Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2009 13:15 - Моралната държава! Истината освобождава
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3495 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 03.04.2009 13:23


проф Столешников
http://g-wise.livejournal.com/2009/02/07/


Истинският смисъл на протичащите в света събития е в областта на борбата между религиите, където икономиката е само едно от средствата за поробване на народите. 
Идеологията, посатавила си за цел поробване и унищожение на другите нации, е организираният юдаизъм, който всъщност е човеконенависническа секта, лъжливо представяща се за религия (справка: основната юдейска книга - Талмуд – за отношението на евреите към гоите, т.е. неевреите!!!).

Идеологията на организираното еврейство е в пълно противоречие с прнципите на моралната държава. Организираният юдаизъм е световна сила, основана на идеология за избрани. Най-силни, от стотиците световни юдейски организации, са:

Световната ционистка организация;

Световният еврейски конгрес;

Регионалните конференции на равините;

Антидифамационната лига (Секретна служба на организирания юдаизъм).

Агенти на тези организации има в ръководствата на всички държави, което винаги следва да се има предвид. И точно те са инструментите за диктатурата на Евреокрацията, на земята.

Не трябва да изпадате в заблуждение! 
– Общочовешки ценности има, както има и универсални морални принципи, но общочовешки интереси няма. Общочовешките интереси винаги са интереси на отделни лица или групи. Организираното еврейство е враг на общочовешкия морал и винаги се стреми да представи своите интереси, за общочовешки, което си е жива лъжа, защото юдаизмът не е универсална религия, а е идеология за избрани
(Мафиотска - сатанинска идеология за подмолно завладяване и поробване на всички други народи). А ние следва да се подчиняваме на принципите на моралната държава, които не противоречата на запазването и развитието на другите нации и държави.

Отношението на държавата към Универсалното начало - Бога, благодарение на който съществуваме всички ние, е най-важното от всички отношения. Именно затова, внедряването на атеизъм и нихилизъм в обществото, във всички времена е било първостепенна задача на подривната сила. Именно затова, разпространението на атеизма и нихилизма трябва да се причисли към най-тежките престъпления против държавата. 
Винаги трябва да се помни, че религията е религия, тогава, когато е универсална и се отнася за всички, и разглежда всички, и всичко, като произхождащо от едното
Универсално начало – Бога.  А когато една религия не се отнася за всички, а само за избрани, тя не е универсална религия, а е специфична, частна идеология.

Нито един държавен ръководител не трябва да толерира съществуването на привилегии сред отделните групи граждани. Всички хора еднакво принадлежат към държавата, или не принадлежат към нея, и тогава се разглеждат като временно пребиваващи. Чужди организации в пределите на държавата не трябва да има въобще, та даже и временно, като наблюдатели.

Затова, организираното еврейство и юдаизмът, извън пределите на държавата Израел, следва да се разглеждат, като религия, но не като нация, а като закрита каста на самозвани ръководители, основана върху расов признак. Вследствие на което, съществуването на която о да е национална държава, е несъвместимо със съществуването на учереждения на организираното еврейство, започвайки от предучилищните и училищните им учереждения.

В противен случай, организираното еврейство завзема властта във всяка държава, чрез инфилтрация на държавните институции със свои агенти, или чрез създаване на свои организации, с които постепенно подменя официалните държавни институции. Именно по такъв начин са завзели властта във всички страни на запада и не само на запада.

Съществуването на организации и учереждения, на организираното (на мафиотски принцип) юдейство, на територията на друга държава, освен Израел, трябва да се забрани, като несъвместимо с изискванята на моралната държава. Организациите от масонски тип, характеризиращи се с тайни ритуали, също са организации на организирания юдаизъм и следва повсеместно да бъдат забранени. А лицата принадлежащи към тези организации, обективно са терористи и диверсанти.

Неутрализирането на силите, на организирания лихварски капитал и на юдаизма, е условие за самото съществуване на моралната държава. И трябва да помните, че няма такава лъжа, която да не бъде изречена против вас, и няма престъпление, което да не ви припишат, затова следва да се действа, без оглед на такива обвинения, - само ръководейки се от целесъобразността.

Характерен принзнак и принцип на дейсвие, на Еврейския интернационал и техния „световен“ капитал, е изкривяването и отклоняването на вашата собствена политика, и довеждането и до абсурд...

АМЕРИКА, АНГЛИЯ и ИЗРАЕЛ
са основните държави, чрез които се прокарва влиянието на международната финансова мафия – в икономическо отношение, и на организираното юдейство – в политическо и религиозно отношение.

Целият, т.н. „цивилизован свят“ е под контрола на световната финансова мафия, центърът на чиито операции са Ню Йорк, Лондон, Тел Авив, Швейцария и Хонконг.


Оръжие и самоотбрана

Предвид опасността от изненадваща бърза агресия срещу държавата, от страна на еврейския световнен капитал, трябва да се провъзгласи, че притежаването на оръжие е най-първостепенно задължение на всеки нормален гражданин в държавата, и ако е нужно, оръжието и боеприпасите ще се раздават безплатно. Всеки дом трябва да има необходимия комплект оръжия за самостоятелна и колективна самозащита, и да се провеждат периодични обучения и трнировки за боравене с оръжието. Оръжието ще е зачислено лично на главата на семейството. Забрана за носене на оръжие трябва да има само за лица под 25 годишна възраст и за психично болни. И цялата отговорност за притежаваното и носено оръжие тябва да е на отделния гражданин. Във всяка община и район следва да се образуват дружини, отговарящи за защитата на своя район. Дружините и обединенията следва да имат планове за действие, при всякакви ситуации, и да имат на разположение съответните, по-мощни въоръжения, като периодично се провеждат учения в рамките на района. Тези дружини ще имат и охранителни, и неотложни аварийно-спасителни задължения.


Пак повтарям:

Няма лъжа, която да не кажат против вас, и няма обвинение, което да не ви припишат, затова следва да се ръководите, само от целесъобразността (- морална държава на свободни граждани) ...

http://g-wise.livejournal.com/2009/02/07/
проф.  Столешников
................................

(От един месец не виждам нови публикации на Столешников, който, съдейки по досегашните му публикации, е изключително активен и продуктивен!?  Но това е положението!  Никой, който публикува материали, разкриващи същността и механизмите на световната сатанинска мафия, не е и не може да бъде застрахован!  И дано опасенията ми за Столешников са прибързани и неоснователни!)
..............................
 

И Линк към мемоарната ми книга

http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59

Григор Симов Божилов
* * *
"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"

С П О М Е Н И 


от затворническите години
и "Независимото дружество 
за защите правата на човека
* * *
ИЗСТРАДАНИ ИЗВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото
– "Ционските мъдреци"



Тагове:   идеология,


Гласувай:
0



1. анонимен - Няма световна конспирация. Всеки ...
03.04.2009 13:33
Няма световна конспирация. Всеки се грижи за собствените си интереси. Всеки си пази гъза и прави каквото трябва за комат хляб. Включая всички евреи-банкери и автори-теоретици на Новия Световен Ред.
цитирай
2. grigorsimov - И аз мислех като теб преди 20 години!
03.04.2009 13:52
Но прочети, като начало, в какво са принудени да вярват и какво да вършат евреите, според тяхната религиозна книга Талмуд!
цитирай
3. todorpavlov - @ grigorsimov
03.04.2009 14:10
То и в Библията пише много неща, които да ние, християните да правим или не, но изпълняваме ли ги?! Твърде конспиративно, твърде...!
цитирай
4. grigorsimov - Информация дал Господ, поне за сега.
03.04.2009 20:42
И всеки може да избира. А изборът не е голям. Или истината, правдата и любовта, или лъжата, измамата и унищожението. Ще - неще, човек е принуден да избере и да се включи в едно от двете противоположни течения, било активно или пасивно!
Затова Христос е казал: – "Който не е с мен, е против мен", защото наистина, който не е с истината и доброто, няма как да не е с лъжата и злото! И това не е някаква догматична схоластика, а е самият живот.
Затова Господ допуска злото, за да се принудят поне малцина да видят и разберат очевидното, - но трудно различимо, за нестрадалия самодоволен човек!
цитирай
5. анонимен - zarubezhom.com
03.04.2009 22:09
Столешников продължава да публикува в http://zarubezhom.com.
цитирай
6. grigorsimov - Благодаря!
04.04.2009 21:51
Ето един адрес където се изнасят важни исторически факти:
http://www.zarubezhom.com/eckart.htm
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28356621
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930