Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2009 00:16 - Тъмното лице на Демокрацията в САЩ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 43377 Коментари: 76 Гласове:
1

Последна промяна: 04.05.2009 23:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Написано от Георги Войнов, писател, публицист и човек със свободен дух...
Копирано от блога на: internationalist
imageimage                                                                                                                       Поводи да си задам този въпрос има много, но конкретния повод беше едно предаване по т.нар. “Реална телевизия”, където бяха показани действията на полицията в САЩ на живо /без “редакторски” намеси/. Случаят беше накратко следният: полицията преследваше невъоръжен крадец на автомобил и го приклещи на един паркинг, като му затвори пътя с две коли. Той се опита да маневрира и да избяга на ниска скорост, като пряко не застрашаваше никой. Независимо от това петимата полицаи, които бяха обградили автомобила хладнокръвно разстреляха почти от упор нарушителя и случаят приключи успешно в полза на блюстителите на реда! В друг епизод се показваше преследване на хора с хеликоптери и третирането им като животни; действията на ”ловци на глави”, дивашки престрелки между полиция и граждани; разбиване на апартаментите и тероризиране на невинни хора, както и арестуването им без доказателства, а само по съмнение, че са извършили нещо незаконно!....
В наводнения от ураган през 2005 г. град Ню Орлеанс, военни, полиция и граждани са разстрелвали без съд и присъда мародери и крадци на разбити магазини. В някои градове на средния запад и щата Калифорния, все още има следи /изгорели сгради, разрушена инфраструктура и обезлюдени цели квартали/ от сериозни сблъсъци между граждани и полиция, станали преди години. Подобни действия едва ли имат нещо общо с демокрацията и ми напомнят на дивите комунистически режими в Източна Европа, бившия Съветски съюз или фашисткия /ционистки/ режим в Израел и някои латиноамерикански страни.


През последните десетилетия сме свидетели как подобна “демокрация” само че в международен мащаб се изнася от световния жандарм САЩ по целия свят, предизвиквайки войни, геноцид и разрушения. За подобен “износ на революция” пледираха навремето червените вождове от Кремъл и интернационалистите от “Коминтерна”, а обществена тайна е, че тези схеми и разрушителни идеи идваха от едно и също място и бяха поръчвани от едни и същи хора /за удобство ще ги наричаме “Архитектите на Новия световен ред” или просто “Архитектите”/!....

Известния автор Олег Платонов в своята книга “Защо ще загине Америка” /изд. “Жарава”, 2002 г./ твърди, че още от самото си начало САЩ възниква като империя на злото. Според него: “Всички сили на злото, жестокостта, разврата и разложението, свойствени на юдейско-масонската цивилизация, са въплътени в историята на САЩ, най-пълно и последователно”. Американската нация се гради върху кръвта, костите, земята и собствеността на повече от 19 милиона изтребени индианци и неизвестен, но не по-малък брой роби негри. САЩ са епицентър на формирането на юдейско-масонска цивилизация и се управляват от юдео-масоните. Всички американски правителства през последните 80-100 години са доминирани от евреи, които определят политиката и нормите в тази страна. Не случайно много от днешните американци твърдят , че са страна “окупирана от еврейската клика” - негодуват и се срамуват от това зло.
image

След като хвърлиха двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки през 1945 г., убивайки близо 450 хиляди цивилни японски граждани, американското правителство продължи в същия дух да тероризира народите по света опитвайки се да им наложи своята идея за “демокрация”.
Заслугата за хвърлянето на двете атомни бомби в Япония принадлежи на масона Хари Соломон Труман и неговите еврейски съветници и хора от правителството. Показателен е фактът, че след този сатанински акт, Труман е повишен в масонската ложа /Източна Долина Канзас; Шотландски ритуал/ в най-високата 33 степен – “Високопочитаем” /на 19 октомври, 1945 г./. Това е отразено надлежно в неговото масонско досие.

След края на Втората Световна война по заповед на ген. Дуайт Давид Айзенхауер /върховен командващ на Съюзническите сили, а по-късно избран за президент/ във военнопленнически лагери в Германия, по най-дивашки и варварски начин са избити над 1 милион немски военнопленници! Тези данни излязоха наскоро, от разсекретени американски, английски и руски архиви. Айзенхауер е човекът , който разпореди бомбардировките над София и който предаде Балканите, Източна Европа и България на комунистическите касапи от Москва. Той организира и фарсовия Нюрнбергски процес, който трябваше да прикрие истината за започването на войната, да съчини митовете за гоненията на евреите и истинските сили , които стояха зад това! Хора като Айзенхауер и Хари Соломон Труман, по време на войната затвориха около 300 хиляди японци – американски граждани в концлагери в САЩ под предлог, че са “вражеско население”. Освен всичко друго това беше и акт на чист расизъм от страна на американското “демократично” правителство. Любопитна подробност е, че част от тези лагери за “инакомислещи” американци не само, че са съхранени и запазени към днешна дата, но заедно с други новопостроени се намират в постоянна готовност да приемат до 1 милион лагеристи при нужда. За тези тревожни факти преди време алармираха неправителствени и правозащитни организации в САЩ.

След десанта в Нормандия и след капитулацията на Германия, Айзенхауер натиква над 2 милиона и 250 хиляди немски военнопленници в концентрационни лагери и е пряко виновен за смъртта половината от тях. В лагерите след войната, те са били изтезавани от палачи евреи с ток, кастрирани и убивани по най-варварски начин; включително чрез извършване на медицински експерименти над тях и убиване с отровен газ!.... Над 300 хиляди цивилни германци са изпратени от Айзенхауер в Съветския съюз за принудителен робски, нечовешки труд и повечето от тях измират още по пътя.

До есента на 1944 г. над 4 милиона руснаци, българи, казаци, украинци, беларуси, германци и други бягат от убийците на Сталин в Западна Европа, където търсят спасение. Веднага след войната , по заповед на Айзенхауер и Чърчил те са върнати обратно в “руската зона” /според договорките от Ялта и Техеран/, където една част са разстреляни, а друга част са изпратени в сибирските ГУЛАГ за бавно и мъчително унищожение. По времето когато Айзенхауер е президент, той издава стотици заповеди за политически убийства /изпълнени от агенти на ЦРУ/ на лидери на суверенни държави по целия свят! За тези потресаващи факти на американската “демокрация” обаче упорито се мълчи, а в официалните учебници по нова история няма нито дума!

Действията на Айзенхауер са част от плановете “Моргентау” и “Килхоул” /вид средновековно мъчение/, които са разработени от ционистите в американското правителство, Хенри Моргентау /финасов министър при Рузвелт [Франклин Делано Рузвелт; Розенфелд]/, Хари Декстър Уайт/Вайс/, Бернард М. Барух /съветник на Рузвелт/, Самуел Розенман, Стефан Уайз /основател на Американската ционистка организация и Световния еврейски конгрес/, Джеймс Пол Вартбург /бивш комунист, ционист и нач. на информационната служба/, Джон Шиф, М. Фелдман, Е.М. Вартбург, Самуел Рифкинд и др. Зловещият план “Моргентау-Уайт” е съгласуван със Йосиф Висарионович Джугашвили – Сталин и другия масон и “Архитект” – Уинстън Чърчил. Той е предвиждал следвоеното окончателно разрушаване на Германия като държава, а една от целите на този план е била и физическото унищожение на не по-малко от 20 милиона германци след войната. Част от този план е изпълнена, но по-късно с оглед на икономически изгоди /финансово заробване на Германия и другите европейски държави/ той се променя и става известен като “план Маршал”. Под ударите на плана “Маршал” не попадат единствено Финландия и Швейцария, които тактично отклоняват американските заеми за следвоенно възстановяване /същото , което днес се прави в Ирак и Афганистан!/, което по същество представлява кредитиране на американското правителство, в стремежа му да се освободи от безконтролно печатаните във Федералния резерв “безценни зелени хартийки” /долари без златно и без стоково покритие!/, превръщайки ги в световна валута!.....

От Втората Световна война до сега, “Архитектите” от САЩ са организирали десетки локални войни и конфликти, в които са загинали милиони хора. Ще припомним някои от по-важните такива конфликти /по същество военни престъпления и геноцид/ с участие на американската армия:


Окупация на Япония, 1945-48 г.

Филипините, 1948-53 г.

Виетнамската война, 1964-73 г. – избити над 3 милиона виетнамци!

Лаос, 1964-73 г.

Доминиканска република , 1965-66 г.

Корея, 1966-69 г.

Израелско-арабска война, 1967 г.

Спасителна операция при Маягуес, 1975 г.

Ел Салвадор, 1979-92 г.

Иран, опит за спасяване на заложници, 1980 г.

Ливан, 1982-84 г.

Гренада, 1983 г.

Бомбардиране на Либия, 1986 г.

Танкерната война в Персийския залив, 1987-88 г.

Панама /свалянето на Нориега/, 1989 г..

Ирак /Войната в Залива/, 1991 г. – избити над 200 хиляди иракчани!

Сомалия, 1992-94 г.

Агресията срещу Югославия, 1999 г.

Афганистан, 2001-2006 г.

Ирак, 2003-2006 г. – до този момент са избити над 350 хиляди иракчани!


През изтеклия 20-ти век, само за 20 години ЦРУ е свалило 14 латиноамерикански президенти; тези действия продължават и до днес.

Общо от 1798 до 2006 г. САЩ са използвали военна сила зад граница 239 пъти, провеждайки държавен тероризъм! Парадоксалното е обаче, че след 1941 г. Конгресът на САЩ официално нито веднъж не е обявявал война. Правомощията в това отношение са съсредоточени единствено в ръцете на президента и той само уведомява конгреса с доклад за приложената военна сила, след което обикновено формално получава разрешение за нейното продължаване. Необявяването на война от САЩ е хитър трик да се притъпи общественото внимание и хората да бъдат заблудени, че това “не е война”, а само някакъв “конфликт” или “мироопазваща операция” /”хуманитарна операция”/; нищо че в подобни “дребни” /но за това пък постоянни/ конфликти и войни с ниска интензивност след Втората Световна война са загинали около 20 милиона души; т.е. повече отколкото в Първата Световна война!

Другата по-съществена причина САЩ официално да не обявява война в тези конфликти е, да се заобикаля международното право и Женевската конвенция и да не се плащат след това евентуалните искове за нанесени на потърпевшите държави щети. Рано или късно обаче сметката за всички тези военни престъпления, престъпления срещу човечеството и геноцид /които са без давност!/ ще бъде връчена на САЩ и тогава тази страна ще фалира и ще се разпадне, ако това не се случи и преди това под напора на вътрешното й разложение и непреодолими противоречия посочвани от анализаторите.

След "терористичните" удари в САЩ на 11 септември 2001 г. и приемането на Закона за патриотизма, президентът на САЩ получи още по-големи правомощия да води необявени войни. Тук обръщам внимание, че излязоха редица документи и факти, а и няколко книги за атентатите в Ню Йорк /взривяването на двете кули-близнаци/, в които будни публицисти и независими анализатори доказаха, че атентатите са организирани от тайните служби на САЩ и Израел, с цел развързване ръцете на “Пентагона”, ЦРУ, ФБР и “Мосад” за “кръстоносен поход срещу тероризма” /разбирай инакомислещите и несъгласни с фашизоидната политика на САЩ/ в страната и по целия свят!?!....При това президентът Джордж Буш ясно формулира принципите на американската “демокрация” и Новия световен ред /Pax Amerikana/: “Който не е с нас е против нас!”....

Решенията за военни действия и за “борба против тероризма” се вземат от президента с помоща на Съвета за национална сигурност, който е основният консултативен орган по въпросите на националната сигурност и външната политика. Този съвет е учреден още през 1947 г. от президента Хари Соломон Труман.

Извършеното от САЩ през последните години в Ирак е чудовищно по своите размери. Само за една година там американските военни са избили над 100 хиляди души от цивилното население, използвайки двутонни бомби, муниции с обеднен уран, авиация, тежко оръжие, ракети и химическо оръжие /фосфорни бомби/ забранени от международните конвенции. Унищожена е и голяма част от инфраструктурата на страната.
По данни на УНИЦЕФ, вследствие на двете войни в Ирак с американско участие и наложеното преди това ембарго /липса на храни, медикаменти и лекарства/ е причинило смъртта на около 5 милиона деца до 14 годишна възраст! Тук дори не искам да коментирам целенасоченото унищожаване на иракското културно наследство от Месопотамия /Шумер, Вавилон, Елам и Асирия/, което е част от световната култура и най-вече на Европа и Азия.
(САЩ отдавна имат специална военна част, специализирана за разрушаване и унищожаване на цели географски райони, богати с древноисторически останки.  – Свидетелства на бивш американски офицер, служил в тази част!)


Всичко това е дало повод американски правозащитни организации да заведат съдебни дела срещу собственото си правителство за военни престъпления, престъпления срещу човечеството и геноцид, като исковете /обвинителен акт от 160 страници/ са подадени в Германия, чието законодателството позволява това. По този въпрос у нас и в Европа се налага информационна завеса и негласна цензура! По света обаче, редица държавни глави и сериозни политици, вече сравняват открито Буш с Хитлер и Сталин и, че политическата обстановка в САЩ започва все повече да се доближава до тоталитарна диктатура от фашистки или комунистическо-болшевишки тип!

Нека видим как стои въпроса с демокрацията в самите САЩ и дали тази “демокрация” е много по-различна от Сталинския режим, този на Хитлер и Мусолини или този на ционистите в Израел. Истерията в САЩ по повод “тероризма” изглежда е в следствие на собствените им комплекси от провеждания от тях държавен тероризъм, пред който другият просто бледнее. Много е удобно за тоталитарната диктатура да си измисля врагове под формата на някакъв абстрактен тероризъм, който дори няма център и конкретно лице, като изключим създадените от ЦРУ “герои” от рода на Заркауй, Осама Бен Ладен, неуловимата организация “Ал Кайда”, която е навсякъде и никъде; и други такива, които даже не съществуват. Безпрецедентен факт е , че 5 години след събитията от 11 септември 2001 г. при цялата мощ на държавния апарат на САЩ, все още няма нито един осъден за терористичния акт, като изключим “признанията” на някакъв смешник – терорист /с явни психически отклонения/, който при това е бил арестуван далеч преди датата на атентатите?!?... Този факт сам по себе си показва, че цялата работа е съшита с бели конци. Очевидно е, че “Архитектите” и техните марионетки не са много добри в създаването на легенди от този род и им липсва и достатъчно въображение /често повтарят едни и същи стари схеми/. В същност те основно разчитат на пропагандната машина за промиване на мозъци, която отлично работи в масмедиите отвъд океана, но в Европа и други части на света хората все пак имат глави на раменете си и могат да преценяват трезво нещата.

“Борбата срещу тероризма” е идеалното оправдание за ограничаване на гражданските свободи в САЩ, тоталния шпионаж, финансовите репресии /увеличаване на данъците и множество др./, прилагането на сила и тежки злоупотреби с властта. Това е и ефикасно оръжие за справяне с инакомислещите /дисидентите/ и поставяне на 300 милионния американски народ ,състоящ се от различни етноси в състояние на пълно подчинение и заробване. Ще дам един малък пример; наскоро в САЩ по Закона за патриотизма на 22 години затвор беше осъден американски лекар. Вината на лекаря от ирански произход била, че основал фондация за събиране на помощи за иракските деца!?!......

Публична тайна е, че в момента САЩ държат първенството по брой затворници на глава от населението; в САЩ имат най-много затвори и най-много затворници /над 1 милион/. Много от тях са афро-американци и са третирани и използвани да работят в затворите като съвременни роби, при това напълно “законно”. Абсолютно незаконният затвор в американската база Гуантанамо /окупирана територия на Куба/, където се държат хора с години без съд и присъда и се изтезават при нечовешки условия е много добър пример за погазване на всякакви граждански свободи и нарушаване на законите /включително и международните/ от американското правителство.

Друг елемент от американската “демокрация” е тоталният шпионаж на граждани, фирми, неправителствени организации, общественици и лидери на различни движения. Тоталният шпионаж /политически, икономически, в личния живот и др./ на САЩ естествено включва и цели държави /и приятелски и враждебно настроени/. Това се осъществява по различни начини и най-вече чрез спътниковата система “Ешелон”, която чрез своите супер компютри е в състояние да прихваща всеки разговор по стационарен и клетъчен телефон, информация от компютри, факсове, Интернет връзки,телекс, радиостанции и др. комуникации. Това обаче не е достатъчно за “Архитектите” и те от години се опитват да въведат система за следене с микрочипове, вложени в документите за самоличност и дори имплантирането им под кожата на всички американски граждани! Това е кошмарът за който предупреждаваше навремето Оруел в книгата си за “Големия брат”. За сега имплантирането на чипове се прилага само на затворници, диви и домашни животни и на доброволци, но не е далеч времето когато ще се опитат да посегнат и на обикновените хора. В момента те са принудени в документите си за самоличност да слагат пръстовите си отпечатъци, а напоследък се въвеждат и биометричните им данни; тревожното е че подобна схема на тотален контрол се предвижда и в ЕС, където сме се запътили с бодра стъпка, като млади комсомолци, под строгите погледи на еврокомисарите!... За това как действа тоталитарната полицейска

система на САЩ спрямо обикновените хора и инакомислещите, ще дадем два примера случили се с българи:

Бившия депутат от СДС Дянко Марков /известен с патриотичните си и националистически възгледи/ по времето когато е народен представител, пътува с дипломатически паспорт до САЩ по покана на Българския Национален Фронт, за международен конгрес в Чикаго. На летището, без повод единствено той е спрян от цялата българска група и разпитван като арестант в продължение на 3 часа от петима офицери, каква е целта на неговото посещение в САЩ. Пред опасността от дипломатически скандал, накрая е освободен, но му е дадено да разбере, че не е желан в САЩ поради неговите демократични възгледи и критики към глобализма!

Друг наш сънародник, известен лекар, отива на работа в щата Юта, където командва сектата на мормоните /която е свързана с ЦРУ/. След отказа му да влезе в сектата и да им сътрудничи, му е скалъпен светкавичен съдебен процес за изнасилване на една от сектантките и без доказателства е изпратен незабавно в затвора, където лежи повече от 3 години. След намесата на български адвокати и международни организации, лекарят е освободен и екстрадиран от САЩ. В момента той води съдебни дела срещу американската държава за нанесеният му тормоз и съдебен произвол. Бихме могли да цитираме и множество други такива случаи, но едва ли е нужно – картината е ясна и с просто око.

Олег Платонов изтъква, че в момента обществено-политическата система на САЩ представлява крайна форма на тоталитаризъм, по абсолютен и по-опасен от познатите ни досега – фашизма , комунизма и ционизма. Фактически американската тоталитарна диктатура, макар и по-прикрита, е една сполучлива комбинация от трите вида! Според Платонов: “Има два пътя да лишиш човека от всякаква свобода и да го направиш малко колелце в тоталитарната машина. Единият е да строиш хората в редици, да ги заставиш да маршируват и скандират нужните думи. Този път избраха Сталин и Хитлер.

Вторият път – от самото детство да превърнеш човека в безлично същество, в послушен робот. Още като бебе да го лишиш от волята да прави собствен избор, да заложиш в съзнанието му общи стереотипни представи за неговите цели и за всичко в живота изобщо. В този случай не е необходимо даже да го нареждаш в редичка, той сам ще се нареди там, където му покажат внедрените в съзнанието му кумири. Америка избра втория път”.

Дали и нас в България по същият начин марионетките и агентите на “Архитектите” не ни гласят да ни направят духовни идиоти?!? Ще им позволим ли това да се случи!!!
  Автор: internationalist


Тагове:   демокрация,   диктатура,   сащ,


Гласувай:
1



1. анонимен - kafene.net
04.05.2009 11:06
Здравейте г-н Симов,

Не разбирам тази любов към СССР и омраза към САЩ, когато историята говори, че май трябва да е обратното. Особено ако сте българин - имам предвид истински. Освен това, фактите са подбрани и интерпретирани по съветски начин. Всичко е изкривено и е чиста пропаганда. С подобни неща ни захранваха навремето от Правда и Работническо дело. Сега подобни неща можете да намерите в книгите на Ноам Чомски - американец, между другото. Дали има руснак, който би написал същото за Русия? Едва ли и това е достатъчно.
цитирай
2. realistka - Защо не си съгласувате действията, момчета?
04.05.2009 11:27
Как не се чувствате неудобно...
Същият постинг е постнат и от друг блогар. Поне да бяхте сменили заглавието.
Ето от този ваш съмишленик, дето много бил ходил по света...
Май по-далеч от Трън и Ямбол не сте мърдали7
Ето го другия "писател", който поства под ник "интернационалист".

Пламен Драгнев
Възраст:35
Пол:мъж
Град:Ямбол
ICQ:159978096
Професия:агро-предприемач
Интереси:политика;имоти;култура,кулинария,кинология,Интернет,бойни изкуства и др.e-mail:dragnev.plamen@gmail.com skype: semezachistvane
Как не ви е срам!
Страшно ценен материал...Размножавайте го!
Тия дивотии даже през 70-години на миналия век престанаха да ги печатат в "Работническо дело", щото разбраха, че с простотии икономика не се прави...


цитирай
3. grigorsimov - Уважаеми:
04.05.2009 11:51
Не е задължително фактите да ви харесват, а дали ги приемате, си е ваше право на избор. Що се отнася за СССР, от уважение към други читатели, отново ще спомена, че всичките т.н. болшевишки революционери, а след това - съветски ръководители, са евреи, дошли за пъкленото си дело, от САЩ и Швейцрия, вкл. Ленин, по майка - евреин, Бланк, и Даже Сталин, чието име Джугашвили, означава "еврейски син".
И тези интернационални бандити идват в Русия, напълно подготвени и неограничено финансирани от американските банкери и от самия президент на САЩ. А корабът им, с който Троци и компания, се отправят за Русия, е бил пълен с оръжие.
Запечатаният пък влак на Ленин и компания, на път от Швейцария за Русия, преминава двете фронтови линии, по време на първата световна война, без да бъде спиран и проверяван!
А бронираните влакове на Троцки, с които кръстосва и тероризира Русия, са американски, и са били върхът на техниката, тогава.
Но който не разбира от една дума, няма да разбере и от сто!
цитирай
4. realistka - Уважаеми Григоре,
04.05.2009 12:46
Ако една държава може да бъде превзета от една шепа или един кораб евреи, толкова струва и държавата...

Хайде да смятаме...
Остави го този еврейски заговор, а по-добре си спомни, че в 1980 година трябваше да дойде комунизма. И като дойдеше този велик комунизъм, всеки щеше да взема от общото, колкото иска и да дава на общото - пак колкото иска!
Ама нещо тихомълком това се забрави, нашите мили другари комунисти , както българските,така и съветските станаха капиталисти...
И кой е виновен? Пак евреите...Ей тез евреи много силни, бе!
Що така?!
цитирай
5. panchev - Пълна тъпотия
04.05.2009 13:08
Учудва ме, че администраторите на blog.bg, дават предимство на тази откровенна пошла, абсолютно лъжовна, фашистка риторика. Щом такива тъпотии излизат на челните места в раздела политика то blog.bg смърди ужасно.
цитирай
6. giorgiocbr - Какви са тези глупости, и къде са модераторите?
04.05.2009 17:20
Не знам кой е този "велик" автор, но освен че е лъжец и антисемит, явно е и много бос в историята!

И интересно как този скапан текст попада два пъти в "избрани".

Да не би БЛОГ.БГ да ги е купил "Скат"?
цитирай
7. grigorsimov - На realistka
04.05.2009 23:23
За да копирам и публикувам тези материали, значи съм напълно сигурен в истинността им, поне в общи линии. А на следващите двама коментатори, бих могъл да отговоря с думите на един земеделски публицист - антикомунист, от годините след девети септември: – "Защо ме изкушавате лицемери?", но не съм от тези които лесно се изкушават, нито от онези, които, по една или друга причина, се отричат от истината, за да угодят на когото и да било, защото за мен истината е самият Господ, - Богът на истината, правдата и лбовта!
А за да публикувам тези истини, след като животът ми е минал по комунистическите затвори и в борба за човешки права, а САЩ, поне до 2001 г. съм считал, едва ли не, за образец и идеал за свобода и демокрация, - значи има съвсем реални, красноречиви и ужасяващи факти, които са достъпни за всеки любознателен и отговорен човек!
Що се отнася до забраните за публикуване – това за ваша радост, няма да се забави, защото тъкмо забраните за публикуване, оспорване и изразяване на мнения, са главната "демократична" тенденция на запад, където е забранено и да се съмняваш в онова, което са постановили Господарите на света (или князът на света - техният господ).
Но който не разбира от една дума, няма да разбере и от сто!
цитирай
8. giorgiocbr - Господине,
05.05.2009 10:06
В текста се говори за Буш и никъде за Обама!

Говори се за унищожаване на културно наследство в Ирак, а не за талибаните които обстрелваха културни паметници и използваха това за изнудване!

Говри се за някой си осъден лекар, някакъв български лекар, и някакви "архитекти" без никакви имена и факти!

За 11 септември има осъдени 11 души и се издирват още десетки, влезте в сайта на ФБР с най-търсените престъпници!

Относно Гуантанамо има хубав филм по въпроса на Майкъл Мур - Sicko, щом се интересувате от Америка - гледайте го. Той не е от феновете на правителството им, така че обективността е гарантирана.

Като цяло текста е расисти и антисемитски, налудничав и елементарно конспиративен, и е пълен с още десетки лъжи и неточности, и искрено съжалявам че намира подкрепа във видимо интелигентни хора!
цитирай
9. eltimir - Чистене
05.05.2009 10:25
panchev, призоваваш такива като Григор и като мен да бъдат чистени? Браво! Похвално! Те и едни гнусни мангали преди време повтаряха твоите думи като крещяха "Смърт на българите!". Ей, panchev, гадино мръсна! Ние, Българите нямаме ли право на самозащита? Сега ще ми кажеш, че смесвам мангали с чифути. Не, аз не ги смесвам. Смесва ги мръсния мазен гаден чифутин Джордж Сорос. А ти, panchev, ти мръсна юдейска подлого не можеш да запоповядаш какво да пишем в собствената си Родина. И още нещо трябва да ти кажа, panchev. както е тръгнало, скоро ще ви се разкаже игричката майчина. На вас и на цялата ви антибългарска сган.
цитирай
10. eltimir - Западът и ние
05.05.2009 10:28
анонимен - kafene.net, ти пък изобщо нямаш думата. Ние с Григор сме реални участници в реалната антикомунистическа Съпротива. Обаче и двамата стигнахме до извода, че Западът е много по-гаден, много по-подъл, много по-неморален от Русия. Именно Западът, тази курва недоклатена ни предаде в ръцете на старите садисти от старата ДС да се доразправят с нас. И знаеш ли, анонимен - kafene.net, след 1989 година ние дадохме много повече жертви, много повече от нашите бяха убити, отколкото през предишните 20 години. Това да ти говори нещо? Ето моят сайт, влез и после може пак да си поговорим. Към сайта има и фотогалерия, а също препратки към останалите мои четири сайта, а също към блога ми. Вие няма да ни запушите устата, подлеци.
цитирай
11. eltimir - Информация
05.05.2009 10:33
realistka, имам новинка за теб. Аз също копирам и пускам материалите. Тук:
http://vazrajdane.ucoz.ru/
Тук:
http://genocid.ucoz.ru/
Тук:
http://tangra.ucoz.ru/
И на още няколко места. Колкото повече хора ги прочетат, толкова по-добре. Пускам и ще продължавам да пускам информация. Нашата цел е да победим Лъжата. И ще я победим. Още въпроси?
цитирай
12. eltimir - Реализъм
05.05.2009 10:35
realistka, не само "тази държава", много други държави са превзети. И не точно от шепа евреи, изразът е неточен. Тези държави са превзети от еврейските милиарди. Но всяко нещо си има край. Краят на евреите идва. Те разпалиха омраза, която не може да бъде угасена с никакви пари. Омраза сред всички народи на този свят. Ами сега? Набрана им е лайката, така ми се струва.
цитирай
13. lambo - Факт е, че всичко командват те ...
05.05.2009 14:10
И Рузвелт, и Чърчил, и Хитлер, и Сталин са евреи. Те заедно организират и водят Втората Световна Война, в която са избити десетки милиони християни (гои)

Не е евреин само Мусолини, но фамилията която го спонсорира и го докарва на власт, пак е еврейска - Аниели, собствениците на ФИАТ.
Заради това, след войната им отнемат ФИАТ, и им го връщат чак след 10 години! Жестоко ...

И тук е така. Тримата най-властимащи са евреи-хазари. Яков (Станишев), Шимон Кохари (Симеон) и Гео Юрай (Пирински)
И тримата са бил граждани на други държави, и са изпратени от Синедриона да командват в БГ

- Пирински дойде от САЩ
- Станишев дойде от Украйна
- Симеон дойде от Испания
цитирай
14. panchev - Tikvi
05.05.2009 16:02
Очевидно това е кенеф, в който се събират откачените вярващи в онази тънка и простовата книжка "Световната конспирация".
Елтимир ти мисля си най-пострадал, вероятно имаш мозъчен тумор. Отиди на лекар.
Откъде ти хрумна, че думите "Смърт на българите" са мои?! Бъркаш ме с някой явно. Вероятно не правиш разлика и между бълнувания и реалност. Мисля туморът в мозъка ти е станал толкова голям, че от главата ти е останала само една тиква. Дали има пълнеж ... виж за това ще помисля.
Пък Ламбо, горкото момче, съвсем се е объркало. Даже в коментари не се излагай да плещиш такива глупости, че Рузвелт, Чърчил, Хитлер и Сталин били евреи. Като гледам тъй си я подкарал, че ще изкараш евреин и Мобуто Сесе Секо. А Мао? Той евреин ли е? Чадо, простена ти е простотията, не ти е простено да й вярваш, когато ти казват че е глупост.
цитирай
15. eltimir - Демократичната цигания
05.05.2009 16:14
Да, именно демократичната цигания втълпява на гнусните мангали, че имат някакви особени, етнически привилегии и могат да си правят каквото си искат. Да крадат, да насилват, да убиват и да крещят "Смърт на Българите!". Защото всички българи, които не сме съгласни с кражбите, с насилията и с убийствата, всички ние сме били фашисти. Пиша го за другите, за нормалните хора. Не мисля, че може да се разговаря нормално с демократи с увредена психика. Ако те са мазохисти, аз не съм. Аз искам да живея добре, моето семейство да живее добре, близките и приятелите ми искам да живеят добре. Циганизираните демокрадци искат мангалите да живеят добре, а българите, ако щат - да мрат. На мен това продължава да не ми харесва.
Ясен ли съм, демокрадко? Ако не съм ясен, върви си бели лайката лайчина!
цитирай
16. eltimir - Демокрадците
05.05.2009 16:18
Демокрадко panchev, ти се възмущаваш от блога на Гришата Симов? Я ела в моите сайтове:
http://eltimir.ucoz.ru/
http://erigkan.ucoz.ru/
http://tangra.ucoz.ru/
http://vazrajdane.ucoz.ru/
http://genocid.ucoz.ru/
Е, тогава май свят ще ти се завие! И не само на теб.
цитирай
17. giorgiocbr - Тук наистина е сборище на странни типажи.
05.05.2009 16:34
Според мен и Барак Обама е евреин, няма начин!

Продължавам да се чудя има ли модератори и каква точно е функцията им.
цитирай
18. eltimir - Комунистически демократизъм
05.05.2009 16:44
"Има две мнения - моето и погрешното!"
"Когато говориш с мен - ще мълчиш!"
Да, бе! Ние с Гришата не мълчахме по време на комунизма, та сега ще замълчим. Как ни виждаш. Ела в моите сайтове. Там аз съм и мъдератор, и администратор и всичко. Върви се оплаквай на арменския поп. Ще пиша каквото си искам и ще приказвам каквото си искам. Щом тук, в моята Родина, за която дедите ми са проливали своята кръв разни миризливи цигани могат да крещят, че искат моята смърт и смъртта на моето семейство, що аз да не мога да приказвам? Впрочем ти, демократко какво направи срещу цигански крясъци "Смърт на Българите!"? А?
цитирай
19. giorgiocbr - Слезнах пред блока с тояга в ръка,
05.05.2009 18:13
Защото живея близко до виетнамските общежития. Опазих си имуществото, и на моите съседи също, и ги изгонихме отзад в копторите им.

Освен това правиме месечни акции в Западен Парк, за да садим отсечените от тях дръвчета, и да почистим боклуците и гетата им от парка. Правим го доброволно, като граждани, без партии и без расистки простащини!

А ти, палячо изкукуригал, какво направи освен да пишеш лъжи и простотии в интернет? Слушам те?
цитирай
20. eltimir - Чукчи
05.05.2009 18:20
Чети, чукчи, чети. И ще разбереш какво сме правили и какво сме направили. Във всеки случай много повече, отколкото изобщо можеш да допуснеш. В този блог е поставена биографичната книга на Гришата "Срещу течението". В моя сайт също я има, там са постевени и двете мои биографични книги. С достатъчно снимки и изброяване на конкретни факти. Чети, чукчи.
цитирай
21. giorgiocbr - Не ми се четат лъжи и глупости, благодаря.
05.05.2009 18:22
Лека нощ, и внимавай - евреите са навсякъде...

С тези нови разпоредби и рецепти, явно е станало сложно хора като теб да си купуват хапчетата.
цитирай
22. eltimir - Чукчи-2
05.05.2009 18:27
Значи чукчи ще си останеш. Чукчи не читател, чукчи писател. Е, аз пък знам, че на младини с Гришата и с още много такива като нас успяхме нещичко да направим. Сега имаме право да седнем и да опишем какво е било, и какво вие, безпаметни забравихте. Не само ти, мнозина искат да забравят и да не помнят. Само че ние затова още сме тук - да помним и да напомняме.
цитирай
23. giorgiocbr - Според мен на младини си прекалил с нещо вредно,
05.05.2009 18:29
И сега мозъка ти страда от последиците.

Пак ти казвам - внимавай, евреите са навсякъде...
цитирай
24. eltimir - А според мен...
05.05.2009 18:36
А според мен ти не съществуваш. Поне такова е моето субективно усещане. Е, субективното усещане понякога не отговаря на реалната картина, ама на кого ли му пука.
цитирай
25. giorgiocbr - Според мен усещанията ти нямат никаква връзка
05.05.2009 18:42
с реалността, което е очевидно от писанията ти.

Бъди жив и здрав, и си пази нервите.
цитирай
26. nkf - 1. Нещо лошо ли има в отстрелването ...
05.05.2009 23:06
1.Нещо лошо ли има в отстрелването на престъпници?Аз мисля,че опита на американската полиция трябва да е за пример,а не за порицание.Разбира се у нас не може да се приложи без декомунизация.
2.Критиката в "износа на демокрация" може би цели защитата на разни садамовци,чавеси и тем подобна червена и ислямистка измет?
3.Американската нация със сигурност не се гради на никакви кости на негри и индианци.Ако американската нация е чакала на подобни,то щеше да живее във вигвами ,сред колоритен африкански пейзаж.
4.Използвайки "трудовете" на олег платонов и същевременно плюейки срещу сесесере , не си ли дадохте сметка,че платонов е "произведение" на същите тези институти на кгб,които бълват подобни пошли и нискокачествени пропаганди.
Не че в статията няма частици истини, но като цяло е примитивна манипулация.Целия тоя баласт е по линията на пра-старата руско-съветска имперска доктрина, която е насочена към Запада и неговото разрушаване.Само че в тази доктрина мястото на България е ни повече,ни по-малкона обезличена руска губерния.
цитирай
27. grigorsimov - уважаеми nkf – един добронамерен съвет:
06.05.2009 00:38
Може и да се каже, че няма лошо в отстрелването на явни бандити, но когато всеки полицай има право да нарочи всеки шофьор или минувач, за бандит, тогава картината излиза съвсем друга!
А за произхода на комунизма и специално на СССР, прочети малко повече, но не от монополизираните от световната мафия, средства за дезинформация и морално разложение, а от алтернативни, автентични интернет източници. И ако поне малко се вслушате в най-добронамерения ми съвет, не е нужно да търсите и отсявате множеството противоречащи си и взаимно изключващи се информации. – Моя блог, до голяма степен е "специализиран" именно в тази насока.
Стремя се да намирам и отсявам, най-съществените, но скривани досега от нас факти, от недалечната история и от нашата съвременност.
И след като попрочетете, тогава коментирайте и евентуално отричайте, но само конкретни факти, с конкретни аргументи!
цитирай
28. monarchism - Какъв е произхода на комунизъмъ, ...
06.05.2009 12:03
Какъв е произхода на комунизъмъ, според Вас?
цитирай
29. eltimir - Произход
06.05.2009 12:08
Какви са по произход Карл Маркс, Фридрих Енгелс, Владимир Ленин, както и онези, които им дадоха парите?
цитирай
30. nkf - grigorsimov, В статията се говори ...
06.05.2009 12:11
grigorsimov,В статията се говори за крадец,преследван от полицаи,неподчинил се на последните и опитвайки се да избяга.Това не е нарочване по някакъв имагинерен произволен принцип,който не произтича от никъде.
Очевидно не се разбират основите на цивилизованото съществуване,а се говори и пише безкритерийно.Освен това в САЩ не само полицията , но и всеки и всичко спазва Конституцията и Законите на страната ,за необратното се лежи или се отива на електрическия стол или му се случва това, което се е случило на бягащия и неподчиняващ се на полицията крадец.
Относно произхода на комунизма.Незнам защо си мислиш,че съм някакъв "невежа" в това отношение , който чака някой велик "просветител ".Комунизма съществува далеч преди появата на сесесере-от най-дълбока древност съществуват опити за създаване на комунистически общества.Моделът на сесесере го има още от времето на Платон.
Освен това съм запознат много добре с така наречената "теория на конспирацията" и макар в някои нейни пунктове да има здрав смисъл,то в повечето случаи неиздържа и елементарна критика.
Аз пък съветвам да първо да се огледаш за източниците от дето идат всички тези "разобличаващи" конспирациите източници.Кои са списвачите им, на кого служат, какво отстояват, какви цели имат, кой им плаща.
цитирай
31. eltimir - Точен изстрел
06.05.2009 12:14
Някой нещо го е заболяло. Много. Значи сме на прав път.
цитирай
32. grigorsimov - на nkf
06.05.2009 14:51
Много добре ти отговорих за полицията и гражданите, но ти си повтаряш същата песен, защото само за това можеш да се хванеш.
А да ни убеждаваш че комунизма е анонимно, случайно явление, когато и бащите и кумовете са добре известни, да не говорим за извършителите, които 100 % са евреи - сатанисти(!), – означава че си им адвокат или си от тяхното сатанинско котило. А на тях (или на вас?) и Господ неможе да помогне.
цитирай
33. анонимен - nkf = Кенеф
06.05.2009 17:22
Във форума на вестник "Атака" nkf e познат и като Кенеф, върл русофоб и американофил.

http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,16024.msg319000.html#msg319000


цитирай
34. grigorsimov - Изтрих последния "коментар" на nkf
06.05.2009 20:04
То бива наглост, - но не тук. Ще ми се прави, че не е и чувал, кой командва САЩ и света, и чий е еврейския Федерален Резерв, който печата американските долари, точно като свои собствени и ги продава на САЩ, като истински пари, и то, под лихва!!! Не знаел и кой изпрати Троци и еврейската му компания, да съсипят напълно и да приватизират Русия и Европа, но за цяла Европа, тогава не доуспяха. Но те - евреите сатанисти - не се отказват.
Да, простено е и е естествено човек да не знае, но в моя блог, всичките тези факти изобилстват, а той - "nkf" - упорито отрича, все едно фактите и реалностите не съществуват!?
Самите евреи сатанисти си признават и много се гордеят, че техното главно оръжие е наглостта и лицемерието. И наистина е така!
цитирай
35. анонимен - Фашисти
06.05.2009 20:14
фашисти, продавам билети за гроба на Хилтер. 5 лева цалуване гъзъ на хитлер, точно копие от восък.
цитирай
36. eltimir - Равини
06.05.2009 20:21
Тоя последния ананален вероятно е равин. Имам една снимка как равин яде от "крайната плът" на обрязани еврейчета. Имам и едно клипче, на което равин пие кръв след обрязването на еврейче. Толкова е гнусно, че се питам дали изобщо юдаизмът е човешка религия. По-скоро не.
цитирай
37. анонимен - РАВИН:
06.05.2009 20:25
освен от пъпната връв, ядем ушна кал, чистим си зъбите с нокти и се бършем с брадите си. Това последното е много трудно, но мисля че глупаци като тебе елтимирчо, ще го възприемат много добре.
цитирай
38. анонимен - евреин
06.05.2009 20:29
чудя се от къде идва тази злоба. ето аз съм евреин. обикновен евреин. соломон алберт се казвам. и направо не мога да повярвам, че има хора, които вярват на тези глупости.
цитирай
39. eltimir - Канибали
06.05.2009 20:30
Бих ви нарекъл канибали, но забравих, че вие не принадлежите към човешкия род. Вие сами се отделяте от останалите хора. Следователно или само вие сте хора, а ние не сме, или ние сме хора, а вие не сте. Приемам, че аз съм човек. Следователно вие не сте хора.
Пращавайте, господа равини и вся остальная сволоч, но ние не принасяме човешки жертви. Аз не бих заклал едно невинно дете. Вие го правите. По това се различаваме. И ако ви мразя, то не е, защото сте от друга народност или раса, а защото убивате деца. Нещо, което поне аз не мога да приема за нормално. Аз настръхвам целият, когато чуя, че някой е убил дете и ми идва да отида и да убия убиеца. Децата за мен са нещо свещено. Дори циганче не бих убил, дори еврейче не бих убил. За евреите децата са обекти за жертвоприношения. Ето, по това се различаваме.
цитирай
40. giorgiocbr - Елтимир, ти и автора сте тотално изтрещяли.
06.05.2009 20:38
Жал ми е за вас, наистина.

Бъдете живи и здрави...
цитирай
41. eltimir - Документи
06.05.2009 20:42
Тук:
http://vazrajdane.ucoz.ru/photo/3
са снимки. Не съм си ги измислил аз. Имам още.
цитирай
42. eltimir - Документи
06.05.2009 20:44
Ето малко снимки от Косово
http://tangra.ucoz.ru/photo/4
Това също е еврейско дело.
цитирай
43. eltimir - Документи
06.05.2009 20:45
Тук
http://erigkan.ucoz.ru/photo/14
също има нещо любопитно.
цитирай
44. eltimir - Снимки
06.05.2009 20:50
Гледал съм хиляди снимки от Палестина и от Ирак. Имам малко такива снимки. Сега не ми се търси, но ако е нужно, ще ги пакажа. Деца, убити от евреи. Деца, убити заради самото убийство, заради удоволствието от убийството. Прощавайте, ако някой може да изпита удоволствие от убийството на дете, то такъв за мен не е и не може да бъде човешко същество.
Впрочем аз не виня самите евреи. Аз виня тяхната извратена, човеконенавистническа религия. Иначе, ако не се подчиняваха на равините, евреите биха могли да са много свестни хора.
цитирай
45. анонимен - Соломон Алберт - евреин
06.05.2009 20:59
Елтимире, очевидно бъркаш снимка с рисунка (по отношение на жертвоприношенията). За изясняване на понятията мога да те снабдя с речник, ако не са ти ясни.

За снимките от Косово мисля че е ясно, - това е конфликт между албанци и сърби, тук евреи не виждам намесени. В този случай ти трябва помощта на учебник по история.

А за последното, не виждам какво общо имат евреите с турските зверства.

И да ти кажа относно онзи мит че евреите убивали деца, щом толкова много те вълнува, се зарови в интернет има сведения - да научиш от къде идва този мит, тази лъжа за нас. Английския ще ти е полезен.

И така обобщя - сочиш рисунки за снимки, бъркаш албанци, сърби и турци с евреи, вярваш на чудовищни лъжи за нас евреите. Въобще елтимире, имаш нужда от специализирана помощ (надявам се тук ще разбереш за какво става дума без помощта на тъкловни речници).

цитирай
46. eltimir - Конкретно
06.05.2009 21:00
Кога дьонмето Доган ще си плати за убийствата на деца при атентата на гара Буново?
пояснение: дьонме е евреин, приел исляма.
Хайде, нека евреите ми отговорят конкретно. какво е тяхното еврейско отношение към изродите, убили деца при атентата на гара Буново. Както виждате, никакво шикалкавене. Много ми се ще да чуя еврейския отговор. Особено, като се има предвид, че организатор на атентата е техен сънародник.
цитирай
47. eltimir - Дьонметата
06.05.2009 21:02
Откъде знам, че Доган е дьонме? Вече мога да го кажа. От моя добър приятел д-р Симеон Войнов, когото евреите убиха преди два месеца.
Еврейчета, ваш ред е да кажете нещо.
цитирай
48. анонимен - РАВИН:
06.05.2009 21:05
Абе онзи ден похапнах хубаво човешко в една еврейска шкембеджийница маааа му стара. Един крехък бут ... малиии супер. Както си му е реда заколихме човека в задния двор, ма моо рива, бах мааму. После готвача кандиса да му сложим този път черен пипер и после да го печем на прът и бавен огън. Аз лично предпочитам и чесън, ама от китайския че е много лют. Накрая кокалите ги дадохме за благотворителност на бедни евреи та и те нещо да сложат в тенджерата. Нали сме хора!
цитирай
49. eltimir - Евреи
06.05.2009 21:08
Соломон Алберт, ще почна отначало. Какъв е по народност Сюлейман паша, убецът на мирни българи?
Кой бомбардира Косово и попречи на сръбските власти да защитят мирните граждани от албанските убийци?
Рисунки казваш, ами по онова време не е имало фотоапарати. Даже цифрови не е имало. Затова хората са рисували. Но те са рисували онова, което са видели.
Соломон Алберт, трябва да ти кажа, че познавам доста евреи. Ако са освободени от талмудизма, те са свестни хора, даже много свестни. Аз нямам нищо против евреите. Аз имам много, даже твърде много против расистката доктрина на юдаизма и талмудизма.
Сега поне донякъде разбираш ли ме? Вчера с Григор Симов се видяхме, не бяхме се виждали доста години. Та между другото стана дума и за еврейската злоба към мен. Казах му:
"Гриша, най-големият майтап е, че бай Илия не ми е казвал нито една думица, засягаща евреите, а те тръгнаха срещу мен и почнаха да ми правят гадости, защото съм бил близък с него". Става дума за Илия Минев. Та това е еврейската злоба. Макар че, пак повтарям - има и свестни евреи. Много свестни при това.
цитирай
50. анонимен - РАВИН:
06.05.2009 21:11
Аз съм твърдо ЗА елтимире. Да ги трепят тия деца ве, бах маааму как ма ядосват, дърпат ма за брадата и ми са плезят. А за гара Буново, много добре стана, аз първи бях там с хладилния куфар и успях да скатая 2-3 бута - стана хубава чорба с грах, препоръчвам ти я. Ако искаш автентични снимки имам една смяна с черно бяла лента, направих тогава цяла фотосесия, мога да ти я пратя по скайпа.
цитирай
51. eltimir - Равин
06.05.2009 21:13
Равине, равине, защо не кажеш нещо за гара Буново? Нали вашите хора убиха невинни български дечица там. А аз не съм убил нито един евреин. Нито един. Засега.
цитирай
52. eltimir - Гавра
06.05.2009 21:14
Гаврата с убитите деца не е по-малко отвратителна от самото убийство. Ти сам разобличаваш себе си, равине.
цитирай
53. анонимен - Соломон Алберт - евреин
06.05.2009 21:21
Елтимире, мисля, че си вярваш сам на приказките. Аз тебе никога не съм те чувал и мои познати евреи (познавам достатъчно) никога не са те чували, ти си никой за нас, така че няма как да се обръщаме срешу тебе и да имаме нещо срещу тебе.

Това че са рисунки от миналото, не ги прави "снимки", още по-малко документи. Струва ми се вярваш и на древните египтяни които са рисували фараоните с глави на животни. Ти вярваш ли че има човек с глава на магаре?

Сега почна да се отмяташ нещо, да приказваш колко сме добри ама така и така. Елтимире, евреите сме хора като всички, като тези които виждаш в магазина, когато отиваш за хляб, като тези на улицата и т.н. Не сме извънземни.

За Сюлейман Паша, какво мога да ти кажа, евреин е и какво ще правим сега? Изроди елтимире има сред всички, да не ти ги изброявам. Трябва да се пазим да не се превърнем в нещо такова, защото като те чета ми се струваш на един такъв Сюлеман Паша.
цитирай
54. анонимен - zarubezhom.com
06.05.2009 21:28
Сайт на руски за евреите
http://zarubezhom.com/
цитирай
55. eltimir - Не
06.05.2009 21:31
Не, Соломоне, аз съм един човек със силно увредено здраве, на края съм вече. Току-що поставих една от последните си снимки, виж ме:
http://eltimir.ucoz.ru/photo/1-0-798-3
И точно заради това не ми пука. Пиша каквото си искам, защото знам, че сега няма да ме арестуват. Познавам евреи, мога и техни снимки да поставя в някоя от галериите на сайта си. Видял съм и добро, и зло от евреи. Но знам повече, отколкото някой може да допусне. Не говоря наизуст. На евреите им пречи подчинението пред злия демон IHWH, това е неприятната истина. Мога да говоря не с часове, не с дни, а с месеци на тази тема. Сега ще кажа само едно. Откажете се от войната си срещу нас, българите. Има Един над нас, Който ще се намеси в решителния момент. Впрочем като си евреин, потърси името Вики Тамир. Родена е през 1937 година в България. живяла е /не знам дали не е още жива/ в САЩ и там е написала една книжка. Виж за какво става дума и ще разбереш. Прекратете войната и ние ще я прекратим. В противен случай просто не ни оставяте друга възможност.
цитирай
56. анонимен - РАВИН С БАЗУКА:
06.05.2009 21:31
Да ве Елтимире, нали за това пиша за гара Буново, бе. След като скатах 2-3 бута там от лапетата дето бомбата ги изпонатръшка са прибрах във фамилния замък до Крънчуица. Цялата челяд ма посрещна радостна, щото носех човешка мръвка.

После ми звънна Моше и каза че той взривил влака, щото бил гладен и искал нещо да сложи в хладилника. Скарах му са щото така не се прави, по-добре с базука да се издебне влака между две гари, така че полицията да дойде по-късно и да можем да изберем най-добрите бутове докато пристигнат. Тогава имах най-ново поколение базука - марка "Базука" специално направена да трепе хора но без да вреди на месото, нали ма разбираш. Разработена е в Йерусалимския военно технически институт - "Давид канибала", има обсег на действие 2 километра и производителност - 10 бута. Ако искаш мога да ти пратя снимка.
цитирай
57. monarchism - Ангеле, Карл Маркс най-вероятно е ...
06.05.2009 21:35
Ангеле, Карл Маркс най-вероятно е хазарин по произход; Енгелс е германец, а Ленин - руснак.

Евреите не са етнос, а религиозна секта. Ако се опитваш да внушиш, че атеистите Ленин и Маркс са евреи, ще има да много да се потиш над една такава неиздържана теза.

Болшевиките са атеисти, те не признават никакви религии, включително и юдейската. Разрушавали са както Християнски черкви, така и синагоги. Може някои от водачите им да имат хазарски корени, но това със сигурност не ги прави евреи.

А новата съветска схема е ясна - руската имперска политика се въплъти в съветската външна политика, а сега в някаква антиеврейска, разбира се анти-западна кампания с център Сащ. КГБ не спира да върлува, но ти това го знаеш много добре, нали? :)
цитирай
58. анонимен - Соломон Алберт - евреин
06.05.2009 21:40
Елтимире, тая война която смяташ, че водим срещу българите(?!?!?!?!?!!!!?!??!?!) я няма. Тя е само в твоята глава. Тъй като гледам смяташ, че водим война срещу цялото човечество (!?!??!?!?!?!??!). Елтимире това е само в твоето въображение. И независимо от това в коя част от своя път се намира един човек, той е длъжен да се държи достойно и обективно. Така че това не е оправдание. Ти елтимире демонстрираш исключително неприятни качества, внушаваш пълни лъжи и измишльотини за нас евреите и въобще не се съобразяваш с истината, вземаш за чиста монета, митове, легенди и фантазии на разни объркани и недобронамерени хора.
цитирай
59. eltimir - Евреи
06.05.2009 21:43
monarchism, не е точно така. Ленин е половин евреин, една четвърт калмик и една четвърт... българин. Чуваш, но то е все едно.
Както и да е. КГБ, казваш. Мисля, че нещата са далеч по-сложни. Над КГБ, сега ФСБ имаше ГРУ. Видял съм с очите си някои неща и знам за какво говоря. Сега обаче Путин нещо взе да разформирова ГРУ, уволни им шефовете и въобще в Русия става нещо. Не КГБ, а именно ГРУ беше отговорно за големите гадости. Мога да ти цитирам имено. Конкретни имена на конкретни агенти на ГРУ, действащи и в момента в България. заради едни такива разобличения навремето уволниха ген. Иван Чобанов и го пратиха в Африка, да го уважават негрите. Знам нещата в детайли. В такива детайли, че свят да ти се завие. Засега ще кажа само едно. Ако за България и за българския народ изобщо има някаква надежда за оцеляване, то тази надежда е именп в Русия. САЩ, Турция и Израел ще ни унищожат. Ще ни ликвидират като народ. Не бих искал да е така, не ми се ще, дълго отказвах да повярвам, но това е гадната истина.
цитирай
60. eltimir - Соломоне
06.05.2009 21:50
Соломоне, от 4 декември 1998 г до 9 септември 1999 година бях следствен по чл. 108 от Нк. за проповядване на "антидемократична идеология". Следствието бе инспирирано от евреи. даже в началото като експерт ми бяха назначили Мая Тодорова - Колбург, но като почнах да цитирам нейни книги, тя сама си даде отвод. Та по време на следствието научих много неща. И ако оспорваме другото, то поне това следствие го преживях лично. Хайде, кажи ми откъде се взема тая ваша злоба и отмъстителност? Някои евреи бяха писали, че трябва да бъда унищожен, защото Илия Минев ми е кум. Вчера, когато Гришата Симов ми беше на гости стана дума за това. И му казах: "Гриша, най-големият майтап е, че бай Илия никога по никакъв повод не ми е говорил нищо за евреите". Ама айде, де! Някой нещо си наумил и хайде да унищожим тоя човек. Някой да ми го обясни?
цитирай
61. eltimir - Еврейка
06.05.2009 21:57
Ето една еврейка, която много пъти ми е идвала на гости:
http://tangra.ucoz.ru/photo/7-0-1594-3
Имам снимки и на други еврейки.
цитирай
62. eltimir - Войната срещу нас
06.05.2009 22:13
Ако евреите не целят унищожението на българския народ, кой и как ще ми обясни огромните суми, хвърляни от евреина Джордж Сорос за развъждане на цигани в България? Кой и как ще ми обясни огромните суми, хвърляни от Сорос за потулване на циганските престъпления и за насърчаване на циганската престъпност в България?
Има и още, но отговорът на този въпрос е особено важен.
цитирай
63. monarchism - Конспирациите сочат, че баба му на ...
06.05.2009 22:25
Конспирациите сочат, че баба му на Ленин била еврейка, сиреч от хазарски произход - ешкеназка. Това изобщо не прави Ленин хазарин, камо ли пък евреин. Кой е българин в родословието на Ленин?

За КГБ - на мен ми е ясно и без да знам всичко в детайли. Най-интересното е, че сочиш най-върлия враг на България, вековен враг на всякаква българщина - Русия, за единственото спасение. Това са глупости и то велики.

Спасението на България си е вътрешен проблем, който намира решение в декомунизацията на страната и максималното изолиране на руските служби и руското влияние у нас. Империята на злото руши Българщината със страшна сила, но теб явно си те влече към тая азиатска кочина и това си е.
цитирай
64. eltimir - Добронамереност
06.05.2009 22:25
Нали евреите ме обвиняваха в недобронамереност. Хайде, давам им възможност те самите да обяснят своята недобронамереност към мен. Говоря за себе си, за да не кажат, че съм повярвал на лъжи. Говоря за неща, които съм преживял лично. Нека те обяснят своето отношение към мен, а после ще поговорим и за моето отношение към тях. Ако им стиска да говорим, разбира се.
цитирай
65. eltimir - Ленин
06.05.2009 22:30
Една от неговите баби е била от чувашки произход, от Волжските Българи. Съжалявам, но е истина. В Ленин няма нито капка руска кръв. Четвърт чуваш, четвърт калмик и половин евреин.
Сега за Русия. Нас ни съсипаха. Българският народ за огромно мое съжаление няма потенциала да се опълчи срещу геноцида. Да, Русия ни е единственото спасение. Тя има интерес от това спасение. Темата е дълга, а аз съм много уморен. Но ние просто нямаме друга възможност. Или евреи и турци, с помощта на гнусните мангали ще ни унищожат до крак, или ние ще прибегнем до помощта на Русия. Сами просто нямаме сили да се справим.
цитирай
66. monarchism - Чувашите са българи единствено ...
06.05.2009 23:16
Чувашите са българи единствено според тюрската теза за произхода на българите. Сиреч, поредната руска парлама.

А как именно страната, която ни разсипа сега ще ни помогне да се оправим?
цитирай
67. анонимен - сменете си дилъра
07.05.2009 16:14
тоя ви пробутва гадости бе)))
и изтрещявате напълно!
мир и дружба и да живее международното положение))))
цитирай
68. eltimir - Овчарчето Калитко
07.05.2009 16:16
Чети, чети, говедарче. Чети чукчи, не бъди само писател, ами и читател. А колкото до международното положение, то сега е в положение. Какво ли ще роди?
цитирай
69. grigorsimov - За справка, прегледайте последните три публикации
07.05.2009 23:19
"На кой Господ, всъщност, се молят евреите?", (Разбира се, че става въпрос за талмудистите и т.н. "организирано еврейство", а съвсем не за всички евреи) и "Юдейско творение ли е Християнството?"
цитирай
70. panchev - Чадо,
07.05.2009 23:22
Чадо, Григорчо, тук има две публикации, ти до три можеш ли да броиш?
цитирай
71. eltimir - Елтимир
08.05.2009 01:29
Елтимир попита директора на Хлебозавода в Ботевград7
- Абе, Ивайло, що си назначил една еврейка за главен счетоводител?
- Коя е еврейка, бе?
- Рашел, коя.
- Не е еврейка.
- Как да не е еврейка?
- Не е, еврейките се бръснат отдолу.
цитирай
72. eltimir - Подсети ме
08.05.2009 01:35
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=2&t=2383
цитирай
73. giorgiocbr - Елтимир,
08.05.2009 20:37
Освен че си изкукуригал започваш да ме дразниш със заплахите и псувните си.

За пореден път призовавам модераторите да не позволяват такива психоизяви в блог.бг
цитирай
74. grigorsimov - Чадо!
08.05.2009 23:24
Ако беше прочел двете, нямаше да питаш за третата.
А третата е: "Финансовият и комунистическият интернационали са две страни на една монета" – Извадка от показанията на висшия съветски функционер Хаим Рейковер - или - Кръстйо Раковски.
И въобще няма място за нагли шегички!
цитирай
75. eltimir - Клеветници
10.05.2009 14:36
Тук:
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2387&st=0&#entry34807
А също тук:
http://eltimir.ucoz.ru/load/1-1-0-32
И тук:
http://eltimir.ucoz.ru/news/2009-05-10-148
И тук:
http://ideyazabulgaria.org/IPB/index.php?showtopic=91
Е показан истинският лик на един такъв клеветник. Става дума за лицето Георги Жеков.
А тук:
http://eltimir.ucoz.ru/load/1-1-0-21
Тук:
http://eltimir.ucoz.ru/load/1-1-0-22
Тук:
http://eltimir.ucoz.ru/load/1-1-0-23
И тук:
http://eltimir.ucoz.ru/load/1-1-0-25
Съм пуснал книгата "Парад на измяната".
цитирай
76. анонимен - „Владимир Жириновски заявява с...
20.05.2009 09:29
„Владимир Жириновски заявява следното:

"На янките и на Европа не им пука за Турция. Те само ги използват. Единствено Русия е истински приятел на Турция. Ние сме съседи от векове, а съседите трябва да си имат доверие. Така че, нека основен Рус (Русия), Тур (Турция), Ан (Иран). Всички ние ще съберем огромните си армии, запасите си на нефт и природен газ и нашите ракети. Турция трябва да напусне НАТО и да се присъедини към Русия. Трябва да го направим сега, преди Сащ и ЕС да станат по-силни отколкото вече са." - http://www.haber7.com/haber/20080327/Rusya-Turkiye-Iran-Iste-RUSTURAN.php

http://tinyurl.com/qyq3ck
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313398
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031