Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2009 09:56 - Наркоманизацията и алкохолизацията на народите е форма на геноцид
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2224 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2009 00:52


Обществото се изтребва

Със всеки нов кръг на спиралата човечеството оглупява.

Всяко следващо поколение е по-заслепено от предишното. Всяко следващо поколение се втурва в света, вярвайки, че светът е създаден само за него. За неговото добро и за неговата свободна самоизява.

Всичко предишно е старо и тъпо. И ето идваме ние, да променим света, да го преустроим, а ако трябва, да го взривим, та всичко да иде на майната си. Светът започва с нас, и свършва с нас“.

Никое ново поколение не вижда, че всичките тези розови декори, външни и вътрешномозъчни, са измислени хитро, именно за него, за младото, бунтуващо се, ново, поредно поколение. 
Измислени са от дърпащите конците, стари чичковци, с хитри, присвити, лукави очи...

Всичко. – От призивите и лозунгите – „искаме промяна!“, до монотонно думкащата поп музика и модата с голите пъпчета на момичетата, е специално измислено за вас.


Кукли на конци

Лукавите чичковци наблюдават внимателно новото стадо от овнета и овчици, които идат към кланницата им, и мъдро се усмихват.

А преждевременно закоравелите, или стараещи се да изглеждат такива, младежи, дават "газ" до дупка на мощните уредби и на още по-мощните коли. Викат, крещят, късат нервите, и са готови да преобърнат всичко наопаки. В ушите им кънти вечната песен на протеста. Но песента не е тяхна. Текстът на песента не е измислен или избран от тях. „Подходящите“ песни избират за тях, онези, които дърпат конците... И винаги, само най-нужните думи – без изключение.

Младото стадо овчици идват в стария свят, с вяра, че с тяхното идване, светът вече е нов. И те са готови да строят или да рушат. Готови са на всичко. Готови са да рушат всичко старо, да строят нещо ново, каквото и де е, каквото им подскажат мъдрите суфльори, дърпащи невидимо конците. И те строят. Строят пирамиди, демократични полиси, римски империи, градове на слънцето, комунизъм, демокрации, правови държави, потребителски общества, и постмодернизъм, и нон стоп – световни, забавни шоу програми. Така им подсказват. И винаги ще им подскажат, каквото е нужно в момента или каквото утре ще трябва да се строи, или руши. За да бъдат новите младежи, най-жестоките реформатори и най-прогресивните прогресисти. Ще им подскажат, какво да говорят, да пеят, да мечтаят. Кое е модерно, яко, жестоко, прогресивно и стилно. И те ще повтарят и ще вярват. Даже и тези, които във нищо не вярват... ще вярват във всичко.

И настъпи ново хилядолетие.

И дойдоха нови поколения, млади, смели, бесни, готови, както винаги, да преобърнат света. И им казаха, че трябва да строят световна демокрация, процъфтяващо общество, като зрелия социализъм, навремето. И Европа без граници, и толерантност, и унисекс, и анти глобализъм. Да, да, и това им се казва, защото това звучи отвсякъде. И от най-авторитетните идоли, и от най-висшите, и престижни светски лъвове и лъвици. И така е наистина, защото младежите не носят всичко това, от някъде другаде. Те идват в света със чисти сърца и души, и всичко което трябва да знаят, и в което да вярват, и което да мразят, за тях е вече отдавна отбрано и грижливо подредено, в рекламните проспекти на новото време.


И научаваха те, това което им бе разрешено да знаят. А информацията се филтрира и дозира – това е аксиома на аксиомите. Информацията, която те трябва да чуят и знаят, е всъщност – дезинформация и пропаганда.


Но те няма да узнаят главното, че не са дошли в общество на съзидание и на потребление, и не на денонощно развлечение...

А са дошли във обществото на изтреблениете.


А „добрите чичковци“, под лакираните фирмени табели, с красивите приказки и хуманистичните лозунги, съзнателно или не, спомагащи за изтреблението на новите поколения, са умните и изтънчени интелектуалци-хуманисти, либерали и демократи, и модерни писатели...


А онези, които се опитват да им казват истините за живота, са злобни неудачници, консерватори, ретроградни спирачи на прогреса, антисемити и фашисти...


Но които вече са разбрали истината, я знаят до край.


Не всички знаят, защо има СПИН, луда крава, птичи грип? Защо изведнъж станаха модерни, хомосексуализма и лезбийството, и защо сексуалното възпитание се въвежда още в детските градини? И защо, да вярваш в Христа, не е модерно, а съмнителни религии се обявяват за елитарни, и защо се шири масова наркомания, и защо ученичките се кичат с цигари и бира?


Хайде за миг да забравим високия хуманизъм и висшата демокрация и да се позамислим. Поне мъничко да си размърдаме мозъка си. Нима държава, която има хиляди геостационарни спътници, самолетоносачи, ракети с разделящи се бойни глави, лазери, мазери, атомни станции, и фантастични апарати за следене и подслушване; суперкомпютри, полиция, милиция, армия, многомилионна агентурна мрежа... нима те не могат да унищожат всички наркоплантации и нарколаборатории, и да арестуват всички търговци на дрога?


Глупости.

Достатъчен е един указ, за да изчезнат наркотиците по целия свят, само за една седмица. Само един указ, и ще се задвижи такъв механизъм, който ще смеле само за един ден, цялата наркосистема: От отглеждащите конопа, и химиците, та до лекарите нарколози, внушаващи, че наркоманията е излечима, – цялата верига работи като единна печеливша система, – и производителите, и куриерите и, и търговците, и борците срещу наркотиците, от полиция-милицията, та до рок-протестантите и лекарите.

Да се открият тайните лаборатории и наркоплантации, не представлява трудност. Те, реално, всички са известни. Ликвидирането им е въпрос на техника. Но, не не ги откриват и не ги ликвидират. Да се обезвредят наркокуриерите и търговците, е съвсем просто. Те всички, до един, са на отчет и са под контрол на всяка крачка.

Но се обезвреждат само единици, само тези, които се опитат да работят извън системата. Всички останали, пезпрепятствено доставят смъртоносната стока, до потребителя.

А занете ли защо е разрешено да се употребяват нарктици, а е забранено да се разпространяват? За да ги разпространяват и продават само те, имащите върховната власт, а всички останали да са консуматори, за да имат онези, осигурен, огромен пазар!

Рядко некое от момчетата и момичетата се боцка с дрога, за първ път, на трезва глава. Голямото мнозинство го правят, след напиване, когато чувствително е снижено нивото на самоконтрола.

Затова, с пълната подкрепа на държавата, се върши масирана, маниакална реклама на бира и всякакви други алкохолни питиета. Което си е съзнателно, целенасочено и масово изтребление на хора, в сравнение с което, всичките прословути „крематориуми и газови камери“ на нацистите, са детска игра. Понеже годишно от наркотици и алкохол, на планетата умират хиляди пъти повече хора, от колкото (уж) са загинали по време на цялото съществуване на Третия райх. Безрецептното отпускане на спринцовки, във всякакви количества, и безплатното им раздаване на „антинаркотичните“ пунктове, още веднъж потвърждава, че фактически, държавата стимулира разпространението на наркоманията.

Нарколозите внушават на цели поколения, че са способни да излекуват наркоманията, с което масово въвличат младежите в мрежите си. А всеки лекар знае, че наркоманията и алкохолизма са абсолютно неизлечими. За да се избавите от тях, е нужно напълно да се откажете от наркотиците и алкохола. Напълно и завинаги! И само без помощта на нарколозите! Всяка „помощ“ на нарколога води до зависимост от самия него, не по малка, от зависимостта от наркотиците.

Държавата има всички средства, на всичките етапи и по цялата верига насистемата, напълно и окончателно да унищожат наркоманията, в най-кратък срок. За това е нужна само политическа воля, и един указ!

Само един указ, едно решение на добра воля, и планетата ще се очисти от смъртния си враг, и ще запази стотици милиони живота.

Но съвременната (почти всяка) държава е заинтересована от масовото изтребление на хората си, на своите граждани. И те целенасочено и планомерно провеждат политика за изтребление населението на планетата земя. И то, съвсем не случайно или по случайни стечения на обстоятелствата. А именно: съзнателно, целенасочено, планомерно, последователно и с ускорени темпове. И не само с наркотиците:

Народите са създавали държавите за защита от врагове, външни и вътрешни. За да се полодят и размножават и да процъфтяват.

И ето, разплодили се, размножили се, и на земята станало тясно.

И през 60-тте години на двадесети век, на базата на „елитарни (масонски) клубове“, и преди всичко, на „Римския клуб“, обединявайки постепенно властимащите на планетата, без значение на гражданство и националност, била направена ясна прогноза, че при съществуващите темпове на приръст, населението на планетата ще бъде обречено на глобална криза, някъде към 2030-2050 г.

(бел прев: В действителност, това са само благовидни „оправдания“, защото иначе няма никакво оправдание за челенасоченото и планомерно унищожаване на населението на земята, и преди всичко, на европейските народи! Унищожението на народите, на културите и на вярата в Бога, е многовековна цел на ционистите – сатанисти (а не на всички евреи), и тази им цел е записана в техните тайни протоколи от преди век и половина (и на множество други места), за да могат по-лесно да заробят света и да го държат в безпрекословно подчинение, за вечни времена! Като, реалните световни водачи-диктатори, на „световното еврейство“, са световните еврейски банкери.)

На малко хора е известно, че политиката на държавите определят не хората, а „елитите“ на тези държави (членове - пионки на „тайни масонски общества“, ръководени пирамидално от ционистите – банкери, чийто всевиждащ и всевластен символ е окото от върха на пирамидата, от еднодоларовата банкнота!)

Основната цел на „елита“ (на световния суперелит) е масираното унищожение на човешкия род.

Затова, за неколкото последни десетилетия, държавите, от защитници и пазители на своите народи, буквално пред очите ни, се трансформираха в унищожители, в активни и последователни изтребители на своите граждани, а и на гражданите на други държави.


Да разгледаме основните методи за изтребление, използвани едновременно.

„Суперелитът“ - негласното световно правителство на банкерите, целенасочено изтребва хората. Като оръжие за масовото унищожение на човечеството, суперелитът изпозва:

  • изкуствено налаганата масова наркомания, в планетарен мащаб;

  • тоталната алкохолизация на човечеството (това оръжие за масово, физическо и интелектуално унищожение на хората, за сега остава най-силното и най-ефективно; през последните години, прагът на пиянството се снизи и до 10 – 12 годишни деца, и все по масово се алкохолизират децата и жените; с алкохола се изтребва предимно „бялата раса“, в чиято кръв не достига ферментът извеждащ алкохола от организма; което значи, че алкохолизма можем да разглеждаме като оръжие за масово етническо и расово поразяване, или – расов геноцид;

  • фармацията и внушаването на религиозна вяра в „спасителното“ действие на лекарствата; но, фактически, лекарствата напълно нарушават баланса и саморегулацията на организма, като ибиват човека или го превръщат в лекарствен наркоман; А тоталното натрапване на транквилантите, антидепресантите и невролептиците, - унищожават мозъка и пряко убиват хората;

  • повсеместното внедряване на хранене с „хранителни“, „витаминни“ и „генетични“ добавки, заместители и консерванти; - водещи до разрушаване на имунната система, разбалансиране на организма и най-тежки хронични болести, предаващи се по наследство. (а самите „елити“ никога не употребяват нещо подобно!)

  • целенасочено внедряване на „еднополови бракове“, педерастия, лезбийство... колосални средства и енергия се отделя за внушаване на учениците, че да си педераст и лесбийка, и половите извращения, не само че не е неморално, но даже обратно, - това е естествено, модерно, съвременно, "жестоко", прогресивно, либерално и готино; за тези цели работят и всички „средства за масова информация“, цялата световна пропаганда; и вместо компрометираните думи, като „педерас“ и т.н. се внедряват по-добре звучаяите, „гей“, бисексуален“, нетрадиционен“, а свърхзадачата е една – да се лиши младото поколение от морал и от потомство, и да се прекъсне природният принцип: „плодете се и се множете“, и с това да се деморализира и изтреби човешкият род

  • масовата пропаганда на абортите и противозачатъчните средства, които от край време са считани за убийство на зародиш, и за най-тежък грях, защото убиването на зародиши е убиване на живи деца; и в последните десетилетия, за първ път в световната история, самите правителства започнаха да натрапват политика на тотална аботизация и контрацепция, в това число, и с цел използване на убитите деца, в парфюмерията и за подмладяване на отпадащите членове на „суперелита“;

  • масово продаване на деца за "осиновяване“, т.е. за публични домове, за хареми, и на първо място, за трансплантационните клиники, кдето тази дейност е поставена на конвейр;

  • изкусно нтрапваната на жените „феминизация“ (и „еманципация“!?), разпалва в жените ненавист към мъжете, а на практика, феминизацията води до изтребление на самите жени, до тежки женски болести, лишаване от майчинство, семейство, психически разстройства и сривове, самоубийства и т.н.

  • тоталното разпространение на порнография, секс шопове, стрип-клубове, женски и мъжки списания, води до все по-голямо разпространение на „самозадоволяваня“, до обезличаване на брака, и като следствие, намаляване на населението;

  • проституция на деца, момичета, жени, юноши; създаване, със всички средства на пропагандата, на привлекателен образ, на проститутките, педерасите, водещи разкошен, богат и независим начин на живот; и всичко това води до същите гибелни последствия;

  • създаване и разпространяване на епидемии от неизлечими болести;

  • създаване на изкуствени гнезда на конфликти, като Авганистан и Чечения; а тези конфликти са разрешими за неколко седмици, но те се използват с години, като отличен инструмент за постоянно тероризиране и изтребление на хора и народи, и главно на младежи в репродуктивна възраст; а главната цел, да речем, на чеченската война, не е разпределянето приходите от нефта, наркотиците, крадене на милиардните бюджети, пране на криминални капитали; – всичко това са странични цели, а главната е, сигурно , масово и „законно“ изтребление на хора;

  • Фактическа липса на здравеопазване, като нямащите осигуровки, а и имащите осигуровки, но нямащи пари за допълнителни, нелегитимни плащаня, не се приемат на лечение и се изхвърлят от болниците – живи или мъртви;

  • изкуствените повсеместни преселения; затварянето на селските магазини и училища и с това, унищожаване на селата, е пряко унищожение на народа и нацията;

  • заселване в европейските страни с отмиращо население, на милиони полукриминални заселници от други народи и раси, уж за попълване на естественото намаляване на населението, а всъщност за окончателно доунищожаване на оцелялото местно население (и всичко това е съпроводено с непрестанни и безбройни увеселителни и развлекателни шоу програми, с преднамерено тъпо и цинично съдържание)!


Изброените до тук, методи за масово изтребление, съвсем не са някакви случайни грешки и недоглежданя на правителствата. Всичките изброени беди са напълно преодолими, и по отделни точки, доста страни, като Сингапур и други ислямски страни, го доказват. Държавите имат всички възможности за прекратяване изтреблението на своите народи, но „елитите“ и „суперелита“, правят всичко възможно, да ускорят процесите на изтребление.


Тези, които се опитват да спрат процеса на изтребление, незабавно се обявяват за фашисти, националисти, шовинисти, расисти, екстремисти, ретроградни, консервативни, антиглобалисти, ултрарадикали, маргинали, терористи и т.н.


Всички изпречващи се на пътя на моллоха, безжалостно се съкрушават и унищожават.


Според „международните квоти“ на унищожителите, на Русия се полага да намали населението си, до 2050 г., до 50 милиона, а до 2070, до 17 милиона (!).


(б. пр: Тук, за кратко разсейване, ще ви разкажа едно кратко предание от миналото на нашето село:

Някога, през турско време, дошли турци в село, и за да имат повод да тормозят селяните, взели един козел (ярац), сложили му чалма и като го водели през селото, когото срещали го питат:

– Какво е това? - сочейки яреца, и първият срещнат, казал:

– „Ярац“ е. Но турците веднага започнали да го бият и да викат:

– Какъв ярец бе, не виждаш ли че е турчин. Следващият казал:

– Турчин е. Но и него го били, казвайки:

– Как ще е турчин, бе, не виждаш ли че е ярец! И така, докато срещнали една баба. И като я питали и нея, какво е това, тя мислила, мислила и отговорила:

– „Туня беда, аго“. – А какво точно значи „туня беда“, вече е забравено, но турците се позамислили, и казали:

– „Аферим, бабо, ти право отговори“, и си заминали.

Та и съвременната ни „глобална“ беда, е някакъв модерен вид „туня беда“!)



Елитите на всички страни са си осигурили членове от закона, забраняващи реалната борба с тях, и даже реални критики към тях. И всякакво народно въстание ще бъде потопено в кръв, и ще позволи на „елита“ да реши основната си задача, – изтребление на още хиляди или милиони хора. Но освен въстанията и „неконституционните“ действия, има и други форми на съпротива.

Човечеството има пълно право да се откаже да върви безропотно кък кланницата, накъдето го води глобалнаият „суперелит“, и местните „бащи на народите“.

Това право му е дадено, не от президентите, от олигарсите, от министър-председателите, от съда и другите „гаранти“, а от самата Природа и от Бога. Това е – ПРАВОТО НА ОЦЕЛЯВАНЕ И НА ЖИВОТ.


Дойде времето за Нов Завет


Завет за всички: за християни, за мюсулмани, за езичници и за атеисти, защото няма единна религия, и никога няма да има, но има Един Бог, и даже за езичниците, многобожци, Единният Бог е съвокупност от всичките им Богове, а за атеистите, понятията за Бог и дявол, са понятията за Добро и зло.

И има един общ наш враг, враг на всички ни...

.........................................................


Думите „елит“ и „суперелит“, умишлено са в кавички, защото лицата, числящи се към тях, въпреки високото им положение и почти абсолютната им власт, реално не са никакъв елит, защото те по скоро са супермерзавци и свърх-негодници, с изключително посредствени интелектуални и духовни качества, и няма как да е иначе, защото подборът им е такъв.


И именно със завземането на абсолютната световна власт, глобалния „суперелит“, се доближи времето на предречения от древните пророци Антихрист, и следващия го край „на света“ и на човешкия род. А предреченото от древните, се сбъдва.


( Ще допълня и завърша изложението на проф. Столешников, с думите на Иисус Христос, към еврейските духовни водачи:

– „Ваш баща е дяволът, и вие искате да вършите неговите дела. А той беше човекоубиец от самото начало“


И още думи наХристос: – „Княз на света е Сатана“...

Небойте се, обаче, не се ли продават две врабчета за един асарий, а ни едно от тях няма да падне на земята, без волята на Отца. А на вас и космите на главата са преброени“...


И още едно негово предупреждение за далечното, тогава, бъдеще: 
– „Няма начин да не дойдат съблазните (изпитанията), но горко на този, чрез когото идват“. 


превод от сайт:

http://g-wise.livejournal.com/2008/10/08/

..........................................


И Линк към мемоарната ми книга

http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59

Григор Симов Божилов
* * *

"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"


С П О М Е Н И 


от затворническите години
и "Независимото дружество 
за защите правата на човека
* * *
ИЗСТРАДАНИ ИЗВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото
– "Ционските мъдреци"




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318748
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031