Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2009 00:37 - Самопризнания на евреина Ели Раваж, за 'дълбочината на тяхната вина'
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3998 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 23.02.2009 02:04


Marcus Eli Ravage - личният биограф на семейство Ротшилдови.   Издание:
The Century Magazine January 1928 Volume 115, Number 3 Pages 346-350
от сайт: http://zarubezhom.com/ravage.htm

В 1928 г. явно във връзка със събитията в Русия, след 1917 г., преведените на европейските езици "Протоколи на Сионските мъдреци", и издаването на четиритомната документация за международното еврейство на Хенри Форд, Раваж се е развилнял в тази статия (Статията може да се намери в интернет, на английски, ако се набере английското и наименование: “A Real case Against the Jews” One of them Points out the full Depth of their Guilt. Marcus Eli Ravage.)

Разбира се, Раваж послъгва (без което те не могат) и не разкрива пълната им вина, и не може и да го направи, а само ни отваря очите за главните измами...  Съдейки по това, че за 75 години, тази статия не е преиздадена нито веднъж, излиза че евреите могат понякога да казват и частични истини.


(Откровенията на Раваж са изключително важни, но не трябва, в никакъв случай, всичко да се взема за чиста монета, понеже тяхната сатанинска практика и природа е, да казват една истина, за да внушат друга лъжа, по-важна за момента! Това особено важи за християнството, на което в случая той отделя най-много внимание, внушавайки многословно, че и то е тяхно, и то, най разрушителното им дело. С което аз, като вярващ православен христянин, имам предостатъчно основание да не се съглася, и приемам това му нахално твърдение, за поредното им лукаво внушение!


И винаги имайте пред вид 
следното самопризнание:

"Повечето евреи не искат да го заявят открито, но нашият бог е Луцифер (сатана)".
Горното твърдение е точен цитат на думите, на Харолд Уолъс Розентал, бивш главен съветник на тогавашния американски сенатор 
Джейкъб Джавитс.Ели Раваж: 

превод от руски Григор Симов

... Което най-много ме интересува в целия ваш антисемитизъм, е пълното неразбиране от вас, на проблема.

Вие не сте вече толкова новаци в тази работа - понеже ето вече 15 столетия сте в това положение... Вие само чувствате, но не знаете за какво ни ненавиждате. Нямата даже никакви реални факти, освен подозрения и догадки.

Не много отдавна чувах, че сме мошеници и търгаши. Сега чувам, че цялото изкуство и престижни професии са заети от евреи.

... Ние сме промушващи се, пробутващи се, и винаги се оказваме на върха, и представляваме заплаха за самото ваше съществуване.

Нашият жизнен стандарт може да е толкова низък, че може да живеем във вашите бордеи, и може да е толкова висок, че да ви изместваме от вашите най-престижни райони.

Ние се измъкваме от военна служба, във военно време, понеже по натура и традиция сме пацифисти, но същевременно ние сме причината за всички войни, и главните получатели на изгодата от тях.

Едновременно, ние сме, и основатели, и убийци на капитализма, и същевременно - основни агитатори на комунизма.

И още! Почти забравих причината на причините. Ние сме до толкова твърдоглави, че никога не приехме християнството, и ние сме бандитите, които заклаха основателя му.

Но аз ще ви кажа, че заблуждавате сами себе си. Вие, или не познавата сами себе си, или отказвате да видите фактите, които ви гледат в упор.

Вашите безразборни и противоречащи си обвинения против нас, не съответстват на действителното значение на събитията. Вие ни обвинявате, че ние сме извършили революцията в Русия. 
Да предположим, че е така? И какво от това? 
В сравнение с това което "свети" Павел - Саул - Савел - евреинът от Тарсус, направи в древния Рим, Руската революция е просто - улична битка.

Вие вдигате много шум относно преобладанието ни във вашите театри и кино. Много хубаво, ако е така. Но какво относно това, че под наш контрол са и вашите църкви, и вашите училища, и вашите закони, и вашите правителства, и самите ваши мисли и понятия, с които мислите. Вие, въобще, съществувате в еврейско понятийно пространство. Как може да се избавите от собствената си сянка?

Недоучен руснак отпечата книжка и я нарече "Протоколи на сионските мъдреци", която показва, че ние сме извършили Първата световна война. Вие вярвате на тази книга. Добре. ако вече е тръгнало натам, ние ще се разпишем под всеки неин протокол, затова можете да се успокоите - тя е истинска, автентична. Но какво следва от това, че ние се явяваме причина за всички заговори в историята, в които вие ни обвинявате? Вие нямате мъжество да ни привлечете под отговорност, а още по-малко, да ни накажете, макар че имате пълния списък на нашите престъпления.

Ако сте толкова сериозни, за да говорим за еврейските заговори, мога ли да ви насоча вниманието към един от тях, струващ си разговора. Защо да хабим думи за контрола на общественото мнение от еврейските банкери, вестникарските и киноолигарсите, когато със същия успех можете да ни обвините, че ние контролираме цялата ви цивилизация, посредством еврейското Евангелие. Вие още не знаете дълбочината на наща вина. Ние се вмъкваме навсякъде, навсякъде създаваме свади и винаги побягваме с плячката. Ние извращаваме всичко. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеи, вашето предназначение, и всичко това объркахме и извратихме. Ние бяхме в началото, не само на Първата световна война, но и на всичките ви войни; не само на руската, но и на всичките ваши революции в историята. Ние донесохме несъгласия, раздори, смутове и криза във всички ваши лични и обществени дела, и до сега само с това се занимаваме. И кой ще каже, още колко време ще продължим?

Погледнете малко назад и вижте какво се случи. Деветнадесет века назад вие бяхте невинна, свободна, естествена езическа раса. Молехте се на своите богове: духовете на въздуха, течащите потоци и гората. Вие не се изчервявахте при вида на голо тяло. Вие бяхте в екстаз от бойното поле, от сраженията, от бойния дух. Войната бе институтът на вашата система. Живеейки на склоновете на хълмовете и в долините на майката природа, вие положихте основите на естествените науки и философията. Имахте здрава, благородна култура, непомрачена с угризения за социалната съвест и човешкото равенство. Кой знае колко велико и розово бъдеще щяхте да имате, ако не бяхме ние.

Но ние не ви оставихме на спокойствие. Ние ви хванахме в своите таралежови ръкавици и разрушихме цялата ви великолепна структура, която бяхте създали, и преобърнахме напълно цялата ваша история. Ние ви завоювахме така, както никоя ваша империя не е завоювала Азия или Африка. И ние извършихме това, без каквато и да е армия, без куршуми, без кръв и големи сътресения, без груба сила. Ние извършихме това, изключително със силата на нашия дух, с помощта на нашите идеи, с помощта на нашата пропаганда.

Ние ви направихме доброволни и несъзнателни носители на нашата мисия в този свят, посланници на варварските раси на земята. Без ясно да разбирате, как ви използваме, вие станахте агенти на наща расова традиция и култура, носейки нашето Евангелие във всички ъгълчета на света.

Нашите племенни закони станаха основа на вашия морален кодекс, на всичките ваши конституции и законоположения. Нашите легенди и митове станаха истини, с които поите своите деца.

............................................


... Въоръжихме с евангелие Лутер, койте се вдигна срещу вас и отново ви върна в ярема на нашата еврейска цивилизация. Вземете трите велики революции от нашето врема: Английската, Френската и Руската. Какво бяха те, ако не триумф на еврейската идея в социалната, политическата и икономическата области?

И краят му не се вижда. Ние до сега доминираме над вас...

Нима е чудно, че ни ненавиждате? Ние сложихме стоп кран на вашия прогрес...

...........................................

Така че, защо да не ни ненавиждате? Ако ние бяхме на ваше място, ние от все сърце бихме ви ненавиждали, много повече отколкото вие го правите. Обаче ние не сме дължни да ви разказваме всичко, как и защо. Не сме дължни всичко да ви обясняваме и тълкуваме...

Нашето влияние го има, и то е много и много по голямо, отколкото даже можете да си представите...

В един прекрасен ден ще се събудите и ще разберете, че вашата религия, вашето образование, вашата медицина, вашият морал, вашите социални, правителствени, юридически и икономически институции, всичките са изоснови наши!

...Гоите - виждаме ние с облекчение - никога няма да са способни да видят реалната дълбочина на нашите престъпления.

.....................

Вие ни обвинявате, че сме подстрекатели, извращатели, агитатори, терористи. Това е истина, и аз се прекланям пред това ваше откритие. А нима с малко повече услилие няма лесно да се докаже, че ние сме причината за всяка ваша революция в историята. Без всякакво съмнение, протестантската революция на Лутер, е наша, и просто е очевидно, че ние бяхме двигатели на която и да е буржоазна революция, било във Франция или Англия, тя беше еврейска. Ако не беше така, ще излезе че ние не знаем нашите собствени интереси...Ако желаете да прочетете цялата публикация, на руски, ето адреса:

http://zarubezhom.com/ravage.htm

...................................................


И още две кратки допълнения, към самопризнанията на евреите и слугите им, масоните:

Ето какво е казал Албърт Пайк, – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка, през 70-те години на XIX в.: – "Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер
(т.е. – на Дявола).


И още една важна част от сатанинския план на масоните, от 19-ти век, за заплануваните от тях световни войни: 
"За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство... ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"!


Този многозначителен цитат, за първ път се е появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. (след смъртта на Пайк през 1891 г.). Твърди се че цитатът е от писмо на Пайк до Джузепе Мазини, с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия. Именно тогава станали актуални и ужасните планове за комунистическото бъдеще на Русия!


"Повечето евреи не искат да го заявят открито, но нашият бог е Луцифер".
Горното твърдение е точен цитат на думите, на Харолд Уолъс Розентал, бивш главен съветник на тогавашния американски сенатор 
Джейкъб Джавитс...

Повече в публикацията: 
http://grigorsimov.blog.bg/viewpost.php?id=291739


"Подло е, подло е, но е ловко!... Фокус е, но как е изигран, колко величествено
нахално!" 
      - цитат от Ционски протокол №10
Гласувай:
11. eltimir - Статията
23.02.2009 14:39
Тази статия ми беше пратена преди повече от 10 години от българския емигрант в Швейцария Юрий Хаджидимитров. Оттогава съм я пускал навсякъде, където съм могъл. Няколко пъти я триха от разни места, но виждам, че ръкописите наистина не горят.
Тогава Юри ми прати снимка от един еврейски алманах от 1919 година. От алманаха се вижда, че евреите са запланували както своя "холокост", така и цифрата на "убитите" евреи. Снимката изчезна някъде, но я намерих в Интернет:
http://genocid.ucoz.ru/photo/7-0-848-3
Ръкописите наистина не горят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28645399
Постинги: 4330
Коментари: 7622
Гласове: 8267
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031