гърба му. Така и юдеите-талмудисти. Не друго, а безмерната им злоба и омраза към целия човешки род ще им изяде главите.
Ще има още снимки.
цитирай
6. eltimir - Смях
16.02.2009 10:58
Тук:
http://vazrajdane.ucoz.ru/photo/4
пък сложих карикатури. Нека се посмеем малко. Няма само да плачем, я! Обаче като видят карикатурите, те могат да заплачат. Те, и техните поддръжници.
цитирай
7. анонимен - Достъп
16.02.2009 10:59
Момчета, не паникирайте! Снощи имаше проблеми и с други блогове на blog.bg...
цитирай
8. eltimir - Превенция
16.02.2009 11:13
Е, след като знам с какви катили си имаме работа, малко превенция не е излишна. Нали знаеш, че циганин и комунист когато и да го удариш, все има за какво.
цитирай
9. eltimir - Осъзнаване
18.02.2009 08:14
На этнической войне
/Жанна Бичевская/

Жили мирно на Руси, сеяли, пахали
Свято помнили устав древней старины.
Об этнической войне люди не слыхали
Так в России повелось – нации равны.

Мы не слышим канонад психоторонных пушек,
Но забыли хоть убей в чём вчера клялись.
На этнической войне убивают души
Чтобы руки и мозги сами отнялись.

Стали наши города вроде резерваций,
Но Россия не Ирак и даже не Бейрут.
На этнической войне нет капитуляций,
На этнической войне пленных не берут.

О свободе и правах телевизор лает,
Ножкой Буша всю страну отравить хотят.
На этнической войне снайпер не стреляет,
На этнической войне пули не свистят.

Не видать в полях нигде танков и военных,
Авиация вверху тоже не видна,
Дезертиры есть но нет раненых и пленных,
На этнической войне пленная страна.

В тухлых ветрах перемен нация застыла,
Миноносцы, крейсера в море не видны.
На этнической войне фронта нет и тыла,
На этнической войне враг внутри страны.

От этнической войны отсидется сложно,
Никого не обойдёт что и говорить.
Можно русского убить и ограбить можно,
Но Россию никогда им не покорить.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 24229291
Постинги: 4022
Коментари: 7100
Гласове: 8062
Архив
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728