Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2009 18:25 - Израел може всеки момент да удари Иран!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6513 Коментари: 9 Гласове:
1



image

                                                                                                                                                               Ако се съди по публикации като тази и др.:
http://dnes.dir.bg/2009/04/18/news4322396.html
това може да стане всеки момент, използвайки празничната летаргия на Християнският свят в Европа, Русия и САЩ.
Да но мощната военна система на Иран, е далеч по развита от тази на Садамов Ирак в миналото, и ще отговори с цялата си мощ и не е изключено употребата на ядрено отръжие,тогава вече...Господ да ние на помощ.
Колкото и това да е почти невероятно да помогне, да изразим своят протест и своето:"НЕ НА ВОЙНАТА В ИРАН"
с протестни писма до Министерството на Външните работи на България:
        http://www.mfa.bg/bg/index.php?option=com_selfpage&Itemid =253&lang=bg
Както и до министерството на външните работи на Израел:
http://www.mfa.gov.il/MFA
Може би нашите усилия,заедно с тези на други хора по света ще предовратят най-лошото!!!
Аз ще напиша писмо от името на групата във facebook.com
Напишете и вие!
Благодаря!




  Автор: internationalist


Тагове:   война,   протест,   иран,   агресия,   сащ,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. watchtowerman - Иранските управници
18.04.2009 18:37
неведнъж са говорили, че произведат ли дори една атомна бомба, ще я изпратят върху Израел. При такива ЯВНИ заплахи Израел трябва ли да чака Иран да произведе атомна бомба, да му я "прати" като поздравление и израелците да посрещнат Бомбата с цветя и музика, а може и с оголени надупени дупета. Григорчо, само педерасите посрещат опасностите с оголени дупети. Ти от кои си?!
отдавна си е оголил дупето за да облслужва едни или други мераклии...
цитирай
2. grigorsimov - Всеки ще си получи от Господа, според делата,
19.04.2009 10:20
по един или друг начин. Включително и световните злодеи! Както и да се маскират!
А трябва ли да си толкова Гоьнсурат, за да не виждаш, кой е агресор, по целия свят, и кой брани своя дом. И чии сили окупират други страни и народи, и кои вършат ежедневни, 'обиски', при които изнасилват и убиват, пред родителите им, малолетните им момичета?! Така е и в Авганистан, и в Ирак, и в Палестина!
Не е ли очевадно, кой в чий двор се разпорежда - неканен!? Или все още мислиш, че нюйоркския търговски център са го разрушили талибаните, скрити в пещерите Тора Бора в Авганистан? Или просто и ти заблуждаваш, без значение, какви са фактите и истините?
А що се отнася до педерасите, то и тук е прекалено очевадно, кой разпространява най-нахално педерастията и всякакъв упадък. И чии са медиите, в карайна сметка, които са разпространителите и защитниците на хомосексуализма, на простащината, от всякакъв род, на насилието и Христомразието?
цитирай
3. watchtowerman - „Когато Израилевият дом живееха в земята си
19.04.2009 22:40
(днешната земя Израел – б. а. ) те я оскверниха с постъпките си и делата си. . . за това. . . разсеях ги между народите. . . Народите ще познаят, че аз съм Господ Йехова, когато се осветя у вас(Израилевия дом – б. а) пред очите им(на народите – б. а. ). Защото ще ви взема (разсеяният между народите Израилев дом – б. а. ) изсред народите и ще ви събера от всичките страни, и ще ви доведа в земята ви(земята на Израилевия дом –днешната земя Израел - б. а. ). Тогава ще поръся върху вас(Израилевия дом – б. а. ) чиста вода и ще се очистите. . . Ще ви дам и ново сърце, и нов дух ще вложа вътре във вас. . . и ще вложа Духа Си вътре във вас. . . Ще живеете в земята, която дадох на бащите ви(днешната земя Израел – б. а. ) и вие ще ми бъдете люде, и аз ще бъда ваш Бог. . . Така казва Господ Йехова: при все това, Израилевия дом ще Ме потърси за да им го сторя. ” – Йезекийл 36 глава.

Григоре, това е само едно от многото недвусмислени и категорични Божествени Обещания, Които предопределят създаването на държавата Израел през 1948г. не като политическа, а като Божествена Необходимост предвид онова, което ще следва след създаването й – духовно “очистване” на народа Израел. Поради това, моята лична позиция като християнин е да подкрепям това Божесвено Дело, като същевременно установявам, че на същото мнение са и много братя и сестри в Христа. Така, ние - от тази група християни, остояваме ПРАВОТО на съществувание на държава Израел и то върху земята, отредена за тях от Господа по силата на Завет сключен с отците им преди 4 хиляди години. Виждам, обаче, че ти държиш израелската държава да не съществува. Ами че същото го искаха и Съюзът на Световния войстващ Атеизъм – в лицето на комунистическите държави начело със Съветския съюз и неговата “непобедима” армия и оръжия, и страните от мюсюлманския свят. През 1967г. този Съюз подготви война, в която беше многократно по-силен - и като по-добро въоръжение и като числен състав. А световна общественост - настръхнала от перспективата за реализирането на нов холокост, на ново “окончателно решение на еврейския въпрос”. Но се случи ЧУДО – коалицията на войстващия атеизъм и Исляма не беше победен, а - пометен от оставения да се оправя сам, както може, Израел. А Чудесата Григоре, са прерогатив на Бога. Това Чудо през 1967г накара много християни по света да разберат, че в защитата на държавата Израел се е изправил Сам Бог за да изпълни дадените Обещания. Чудото се повтори и с войната от 1973, и се потрети с войната от 1982. И какво е положението днес, страните на войстващия атеизъм се разпаднаха, а държавата Израел продължава да съществува. Следователно, Старозаветните пророчества са ВЕРНИ чрез съвременната история на Израел.
Твоето желание не се връзва и с Решението на ООН, гласувано с мнозинство през 1947г. , с което се даде ПРАВО на Израилският народ да СЪЗДАДЕ държава. Презумпцията на ООН беше да се даде възможността на евреите по света да има къде да намерят убежище, а не да отиват в пещите, когато на някои отново им потрябва да си мият нечистите и окървавени ръце с еврейския сапун. Да приятелю, евреите винаги са така нужния сапун за нечисти и гузни съвести.
Ще се спра и на още едно твое становище, което е израз на незнание или също на съзнателна манипулация не изброяваш ислямски страни, където изповядването на християнството се наказва със смърт. Ще цитирам думи от една интересна среща - между кубинския лидер Фидел Кастро, който се обръща към сирийския президент Хафез Асад, чийто войски след 1976 г. взимат важно участие в завладяването на Ливан, защо не остави тази страна да живее своя живот, на който въпрос получава следния отговор: “Ние направихме грешка, като позволихме създаването на еврейска държава. Никога няма да повторим тази грешка, като позволим създаването на християнска държава в сърцето на арабския континент
Случайно да знаеш, че Ливан БЕШЕ ХРИСТИЯНСКА страна! Докато бандите на Арафат не влязоха в тази страна през 1971г. , и започнаха война за изтреблението на християните-маронити, живеещи в Ливан. И след като 100 000 християни бяха избити, а 60 000 християнки изнасилени, бандюгите на Арафат, подпомогнати и от другите мюсюлмани и с “неоценимата” военна братска помощ на войнстващия атеизъм на Комунизма, си създадоха своя държава. Онова, което остана от маронитите се спаси, само защото избяга на юг – към Израел, който ги приюти, понеже определи ивица от 20 км от Южен Ливан, в която християните да намерят подслон и която Израел обяви, че е под военния му чадър и ще я защитава от арафатовите и мюсюлманските тлаворези. Тогава никоя християнска страна не се притече в помощ на маронитите, само твойте чифути Григоре, еврейската армия и държава. Така, след ислямско-атеистичното клане над християнската общност в Ливан тази страна се превърна в бастион на радикалния ислямизъм.
Григоре, много държиш, че си християнин. Но имаш различия с Бога, който извика отново в съществувание израелската държава. Не е лошо да си отговориш на въпроса: защо разбиранията ти по въпроса за днешния Израел са идентични с тези на световния войнстващ Атеизъм и Исляма, а не с Божествените ?

Бъди жив и здрав Григоре със завоалирания си атеизъм и ислямизъм. Само че не на мен с тези похвати - комунистическо-агентурни, че достатъчно съм им се нагледал повече от 40 години, и затова ги разпознавам - бързо и в дълбочина, и ми е напълно ясно накъде водят. Започват безобидно, като „Протоколите на Ционските мъдреци”, ала завършат с кръв, погроми, лагери, пещи, геноцид… Та затова реагирам така остро…Докато са все още привидно-безобидни, нали разбираш, демокрация, всеки има право на мнение, докато не кристализират като „кристалната нощ”, когато вече ще е късно…
цитирай
4. анонимен - Ама писал си глупости Вачтуверман
20.04.2009 17:00
или там както ти е името. Блаженни сте вярващите в тия глупости, ти и всички остана ли овце.
цитирай
5. watchtowerman - Ей,
21.04.2009 11:10
мушморок! Ти да не си агент на ДС, че се криеш като "анонимен"? Като ти гледам словореда май по-скоро мязаш на бивш бияч-надзирател в някой затвор или лагер...
цитирай
6. анонимен - Не позна мили ми Смехурко
21.04.2009 14:06
Анонимен съм защото нямам регистрация тук, пък и не е твоя работа как ше влизам. Ти като имаш регистрация нищо не пречи да си един многото им пишман агентченца ( на ДАНС), които се опитват в Интернет да си изкарат заплатката.
С такива елементи като тебе даже не смятам да си губя времето в дискусии с повредени мозъци. Затова така кратко се изразих в предния пост.
цитирай
7. grigorsimov - Ти в Стария завет ли вярваш или в Христа?
21.04.2009 14:19
Ето какво е казал Христос, на еврейските първосвещеници: "Ваш баща е дяволът, и неговите похоти искате да вършите..."
Христос, Стария Завет ли утвърди или провъзгласи Нов Завет.
Виж само какво пише в Талмуда (цитирам неколко изречения, по памет):
"Най-добрият от гоите трябва да бъде убит"
"Евреите могат да лъжат, да ограбват и да убиват християните"
"Само евреите са хора. Християните не са хора, а са по-долни от кучета"
"Евреите не са длъжни да плащат заплатите на неевреите"
"Имотът на неевреите принадлежи на първия евреин, който го завладее"... и много други подобни!
И никъде не съм писал, че искам Израел да бъде унищожен. Това са си твои думи. Само посочвам как евреите се отнасят към арабите и другите неевреи.

цитирай
8. watchtowerman - „Не се срамувам от благовестванието Христово,
21.04.2009 18:57
понеже е Сила Божия за спасение на всекиго, който вярва – първо на Юдейна, а после и на езичника” – Послание до Римляните 1:16.

„Вие се кланяте на онова, което не знаете, ние се кланяме на онова, което знаем, защото спасението е от юдеите” – Евангелие от Йоан 4:22

„Вие сте синове на пророци, и на Завета, който завеща Бог на отците наши, когато рече Аврааму: всички племена на земята в твоето семе ще се благославят. Бог, като възкреси Сина Своего Исуса, до вас най-първо го проводи да ви благослови” – Деяния на апостолите 3:25-26.

Григоре, както виждаш Исус е казал и други слова: че все пак „Спасението е от юдеите”, а ти всячески искаш това да не е вярно. Ти като „езичник” почиташ Христос, който също е евреин. Новият Завет е ДЕЛО на евреи. Щом си християнин, значи си призван да почиташ рода на чифутите, защото Бог ги е благословил и сключил Завет с тях. Бог не е сключил временен договор, Бог не е врътнал бизнес-сделка, а Завет , а това означава Вечно и Безприкословно съществувание и изпълнение на Договора.
А ти Григоре искаш на всяка цена да се мразят евреите, и заради това предпочиташ да се обосноваваш с „Протоколи...”и разни фалшифицирани „Талмуди”, вместо да прогледнеш и вНовия, а и Стария Завети, защото като е Стар, не значи, че е отминал.
цитирай
9. grigorsimov - Абе човече, да не кажа друга дума,
21.04.2009 23:08
отговори ми за съдържанието на главната юдейска религиозна книга - Талмуд, или сам си отговори, - какви са и чии са принципите заложени там? – Божии или сатанински?
И за последно те питам: Защо е било нужно да се въплътява Божият Син, ако не за да се опита да спаси многогрешните евреи, а с това и света? И до колко се трогнаха от проповедите му (с изключение на неколко десетки), и как се отнесоха с Него, твоите богове - талмудическите евреи - сатанисти?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318748
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031