Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2009 19:23 - Отчет на американския консул в Одеса, Джон А. Фронт.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2114 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 19.03.2009 22:29


Американски конзулат. Одеса. Русия. 13 ноември, 1913 г. 
Относно: Ритуално убийство в Киев 
- от книгата "Реабилитация няма да има"

До Достопочтения Държавен секретар на САЩ.

Дистрикт Вашингтон.

(Копие от този документ, с печатите му, може да се закупи от сайт: www.cdlreport.com.)

Сър,

Неотдавна на територията на нашата консулска област стана убийство и съдебен процес, които не само приеха огромни пропорции и въвлякоха цяла Русия, но и чужбина, до където достигат телеграфът и пресата. Имам предвид съдебния процес, по повод така наричаното "ритуално убийство" в Киев. 
До сега се въздържах от изпращане на отчет по този предмет, чакайки завършването на процеса. Това време мина и аз имам честта да изложа следното:

На 12 март, по руския и 25 март, по западния календар, 1911 г. християнско момче, на 13 г. по име Андрей Ющинский, изчезнал от дома си в Киев. Осем дни по-късно, тялото му било намерено в една от пещерите, съществуващи в града. Част от дрехите му са изчезнали, а останалите са в кръв и глина. Посмъртното изследване открило върху неговото тяло 47 рани, като всичките са направени с инструменти от хирургичен тип. Раните били нанесени по специална система, та да предизвикат максимално изтичане на кръв. Основните рани са нанесени около главата и шията. Раната на едното от бедрата, видимо е безцелна, а други две проникващи рани в сърцето, видимо са били нанесени за да предизвикат бърза смърт. За нанасянето на тези рани, рубашката била разпорена и те били нанесени на голо тяло. Момчето, до тогава е било здраво, силно и активно. Обаче нищо не показва, че то е оказвало някаква съпротива. Впечатлението е, че е било изплашено или хипнотизирано до пълно подчинение. Най-малко двама души са участвали в убийството, като единия от тях е държал устата и носа му, вероятно, за да предотврати викове, или задушаването да предизвика по голямо изтичане на кръв. Убийството предизвика голяма възбуда и шум. Генерал-губернаторът и министерството на правосъдието поискаха издирване на убийците. Министерството възложило делото на доста уважаван магистрат, който, по една или друга причина, се отказал да се занимава и оставил всичко на следователя, по фамилия Мишчук. Мишчук имал репутация на умен и опитен следовател, но по причина, останала неизвестна, той целенасочено повел следствието по грешен път. Той обвинил за убийството, майката и приемния баща на момчето. Бидейки арестувани, те изпитвали неизразими душевни страданя. В края на краищата, правдата била възстановена и те били освободени. Следователя Мишчук го съдиха за професионално престъпление и го осъдиха на затвор. Предположиха, че е подкупен от заинтересовани лица, така че, истината никога да не излезе на светло. Беше назначен друг, още по-опитен следовател Красовски.  Той, изглежда, е започнал да разкрива сериозни улики, които е запазввал в тайна. Внезапно и той прекратил всякакви усилия по следствието и също го повел в лъжлива посока, обвинявайки всеизвестни убийци и грабители. Пак възникнала сериозна увереност, че следователят е взел голям подкуп. Но него не можеха да подведат под съд, поради липса на достатъчно улики.

Така, много месеци били изгубени напразно, и накрая предали следствието на Красовски и от Петербург пристигнал следствен магистрат да инспектира случая. Ето от тук и започна всичко. За съжаление, за изминалите месеци много улики били унищожени от безсъвестните следователи. Сега вече, следствието предположило, че това е било еврейско ритуално убийство, извършено преди еврейската Пасха, за което се избират полово незрели момчета.

Литературата не изнася ясни критерии за тези убийства. Но сред нациите, които евреите държат за гърлото и за които чувстват, че скоро ще изпуснат последното си издихание, съществува вяра, че кръвта, получена от тези убийства, се смесва с еврейското безквасно тесто, наричано маца. Това не трябва да се смесва с канибализма, и нищо в публичната еврейска религия не призовава към такива неща, но предполагат, че това е символична тайна кабалистична процедура, за обединяване на евреите, против всички неевреи, да ги свърже в една кърв, и да не се позволи да умре идеята, че евреите са хора от избрана раса; че всички други хора, са просто тяхна храна и имат право на съществуване, само докато с нещо са полезни за евреите.

С тове сега нямам за цел да докажа изцяло или частично тези обвинения против евреите, но тези обвинения не може да бъдат игнорирани, така леко. Главната причина за вяра в магическата сила на тези ужасни ритуални убийства, трябва да се търси в забележителната солидарност на евреите, за разлика от другите раси, те притежават с нищо не сравнима организация. Затова тези които са пострадали от евреите или тези, които се плашат да не пострадат, подозират цялата тяхна (круговую поруку?). Трябва да се разбере, че евреите са много силна раса. За времето, в което руското население се удвоява, броят на евреите се "учетворява". За времето, в което руснаците увеличиха богатството и благосъстоянието си, двойно, евреите увеличиха своето богатство осемкратрно. Загубата на руснаците е еврейска печалба. Така казват руснаците, но аз лично, не вярвам напълно, че всички еврейски придобивки са добити по нечестен начин.

Русия не е богата страна и има процент евреи, много превишаващ процента на евреите в другите страни. Много руснаци предлагат, че от Русия трябва да се изселят много евреи, та другите страни да споделят това нещастно бреме.

Тялото на момчето Ющински било намерено в керамичкия завод на Зайцев. Следователите предполагат, че живеещият при завода евреин Мендел Бейлис, е хванал момчето, набутал го е в студената пещ за печене на тухли, след което вече никой не е виждал момчето живо. Забележителното е, че всичките тези свидетели, които са видели и свидетелствали, че Бейлис е влачил момчето, бяха междувременно убити.

Доказателствата не бяха пълни, например: че уж в керамичната фабрика са ставали тайни сборища и преди това; че известни радикални ръководители на еврейски секти (болшевики?) от цяла Русия, и от чужбина, във времето около убийството, са били забелязани в този район; че в продължение на късо време, всичките, които по някакъв начин са можали да свидетелстват против евреите, скоропостижно умрели или са убити. Така например, бяха убити още две момчета, които са играели заедно с Ющински, и са видели, как Мендел Бейлис е влачил момчето. Още преди да дойде комисията от Петербург, за да разследва всичко на място, къщата на Бейлис изгоря, а причината е неизвестна. От самото начало на разследването, всичките евреи от града и близките им приятели, използваха цялото си влияние, за да насочат следствието по лъжлива следа. Многобройната еврейска преса съгради планина от смехотворни обвинения, срещу всички, които не подкрепяха теорията за невинността на Бейлис и съучастниците му. Еврейската преса атакуваше с удворна ярост всички участващи в следствието. Но надеждите им не се оправдаха.

На 28 октомври (10 ноември), след като процеса вече бе продължил един месец, заседателите произнесоха присъда: че "в Киев е било намерено тяло на момче, което е било убито от евреи фанатици, и че евреите, за окултни цели, щателно източили цялата кръв от умиращото момче, че това е пример за ритуално убийство, но Бейлис не е виновен".

Имаше разнообразни мнения. Евреите казваха, че процесът нищо не доказа и Бейлис е невинен, а всичките приказки за ритуални убийства, са празни. Руснаците говореха, че процесът е доказал, че всички евреи са свързани помежду си и заедно са унищожили всички улики.

Евреите казват, че процесът им е от полза, понеже доказал на руснаците, "че ние не сме им врагове".

Руснаците казват че процесът е завършил в полза на руснаците, понеже им е отворил очите, че "ние ходим по ръба на пропаст, която жадува да ни погълна, и спим със змия, която може да ни клъвне всеки момент".

Между тези две части стоят руските приятели на евреите (масони), които оказват гореща подкрепа на евреите. Едно е ясно. От този момент, отношенията между руснаците и евреите ще са по-напрегнати. Възможно е увеличение на емиграцията на евреи за Америка.

Най-важният фактор за победата на евреите над руснаците и другите славяни е това, че евреите контролират парите и ги използват за победата им над руснаците.

Славяните са простодушни и мислят, че изкарват парите, само за да ги похарчат по-бързо. За евреина е трагедия, ако от своите пари не постигне 100% печалба. Руснакът е доволен, ако поне малко остане за него. Не е чудно, че при такива различни подходи, такова огромно количество собствености в Русия се заграбва от евреите. Англоезичната раса доста по-добре се справя с този проблем.


Този отчет е съставен като резюме от много мнения и цели да се придържа към обективността.

Мисля че това ще представлява интерес.

– Имам честта, Сър, ваш предан слуга 
Джон, А. Фронт. Консул.

........................................

(допълнение от автора на книгата)

Много интересни наблюдения
на господин консула:

"Най важният фактор за победата на евреите над руснаците и другите славяни е в това, че евреите контролират парите и ги използват за победата си над руснаците"

В тези думи (парите) е ключът към победата. Ако искате да победите евреите, трябва да се отменят парите. Съвсем. Тогава те отведнаж ще изгубят цялата си неизмерима сила... Не можете да победите евреина в собствената му среда. Това е, все едно, лъв да се сражава с акула, под водата. За да се победи евреина, трябва да се избие опората изпод краката му, да го извадиш от естествената за него среда и да изместиш борбата на сушата. На сушата, акулата ще изгуби от лъва. Практически, това означава, че в държавата трябва да се отменят парите, като абстрактно мерило за абстрактни ценности... и да се заменят със същите такива хартийки, но отразяващи обществено-полезната ценност на индивида и конкретната полза, която е допринел за обществото! В този случай еврейството веднага губи цялото си богатство, а с това се изпарява цялата им неизмерима сила и безгранично влияние! Но това може да се извърши само със сила!

Четете цялата книга на адрес:
http://zarubezhom.com/antigulag.htm

Материалите са много и са важни, и няма как всичко да преведа и публикувам!

Линк към мемоарната ми книга:
"Срещу течението"
Спомени от затворите 1970 - 1985 г.
"Независимото дружество" 1986-1990г.

и кратки извадки от протоколите
на "Великите майстори" на злото -
"Сионските мъдреци"


http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59




Гласувай:
1



1. lambo - Питал съм стари хора,
04.03.2009 18:21
и всички до един знаят за горе-прочетеното.

Според тях, евреите отвличали християнски-младенци. След това набивали големи пирони отвън-навътре в бурета. Вкарвали вътре момчетата, затваряли буретата с капак и след това ги търкаляли, докато децата се превърнат в кървави дрипи. После се причестявали с тяхната кръв.

Колко това е вярно, аз не мога да кажа. НО ... От 10 Ноември 1989 г. досега неизвестен брой малки деца са изчезнали в България.

И ... НИТО ЕДНО ОТ ТЯХ, НЕ Е НАМЕРЕНО ...
цитирай
2. grigorsimov - Наистина и баща ми, ми е казвал за такива случаи
04.03.2009 20:52
Тук ще добавя, че докато са търкаляли бурето с набитите пирони и с момчето вътре, еврейските деца са викали с всички сили, за да не се чуват писъците на жертвата!
Да. Това са прояви на краен сатанизъм, идващ от хилядолетни времена, понеже има подобни свидетелства от всички векове!
Но това се пише, не за внушаване на омраза, а за отваряне на очите, което би било напълно достатъчно, но за сега едва ли е реалистично, въпреки интернет!
Просто, най-важните, скривани истини трябва да се публикуват и разпространяват, но не тази, от тази публикация, която е само допълващ фрагмент, а много по-важните, глобални истини за истинската същност, и на историята, и на прехвалената "наука и прогрес", и най-вече, за плановете Им, за близкото "глобално" бъдеще на света!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28348670
Постинги: 4298
Коментари: 7559
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930