Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2009 19:32 - Финансовият и комунистическият интернационали са две страни на една монета
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1739 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2009 00:59


Кръстьо Раковски: – Не зная обръщали ли сте някога внимание на странното сходство между Финансовия и Пролетарския Интернационал? Аз бих казал, че това е един Интернационал, като единия е обратната страна на другия.
..............................


Думи на Христос, към еврейските духовни водачи:
– „Ваш баща е дяволът, и вие искате да вършите делата на баща си; а той беше човекоубиец, от самото начало“. 
................................


Извадка от разпита на Кръстьо Раковски
– Хаим Рейковер:


...“Не зная обръщали ли сте някога внимание на странното сходство между Финансовия и Пролетарския Интернационал? Аз бих казал, че това е един Интернационал, като единия е обратната страна на другия. И пролетарската страна е по-нова от финансовата.

К. - Къде виждате общото, между толкова противоположни неща?

Раковски. - Обективно, те са напълно идентични. Както вече го изложих, Коминтернът е дублиран с реформаторски движения, и целият синдикализъм призовава към анархия в производетвото, към инфлация, бедност и безизходица в масите. Финансите, и основно, интернационалните, са дублирани с частни финанси и предизвикват същото, само че в много по-големи мащаби. Сещате ли се, защо Карл Маркс е скрил финансовите противоречия, които е ясно, че не са можели да останат скрити от неговия всепроникващ поглед, ако самият той, не е бил съюзник на финансите?

Знаете, че съгласно негласната история, основател на Първия интернационал, е бил всъщност, Адам Вайсхаупт. Спомняте ли си името? Той е бил главата на масонската организация, известна под името „Илюминати“. Това название, той е заимствал от антихристиянския заговор, от второто столетие – гностицизма. Този (Вайсхаупт) е важен революционер, евреин и йезуит, по образование, още преди френската революция, решил, но по-скоро, са му заповядали, понеже посочват, че негов политически Бос е бил известният юдейски философ Менделсон. Та, на този Вайсхаупт, заповядали да създаде тайна политическа организация, която да изпровокира френската революция и да я поведе далече, до установяването на краен Комунизъм (политически юдеизъм). В онова героично време, все още е било опасно самото споменаване на думата „комунизъм“, и от там е цялата тази секретност на Илюминатите. Минали повече от сто години, докато стане безопасно да се наричаш комунист. Но всичко това е известно, неизвестното е, връзката между Илюминати и техните последователи, с първите Ротшилдови. Тайната на придобиването на огромното богатство, от първите банкери, ще стане по-разбираема, ако узнаем, че всички те са били касиери (ковчежници) на първия Коминтерн. Съществува свидетелство, че когато петимата братя Ротшилдови, се разселили в петте главни европейски страни, в своята бъдеща финансова империя, те са имали под свое разпореждане, някаква секретна помощ, която им е помагала да акумулират баснословни суми. Възможно е те да са били тези първи комунисти, които се разпростряли, от баварските катакомби, из цяла Европа. Но други казват, и аз вярвам повече на тях, че Ротшилд е бил, не само касиер, но истинският Бос на Първия Комунизъм. (бел. прев. - В мафиотската организация, Босът винаги е най-богат, или най-богатият е Шеф! И всъщност, цялата днешна световна банкерска система, реално, е собственост на един човек!) Това мнение се базира на добре известния факт, че Маркс и другите шефове на Първия интернационал, сред които са били, и поетът Хайне, и Александър Херцен, - са се подчинявали непосредствено на барон Лайонел Ротшилд. Портретът на Лайонел Ротшилд добре е описан в литературното произведение на министър председателя на Англия, от това време, Дизраели, под името Конигсби (Conigsby). А самият евреин Дизраели, е творение на Ротшилд, описан от Ротшилд, в книгата Сидония. Сидоний бил мултимилионер и контролирал шпионите, масоните, карбонарите, криптоевреите, циганите, революционерите и т.н. Изгелжда като фантастика, нали? Но това е доказано, че Сидониий е обобщаващ портрет на синовете на Натан Ротшилд. Това заключение може да се изведе и от кампанията, която Ротшилд повдигнал, срещу цар Николай Първи, в полза на Херцен. И той победил в тази кампания, а царят внезапно умрял. И даже само част, от това, което е описано в книгата, да е истина, аз мисля, че той е организирал, не само финансовия, но и революционния Интернационал.

.....................................

1929 година, национал-социалистишеската партия на Германия, имала трудности с развитието си – нямало пари. Тогава „Те“ (Световните еврейски банкери) им изпратили един свой човек. Аз му зная името. Тове е бил един от Варбургите. В преки преговори с Германската Национал Социалистическа Работническа Партия, и след това, неколко години Хитлер получавал милиони долари от Уол стрийт. Също така е получил милиони от Германските финансисти, посредством Шахт. Тези пари отишли за формирането на СС и СА, а също и за финансиране на избирателната кампания, така че Хитлер беше избран с парите, предоставен от „Тях“...

Аз бързам и може би не изразявам добре своята гледна точка, и вие може би въобще няма да разберете. Ако е изтина, че „Те“ са финансирали Хитлер, то съвсем не е задължително, че Хитлер е знаел за тяхното съществуване и целите им. Пратеникът Варбург разговарял с Хитлер, под фалшиво име, и Хитлер даже не се и досещал, какви са те по народност. Варбург също така излъгал кого всъщност представлява. Той казал на Хитлер, че е изпратен от финснсовите къргове на Уол стрийт, които са заинтересовани от финансирането на национал-социстическото движение, с цел да се създаде заплаха за Франция, чието правителство провежда финансова политика, предизвикваща кризата в САЩ“.

(Край на извадката от показанията на Раковски – Рейковер)

А ето какво пише Владимир Жаботински, председателят на Световния Ционистки конгрес, 1934 г. (много преди каквито и да е, уж, престъпления против еврейския народ):

„Сега, против Германия се води война, от всяка еврейска община, от всяка група, от всеки профсъюз и от всеки отделен евреин в целия свят. Нашето участие в това дело е най-важно. Ние трябва да вдигнем на духовна и материална война против Германия, целия останал свят. Ако не направим това, Германия отново ще стане велика нация и ще върне изгубените си територии. Обаче нашите еврейски интереси изискват незабавно унищожение на Германия. Германският народ, както колективно, така и всеки германец, по отделно, са опасни за еврейския народ“.


Преди посещението на министъра на външните работи на Германия, Рибентроп, при Хитлер в Германия е идвал министър-председателят на Англия, Чембърлейн. Той е бил съзнателен агент и комисар (пратеник) на англо-американските банкери. Влязъл при Хитлер, като господар, и без всякакъв етикет, попитал:

– „На вас какво ви беше казано? Вие трябваше да нападнете СССР! А вие какво правите? Увеличавате военно-индустриалната мощ на страната си!“

Хитлер дълго мълчал..., след което казал:

– „Имам нужда да се подготвя...“ и излязъл, давайки да се разбере, че разговорът е изчерпан.

Присъстващият при разговора, Рибентроп, разумно записал разговора на Чембърлейн и Хитлер, на магнетофон.

За господарите на Чембърлейн е било все едно, кой кого ще нападне: Германия, СССР, или СССР, Германия, затова на 11 август, 1939 г. английска военна мисия долетяла при Сталин, за да го уговаря да нападне Германия. Преговорите с англичаните в Москва, продължили неколко дни. Работата стигнала до там, че Ворошилов вече уреждал въпроса за преминаването на съветските войски през Полша и Румъния, за нападение срещу Германия.

Като узнал това, Рибентроп взел магнетофонната лента с разговора на Чембърлейн с Хитлер, и спешно отлетял лично при Сталин. Рибентроп искал да предотврети войната между Германия и СССР, отдавна планирана от ръководните къргове на Англия и САЩ. Сталин изслушал лентата. И договорът за ненападение между Германия и СССР, веднага станал свършен факт. САЩ и Англия били в пълен шок.

..............................
(В момента не съм в състояние да посоча точния адрес на руския сайт, от който преведох тази публикация!)
 
..............................................

И Линк към мемоарната ми книга

http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59

Григор Симов Божилов
* * *

"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"


С П О М Е Н И 


от затворническите години
и "Независимото дружество 
за защите правата на човека
* * *
ИЗСТРАДАНИ ИЗВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото
– "Ционските мъдреци"




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313662
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031