Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2009 10:31 - Програма за изтеребление на руснаците, и Кодекс на съветския евреин
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2925 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2009 01:02


Програма за изтребване на руснаците и всички народи от бялата раса, - приета на московския ционистки конгрес през 1988 г.


(Където, в този копиран документ е написано, българския народ или българите, да се чете: гоите, руснаците и всички други народи от бялата раса! Тези неудачни, да не кажа - недопустими, поправки са направени от някого, от криворазбран национализъм, но внасят основателно недоверие към документа и пречат за възприемането на страшната истината.)


I. Удържане на властта:


1. Завземане на средствата за масова информация.

2. Всички (евреи), които участват пряко във властта трябва да имат местни имена и външност.

3. Директорът може да бъде гой, но поне един от неговите заместници трябва да бъде от нашите.

4. Да не се допускат до властта трудещи се.

5. Да се поддържа репресивен апарат за пълен контрол.

6. Масон, който е оставил следи при провеждане на акция или използване на специални средства, завършва живота си със самоубийство или се ликвидира.

7. Да бъдат създадени и поддържани структури за чистка в оществото; обезглавяването на гоите да се провежда по план, независимо от степента на активност.II. Идеология:


1. Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма.

2. За репресиране на гоите (неевреите) може да се използва митът за антисемитизма.

3. Да се разоръжи езичеството и да се внедрява религия, промиваща мозъците, на робски принципи. Поробването и асимилацията на българите трябва да продължава с нарастващи темпове.

4. Да се действа само от името на народа и за народа, само с добри намерения - може да се говори всичко.

5. Да не се допуска разпространение на антиеврейски лозунги сред обществото.

6. Да не се допуска разпространение на листовки, обръщения, вьзвания и изявления на гоите, нито призиви за справедливост и възмездие.III. Денационализация:


1. Да продължи смесването на расите във вид на интернационализъм.

2. Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите.

3. Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално.

4. Да се осигури повсеместно организация и управление на българофобията (да се унищожава всичко българско с всички възможни средства).

5. Да не се допуска разпространение на българската предхристианска религия, тази религия да бъде обявена за фашистка.

6. Да се приобщят българите към робските религии, а в православието да не се допускат никакви инициативи и свободомислие.

7. Да не се допуска в паспортите на гоите графа “расова принадлежност” и да се ликвидира графата “националност”.

8. Да не се допуска статут на коренно българското население и други подобни ереси, които позволяват възраждане на нацията и културата.

9. Да не се допуска създаването на Центрове на българска национална култура.IV. Отнемане на свободите и възможностите за инициатива на българите:


1. Своевременно да се попълват психиатричните лечебници, местата за лишаване от свобода, болниците, трудововъзпитателните училища, дисциплинарните батальони и др.

2. Да не се допуска гоите да създават свои разузнавателни школи; стадото трябва да бъде под пълен наш контрол, да не се допускат никакви организирани съвместни действия, които биха им осигурили непобедимо положение и идейно оръжие; науките за управление да се създават само от юдеи; никакви координационни и консултативни съвети, начини за бърз обмен на информация и оповестяване; да не се допускат национални организации, фашизъм или национализъм в каквато и да е форма; да не се позволява на гоите да събират адреси и телефони на юдеи, нито да създават методи за борба с ционизма.

3. Да се отвлича вниманието на гоите с каквото и да е, да се използват разнообразни средства за борба. Всички наши действия трябва да бъдат гъвкави и неотразими. Противниците трябва да бъдат дискредитирани и разединени, да бъдат принудени да се съобразяват с нас и да търсят съюз с нас, да бъдат обезглавени, да се атакуват щабовете им, а нашите хора да ги дезорганизират.

4. Да се пречи на издаването на трудовете, насочени срещу нас - “Какво да се прави”, “Как да действаме”, “Схеми за действия по направления”, “Славянски лидери”, “Методи за привличане на хората и борба за аудитория”.

5. Прокуратурата не трябва да следи дейността на членовете на тайни общества – нито ционисти, нито юдеи, нито полуевреи, нищо, което е свързано с нас. Да не се търсят причините за самоубийствата.V. Забавяне развитието на гоите:


1. Необходимо е гойското стадо да се държи в нищета и безправие.

2. Нашето обкръжение трябва да осигурява забавеното развитие на гоите и управление насоките на тяхното развитие.

3. По-често да се пуска музика с наркотично действие, да се промиват мозъците, да се използват труднооткриваеми музикални тонове, които изтриват паметта в дълбочина.

4. У гоите всичко трябва да бъде робско - храната, религията, идеологията, науката, отношението им към нас, оръжията и средствата за защита, начинът на живот, средствата за информация, образованието, професиите, положението в обществото, жилището, културата.

5. Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и затлъстели свини. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална.

6. Да създадем и да удържим превъзходство над гойското стадо, да бием постоянно по слабите точки и ключовите центрове на гоите, по-бьрзо да преминем към решаващия стадий в овладяването на света и пълното подчиняване на гоите на нашето международно правителство.VI. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид:


1. Юдаизмьт, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи.

2. Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите.

3. В никакъв случай да не се допускат насърчения или помощи за създаване на деца от български съпружески двойки с висока степен на национална чистота.

4. За засилване на асимилацията не бива да се отказваме и от старата идея за кастрация на гоите.VII. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие:


1. Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки.

2. Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност.

3. Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимоспа, свободата и националните богатства.VIII. Масова дебилизация на гоите:

1. Врагът в максимална степен се деморализира, когато вижда, че всичко, което става около него, е лъжа, разруха и грабеж.

2. Образованието за гоите трябва да създава морални уроди.

3. Схемата за действия трябва да бъде съгласувана с Единния план, разработен от Световното правителство.

4. Засега няма по-разрушително нещо от алкохолизма. Да не се допуска намаляване градуса на спиртните напитки.IX. Употреба на бойни психотропни вещества, променящи човешката психика:


1. Предизвикващи отслабване на паметта за продължително време.

2. С чисто наркотично действие.

3. Убиващи интереса към определени видове занимания и умствена дейност.

4. Увеличаващи влечението към спиртни напитки.

5. Програмиращи личността за убийство или самоубийство.

6. Възбудители на половата дейност у мъжете и жените, което води до полови извращения.Х. Методи за масово отравяне на гоите:


1. По пода да се разлива живак, например когато се напуска жилище.

2. Средства за масово поразяване да се прилагат в общите кухни, столове или на обществени места, където се събират гои.

3. Да се превърне България в технологична боклукчийница на развитите страни.XI. Съкращаване числеността на гоите до разумни граници чрез скрити форми на геноцид в нашата тайна едностранна война:


1. Да продължи изтребването на гоите по метода на “своеобразното демографско съкращаване”.

2. Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение чрез юдомасонския похват “помощи за самотни майки”.

3. В обществото зле се възприема идеята за “остаряване на нацията”, като се оставят да живеят само неспособните на съпротива.

4. Ако се работи умно, с българите можем да приключим бързо.XII. Съкращаване числеността на гоите чрез други форми на геноцид:


1. Да се направи невъзможно създаването на многодетни български семейства.

2. Да се поддържа високо равнище на детска смъртност у българите и да не се допуска такава при юдеите.

3. Да се поддържа висока смъртност сред българската младеж.

4. Да се завишава възрастта, при която се разрешава встъпване в брак.

5. По всякакви начини да се влошават отношенията между гойските мъже и жени и да се разрушават семействата им.

6. Да се разработват нови закони (екодемографски войни) за ликвидиране на гойските маси без военни действия, без материални загуби, чрез глад и обедняване.

7. Да се предизвикват безпорядъци и масови вълнения и да се използва армията, силите на закона и правосъдието за възстановяване на реда, което да води до съкращения на гоите в ограничени количества.XIII. Унищожаване на противника със средствата на медицината:


1. Да се увеличат забременяванията и абортите сред малолетните момичета, водещи до стерилност, “случайни” помятания, преждевременни раждания, мъртвородени деца и усложнения след раждането.

2. Необходимо е да се саботират грижите за бременните, новородените и родилките и да не се допускат реални мерки за защита на майчинството.

3. Да се спъва профилактиката и да се прави всичко за намаляване средната продължителност на живота на гоите.

4. По време на лечение или зъболечение, в раната да се поставят зарази или отровни вещества.

5. При всяка операция да се присаждат на пациента ракови клетки от онкологично болни.

6. Да се употребяват лекарства с променен химичен състав и лекарства, лишени от лечебни свойства, чрез предварително облъчване, замразяване и т. н. от лекарите.

7. Класическо бавно отравяне с малки дози отрова.

8. При рентгенови снимки и прегледи да се увеличава силата и продължителността на облъчването.XIV. Действия чрез контролираните средства за масова информация:


1. Да се поддържа стабилна тенденция към българофобия и национален нихилизъм.

2. Да се обявяват всички патриотични и национални движения на гоите за фашистки, националистически, шовинистки, терористични и консервативни, да бъдат оклеветени, очернени и да им се лепват етикети.XV. Повсеместна и постоянна гавра с врага:


1. Над българите може да издевателства който и както пожелае. При изкуствено създадената пълна безотговорност имената на нашите ще бъдат винаги засекретени.

2. Гоите да бъдат доведени до самоубийства, инфаркти, инсулти, припадъци и други тежки състояния посредством хулиганщина, наглост, издевателства, унижения, оскърбления и пълна безнаказаност на извършителите юдеи, членове на други тайни общества и шабес-гои (масони и др.).

3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.

...........................................................

 

По долу ще видите един много интересен списък, от който ще разберете кой провежда геноцида над българския народ и разгражда българската държавност?!?

Списък на лицата представляващи обществен интерес, масони агенти на чужди държави и доносници на ДС със чуждо етническо самосъзнание, участвали и участващи в управлението на страната през последните 15 години и манипулиращи обществото чрез медиите, който са под техен контрол.А) С еврейски произход:


Андрей Карлович Луканов - (БКП-БСП) – министър-председател, съден. Бил е на висши държавни постове по времето на БКП и след това. Имал е връзки със фамилията Рокфелер, майка му е била шефка на БНБ.

Илко Ескенази - (СДС) – депутат, член на “Цион”.

Гиньо Ганев - (БСП) – депутат, зет на известния превратаджия и масон Кимон Георгиев.

Георги Пирински - (БСП) – 1976-1980 г. - съветник в Министерския съвет. 1980-1989 г. - заместник-министър и първи зам.-министър на външната търговия. 1989-1990 г. - заместник-председател на Министерския съвет (ноември 1989 - февруари 1990 г. и август - декември 1990 г.). Заместник-председател на Националната кръглата маса (февруари-април 1990 г.) в момента Прецедател на 40 НС.

Сергей Дмитриевич Станишев - (БСП) – депутат 39 НС. В момента министър прецедател.

Кристиян Вигенин - (БСП) – заместник на Станишев, хомосексуалист.

Александър Божков - (СДС) (по майка Бакиш) – бивш министър, подсъдим.

Едит Гетова - (СДС) – зам.-министър, подсъдима с Божков.

Вилхелм Краус - (СДС) – министър на транспорта, подсъдим.

Красимира Краус – работи в министерство на образованието.

Надежда Михайлова - (СДС) – бивш министър на външните работи. Снаха на полковник от ДС. Депутат 39 НС.

Николай Младенов - (СДС) – говорител на СДС, бивш любовник на Михайлова. В момента изучава активно иврит.

Алберт Бенбасат - (СДС) – директор “Музеи в министерството на културата, иманяр-трафикант.

Соломон Исак Паси - (СДС, НДСВ) – председател на “Атлантическия клуб”, министър на външните работи, член на “Бнай Брит”. Баща му Исак Паси е един от идеолозите на БКП и съветник на Тодор Живков. Паси е потомствен масон.

Феня Деколо – журналистка, работи за “Шалом” и “Бнай – Брит Кармел”.

Леа Коен - (СДС) – бивш посланник на РБ в Швейцария, член на “Билдербергите”.

Анжел Вагенщайн - (СДС) – На 16-годишна възраст бил е партизанин, ръководител на бойна група, терорист имал смъртна присъда. Бивш депутат, агент на ДС, КГБ, ЩАЗИ и “Мосад”.

Емил Кало - (БКП) – председател на “Шалом”, бивш офицер от ДС, член на БКП.

Райчо Райков – бивш член на БКП и офицер от ДС, сега председател на СЕМ.

Румен Леонидов – бивш агент на ДС, член на “Шалом”. Председател на Съюз за национално достойнство “Гранит”.

Вивиана Асса – съпруга на Румен Леонидов, зам.-главен редактор на вестник “Ние жените”, член на “Шалом”.

Андрей Райчев – издател на вестник “Сега” и един от собствениците на радио “Нет”, бивш член на БКП, социолог.

Виза Недялкова – съпруга на Райчев, журналистка, бивш член на БКП.

Йосиф Перец - (СДС) – зам.-главен редактор на вестник “Про Анти”.

Нансен Бехар – “независим депутат” (БСП), член на БКП, съветник на Тодор Живков.

Стефан Софянски - (СДС/ССД) – бивш служебен министър-председател и министър, кмет на град София, член на “Ротъри клуб”. Подсъдим с 4 дела.

Алисия Софянска - (СДС/ССД) – участва в управата на фондация “Бъдеще за България”.

Татяна Ваксберг – журналистка в радио “Свободна Европа”, дъщеря на известния комунистически деятел Аркадий Ваксберг (ЦК на БКП), резидент на КГБ в България, служител на ДС.

Йосиф Леви – равин, председател на Централния израелтянски духовен съвет в България, бивш полковник от ДС и член на БКП.

Фани Аронава – журналистка в БНТ канал 1, “Новини”.

Филип Димитров - (СДС) – бевш министър-председател на България, хомосексуалист, с психически заболявания, ексхибиционист.

доц. Елизар Алфандари – журналист, преподавател в СУ “Свети Климент Охридски”, факултет по журналистика.

Ирен Леви – журналистка, водеше еротично предаване по “Нова телевизия”.

Яков Джераси – председател на организацията “Цион” и фондация “България”, връзка между Ню Йоркското еврейско лоби и Симеон Сакскобурготски, участник в плана “Шипка”.

Линдел Грей – аферистка, агент на ЦРУ, ръководителка на Американския университет в Благоевград.

Мартин Михайлов Заимов - (Голдсмит) – (СДС) – подуправител на БНБ и шеф на Валутния борд (2000 г.).

Барух Чакъров (Боби Чакъров) – бивш изпълнителен директор на фалиралата авиокомпания “Балкан” при Гад Зееви, сега почетен консул, финансирал е фондация “Бъдеще за България”.

Максим Бехар – журналист, бивш член на БКП, съосновател на масонския вестник “Стандарт”, сега е имиджмейкър и обществени връзки на НДСВ.

Йоана Левиева – репортелка в БНТ Канал 1.

Хени Берлер - репортелка в БНТ Канал 1 в Израел.

Уляна Пръмова – генерален директор на БНТ, снаха на Иван Пръмов (Примо) от ЦК на БКП.

Миглена Кунева (НДСВ) – министър на евроинтеграцията, братовчедка на Соломон Паси, снаха на Иван Пръмов (Примо).

Нидал Алгафари – зам.-директор на БНТ, програмен директор.

Мадлен Агафари – психоаналитик.

Борислав Геронтиев (Герон) – бивш генерален директор на БНТ, сега в УС на БНТ.

Николай Свинаров (НДСВ) – министър на отбраната и зам.-председател на НДСВ.

Гергана Грънчарова (НДСВ) – зам.-министър на външните работи, любовница на Паси.

Зелма Алмалех – член на УС на БНТ.

Бисера Йосифова – бивш зам.-министър на културата (при Абрашев), следствена.

Милена Милотинова (НДСВ) – депутат 39 НС, председател на комисията за медийна политика, работи в БНТ.

Весела Драганова (НДСВ) – председател на партията на българските жени, депутат в 39 НС.

Нина Чилова (НДСВ) – депутат в 39 НС, сега министър на културата и туризма, предполага се, че има незаконно двойно гражданство (български и израелско).

Ралица Агайн (НДСВ/Новото време) – депутат в 39 НС.

Долорес Арсенова (НДСВ) – министър на околната среда.

Милен Велчев (НДСВ) – министър на финансите, баща му е номенклатура на БКП, роднини са на Борис Велчев от ЦК на БКП – отговарял за концлагерите.

Станимир Илчев (НДСВ) – депутат от 39 НС, председател на парламентарната група на НДСВ.

Лидия Сантова Шулева (по баща Биджерано) (НДСВ) – вицепремиер и министър на икономиката. Роднините на мъжа й са от партизански род, номенклатури на БКП. Роднина им е Богдан Шулев – един от председателите на “Народния съд” след 1944 г. В правителството на Сакскобурготски е отговаряла неофициално за “еврейските въпроси”.

Цветелина Бориславова (НДСВ) – изпълнителен директор на “Си банк”, дъщеря на бивш дипломат, номенклатура на БКП, съпруга на ген. Бойко Борисов – главен секретар на МВР.

Фани Виденова (СДС) – служителка в министерството на правосъдието – отдел “Българско гражданство”, назначена специално от Александър Божков, за да се възстанови незаконно българското гражданство на изселили се в Израел евреи – ционисти през 1948 г.

Едвин Сугарев (СДС) – бивш депутат и посланик в Монголия и Индия, поет-дегенерат.

Зелма Каталан – подчинена на главния архитект на София - Стоян Янев. Тя е човек на Софиянски, която като посредник взима подкупите за строителните разрешения давани от столична община.

д-р Андреас Енгибаров (СДС) – общински съветник в София.

Емил Леви – главен директор на вестник “Еврейски вести”.

Менахем Бекар – зам.- главен директор на вестник “Еврейски вести”.

Рени Арис – мениджър на недвижими имоти (Консорциум Изток) в София. Изкупуват тайно имоти за еврейско заселване в България!

Елена Розберг – журналист от “Ретро радио”.

Петър Калпакчиев – главен счетоводител на “Кинтекс”, върховен командир на масонската ложа на Старите свободни и приети зидари на България, член на върховния съвет (33 степен).

проф. Захари Захариев (Цукер Цукерман) (БСП) – участва във финансирането на БСП чрез далавери с нефт.

Георги Прохазки – банкер, приятел и колега на Александър Божков, работят заедно в съмнителна фондация.

Ярослава Прохазкова – журналистка от вестник “24 часа”.

Елица Гилтяй - журналистка от вестник “24 часа”.

Ганета Сагова – журналистка от вестник “24 часа”.

Явор Геронтиев - журналист от вестник “24 часа”.

Маргарита Роуз - журналистка от вестник “24 часа”.

Николай Москов - журналист от вестник “24 часа”.

Георги Луканов - журналист от вестник “24 часа”.

Ирина Асиова - журналистка от вестник “24 часа”.

Миа Сантова - журналистка от нова телевизия.

Павел Езекиев – директор на Агенцията за чуждестранни инвестиции;

Еди (Едуарт) Шварц – шеф на “Бнай-Брит” за България. В САЩ тази организация е наричана “Еврейското гестапо”!

Юрий Асланов (БСП) – журналист.

Сребрина Хашъмова – парламентарен журналист.

Йосиф Аврамов – икономист.

проф. Пламен Цветков – историк, преподавател в Нов български университет, член на партия Християнски социален съюз, гравитираща около СДС; баща му е бивш полковник от ДС, а майка му партиен секретар.

ст. н. с. д-р Хаим Гозес – икономист, пише статии и гравитира около кръга “Нова Заора” и масонския вестник “Стандарт”.

Алфред Давид Криспин – журналист.

Исак Гозес – редактор в масонския вестник “Стандарт”.

Юлий Москов - редактор в масонския вестник “Стандарт”.

Хайк Вахрам – журналист от масонския вестник “Стандарт”.

Виктор Леви - журналист от масонския вестник “Стандарт”.

Люба Кулезич (ДСБ/СДС) – журналист, телевизия “Европа”, главен редактор на вестник “Седем”, жена на Явор Дачков (СДС/ДСБ).

Раймонд Вагенщайн – издател ИК “Колибри”, организира мащабни панаири на книгата в “НДК”.

Иво Инджев – журналист от еврейската телевизия Би Ти Ви.

Даниел Левиев – бил е номиниран за министър в проектокабинета на Сакскобурготски, сега е съветник, ковчежник на “Цион”.

Емил Бенатов (НДСВ) – юрист, депутат от 39 НС.

Снежана Бахарова (НДСВ) – депутат от 39 НС.

Венцислав Давидков (НДСВ) - депутат от 39 НС.

Калин Примов (Примо) (НДСВ) - депутат от 39 НС.

проф. Владимир Квинт – съветник на Сакскобурготски, свързан е с Ню йоркското еврейско лоби, Жордж Сорос и МВФ. Писал е програмата на НДСВ.

Петя Бахарова – журналист.

Емил Барух – кореспондент на радио “Дойче Веле”, директор на “Европалия” към министерството на културата.

Йосив Аврамов – заместник-председател на Националната предприемаческа и занаятчийска камара.

инж. Рут Ешкенази – началник отдел “Общинска собственост” – община “Изгрев”, София.

Любомира Леви – експерт в “Топлофикация” – София, надписва сметките и тероризира столичаните.

Емил Роберт Коен – председател на фондация “Толерантност” (поддръжка на секти и хомосексуалисти).

Еми Барух – журналистка.А ттова са съветниците (началниците) на комунистическия диктатор Тодор Живков:


Нико Мойсей Яхиел

Жак Натан Примо

Пепо Менахем Коен

Исак Соломон Паси

Насен Бехар

полк. Валери Таджер

Леон Фабрикант

Соломон Франсез

Андрей Ликанов

Робърт МаксуелПослеслов: Наскоро в Русия 500 видни интелектуалци, сред тях 20 депутати от руската “Дума” са подписали документ, в който се иска пълна забрана на всички еврейски и масонски организации на територията на страната! Аргумент за това е провеждания от тях геноцид и антируска пропаганда, целящи обезсилване и унищожаване на Руската федерация. В документа се посочва още, че тези организации са вредни и опасни за мира и човечеството. Припомня се също, че след революцията от 1917 г. до 1959 г., а и след това еврейската болшевишка партия и контролирания от нея репресивен апарат са унищожили не по-малко от 60 (шестдесет) милиона руснаци; от тях целенасочено 8 милиона интелектуалци – цветът на нацията! Те бяха избити от еврейската масонерия и престъпна клика!

Това не трябва да се повтори – борете се с всички средства за това!!!


Източник: http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=401 


Кодекс на съветския евреин

Евреи! 
Обичайте се един други, помагайте си дори и да се мразите! Нашата сила е в Единството. В него е заложен нашият успех, спасението и просперитета ни. 
Много народи са погинали, защото не са имали ясна програма за действие и чувство за взаимност и принадлежност. За разлика от тях ние преминахме през вековете и народите, съхранихме се, укрепнахме и се увеличихме благодарение именно на чувството си за колективизъм.
ЕДИНСТВОТО – ТОВА Е И ЦЕЛТА, И СРЕДСТВОТО ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛТА. Ето това е смисълът и това е към което трябва да се стремим. Всичко останало е производно и ще дойде от само себе си.
Помагайте си един на друг и не се страхувайте да се прочуете като националисти, не се страхувайте от протекционизма – това е нашият най-силен инструмент. Нашият национализъм е интернационален и затова е вечен. Вратите му са отворени за евреите от всички националности, от всички вероизповедания и всички партии. 
Истински интернационализъм е само този, който е кръвно свързан с еврейството. 
Всичко останало е провокация и лъжа. Разширете обсега си и привличайте най-широките кръгове от хора, близки ви по кръв. Само това ще ви осигури желаната атмосфера.
ФОРМИРАЙТЕ СВОИ НАЦИОНАЛНИ КАДРИ. Кадрите – това е нещо сакрално. Кадрите решават всичко. Кадрите днес са нашето Утре. Всяка лаборатория, всяка катедра, всяко Учебно заведение трябва да се превърне в ковачница за национални кадри.
ПОДГОТВЯЙТЕ ЕВРЕЙСКАТА МЛАДЕЖ ДА ПРИЕМЕ ЩАФЕТАТА НА ПОКОЛЕНИЯТА. Нека всяко поколение неевреи се сблъсква с нашата дълбоко ешалонирана отбрана. Всеки път, когато от сцената слиза по-старото поколение, трябва на негово място да дойде още по-мощна кохорта от своевременно подготвени и укрепнали млади евреи. За тази цел е нужно колкото е възможно по-рано на ръководни длъжности да се издигат млади хора, показвайки по този начин зрелостта и гениалността им. Дори и това да не е така на практика, те ще съзреят на поста си.
КОЙТО Е НА ВЛАСТ – ТОЙ именно Е ПРАВИЯТ. Ние сме длъжни да предадем на децата си повече, отколкото сме получили от родителите си. И на свой ред те, нашите деца, трябва да съхранят полученото от нас, да го увеличат и предадат на своите потомци. В ПРИЕМСТВЕНОСТТА НА ПОКОЛЕНИЯТА Е НАШАТА СИЛА, НАШАТА СТАБИЛНОСТ, НАШЕТО БЕЗСМЪРТИЕ.
Светът е жесток. В него няма място за филантропия. Всеки народ е ковач на своето щастие. Не е наша работа да се грижим за руските национални кадри. Ако те самите не мислят за себе си, защо пък ние да сме длъжни да мислим за тях? Не се ръководете по примера на руснаците и арабите, които живеят съзерцателно, надявайки се на „може би”. Не чакайте „милостиня” и от природата – нашата задача е да вземем даровете й.
Създавайте свои общности и с тях изтиквайте неевреите. Помнете: всички високоплатени, влиятелни, печеливши длъжности – всичко това е наш национален доход. Помнете, что всеки неевреин, израснал до нивото ни може да заеме място, полагащо се (по право) на някой НАШ. Ние създаваме общностите си, нашите 
колективи с едничката цел да не позволим на гоите да ни пречат да живеем по нашия начин. Нека гоите се опитват да създават своите общности. Едва ли ще успеят в това –преди да направят каквото и да е, те първо ще се изпокарат. А НИЕ ЩЕ ИМ ПОМОГНЕМ ЗА ТОВА.
РУСНАЦИТЕ НЕ СА СПОСОБНИ ДА МИСЛЯТ ЗАДЪЛБОЧЕНО, ДА АНАЛИЗИРАТ И ПРАВЯТ ОБОБЩЕНИЯ. 
ПОДОБНО НА СВИНЕТЕ, ТЕ ЖИВЕЯТ, ЗАРОВИЛИ МУЦУНАТА СИ В ЗЕМЯТА, БЕЗ ДА ПОДОЗИРАТ, ЧЕ ИМА И НЕБЕ. Те възприемат всички явления прекалено повърхностно, прекалено конкретно. Те не виждат фактите в тяхната последователност и взаимовръзка. Те не са способни да мислят, да обобщават и да се абстрахират. За тях всяка случка си е просто случка, колкото и често повтаряща се да е. 
Принципно нашата идеология е противоположна на идеологията на гоите. 
Те казват: По-добре по-малко, но по-добро. Ние казваме: По-добре повече и по-добро.
Те казват: По-добре да си беден, но здрав, отколкото богат, но болен. Ние казваме: По-добре е да си здрав и богат, отколкото беден и болен.
Те казват: Да даваш е също толкова приятно, колкото и да получаваш. Ние казваме: Може би е приятно да даваш, но да получаваш е И полезно.
Те казват: Твой дълг е да го направиш съгласно Закона. Ние казваме: направи го въпреки закона и аз ще те възнаградя.
Те казват: Победи или умри. Нашият девиз е: Побеждавай заради живота, но живей заради победата. (За какво ти е победа, ако го няма живота? Трябва да преглътнеш горчилката на поражението – този, който умее да чака ще дочака всичко.)
Всичко, което те знаят и могат го знаем и можем и ние. Това обаче, което ние знаем и чувстваме те не трябва да знаят и да чувстват. Всичко, което те имат/притежават е пределно. Всичко, което имаме ние е нашето средство за достигане на нещо повече. Всичко, което те имат днес, това е нашето утре, което те използуват само временно.
НАШАТА ЗАДАЧА Е ДА ВЗЕМЕМ ОТ ТЯХ ТОВА, КОЕТО НИ Е ЗАВЕЩАНО ОТ БОГА. Руснаците са твърдоглави, но не притежават достатъчно упоритост за постигане на целта. Те са мързеливи и затова вечно прибързват. Те се опитват да решат всичко отведнъж. И са склонни да пожертват малките победи заради голямата Победа. Но тази победа или въобще не идва, или побеждавайки те се оказват пред „разбитото корито”. 
Ние изповядваме тактиката на малките победи, въпреки, че не сме против големите. 
Малката победа също е победа!
Руснаците не умеят нито да ръководят, нито да се подчиняват. Генетично те са саботьори. Руснаците са завистливи, мразят събратята си, издигнали се над сивата маса. Ако й дадете възможност, `масата` с удоволствие би ги разкъсали на парчета. 
Винаги влизайте в ролята на арбитри, имитирайте поведение на миротворци, защищавайте нещастниците, против които се опълчва тълпата, но само дотолкова, доколкото да ви помислят за добри и обективни. Ако дори съвсем малко прекалите, ще заемете мястото на този, когото току-що тя е разкъсала.
КОГАТО РУСНАЦИТЕ СЕ КАРАТ/БИЯТ – ПОБЕЖДАВА ЕВРЕИНЪТ. Насъсквайте руснаците помежду им, провокирайте в тях завистта и я поддържайте. И правете това незабележимо и деликатно, винаги крийте истинските си мотиви под маската на доброжелателността. Нека те се бият помежду си, вие бъдете само арбитри – винаги!
Руснаците нито умеят да живеят, нито умеят да си поставят задачи. НИЕ ИМ ПОСТАВЯМЕ ЕФИМЕРНИ ЗАДАЧИ, А ТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ГИ РЕШАТ.
Руснаците не умеят да молят – смятат това за унижение, въпреки че и без това са си бедни и унизени. Ние казваме: Всяко унижение, което носи полза е БЛАГО. 
Заради постигането на целта може и да изтърпиш унижение. Нещо повече, можеш да се унижаваш с достойнство. НЯМА АМОРАЛНИ НЕЩА, ЩОМ СПОМАГАТ ЗА УТВЪРЖДАВАНЕТО И РАЗЦЪФТЯВАНЕТО НА НАШИЯ НАРОД. Целта освещава средствата (прави ги святи).
Руснаците са глупави и груби. Глупостта и грубостта си те назовават с думите „честност”, порядъчност и принципност. Неумението да се приспосояват и да променят поведението си в зависимост от ситуацията, отсъствието на гъвкав ума те наричат : „Да бъдеш самия Себе си” и „принципност”. Гоите са до такава степен глупави и груби, че даже не умеят да лъжат. Примитивността и глупостта си те пак наричат честност и порядъчност, въпреки че по природа са лъжливи и нечестни.
Присъщият си примитивизъм те наричат „варварство” (през древността), през средновековието пък го наричат рицарство, а по-късно: джентълментство. Заради пустите принципи те дори са стигали до самоубийство. НЕКА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ПРАВЯТ!
Те са ограничени във възможностите си и затова слагат `таван` на всичко. Ние пък казваме: ЧОВЕШКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ са безгранични, тъй като човекът се държи в съответствие с обстоятелствата. 
Постоянно помнете за границите, които гоите слагат пред себе си. Тяхното мислене е закостеняло и ограничено в тези рамки. В това е тяхното нещастие, както и нашето предимство.
Говорете и постъпвайте по начин, който е неприемлив и недопустим за техния морал и несъвсемсим с техните понятия. Правете това, което им изглежда невъзможно и невероятно. Те няма да повярват, че вие сте способни на думи и действия, на които те не са способни.
Говорете и постъпвайте уверено, напористо и агресивно, обезкураживащо и зашеметяващо. Нека има повече шумотевица и словесно жонглиране, повече неразбираемост и наукообразност
Създавайте теории, хипотезы, направления, школи, методи - реални и нереални. И колкото са по-екстравагантни, толкова по-добре! Нека не ви смущава факта, че те са безполезни, непотребни и утре ще бъдат забравени! Ще дойде новият ден. А с него и новите идеи. Именно в това е могъществото на нашия дух, в това е нашето превъзходство и самоутвърждаване! Нека гоите плащат нашите `вересии` (полици). 
Нека си трошат главите в търсене на рационалното зърно в идеите ни и да откриват това, което липсва там. УТРЕ НИЕ ЩЕ ДАДЕМ НОВА ХРАНА ЗА ПРИМИТИВНИТЕ ИМ УМОВЕ!
Не е важно какво говорите, важно е как говорите. Вашата самоуверенност ще бъде възприета за убеденост, амбицията ви - за възвишеност на ума, нравоучителният ви маниер и склонността ви да ги поучавате и поправяте - като превъзходство. 
РАЗБЪРКВАЙТЕ ИМ МОЗЪЦИТЕ, КЪСАЙТЕ ИМ НЕРВИТЕ! Подтискайте и пречупвайте волята на тези, които ви възразяват. Компрометирайте издигналите се над тълпата и `глашатаите`, насъсквайте самолюбивата тълпа срещу скептиците. В беседите и диспутите използувайте риторични похвати, които се на границата с приличието. Питайте за фамилията, месторабота, длъжността на съмняващия и възразяващия. По правило това ги шокира и обърква и те отстъпват. Изисквайте отговори и щом ги получите настоявайте (без да анализирате същността) твърдо: Това не е така, в никакъв случай това не е така. И дори някой умник да се опита да ви разобличи, останалите няма да го слушат и ще го признаят за виновен, защото, разобличавайки вас, той ги прави на глупаци, а Това тълпата никога и никому не прощава.
Ако руснакът се опита да се прояви, да привлече вниманието към себе си, създайте в този момент повече шумови ефекти – влачете крака по пода, станете и се разходете, скърцайте със стола си, смейте се, разговаряйте с околните, мърморете си нещо под носа, кашляйте и подсмърчайте, прекъсвайте го с изказвания, отклонявания от темата с шеги и т.н. Създавайте куп дребни дискомфорти, които не се осъзнават веднага. Слагайте свои предмети върху вещите им, настъпвайте ги по краката, дишайте им в лицето, говорете на предизвикателно висок тон. НЕКА НЕПРЕКЪСНАТО ДА УСЕЩАТ ЛАКЪТЯ ВИ В РЕБРАТА СИ. Руснаците няма да издържат дълго на това. Избягвайки скандала, те си тръгват и освобождават място за вас... 
Страшно шик е според тях да треснат вратата на излизане. Дайте им тази възможност! УЧТИВА НАГЛОСТ – ТОВА Е НАШИЯТ ДЕВИЗ.
ОБВИНЯЙТЕ В АНТИСЕМИТИЗЪМ ТЕЗИ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ВИ РАЗОБЛИЧАТ. Слагайте им етикета „анти-семити” и ще видите с какво удоволствие гоите ще подхванат тази версия. Като правило всички руснаци са антисемити, но ако лепнете етикетчето на един отделно взет от тях, той става беззащитен, защото всички останали ви го предават в жертва и се нахвърлят върху му да го унищожат собственоръчно. А през това време ние `дамгосваме` следващата жертва.
Спекулирайте с добросърдечието на руснаците. Правете се на бедни и нещастни, предизвиквайте към себе си жал и симпатия, разпространявайте слуховете за народа-вечен страдалец, за гоненията в миналото и дискриминацията сега. ТАКТИКАТА НА БЕДНИЯ ЕВРЕИН Е ПРОВЕРЕНА ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯТА! Нека руснаците имат по-малко от вас, все едно, те ще ни помогнат да притежаваме повече. Руснаците обичат да бъдат благодетели и покровители, всеки „нищ” се стреми да бъде благодетел и покровител, защото това възвишава/извисява. Великодушие те си имат в излишък, повече отколкото са възможностите да го реализират. Вземете от тях това, което са в състояние да ви дадат: от пършива овца поне снопче вълна!
Всички явления пречупвайте през призмата на нашите интереси. ВСЯКО ЯВЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГЛЕЖДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА ПОЛЗА ИЛИ ВРЕДА НОСИ ТО НА ЕВРЕИТЕ!
Информирайте се един друг за всичко, което може да ни е от полза или да ни нанесе вреда.
Информацията – това е `светая светих`! 
ПАРИ, КАДРИ И ИНФОРМАЦИЯ – ТОВА СА ТРИТЕ КИТА, НА КОИТО СЕ КРЕПИ НАШЕТО БЛАГОПОЛУЧИЕ!
Свещен дълг на всеки евреин е да информира събратята си за намеренията (за действие) на гоите. Днес ти ми помогна, утре аз на теб ще помогна – в това е нашата сила. БОГ НИ Е ЗАВЕЩАЛ ДА ВЛАДЕЕМ СВЕТА –НИЕ ГО ВЛАДЕЕМ. ЗАДАЧАТА НИ СЕГА Е : ДА ЗАДЪРЖИМ СВЕТА В РЪЦЕТЕ СИ. Дръжте в свои ръце средствата за пропаганда и информация: вестници, радио, телевизия, кино. Нужно е и занапред да се внедряваме дълбоко в апарата на партийното и държавно управление. Около всеки въпрос ФОРМИРАЙТЕ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ТАКА, ЧЕ ДА СЕ ОТЧИТАТ НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ. От всяка дреболия може да се направи проблем, а Проблемът да се преобърне в глупост. Нито един обществен процес не трябва да се оставя на самотек. Ако той не може да ни донесе полза – стопирайте го или го насочвайте срещу враговете ни – гоите. Ние трябва да сме начело на всяко начинание, за да го насочваме в необходимото направление.
ВЪВ ВСИЧКО БЪДЕТЕ ЛИДЕРИ, СТРЕМЕТЕ СЕ ВИНАГИ ДА СТЕ ПЪРВИ!
Ежечасно, ежеминутно възпитавайте в себе си характер на Ръководители, дори и в дребните неща от ежедневието. Никога не отстъпвайте, старайте се да не отстъпвате, независимо дали става дума за място в обществения транспорт или на опашката в магазина.
Във всеки колектив вземете властта в ръцете си и го управлявайте според нашите интереси. НИЕ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ АДМИНИСТРАТИВНАТА И ТВОРЧЕСКАТА ЧАСТ НА ВСЕКИ ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС. НЕКА ГОИТЕ ОСИГУРЯВАТ „ЧЕРНАТА”, МАТЕРИАЛНО-ТЕХНИЧЕСКАТА БАЗА ЗА НАШЕТО ТВОРЧЕСТВО. Нека те следят и се грижат за чистотата на производствените помещения и да пазят плодовете на нашия труд. Нека най-високите 
длъжности, които те заемат са `пазач` и `чистачка`. 
ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ДО ТВОРЧЕСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ ДОПУСНАТ ГОИ ОТ НЕРУСКИ ПРОИЗХОД. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ РУСНАЦИ!!! Това ще е обида за нас. И не се страхувайте да минавате за националисти. ИЛЮЗИЯТА НА НАЦИОНАЛИЗМА ЩЕ НИ ОСИГУРИ ПОПЪЛНЕНИЯ СЪС СМЕСЕНА НАЦИОНАЛНОСТ – С примеси на еврейска кръв или в най-лошия случай това ще са представители на национални малцинства. Ако имате свободно работно място – наемайте само евреин.
Ако обаче това е невъзможно – ликвидирайте длъжността. Ако не можете да направите нито едното , нито другото : вземете азиатец. Ако нямате такъв кандидат назначете поляк, украинец или в най-лошия случай белорусин – те си имат свои сметки за уреждане с руснаците. След малка обработка те ще станат наши съюзници. Тези са антисемити само в родината си. В РУСИЯ ИМ Е ПО-ИЗГОДНО ДА БЪДАТ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ. По този начин ще си гарантират необходимата среда за съществуване. Използувайте този път.
Не разрушавайте открито древните паметници на руснаците, но и не ги възстановявайте. Годините минават и постепенно те сами ще се разрушат. А гамените и иманярите ще ги разграбят до последно. Правете се, че не забелязвате това – понеже се занимавате с решаването на големи стопански задачи. НАРОД БЕЗ ИСТОРИЯ Е КАТО ДЕТЕ БЕЗ РОДИТЕЛИ. И ОТ НЕГО МОЖЕШ ДА МОДЕЛИРАШ ВСИЧКО, КОЕТО ТИ Е НУЖНО. ДА ВЛОЖИШ В ДЕТЕТО СВОЯ МИРОГЛЕД И СВОЯ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ. По такъв начин могат да бъдат обезличени цели народи. Първо ги лишаваме от история и традиции, а после ги формираме по свой образ и подобие.
ДРЪЖТЕ ПОД НЕПРЕКЪСНАТ КОНТРОЛ ВСЯКА КРАЧКА НА ВЛИЯТЕЛНИТЕ И ПЕРСПЕКТИВНИ РУСНАЦИ. Не им давайте да се уединяват и обединяват. Не им позволявайте дори мимолетни преки контакти. Техните контакти трябва да стават с и чрез нас. Това е информация, това е влияние. Не им позволявайте да обсъждат каквито и да е въпроси без наше присъствие. ТАМ, КЪДЕТО СА СЕ СЪБРАЛИ ДВАМА РУСНАЦИ ТРЯБВА ДА ИМА ПОНЕ ЕДИН ЕВРЕИН. БЪДЕТЕ ВЕЗДЕСЪЩИ!
Ако не успеете да блокирате и задушите младите и перспективни руснаци, НАПРАВЕТЕ ГИ УПРАВЛЯЕМИ. ПРИВЛИЧАЙТЕ ГИ В СВОИТЕ КОМПАНИИ. СЪЗДАВАЙТЕ ПЛЪТЕН ОБРЪЧ ОТ ЕВРЕЙСКО ОБКРЪЖЕНИЕ ОКОЛО ТЯХ, лишавайте ги от контакти и познанства извън този обръч. ПРИНУЖДАВАЙТЕ ГИ ДА СЕ ЖЕНЯТ ЗА ЕВРЕЙСКИ ЖЕНИ И ЧАК СЛЕД ТОВА ИМ ДАВАЙТЕ `ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА`! НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, ДЕЦАТА ИМ ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ЩЕ БЪДАТ НАШИ. 
Няма значение какъв бик е яхал кравата, теленцето ще е наше.
ПОМАГАЙКИ НА ТАКИВА РУСНАЦИ, ВИЕ ДАВАТЕ ПРИНОСА СИ ЗА ДЕЛОТО НА НАШАТА ЕВРЕЙСКА ОБЩНОСТ. 
От този ден тяхната заплата става наш национален доход. ЗАРАДИ ДЕЦАТА СИ ТЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ СВОИТЕ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА, ЧУВСТВА И РАЗУМ. Най-малкото няма да могат да бъдат антисемити. СЪЖИТЕЛСТВОТО С ЕВРЕЙКА – ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЧИНИТЕ ЗА ВЪВЛИЧАНЕ НА ТАЛАНТЛИВИ РУСНАЦИ В СФЕРАТА НА НАШЕТО ВЛИЯНИЕ И ИНТЕРЕСИ.
Взимайте си за жени красиви рускини, нека ни донесат здраво поколение. Нека подобрят породата ни. И така, за ВСЕКИ ПЕРСПЕКТИВЕН РУСНАК – ЕВРЕЙСКА ПРИЯТЕЛКА ИЛИ ПРИЯТЕЛ. АКО ВСЕКИ РУСНАК ИЗМЪКНЕ СЪС СЕБЕ СИ ПОНЕ ЕДИН ЕВРЕИН – ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ СЕ УСТРОИМ.
Давайте им подкупи, правете им подаръци, черпете ги с коняк и водка, а най-добре с промишлен спирт. За дрънкулки и пиене те ще продадат всичко, даже и Родината си.
И последен съвет. Бъдете бдителни – испанската инквизиция и немският фашизъм не бива да се повторят.
Задушавайте още в зародиш всякакви опити да ни противопоставят на обществото, унищожавайте антиеврейските тенденции още в началото, независимо под какъв претекст възникват. Фашизмът не е случайно явление. Той възниква там, където ние недооценим/подценим стремежа на местния народ да бъде стопанин на земята си. 
Фашизмът има почва за проява при всички народи – той е скрит, латентен. Но за наша радост различните народи стигат по различно време до него и го наричат с различни имена.
ИЗКУПУВАЙТЕ, ИЗЗЕМВАЙТЕ И УНИЩОЖАВАЙТЕ , НЕ ДОПУСКАЙТЕ ПРЕИЗДАВАНЕ НА ПРОИЗВЕДЕНИЯ, РАЗКРИВАЩИ НАШАТА ТАКТИКА И СТРАТЕГИЯ И КОИТО ПРЕДСТАВЯТ ЕВРЕИТЕ В ЛОША СВЕТЛИНА. Народите на гоите не трябва да помнят и да знаят фактическите причини за погромите и гоненията. По тези въпроси те трябва да знаят само нашата трактовка.
Обръщайте особено внимание на непокорните, упоритите, които не искат да склонят глава пред нашето превъзходство, не искат да работят за нас и противодействат на политиката и практиката ни. Подобни хора ряно или късно стават антисемити. Не позволявайте малките антисемити да израстнат и се превърнат в погромаджии. Нека те още в зародиш се задавят с упоритата си идея за национално достойнство. 
Разобличавайте ги по всякакъв повод, опълчвайте им се без оглед на средствата. 
Докато те са самотни няма да могат да устоят на нашия колективизъм, на нашия натиск. НЕКА ТЕ СА ХИЛЯДИ ПЪТИ ПРАВИ В ДЕТАЙЛИТЕ – ВСЕ ЕДНО, ВИНОВНИ СА ЧЕ НИ ПРЕЧАТ.
РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ КОМПРОМЕТИРАЩИ СЛУХОВЕ ЗА УПОРИТИТЕ НЕПОКОРНИЦИ, СЪЗДАВАЙТЕ ИМ СЪМНИТЕЛНА РЕПУТАЦИЯ. В края на краищата от тях ще започнат да се пазят дори и тези, които ги познават, имат прекрасно мнение за тях и дори ги поддържат. 
ЛИШАВАЙТЕ ГИ ОТ ВРЪЗКИ ПОМЕЖДУ ИМ И КОНТАКТИ. ЛИШАВАЙТЕ ГИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА РАБОТЯТ ЕФЕКТИВНО. Унижавайте ги, игнорирайте ги, обиждайте ги с несправедливи поощрения и наказания, а когато протестират – обвинявайте ги в непокорство, нарушаване на субординацията, свадливост, заядливост и интригантство. 
Алармирайте за тях общественото мнение и администрацията, мъкнете ги в партийната централа, милицията и ако е възможно ги изправете пред съда.
Ако сте по-възрастни – обвинете ги в нарушаване на принципа за уважение към по-старите, ако сте връстници– обвинете ги в нарушаване принципа на братството и НА ВСЯКА ЦЕНА принципа на интернационализма. Ефестивността на тези методи е проверена от много поколения. Така постъпват всички т.нар. експлоататори, принудени от необходимостта да държат народите в подчинение. ГЛАВНОТО Е – ДА ГИ ОБВИНИТЕ.  НЕКА ТЕ ДА СЕ ОПРАВДАВАТ. ТОЗИ, КОЙТО СЕ ОПРАВДАВА ВЕЧЕ Е НАПОЛОВИНА ВИНОВЕН!
Ако ви се удаде възможност сведете поведението им към определена политическа платформа, пишете доноси и анонимки по техен адрес, обвинявайте ги в антиобществено поведение и икономически саботаж. ПРОВОКИРАЙТЕ ГИ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ ПРОТИВ ДЪРЖАВНАТА ВРАСТ. А СЛЕД ТОВА ГИ УНИЩОЖЕТЕ С ПОМОЩТТА НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ.
ПРАВОТО НА ПРИВИЛАГИИ И СПОКОЕН ЖИВОТ ПОЛУЧАВА САМО ТОЗИ, КОЙТО ПОКОРНО НИ СЛЕДВА И Е ЗАЕДНО С НАС. Този, който иска да върви по независими пътища е потенциално опасен и трябва да бъде лишен от всякаква поддръжка и средства за съществуване.
ИЛИ НАШИЯТ РЕД, ИЛИ ПЪЛНА ДЕЗОРГАНИЗАЦИЯ. ТАМ, КЪДЕТО ТЕ ИСКАТ ДА МИНАТ БЕЗ НАС, ТРЯБВА ДА ЦАРИ ХАОС! Правете така, че безпорядъкът да продължава до момента, когато измъчените гои, отчаяли се, ни помолят да вземем властта в наши ръце и да им осигурим спокоен живот.
Гоите трябва да работят под наше ръководство и да носят ползи. Този, който не ни носи полза, трябва да бъде изгонен. НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОЛЗИ ИЗВЪН НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ.  ТОЗИ, КОЙТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС. Око за око! Зъб за зъб! Така Моисей е учил прадедите ни, така и са живели. Така ще живеем и ние. 
Отмъщението е свещено чувство, възпитава характера, утвърждава човека. 
Изтръгнете от себе си чувствата на смиреност към нашите хулители. Лозунгите за християнско милосърдие, смирение, унижение и самоотричане оставете на глупавите гои – те стават само за тях.
Проповядвайте и насаждайте сред гоите християнските добродетели, а вие самите си оставайте в душата си непримирими и твърди. Бъдете непримирими към враговете ни! 
Ако им простите и най-малката обида днес, утре ще ви нанесат по-голяма. Не свиквайте с обидите и пресичайте в другите желанието да ви обиждат.
НЕКА ГОИТЕ СЕ НАГОВАРЯТ ПОМЕЖДУ СИ ДА СА ВНИМАТЕЛНИ, УМЕРЕНИ И ГЪВКАВИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА НАС. Нека те внимателно да удържат на нашия натиск. Ние сме длъжни да действаме решително и бързо и винаги да ги поставяме пред свършен факт. След това нека си водят дълги безплодни дискусии. Против нашите методи те нямат оръжия. Нека вземат решение да направят нещо – докато го обмислят и договорят, ние ще извършим 10 по-важни дела. Нека тяхната съпротива бъде стимул за нас, а не спирачка. Тяхното противодействие ни е нужно за да поддържаме бойния си дух и готовност, но не и за нещо повече.
Никога не намалявайте натиска. Колкото по-яростно се съпротивляват гоите, толкова по-солидни са нашите приходи, толкова по-висок трябва да бъде нашият доход и натрупвания. Днешната ни печалба трябва да е достатъчна за компенсиране на възможните ни загуби при бъдещи погроми, които от време на време стават в страната ни. НЕКА ГОИТЕ ПЛАТЯТ ДНЕС ЗА ТОВА, КОЕТО НЯКЪДЕ НЯКОГА ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНАТ.
Ние винаги трябва да сме готови да си тръгнем от гнева и омразата на гоите и да отидем там, където ще ни приемат, разчитайки че ще оживим икономиката им с нашите капитали.
ПЕРИОДИЧНАТА СМЯНА НА СТРАНИТЕ, В ТЪРСЕНЕ НА ПО-БЛАГОПРИЯТНИ УСЛОВИЯ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ Е ЧАСТ ОТ НАШАТА СТРАТЕГИЯ. Именно в това е символиката на ВЕЧНИЯ ЕВРЕИН – Агасфер: неуморим оптимист и вечен странник. Но сме длъжни да си тръгнем ако се наложи. И не бедни и болни, а здрави и богати. 
ПАРИТЕ – ТОВА СА НАШИТЕ КРАКА.
Ние преместваме центъра на тежестта си там, където предварително сме превели парите си, където е нашият капитал. 
Укрепнали материално в страните-приемници и събрали от тях нужната дан ние от време на време се събираме на земята на прадедите ни за да укрепим духът си, да увеличим силите си, да се вдъхновим от нашите символи и нашата вяра 
в единството.
Ние се събираме, за да се разпръснем отново. И така во веки веков.

(Издадено в Тел-Авив през 1958 г.)
Вестник „Руски ведомости”, януари 1991 г. 
Москва
......................................
Гласувай:
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15602910
Постинги: 3945
Коментари: 6953
Гласове: 7963
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031