Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2009 23:58 - Невроимплантанти за контрол над обществото. Проект "Феникс"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4177 Коментари: 4 Гласове:
0



Ментален контрол по физически път IBM 2020 Проект Невро Импланти
Източник: Проект "Феникс"
Д-р Ал Овърхолд, цитати от “THE CALIFORNIA SUN
от Хърб Дорси, февруари 1997г. 


http://abet.blog.bg/politika/2009/05/05/mentalen-kontrol-po-fizicheski-pyt.330832


Д-р Хосе Делгадо  е назначен от
CIA /ЦРУ/ да експериментира с миниатюрен електронен имплантат. В реч, записана на 24.02.1974 г. издание на CONGRESSIONAL RECORD № 26 vol. 118, д-р Делгадо заявява:

“Ние се нуждаем от програма за психическа хирургия, за осъществяване на политически контрол върху обществото.”

Целта е: Контрол върху ума постигнат по физически път. Всеки, който се отклонява от установените норми, може да бъде коригиран с подобни хирургически средства.

"Индивидите могат да мислят, че най-важната цел и реалност представлява собственото им съществуване, но това е само тяхната лична гледна точка. Този начин на мислене няма историческа перспектива. Човекът няма правото да развива сам своя ум.  Ние трябва по електронен път да контролираме мозъка. Ще дойде ден, когато армиите и генералите (и обществото!) ще бъдат контролирани чрез електрическо стимулиране на мозъка.”

Традиционно мислещите биха могли да смятат, че това звучи като фантастика, но информацията от 17-ти май,  1965 г. - притурка към Ню Йорк Таймс, гласи че д-р Делгадо с успех осъществява връзка на електронния имплантат към двигателната нервна система на бик и може да управлява действията на бика чрез радиоконтрол. В друг свой доклад д-р Делгадо заявява, че хирургически е имплантирал котка с електронен имплантат, който предава всичко онова, което котката вижда и чува, върху поставен наблизо (в обсег) телевизионен монитор. Кой би могъл да допусне, че котката се явява един вид устройство за следене и наблюдение?

Съобразно бурните темпове на развитие на технологиите, електронните имплантати излязоха на дневен ред през 60 – те години.

Някои електронни имплантати са по-малки от оризово зърно и могат да бъдат инжектирани кожно с игла. Съществуващият закон допуска изгубените домашни любимци да могат да бъдат инжектирани с подобен телеметричен имплантат преди да бъдат свободно разхождани. Тези телеметрични имплантати са елктромагнетично свързани към GPS (глобално позициониран сателит), система, която функционира така, че ако домашният любимец бъде изгубен, той би могъл да бъде засечен посредством GPS монитора. Подобни имплантати могат да бъдат поставени и в току що родени деца в различни болници. Оправданието пред техните родители би могло да бъде, че децата могат лесно да бъдат открити, ако те някога бъдат загубени.

Роналд Кейн, вицепрезидент на CUBIC Corp., главен производител на имплантирани чипове, докато наблюдава ефикасността на тяхното имплантиране, заявява:” Ако имахме широко разгърната програма, ние бихме могли да имплантираме чипа зад ухото на детето още в след родилния период.”

По подобен начин могат да бъдат имплантирани телеметрични чипове върху стадата и би могло да се знае постоянно тяхното местонахождение, и да се спестяват средства от т.нар. спасителни операции.

IBM 2020 Невро Имплант

Но все пак, с оглед на ранните разработки на д-р Делгадо по поръчка на ЦРУ, би могло да се зададе въпрос за какво друго може да се използват електронните имплантати. Отделна представа можем да придобием, когато изследваме някои извлечения от поверителните доклади получени през октомври,1995 г.: ”Интелигентната връзка”, Секция за сигурност на IBM 1200 Progress Way, Armong, New York 11204

“Поверително, ограничено разпространение, 9-та степен на комуникация, 2020 Неврочип имплантат…”

Федералните служби все още не позволяват да се тества имплантата върху затворници, но ние все пак направихме първоначални тестове на нашия продукт. Бе постигнат значителен успех при прилагането им в частни санаториуми за имплантат-технологии… В Калифорния няколко затворника бяха разпознати като членове на групата за сигурност, EME, или т. нар. Мексиканска мафия.

Те били вербувани към здравните служби, намиращи се в залива Пеликан.

Процедурата по поставянето на имплантата трае около 60-90 мин., в зависимост от опитността на техническото лице. Ние наблюдавахме екип, който свеждаше това време до по-малко от 60% от посоченото. Резултатите от имплантираните 8 затворника биха могли да се обобщят: имплантатите служат като система за осъществяване на мониторинг върху групи от хора, чиято активност може да застраши обществото. Универсалната страна на ефекта получен в проведените 8 теста, показва, че когато имплантатът е поставен при честота 116 MH, субектите изпадат в летаргия и спят по 18-20 часа на ден...
Всеки субект е наблюдаван от аспекта на неговата агресивна активност по време на тествания период.

Всеки субект няма знание за имплантата по време на тествания период и всеки имплантат се поставя под формата на медицинско лечение. Службите за сигурност сега знаят няколко начина, при които с помощта на EME се извършва пренасяне на дрога по нелегален път, както и оръжия. В Масачузетс вече са навлезли в използването на “невро чип имплантати” за нуждите по отстраняване на похитители, обезпокояващи обществото.”
(Става въпрос за за политически контрол върху обществата, и за тотално лично следене, и манипулиране на съзнанието, без знанието на индивидите и "гражданството" !!!)

  Автор: abet
адрес:
http://abet.blog.bg/politika/2009/05/05/mentalen-kontrol-po-fizicheski-pyt.330832


Тагове:   контрол,   чип,   поведение,


Гласувай:
0



1. анонимен - Чипиране
08.05.2009 13:05
Чипирането отдавна вече се прави не само върху затворници, но и на хора, които въобще не подозират, че с чипа ги контролират, но и да се усетят, нищо не могат да направят. Тази тема е табу за всички и никой с нищо няма да ви помогне, от него да се отървете. С задаващото се ваксиниране срещу измисления в топ-секретните лаборатории свински грип, ще чипират по кръвен път голяма част от световното население. Крайната цел на този грип е точно тази, чипизация, но има изгледи и да се предизвика широкомащабен смертелен грип от рода на испанския също създаден в лабораториите и разпространен точно чрез ваксинацията. С две думи никакво ваксиниране.
цитирай
2. анонимен - 4ipirane
28.01.2011 21:59
Saglasna sam 4e 4ipiraneto se pravi,no vaprosa e koi go pravi?I Za6to nikoi ne reagira i ni6to ne moge da se naprabi
цитирай
3. grigorsimov - От християнска гледна точка, чипирането е опасно и е неприемливо, когато се приеме доброволно
29.01.2011 21:12
И истинското масово маркиране с имплантирани чипове ще е, когато приемащите маркирането знаят и съзнават за какво става дума. Не че неподозираното притежаване на имплантиран чип не е опасно, но от духовна гледна точка, много по-опасно за душата на всеки човек ще е, когато приеме доброволно знака на звяра - антихрист. Това ще е разделителната черта и малцина ще имат смелост и вяра да откажат или избегнат погубващия знак.
цитирай
4. анонимен - OT hristianska gledna to4ka........
13.02.2011 09:38
A kakva li du6a ima tozi hristianin,koito znae,4e 4ipiraneto e vredno,no go pri4iniava na blignia si.DORI na blizkia si ,bez niakoi da podozira.I KADE 6Te otidat i dvete du6i?I Koi i za6to si go pozvoliava beznakazano?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313158
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031