Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2009 02:56 - Диалог между Хитлер и Екарт - Ционизмът от Мойсей до Ленин -1 част
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 9301 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 21.10.2015 09:14


Извадки от диалог между автора Дитрих Екарт и Адолф Хитлер - 1923 г. - отпечатан 1924 г. след смъртта на Екарт.

http://www.zarubezhom.com/eckart.htm


Глава 1

– Да – възкликна той (Хитлер) - ... Вземете астронома, как в продължение на години наблюдава, примерно, една звезда и вижда, че нещо не е както трябва. От продължителното наблюдение астрономът разбира, че има някаква допълнителна външна сила, която влияе на движението на звездата. И след продължителни изчисления, астрономът точно установява, че около звездата обикаля, дотогава неизвестна и невидима планета, която е и била причината за отклоненията в движението на звездата.

А вижте как работи историкът! Той обяснява всички исторически движения и отклонения, само с цитати от известни държавни дейци, от тяхното време, и на историка, и през ума не му минава, че на известния държавен деец, когото той цитира, може да са въздействали скрити и неизвестни ни сили, които (не само) са променяли хода на събитията (но и евентуално, са повлияли на държавния деец, какво и как да напише!). Но тази сила е тук! Тази сила винаги е присъствала, още от началото на самата история!  И вие знаете тази сила – евреите!

– Да, разбира се – отвърнах – но как да се докаже това? За последните 150 години е лесно да се направи, но по-назад, в дълбините на вековете, и даже в предхристиянските времена...

– Скъпи приятелю – отвърна той – ние можем да прочетем от Страбон (63-та г. преди Христа, до 24 г. сл. Христа), че още в негово време, около рождество Христово, на земята вече не е имало място, където да не са доминирали евреите. И Страбон ясно пише, че не просто са живели, а именно, - че са доминирали!

А неколко десетки години преди това, Цицерон, 59 г. преди Хр. (Marcus Tullius Cicero “Oratio pro L. Flacco”, който в това време е бил много голям човек, - докато защищавал проконсула Флака, внезапно прекъснал речта си в Капитолия, и започнал да шепне – „По-тихо, по-тихо! Искам да ме чуят само съдиите, иначе евреите ще ме въвлекат в такива „изпълнения“, каквито направиха с много други уважавани хора. Нямам никакво желание да им послужа за по-нататъшна храна“.

По същия начин, влиянието на евреите при императора Август, било толкова голямо, че те така заплашили Пилат Понтийски, та казал: „За Бога, хайде да приключим с това еврейско дело!“ И си измил ръцете, преди да осъди Христос на смърт, когото, забележете, е счел за напълно невинен! (Евангелие от Йоана)

Хитлер взе и разлисти Стария Завет.

Ето рецептата, по която евреите от край време варят своята дяволска манджа!...

И той изразително прочете, наблягайки на всяка дума, от Стария Завет:

И ще настроя египтянин, срещу египтянин, и те ще се бият – брат против брата, и всеки против своя съсед, - град против град, царство против царство. И духът на Египет няма да издържи на това, и ще разстроя Съвета (им)... (Исая. 19:12)

....................

И нашите политически дейци ще продължат в този дух, а после, някоя нощ, на всички еврейски домове ще се появи пасхалният кървав знак (за да бъдат подминавани еврейските домове, когато подстрекаваните от евреите, обезумели маси, изколят всички първородни младенци, както вече веднъж е станало в Египет. (Изход. 12:7-13, 29-30)

Помниш ли, как беше тук в Мюнхен, по време на опитите на комунистите да вземат властта? – Прекъснах го аз – Само че домовете на евреите не бяха зацапани с кръв, но несъмнено са били взели всички тайни мерки, понеже нито един евреин не пострада. Заслужава внимание фактът, че един откачен червеногвардеец, който за малко не ме арестува, на саркастичния ми въпрос, отвърна открито, че им е забранено да обискират еврейски домове.

И в 1871 г. в Париж, по време на т.н. Парижка комуна, еврейската служба за сигурност, също е действала по ясен план. Там комунарите разрушили всичко, което са можали, но домовете и дворците на Ротшилд – и с пръст не са пипнали. (James K. Hosmer “ The Jews” NY . 1885 p. 272).

А това ни помага да разберем мястото от Стария Завет – в „Изход“, където пише, че и мнозина са заминали заедно с евреите...

Египтяните взели ситуацията под свой контрол и в последния момент изхвърлили своите „боклуци“, заедно с евреите. Там в Египет сигурно е било голяма борба. Самото упоменаване в Библията, за избиването на всичките първородени младенци, говори много.

Също както и при нас, евреите, с помощта на лозунга „Свобода, Равенство, Братство“, спечелват низшата класа от обществото, след което им дават командата: Напред! Бийте Буржоата! Трепайте ги като кучета!

Но в Египет, на евреите, нещо не им се е удало, напълно. Част от египетската нация, настроена патриотично, им преобърнала масите и изхвърлила Мойсей, Кан, Леви и компания, от страната си, заедно с тези, които евреите успели да привлекат на своя страна.

По време на „изхода“ си от Египет, евреите взели със себе си, толкова награбено, колкото са можали да понесат, – ни съобщава Старият Завет, с голямо задоволство.

А Старият Завет ни съобщава също, че Египтяните били много радостни, че са се избавили от евреите (Изход 12:35-36; Псалмы 105:38).

Но най-добре от всичко е показано, как евреите са се отплатили на своите помагачи: Изведнъж, започнали да ги наричат „боклуци“, докато преди това ги наричали „другари“ и изразявали любовта си към тях!!

Представи си израженията на лицата, на тези отхвърлени еврейски помагачи, когато в пустинята са чули тези епитети за себе си!

И убийството на 75-те хиляди персийци, от книгата „Естир“, от Стария Завет, несъмнено носи същия този болшевишки почерк, – отвърнах аз: – Очевидно е, че евреите не са извършили всичко това само със свои ръце.

Не повече – потвърди той – от колкото по време на ужасната кървава баня, погълнала половината Римска империя, случила се по време на управлението на император Траян. Хиляди благородни нееврейски семейства във Вавилон, Киренайка, Египет, и в Кипър са били изклани като животни. И мнозинството от тях, след ужасни изтезания.

(Едуард Гибон «История и упадък на Римската империя», стр. 384 Лондонско издание. Том втори, глава 16 – Гибон пише:

– „От времето на управлението на император Нерон, до Антоний Пий, евреите проявявали яростнен стремеж да овладеят Рим, което се е проявявало в периодични метежи и кървопролития. Човечеството е потресено от жестокостите проявени от евреите в градовете на Египет, Кипър и Кирения, където са живеели смесено с нищо неподозиращите неевреи... В Кирения евреите изклали двесте и двадесет хиляди гърци; в Кипър – двесте и четирдесет; в Египет много повече. Мнозинството от нещастниците били насечени на парчета, по примера на еврейския цар Давид. Победоносните евреи ядели човешко месо, пиели кръв и намотавали червата на жертвите, като пояси“)

И днес евреите отбелязват тези събития, като празници.

Ако само усилията на центровете на въстанията бяха по-координирани – пише евреинът Грец – те щяха да нанесат смъртоносен удар на Римската империя, още в онова време“.

Евреите наричат нашето празнуване на „Деня на Седан“ - варварско, – споменах аз (на 2 септември 1870 г. Седан спечелил голяма победа за Прусия, над Франция) – а за тях е „в реда на нещата“ когато от хилядолетия празнуват убийството на седемдесет хиляди персийци, като празник „Пурим“.

Всичките тези свидетелства не ни послужиха за урок – каза той – а иначе, уж слепи и глухи не може да ни наречеш.
Преди първото стълкновение с египтяните, главатарят на мерзавците, скромният Йосиф, много добре се подготвил: „седем крави“, всичките хамбари препълнени, хората измират от глад, фараонът обкържен от евреи, а Йосиф, събрал цялото зърно, управлява цялата страна! (Стар Завет. Генезис 41:13) Всичките жалби на египтяните били напразни. Евреите държали всичките хамбари заключени, додето египтяните, за парче хляб е трябвало да дадат всичките си пари, а след това и добитъка, и земята, а накрая и свободата си! И отведнаж, цялата столица закипяла от евреи... И Йосиф плакал от радост, след като казал на своите братя: „Ние трябва да ядем плодовете на тази земя“, и „Цялото богатство на Египет е в нашите ръце“! (Генезис 45:18, 20)

Но скоро след като този първ еврейски египтянин умрял, умрял и фараонът. Следващият фараон, виждайки множеството евреи, станали много могъщи, се уплашил, че в случай на война евреите винаги ще са на страната на противника. (Изход 1:6-10). – Значи, той е бил много по-умен от кайзер Вилхелм, който се надявал на подкрепата им в Първата световна война. (Вилхелм се отрекъл от престола 1918 г. след еврейската комунистическа революция в Германия, което предизвикало крах на фронта и поражение на Германия в Първата световна война)

Фараонът резонно решил, че евреите трябва да работят, а не да паразитират.

– „Безжалостен фараон“ – оплаква се еврейски хроникьор, от онова време. И евреите започнали да се пълнят със злоба, понеже, според тях, - „за работата си има гои“!

По това време египтяните били забравили умрелия Йосиф, но недостиг на евреи, като него, нямало, които да викат, че цялата вина е в другите: в земеделците, в предприемачите, в средната класа. Евреите винаги прехвърлят отговорността на други, а самите те, викат: „Пролетарии от всички страни обединявайте се“!

И масите им вярват, и дават кръвта и потта си на разпореждане, на „избрания народ“, който всъщност е причината за ужасното им положение.

Но на нас евреите ни разказват трогателната история за Йосиф и неговите братя.

И без съмнение, мнозина поплакват, слушайки тази история...

И Хитлер се замисли, гледайки внимателно Библята на ненавистта.

................

Публикуването ще продължи (по възможност).

А ако разбирате руски, четете, на адрес:

http://www.zarubezhom.com/eckart.htm



Кратко допълнение от Григор Симов:

От времето на Константин Велики – трети век, след Христа, когато християнството и основните християнски принципи са станали официална религия и идеология, евреите са изгубили тоталното си „световно“господство, и от тогава е нескриваната им злоба срещу Христос и християнството. И това „нетърпимо“ за тях, положение, продължило повече от 10 века, до поредната им успешна социална далавера, т.н. реформация или протестантство в Европа, когато фактически евреите, след многовековна всестранна подривна дейност, победили и погазили основните нравствени принципи на Християнството, и свободно започнали да развъртат лихварството и първите си официални "национални" банки.)
..............................

Продължава в следващия постинг.



Тагове:   хитлер,   от мойсей,   до ленин,


Гласувай:
0



1. анонимен - "Тази сила винаги е присъс...
05.04.2009 16:46
"Тази сила винаги е присъствала, още от началото на самата история! И вие знаете тази сила – евреите!"
--------------
С това не съм съгласен. Евреите изобщо не се появяват в началото на историята. Те са по-късен продукт. Дори техниия патриарх Абрахам не е от еврейски произход и е живял доста дълго след като по света вече е имало множество цивилизации.
цитирай
2. grigorsimov - Става дума за писаната история
06.04.2009 01:25
Освен това, и писаната история е дело на същите световни мошеници, понеже до каквото са се докоснали те са го изопачавали или унищожавали. А от неколко века те имат пълен монопол върху парите и политиката, върху образованието и 'културата'.
А кои са Те и на кой бог се молят, прочетете извадките от главната им 'религиозна' книга - Талмуд. Прочетете и признанията на Ели Раваж, разбира се, ако желаете.
цитирай
3. анонимен - Чел съм го този Ели Раваж. Той всъ...
07.04.2009 00:26
Чел съм го този Ели Раваж. Той всъщност е някакъв равин, а Ravage (англ. опустошение) е самоизмислен прякор. Трябва да се акцентира на техните множество провалени планове. Техните провали. Техните самоизхвърляния. Това ще дойде да покаже, че развитието на света не е по тяхно усмотрение, а следва път определен от неподвластни за тях сили. Трябва да показваме колко от злините, които те изобретиха и насочиха срещу нас в действителност поразиха тях с още по-голяма сила. Пример - разложителнителното действие на републиканския дух. Както писа Елтимир, те станаха от монархисти републиканци по дух. Това ги отдалечава много от целта им.
Друг пример - наркотиците, педерастията и разврата - Израел е световен лидер в тия извращения. Нека да им се напомня често, че това, което вършат им се връща, дори и да го отричат.
цитирай
4. grigorsimov - Не си напълно прав
07.04.2009 18:18
Разбира се, че не всичко става така и толкова бързо, както те искат, но в общи линии, светът живее под техния диктат и по техния сатанински дневен ред. Ако казваш, че евреите са станали републиканци, се лъжеш, защото в протоколите им пише: "Докато на гоите проповядваме либерализъм, ние държим нашите хора в абсолютно подчинение"! И така е било, и е, винаги, защото организираното еврейство живее под безпрекословния диктат на едноличната им сатанинска мафия, а демокрацията и либерализма са за заблуда и развращаване на 'гоите'.
Що се отнася до разврата, това явно си е нормално за тяхната 'вяра'. Техните обществени норми са съвсем различни от наще.
Но разбира се, прав си, че в крайна сметка, всичко, включително и многохилядолетното еврейско зло, е Божие допущение. Или казано по-ясно: Нищо не се случва без волята на Господа. Или както самият Христос е казал: "Небойте се, прочее. Не се ли продават две врабчета за един асарий, и ни едно от тяй няма да падне на земята, без волята на вашия Небесен Отец. А на вас и космите на главата са преброени"!
цитирай
5. анонимен - Те тънко искат да внушават, че едва ...
07.04.2009 23:54
Те тънко искат да внушават, че едва ли не космическите закони не важат за тях. Примера с извращенията - поне в библейски времена педерастията при тях е била наказуема. Сега се поощрява. Друго - от непрестанните смешения, те са физически най-грозния народ. Факт! Какво като били "господари на златото". Те могат да лъжат нас, но как ще излъжат себе си? Един приятел беше ходил в Тайланд и там видял туристи от много страни. Всичките били весели, щастливи, само евреите намръщени, навъсени и нещастни. Защо, могат ли да обяснят защо? Що не си купят щастие?
цитирай
6. lambo - Хитлер на практика служи на своите
22.04.2009 11:22
Той развърна война между християнските народи на Европа. Десетки милиони християни бяха избити по фронтовете или във варварските бомбандировки над цивилното население (Дрезден, Хамбург и т.н.)

Крайния резултат - след войната мюсюлманите нахлуха и започнаха да заселват Европа, защото нямаше мъже да работят. Това е крайният резултат на Втората Световна ...

Юдо-Хазарите са именно движещата сила зад настъплението на Исляма. Те и Израел ще пожертват. Помнете ми думата ....
цитирай
7. grigorsimov - За мен причинителите на войните са ясни, и това не е Хитлер
22.04.2009 22:27
А заселването на негри, араби, турци и азиатци в Европа, съвсем не е поради нужда от работна ръка. Така само ни залъгваха. Истинската цел е - планирано и целенасочено размиване на арийската (европейска) раса.
цитирай
8. анонимен - И какво от това?
01.12.2010 11:20
Това са неща,които и първолаците знаят.И какво от това?Някой досега да е попитал защо в началото на 70-тте изчезна графата народност в документа за самоличност?Всеки знае защо,но никой не е дръзнал да възрази срещу мимикрията на евреите.
цитирай
9. grigorsimov - Графата - народност - е изчезнала за да можи всички в България да бъдат обявени за българи,
01.12.2010 14:06
с лукавата цел, да не се води статистика, колко са българите, колко циганите и т.н. А лукавото внушение, че всички в една държава са една нация, е залегнало като "крайъгълен камък" в основите на еврейската националистическа идеология, проповядвана ни днес, като "едниствено спасение" на всяка нация, от евреите!? Затова и така ефективно се "спасяваме"! Та, въоръжени с тази провокативна - измамна идеологияко, ако не днеска, в близкото светло бъдеще съвсем сигурно "ще се спасим", вярвайки си, че циганите са българи, ако не по кръв, то "по дух", и нямало нйищо страшно че циганите ще станат мнозинство. Важното е да спим спокойно, а после? После, просто, ще е съвсем късно. И точно това се цели.
А тези неща, не само не ги знаят първолаците, но и един на хиляда българи не ги знае. Бягството от рералността е самоубийство!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357753
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930