Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2009 01:17 - Набеденят вирус на СПИН. - Истината лекува!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5939 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 31.03.2009 01:04


Как световните "ПиАр" мошеници рекламират лекарства и препарати, корпорации и "научни" теории?

Как черното, успешно се представя за бяло, а отровното, за полезно?

http://g-wise.livejournal.com/2009/02/06/


"Публикувай или умри" – това е девизът на всеки учен. Което означава, че който иска да получи пари за научното си изследване, трябва да го публикува в солидно научно списание, от типа на: “JAMA”, New England Journal”, “British Medial Journal”. Отзивите на специалистите колеги и всичките рецензии в тези "научни" списания, се публикуват помежду страници с ярки и натрапчиви реклами на нови лекарства и препарати. И всъщност, тези "солидни" псевдонаучни списания са дебели рекламни проспекти на продаваните препарати и инструменти, с неголямо количество псевдонаучни статии.

Науката напълно се е опроституизирала. Всичките тези научни списания са напълно зависими от корпорациите, рекламните проспекти, на които, заемат повече от половината, от всяко научно списание.

Коя фармацевтична компания ще плати на списание, което публикува отрицателни отзиви за неин препарат? Никоя. Издателите на тези списания, може и да нямат морал, но разсъдък, сигурно, все още имат.

.................

Освен това съществува и пряко купуване. Фармацефтична компания може директно да даде 100 хиляди долара на научно списание, за да публикува благоприятна статия за техен препарат. Лъжата и подвеждането са всекидневна практика на всички научни списания...

– Съобщения за експерименти, които никога не са правени.

– Съобщени за измерваня, които никога не са вършени.

– Съобщения за статистически данни, които, по правило, се вземат "от джоба".

Примерно, вижте рекламите на "Макдоналдс" в "Списание на американската медицинска асоциация" (JAMA), – списание, чието призвание, уж би трябвало да е страж на здравето на гражданите. Същото това списание, в продължение на 50 години, във всеки свой брой е рекламирало тютюневи изделия и е пропагандирало полезното им действие.

Хубава наука, няма що!?


Кой сте вие, Чарлз Дарвин?

ПиАрът заблуждава, не са мо с лъжи, но и с премълчаване на истината. Всички знаете за чарлз Дарвин – създателя на теорията за еволюцията. С тази еволюция, ето вече 150 години, ни продъниха ушите, как човекът бил произлязъл от маймуната...

Вие сигурно знаете, че Дарвин е биолог, а всъщност, Дарвин е (протестантски) пастор. Той току що е бил завършил теологически факултет в Кембридж, и няма никакво друго официално образование.

... Но защо именно на него са възложили да създаде сериозна биологична теория, и адекватни ли са неговите базови знания, за такава задача?

Просто, след завършването на теологическия факултет, на кораба Биигъл, се отворило вакантно място за безплатно околосветско пътешествие... Конкурс не е имало, и Дарвин, като пастор?, получил мястото на корабен природоизпитател, без никакво законно основание. Освен това, му отпуснали и заплата. Ако беше за корабен пастор, да, но за природоизпитател? Явно става дума за някаква преднамерена далавера?

ПиАрът (всъщност - внушаване на фалшиви ценности) е имал задача да нанесе смъртоносен удар върху християнството.

Ако Дарвин е имал биологическо образование, нямаше да направи тези налепи изводи, но явно амбициите му са съвпаднали с кроежите на тогавашната антихристиянска ПиАр пропаганда. И затова, "ПиАрът", веднага направил от Дарвин, както сега се казва, звезда, – най-големият учен на всички времена и народи. А неговите неквалифицирани наблюдения, били направени "научен еталон", и нещо повече – нова религиозна догма, отклоняването от която, е било обявено за ерес, и към "еретиците" започнали да прилагат методи, много по-изтънчени, от простото изгаряне на клада.

Цялата предишна биология, заради теорията на Дарвин, била отхвърлена встрани. Това е била потресаваща демонстрация на сила... – да успеят внушат, че "разпопенят" протестантски пастор, е "световен учен - академик" номер 1! Ето каква е силата на "ПиАра" и на средствата за масова информация, и на тези конкретни хора, които задкулисно владеят тези средства!

(бел. прев. Кратък цитат, по памет, от "Протоколите на ционските мъдреци": "... въобще не мислете, че това са празни приказки. Спомнете си с какъв успех наложихме теорията на Дарвин!")


Да си изхвърлим ли телевизора?


Може би тези факти ще ви накарат по-другояче да гледате на това, с което ви занимават във весниците и телевизиите. Винаги се питайте, кой и какво иска да ви внуши! Или наивно мислите, че това което ви поднасят в новините, действително е така. Може би наистина мислите, че икономическите депресии, бедността, епидемиите, войните, се случват, без некому това да е изгодно и без некому за това да е заплатено добре? Може би ви задоволява обяснението, че войната в Ирак се води, за да донесе свобода и демокрация, там? Може би считате, че иракските мъже не могат без алкохол, порно и публични домове? Че иракските жени не могат без проституция и спин, от който там нямаше и следа? Може би сте съгласни, че войната в Авганистан се води, за да направи света по-безопасен? Може би още мислите, че американските войски търсят и Ирак оръжия за масово унищожение, каквото там никога не е имало?

Единствената цел на новините е, да държи всички в напрежение и страх, и в произраелския коловоз, но така, че самият Израел, въобще да не се набива в очите.

Както е казал великият син на израелския народ Едуард Бърнс: Хората трябва да бъдат контролирани, без самите да знаят за това.

А замисляли ли сте се някога, какво действително се случва в света, зад димната завеса на средствата за масова дезинформация?

Замисляли ли сте се, какво ще стане, чко престанете да следите тази дезинформация? Ако спрете да гледате новините и да четете вестници? Ще понесете ли голяма физическа, финансова, морална и психическа загуба от това? По скоро, обратното!

Толкова ли е необходимо, цялото ви семейство постоянно да абсорбира аморалната и неграмотна, културно-деградираща, безмозъчна и бездушна програма на телевизията и вестниците? Тези телевизионни програми нормални ли са, от психическа гледна точка? Тогава, как всичко това допускате и позволявате, в домовете си? Защо позволявате да ви отнемат всичките изконни човешки ценности?

Тези порнографски шоута, действително ли са толкова занимателни? Или наистина имате нужда да ви отвличат вниманието от всичко, и даже от собствения ви живот?

Посочете поне един пример, когато вашият живот съществено се е подобрил, от гледането на телевизионните новини или от четенето на вестници и лъскави списания? Или поне веднъж да ви е олекнало? Каква е реалната ви полза?

Няма никакво съмнение, че като нация, ние американците, от година на година, ставаме все по-тъпи и по-тъпи. Достатъчно е да погледнем какви президенти избираме в последно време. Граматическите грешки са вече и в рекламите.

Изискваният бал за завършване на училищното образование се снижава от година на година, само за да се позволи на учениците да завършват, и да се скрие очевидният факт, че випускниците, всяка година стават по тъпи...

Американските педагози пък се оказаха най-умни от всички. Ако имат трудности с възпитанието на ученика, или той отказва да разбере, какъв е смисълът от половите извращения, веднага пращат ученика на психиатър и той му лепва диагнозата "разстройство на вниманието". А това влече след себе си принудително лечение с тежки психотропни таблетки. А ако родителите, от съчувствие, тайно се опитват да не дават на детето тези таблетки, каквито случаи има много, тогава ги лишават от родителски права, прибират детето в интернат и там го тъпчат с таблетки. и почти всички тези деца, впоследствие стават наркомани. Може би мислите, че американската наука провежда изследваня на тази тема? Не. Американската наука вижда и доказва само това, което те желаят да видят. Лесно и просто: проблеми с възпитанието? – Окачват ти табелката - тъпак, и пожизнено те тъпчат с таблетки, действието на които, и самите те не разбират.

Сега излязоха факти, че много рекламираното лекарство "прозак", предизвиква в децата склонност към самоубийство. В САЩ има 73 милиона ученици, от които 10% са на принудително лечение с психотропни препарати, а 3,7% от тях правят опити за самоубийство. Това значи, че 259 хиляди деца, ежегодно правят опити за самоубийство! Ще видите ли някъде тези цифри в пресата? – Никога. Защото това ще е равносилно на Тяхно самоубийство. Те много добре разбират това и държат тези цифри в тайна. Защото, даже ако само 1 от 10 опита за самоубийство завършвата със смърт, това значи 26 хиляди убити деца, от принудителното психиатрично лечение, ежегодно. А ако всяко трето дете почине, това са 70 хиляди, всяка година. И това са само децата, а колко още възрастни приемат "прозак"?

Може би мислите, че това интересува известните благотворителни организации, като Фонд Карнеги или Фонд Рокфелер, или "Американската Медицинска Асоциация", да не говорим за "Американската Психиатрична Асоциация"? – Нищо подобно. Мислите са им в друга посока. Главната им задача е да укрепват своя позитивен имидж, и затова фактите които са в разрез с позитивния им имидж, не са им нужни, и нямат никакво намерение да ги финансират. А къде са редовите лекари? Защо те не вдигнат глас? Защото даже и доходът на тези редови лекари зависи от предписването на тези препарати.

Пресата нарича мафия, обикновените бандити, броят на жертвите на които, никога не надхвърля неколко човека! А тук става въпрос за десетки хиляди, само деца, - все едно, че така и трябва да бъде...

Тук е уместно да припомним, кой прави рекламата на тези препарати? Самата фирма ли? Не, тя само дава парите, а рекламата я правят "научните списания".

....................

Забелязали ли сте, че всичките вестници и статии са написани така, все едно ги е писал един и същ човек. И този "другар" е упълномощен да ни дава акъл, по всички въпроси и проблеми в нашия живот. Кой го е упълномощавал за това? – Това е невидимата, присъстваща навсякъде, корупция, която се опитва да ни увери, че всичко е прекрасно. А само преди 50 години се опитваха да ни уверяват в обратното. Какво се е случило? Или сега те вече са на власт?...

............................


Набеденят вирус на СПИН


А сега за десерт, историята с вируса на СПИН, който всъщност не предизвиква СПИН. Как така? А кой, тогава? – Ето как: 1996 г. излезе фундаменталното изследване на професор Питър Дазбърг, с предисловие на лауреата на Нобелова награда Кари Мулине (Peter H. Duesberg “Inventing the AIDS virus”). Питър Дазбърг, професор по молекулярна и клетъчна биология в Калифорнийския университет, в Бъркли, издал книгата си със собствени средства, понеже "ПИАРЪТ", му отказал. Професорът Дазберг е един от много малкото хора на земята, който според дълга на професия си, цял живот е изучавал ретровирусите, т.е. семейството вируси, към които принадлежи и вирусът на спин. Книгата на Дазбърг е 700 страници, но е толкова интересна, че се чете като криминале, – наведнъж.

.............

Професор Дазбърг доказва, че вирусът на спин се намира в носоглътката у всички хора и у никого не предизвиква никакъв спин, т.е. набеденят "вирус на спин", е част от обичайната микрофлора на човека, което значи, че е полезен за организма.

Известен ли ви е фактът, че все още, нито една жена не се е заразила със спин, от болен от спин, мъж, имайки с него полов живот. А защо не ви е известно?

Как е възможно това, ако болестта е инфекциозна? Откъде са тогава всичките тези истории, как някой си, се боднал на игла в болницата и се заразил, при което получил милион долара компенсация. Да, това е лъжа, но не че е получил един милион долара, а че се е боднал с игла и се заразил.

А истинското положение е такова: Да, съществува синдром на понижен имунитет, който впрочеем, винаги го е имало, но в последните десетилетия е получил катастрофално разпространение. Очевиден е само този факт, че до сега никой не е умрял от спин, предизвикан от малкия ретровирус. Този вирус само е набеден за убиец. Хората умират от възпаление на белия дроб и от онкологични болести, свързани с понижен имунитет, а ретровирусът, тук няма нищо общо. Тогави, ще питате вие, какво предизвиква снижението на имунитета? – Слушайте внимателно и си го навийте на пръста: Снижението на имунитета е обща тенденция в съвременното човечество, свързана с катастрофалното отравяне на жизнената среда, за последните десетилетия. Към тези токсични фактори се отнася замърсяването на всичко: на въздуха, водата, храната, – всичко което е извън, и попада вътре в човека, или се докосва до него, даже, например, и синтетичните дрехи. Факта който искат да скрият е, че всички ние, градските жители, имаме спин – Синдром на Понижена Имунна Недостатъчност.

Но как да си обясним, че половин Африка боледува от спин, т.е. има имунодефицит? Еми, много просто: Африка няма свое селско стопанство. Те не сеят и не жънат, а само ядат и се размножават. Схемата е такава: Африканците нямат пари да си платят каквото и да е. А за да имат печалба и от Африка, американските корпорации правят следната обходна маневра: ПИАР пропагандата наплашва световната общественост с разкази за глада в Африка, и принуждават правителството, т.е. американския данъкоплатец, да отделя и за храна на африканците. Американските корпорации прибират парите, а в качеството на хуманитарна помощ, доставят в Африка, низкокачествени, с изтекъл срок, нехранителни, или в най-добрия случай, постни, а и заразени хранителни продукти, наситени със злокачествена химия. И по принцип, "на подарен кон, зъбите не се гледат".

Така че, това което вършат американските корпорации, е геноцид.

Но ще кажете, че африканците така или иначе, ще умрат от глад. Да, но това е неправилна постановка на въпроса: В Африка, естествените фактори винаги са регулирали броя на населението, но естествените фактори не носят печалба на корпорациите, и ето това е причината за СПИН в Африка. Африка е случай на целенасочено тровене на хората от целия континент, с токсични вещества, разпространявани като фалшифицирани продукти и лекарства. Кой контролира качеството на продуктите доствяни в Африка? – Никой.

Сега разбирате ли, защо е бил нужен малкият, невидим даже и с електронен микроскоп, ретровирус? – За да се прехвърли отговорността, за напълно очевидния факт на убийство на десетки, а може би, и стотици милиони хора, а и въобще, за катастрофалното състояние на здравето на съвременния човек.

(бележка на преводача – Чрез изкуственото изхранване (от нас) на огромното африканско

население, се цели разселване на негрите из Европа и пълно размиване на бялата раса)


Интересен е фактът, който професор Дазбърг подчертава, че прогресивното влошаване здравето на хората с имунодефицит, се предизвиква от започването приема на лекарствата, уж именно за лечение, които са изключително токсични за организма, и в частност, основното "лекарство" "АЗТ". Тоест, смъртта от спин. всъщност е смърт от хронична интоксикация на организма, предизвикана първоначално от факторите на околната среда, а после, – от лекарствата.

С какво още се доказва това? С натрупалите се документални случаи на пълно оздравяване от "спин", на отхвърлени от официалната медицина, безнадеждни случаи. В книгата - Roger’s Recovery from AIDS Bob Owen, – с подзаглавие "Как един човек победи страшната болест", е описано, как лекар, болен от имунодефицит, лекувал се с всичко, каквото му е предлагала съвреманната медицина, бил изписан като умиращ, и как с помощта на приятел - лекар, или по-точно, двамата заедно, стигат до разбирането на истинската същност на "спин". Книгата завършва с това, как те двамата, като дипломирани лекари, започват да лекуват болните от спин, и какво последвало? Полицията ги арестувала и им отнели разрешителните за практикуване на медицинска дейност. Защо ли? Защото здравеопазването, на практика излиза, че е болестоопазване! Защото от здрав човек е трудно да вземеш пари.

Така че, единственият шанс за спасение на болните от имунодефицит (а не спин, какъвто няма), е да бягат, докато все още могат, далече от съвременната медицина, в селски местности, - да очистят организма си и напълно да се излекуват.

Приказват – за цивилизация, за обществени отношения..., а пътят към ада е застлан именно с такива понятия.

Ако желаете да узнаете повече за глобалната афера СПИН, отидете на сайт: www.rense.com.


Извод: Фактът, че хората, прокарвали печалбарството и технократизацията на обществото, вече замитат следите, говори, че те са напълно осведомени, че в резултат на тяхното ръководство, човечеството е пред пропаст. А ние, разбрали измамата, следва да направим извод за себе си, че:

Средствата за масова информация и обществени отношения, са просто, анестезиолози или продавачи на дрога, на загиващото човечество. Те само ни дават наркоза и приспиват бдителността ни.

Тези хора от световния ПИАР, които успешно ни внушават виртуални реалности, под названието - цивилизация, и ни устройват фалшив живот, водещ към гибел, – разчитат че с помощта на парите, които са ограбили от нас, когато настъпи тоталният провал, ще се спасят на някой романтичен остров в Тихия океан.

Но аз ви моля, който отане жив, – намерете ги и им отдайте заслуженото възмездие!



http://g-wise.livejournal.com/2009/02/06/

Истината освобождава


превод от руски - Григор Симов
...................................................

И Линк към мемоарната ми книга

http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59

Григор Симов Божилов
* * *

"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"


С П О М Е Н И 


от затворническите години
и "Независимото дружество 
за защите правата на човека
* * *
ИЗСТРАДАНИ ИЗВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото
– "Ционските мъдреци"




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28348094
Постинги: 4298
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930