Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2009 10:22 - Юдейско творение ли е Християнството?!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2401 Коментари: 3 Гласове:
0



Думи на Христос към еврейските духовници: "Ваш баща е дяволът, и неговите похоти искате да вършите. Той беше убиец от самото начало и не се поддаваше на истината, защото в него истина няма... защото е лъжец и прародител на лъжата". 
А Христос никога не е бил друг, освен искрен и прям!

1.
Самопризнания на евреина Ели Раваж,
за "дълбочината на тяхната вина"

Marcus Eli Ravage - личният биограф на семейство Ротшилдови. Публикация в:
The Century Magazine January 1928 Volume 115, Number 3 Pages 346-350

В 1928 г. явно във връзка със събитията в Русия, след 1917 г., преведените на европейските езици "Протоколи на Сионските мъдреци", и издаването на четиритомната документация за международното еврейство на Хенри Форд, Раваж се е проявил в тази статия (Статията може да се намери в интернет, на английски, ако се набере английското и наименование: “A Real case Against the Jews” One of them Points out the full Depth of their Guilt. Marcus Eli Ravage.)

Разбира се, Раваж послъгва (без което те не могат) и не разкрива пълната им вина, и не може и да го направи, а само ни отваря очите за главните измами...  Съдейки по това, че за 75 години, тази статия не е преиздадена нито веднъж, излиза че евреите могат понякога да казват и частични истини.

(Откровенията на Раваж са изключително важни, но не трябва, в никакъв случай, всичко в публикацията му да се взема за чиста монета, понеже тяхната сатанинска практика е, да казват една истина, за да внушат друга, по-важна за момента, лъжа! Това, в случая е внушението, че християнството е тяхното най-разрушителното дело. С което аз, като вярващ православен христянин, имам предостатъчно основания да не се съглася, и приемам това му нахално твърдение, за поредното им лукаво внушение!

И винаги имайте пред вид следното самопризнание:

"Повечето евреи не искат да го заявят открито, но нашият бог е Луцифер (дявола)".
Горното твърдение е точен цитат на думите, на Харолд Уолъс Розентал, бивш главен съветник на тогавашния американски сенатор Джейкъб Джавитс.

 

Ели Раваж:
публикация от 1928 г.

... Което най-много ме интересува в целия ваш антисемитизъм, е пълното неразбиране от вас, на проблема.

Вие не сте вече толкова новаци в тази работа - понеже ето вече 15 столетия сте в това положение... Вие само чувствате, но не знаете за какво ни ненавиждате. Нямата даже никакви реални факти, освен подозрения и догадки.

Не много отдавна чувах, че сме мошеници и търгаши. Сега чувам, че цялото изкуство и престижни професии са заети от евреи.

... Ние сме промушващи се, промъкващи се, и винаги се оказваме на върха, и представляваме заплаха за самото ваше съществуване.

Нашият жизнен стандарт може да е толкова низък, че може да живеем във вашите бордеи, и може да е толкова висок, че да ви изместваме от вашите най-престижни райони.

Ние се измъкваме от военна служба, във военно време, понеже по натура и традиция сме пацифисти, но същевременно ние сме причината за всички войни, и главните получатели на изгодата от тях.

Едновременно, ние сме, и основатели, и убийци на капитализма, и същевременно - основни агитатори на комунизма.

И още! Почти забравих причината на причините. Ние сме до толкова твърдоглави, че никога не приехме християнството, и ние сме бандитите, които заклаха основателя му.

Но аз ще ви кажа, че заблуждавате сами себе си. Вие, или не познавата сами себе си, или отказвате да видите фактите, които ви гледат в упор.

Вашите безразборни и противоречащи си обвинения против нас, не съответстват на действителното значение на събитията. Вие ни обвинявате, че ние сме извършили революцията в Русия.
Да предположим, че е така? И какво от това?
В сравнение с това което "свети" Павел - Саул - Савел - евреинът от Тарсус, направи в древния Рим, Руската революция е просто - улична битка.

Вие вдигате много шум относно преобладаването ни във вашите театри и кино. Много хубаво, ако е така. Но какво относно това, че под наш контрол са и вашите църкви, и вашите училища, и вашите закони, и вашите правителства, и самите ваши мисли и понятия, с които мислите. Вие, въобще, съществувате в еврейско понятийно пространство. Как може да се избавите от собствената си сянка?

Руснак отпечата книжка и я нарече "Протоколи на ционските мъдреци", от която се вижда, че ние сме извършили и Първата световна война. Вие вярвате на тази книга. Добре. ако вече е тръгнало натам, ние ще се разпишем под всеки неин протокол, затова можете да се успокоите - тя е истинска, автентична. Но какво следва от това, че ние се явяваме причина за всички заговори в историята, в които вие ни обвинявате? Вие нямате мъжество да ни привлечете под отговорност, а още по-малко, да ни накажете, макар че имате пълния списък на нашите престъпления.

Ако сте толкова сериозни, за да говорим за еврейските заговори, мога ли да ви насоча вниманието към един от тях, струващ си разговора. Защо да хабим думи за контрола на общественото мнение от еврейските банкери, вестникарските и киноолигарсите, когато със същия успех можете да ни обвините, че ние контролираме цялата ви цивилизация, посредством еврейското Евангелие.

Вие още не знаете дълбочината на нашата вина. Ние се вмъкваме навсякъде, навсякъде създаваме свади и винаги побягваме с плячката. Ние извращаваме всичко. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеи, вашето предназначение, и всичко това объркахме и извратихме. Ние бяхме в началото, не само на Първата световна война, но и на всичките ви войни; не само на руската, но и на всичките ваши революции в историята. Ние донесохме несъгласия, раздори, смутове и криза във всички ваши лични и обществени дела, и до сега само с това се занимаваме. И кой ще каже, още колко време ще продължим?

Погледнете малко назад и вижте какво се случи. Деветнадесет века назад вие бяхте невинна, свободна, естествена езическа раса. Молехте се на своите богове: духовете на въздуха, течащите потоци и гората. Вие не се изчервявахте при вида на голо тяло. Вие бяхте в екстаз от бойното поле, от сраженията, от бойния дух. Войната бе институтът на вашата система. Живеейки на склоновете на хълмовете и в долините на майката природа, вие положихте основите на естествените науки и философията. Имахте здрава, благородна култура, непомрачена с угризения за социалната съвест и човешкото равенство. Кой знае колко велико и розово бъдеще щяхте да имате, ако не бяхме ние.

Но ние не ви оставихме на спокойствие. Ние ви хванахме в своите таралежови ръкавици и разрушихме цялата ви великолепна структура, която бяхте създали, и преобърнахме напълно цялата ваша история. Ние ви завоювахме така, както никоя ваша империя не е завоювала Азия или Африка. И ние извършихме това, без каквато и да е армия, без куршуми, без кръв и големи сътресения, без груба сила. Ние извършихме това, изключително със силата на нашия дух, с помощта на нашите идеи, с помощта на нашата пропаганда.

Ние ви направихме доброволни и несъзнателни носители на нашата мисия в този свят, посланници към варварските раси на земята. Без ясно да разбирате, как ви използваме, вие станахте агенти на нашата расова традиция и култура, носейки нашето Евангелие във всички ъгълчета на света.

Нашите племенни закони станаха основа на вашия морален кодекс, на всичките ваши конституции и законоположения. Нашите легенди и митове станаха истини, с които поите своите деца.

............................................

... Въоръжихме с евангелие Лутер, койте се вдигна срещу вас и отново ви върна в ярема на нашата еврейска цивилизация. Вземете трите велики революции от нашето време: Английската, Френската и Руската. Какво бяха те, ако не триумф на еврейската идея в социалната, политическата и икономическата области?

И краят му не се вижда. Ние до сега доминираме над вас...

Нима е чудно, че ни ненавиждате? Ние сложихме стоп кран на вашия прогрес...

...........................................

Така че, защо да не ни ненавиждате? Ако ние бяхме на ваше място, ние от все сърце бихме ви ненавиждали, много повече отколкото вие го правите. Обаче ние не сме дължни да ви разказваме всичко, как и защо. Не сме дължни всичко да ви обясняваме и тълкуваме...

Нашето влияние го има, и то е много, и много по голямо, отколкото даже можете да си представите...

В един прекрасен ден ще се събудите и ще разберете, че вашата религия, вашето образование, вашата медицина, вашият морал, вашите социални, правителствени, юридически и икономически институции, всичките са изоснови наши!

... Гоите - виждаме ние с облекчение - никога няма да са способни да видят реалната дълбочина на нашите престъпления.

.....................

Вие ни обвинявате, че сме подстрекатели, извращатели, агитатори, терористи. Това е истина, и аз се прекланям пред това ваше откритие. А нима с малко повече услилие няма лесно да се докаже, че ние сме причината за всяка ваша революция в историята. Без всякакво съмнение, протестантската революция на Лутер, е наша, и просто е очевидно, че ние бяхме двигатели на която и да е буржоазна революция, независимо във Франция или Англия, тя беше еврейска. Ако не беше така, ще излезе че ние не знаем собствените си интереси...

..................................................

Ако желаете да прочетете цялата публикация на Ели Раваж, на руски, ето адрес:

http://zarubezhom.com/ravage.htm

...................................................

И още две кратки допълнения, към самопризнанията на евреите и слугите им, масоните:

Ето какво е казал Албърт Пайк, – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка, през 70-те години на XIX в.: – "Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер" (на дявола). 

И още една важна, и актуална днес, част от сатанинския план на масоните, от 19-ти век, за заплануваните от тях световни войни:
"За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство... ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"! 

Този многозначителен цитат, за първ път се появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. (след смъртта на Пайк през 1891 г.). Твърди се че цитатът е от писмо на Пайк до Джузепе Мазини, с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия. Именно тогава станали актуални и ужасните планове за комунистическото бъдеще на Русия!

"Повечето евреи не искат да го заявят открито, но нашият бог е Луцифер".
Горното твърдение пък е точен цитат на думите, на Харолд Уолъс Розентал, бивш главен съветник на тогавашния американски сенатор Джейкъб Джавитс...

"Подло е, подло е, но е ловко!... Фокус е, но как е изигран, колко величествено нахално!"
- цитат от протокол №10 на „Ционските мъдреци“


2.
Достатъчно е само да прочетем малко от Талмуда, и по отношение „религията“ на евреите изчезват всички съмнения:
 

Един от многото преводи на цитати от юдейския Талмуд, е на съдебния експерт – учен, евреист К. Екер, от съдебния процес в Германия 1883 г.

(Dr. K. Ecker. Der "Judenspiegel" im Lichte der Wahrheit, - eine wissentschaftliche Untersuchung. Paderborn. 1984
"Еврейското огледало в светлината на истината"

Този съдебен процес бил предизвикан от евреите, срещу техния съплеменник Юстус Бриман, който преминал в християнството и публикувал античовешките закони от главната еврейска религиозна книга – Талмуд. Но съдът оправдал Бриман, понеже намерил, че преводът съответства на оригиналния текст!

Извадки: 

– И най-добрия от гоите трябва да бъде убит! Soferim, 15, rule 10 (Евреите всяка година участват в поклонничество на гроба на Шимон бен Йохай, за да почетат този равин, който е призовавал за изтребление на гоите!)
– Евреите са наричани човешки същества, но не-евреите не са човешки същества! Те са чудовища! [Талмуд: Baba mezia, 114b.]
– Не-евреинът е като куче ! Да, еврейските писания учат да третираш кучето по-добре от не-евреина! [Ereget Raschi Erod, 22, 30.]
– Дори това, че Бог създаде гоите, те са животни в човешка форма! Не е прилично евреин да бъде обслужван от животно! Затова е обслужван от животни в човешка форма! [Midrasch Talpioth, страница 255.]
– Бременна не-еврейка не е по-добра от бременно животно! [Coschen hamischpat, 405.]
– Душите на не-евреите идват от нечисти духове, и са наричани прасета! Jalkut Rubeni gadol, 12b.]
– Въпреки, че "гоя" има същото тяло като евреина, сравнен с евреина, е все едно да сравниш маймуна с човек! [Schene luchoth haberith, страница 250 b.]
– Ако ядеш с не-евреин, все едно ядеш с куче! [Tosapoth, Jebamoth, 94b.]
– Ако евреин има слуга или прислужница гой, той/тя умре, не бива да изказвате съболезнования! Кажете на евреина: Бог ще замени загубата ти, все едно е умряло едно от неговите магарета или волове ! [Jore dea, 377, 1.]
– Сексът между гои е като секс между животни! [Талмуд Sanhedrin, 74b.]
– Позволено е да отнемаш тялото и живота на гои! [Sepher ikkarim, III, 25.]
– Закон е да убиеш този, който отрича Тората! Християните принадлежат към тези, които отричат Тората! [Coschen hamischpat, 425; Hagah 425, 5.]
– Позволено ти е да убиеш не-евреин еретик, със собствените си ръце! [Талмуд, Abodah Zara, 4b.]
– Всеки евреин, който пролива кръвта на безбожните гои, сякаш прави жертвоприношение на Бога! [Bammidber raba, 21; Jalkut, 772.]
– Талмудът е най-святата еврейска книга! Влиянието й е над това на „Стария завет“ в юдаизма! [Erubin, 21b.]
– Който не се подчини на равините заслужава смърт и ще бъде сварен в горещи изпражнения в ада! [Erubin, 21b.]
– Ако евреин е изкушен да направи зло, той трябва да иде в град, в който не е познат и да направи злото там! [Moed Kattan, 17a.]
– Евреите са божествени! Ако гой удари евреин, то гоя трябва да бъде убит! Да удариш евреин значи да удариш Бог! [Sanhedrin, 58b.]
– Препоръчително е за евреите да мамят гоите! [Sanhedrin, 57a.]
– Евреите не са длъжни да плащат на гоите дължимите за работата им заплати! Евреите имат висш легален статус! [Baba Kamma, 37b.]
– Евреите могат да крадат от гои! [Baba Mezia, 24a.]
– Ако евреин намери предмет загубен от гой, няма нужда да го връща! [Baba Kamma, 113b.]
– Бог няма да пожали евреин, който даде дъщеря си на стар мъж, който вземе жена за невръстния си син и който върне загубена вещ на гой! [Sanhedrin, 76a.]
– Евреите могат да крадат и убиват гоите! Когато евреин убие гой, няма да има смъртно наказание! Това, което евреин открадне от гой, може да задържи! [Sanhedrin 57a.]
– Гоите са извън защитата на закон и Бог е определил парите им за собственост на Израел! [Baba Kamma, 37b.]
– Евреите могат да лъжат гоите! [Baba Kamma, 113a.]
– Евреите могат да използват лъжи, за да изхитрят гоите! Всички гойски деца са животни! [Yebamoth, 98a.]
– Гойските момичета, са мръсни по рождение! [Abodah Zarah, 36b.]
– Гоите предпочитат секс с крави! [Abodah Zarah, 22a-22b.]
– Съдовете на не-евреите носят лош вкус на сготвената в тях храна! [Abodah Zarah, 67b.]
– Майката на Исус Христос е била курва! [Sanhedrin, 106a.]
– В пасажа от Sanhedrin, 106, се радват заради ранната смърт на Исус!
– Sanhedrin, 43a казва, че Исус е магьосник и е бил екзекутиран, защото е практикувал магии!
– Gittin, 57a казва, че Исус в момента се вари във врящи изпражнения!
– Sanhedrin, 43a казва, че Исус е заслужил екзекуцията си!
– Sanhedrin, 90a гласи, че който чете Новия завет няма място в бъдещия свят!
– Shabbath, 116a гласи, че евреите трябва да унищожат книгите на християните!
– Yebamoth, 63a заявява, че Адам е правил секс със всички животни в райската градина!
– Yebamoth, 63a заявява, че селското стопанство е най-долния вид работа!
– Sanhedrin, 55b заявява, че евреин може да вземе за жена три годишно момиченце!
– Sanhedrin, 54b заявява, че евреин може да прави секс с момиченце стига то да е по-малко от 9 години!
– Kethuboth, 11b гарантира, че не е нищо особено ако възрастен мъж прави секс с малки момиченца!
– Yebamoth, 59b ни уверява, че е желателно жена правила секс с чудовище да се ожени за равин! Жена, която е правила секс с демон също е желателно да се ожени за равин!
– Abodah Zarah, 17a, заявява, че няма курва на света, с която равин Елизаер не е правил секс!
– Hagigah, 27a заявява, че никой равин не може да иде в ада!
– Baba Mezia, 59b ни разказва, как веднъж един равин спорил с Бог, оборил го и Бог си признал, че е загубил спора с равина!

Мойсей е написал: „Всичките неизбити момичета трябва да се оставят за сексуално задоволяване на равините“. (Talmud, Jabmuth, 60b).

„Израелтяните са по желани за Господа Бога, и от самите ангели“; „целият свят е създаден само заради израелтяните“; „слънцето свети на земята и дъжд я полива, само заради едните израелтяни“. (Talmud, Jabmuth, 60b).

А в “Sirach” се призовава: „Тероризирайте всички народи; убивайте другородците, защото те може да поискат вашата власт. Пламъкът на вашата ярост трябва да ги изгаря. Разбивайте главите на принцовете им, понеже са наши врагове, поначало!“ А книгата Schulchan Aruch, от Талмуда, злобее: „Излей Господи цялата си ярост върху неевреите, които не те знаят, и върху царствата, които не призовават името ти. Преследвай ги във ярост и ги изтреби от поднебесието“! ( Schulchan Aruch, Orach Gaijim, 480)

Талмудът е неоспорим авторитет!“ – провъзгласил равинът доктор Гронеман пред Хановерския трибунал 1894 г.

Юридическите доктрини от Талмуда имат ръководно значение“ – казал поучаващо професор Коен, пред наказателния съд в Марбург 1888 г. И добавил – „Запомнете внимателно, че и много невярващи евреи предпочитат да останат в еврейската община, защото те признават ръководството на моралните доктрини от Талмуда“.

Що се отнася до Талмуда, то ние признаваме че той има върховенство, пред Стария Завет и закона на Мойсей“ – провъзгласила в 1860 г. групата на т.н. „реформирани евреи“, в пълно съгласие с ционистката организация „Алианс Израелит“.

Нормален човек не може да „смели“ и следния откъс от Тлмуда:

„Равинът Йоханан казал, че „членът“ на равина Ишмаель, бил голям колкото 12 литров винен мех, но според други, само колкото 6 литров мех. А „членът“ на равина Папа, бил толкова голям, колкото кошницата на един жител на Гарпания“. (Talmud, Baba Mecia, 84a.) Интересно, че в последното издание на Талмуда, думата „член“, е заменена с „талия“!).

3.
Малко цитати от древната история:

Страбон пише (63-та г. преди Христа, до 24 г. сл. Христа), че още в негово време, на земята вече не е имало място, където да не са доминирали евреите. И Страбон ясно пише, че не просто са живели, а именно, - че са доминирали!

Цицерон, 59 г. преди Хр. (Marcus Tullius Cicero “Oratio pro L. Flacco”), който в това време е бил много голям човек, - докато защищавал проконсула Флака, внезапно прекъснал речта си

в Капитолия, и започнал да шепне – „По-тихо, по-тихо! Искам да ме чуят само съдиите, иначе евреите ще ми навлекат такива „неприятности“, както направиха с много други уважавани хора. Нямам никакво желание да им послужа за храна“ 

И при императора Август, влиянието на евреите било толкова голямо, че те така заплашили Пилат Понтийски, та казал: – „За Бога, хайде да приключваме с това еврейско дело!“ И си измил ръцете, преди да осъди Христос на смърт, когото е счел за напълно невинен! (Евангелие от Йоана) 

И още по-назад във времето.

Цитати и примери от Стария завет:  

„Скромният“ Йосиф, много добре се бил подготвил, когато разтълкувал съня на Фараона, за „седемте крави“. През тези фатални 7 години в Египет, Йосиф, овластен от Фараона, препълнил всичките хамбари, хората измирали от глад, фараонът бил обкържен и залъгван от евреи, а Йосиф, след като събрал цялото зърно, фактически управлявал Египет! (Стар Завет. Генезис 41:13)

Всичките жалби на египтяните били напразни. Евреите държали всичките хамбари заключени, додето египтяните, за парче хляб е трябвало да дадат всичките си пари, а след това и добитъка, и земята, а накрая и свободата си! И тогава отведнъж, цялата столица се изпълнила с евреи... И Йосиф плакал от радост, след като казал на своите братя: „Ние трябва да ядем плодовете на тази земя“. „Цялото богатство на Египет е в нашите ръце“! (Генезис 45:18, 20)

„И ще настроя египтянин, срещу египтянин, и те ще се бият – брат против брата, и всеки против своя съсед, - град против град, царство против царство. И духът на Египет няма да издържи на това, и ще разстроя Съвета им“ (Исая. 19:12)

И това го вършат, почти по същия начин, от тогава, та и до сега! 

Сладващият Фараон резонно решил, че евреите трябва да работят, а не да паразитират.

– „Безжалостен фараон“ – оплакал се еврейски хроникьор, от онова време. И евреите започнали да се пълнят със злоба, понеже, според тях, „за работата си има гои“!

По това време египтяните били забравили умрелия Йосиф, но евреи, като него, имало достатъчно, които да викат, че цялата вина е в другите: в земеделците, в предприемачите, в средната класа. Евреите винаги прехвърлят отговорността на други! 

И народите им вярват, и дават кръвта и потта си на разпореждане, на „избрания народ“, който всъщност е причината за ужасното им положение.

Но на нас евреите ни разказват трогателната история за Йосиф и неговите братя, и без съмнение, мнозина си поплакват, слушайки тази история...

Накрая египтяните взели ситуацията под свой контрол и изхвърлили евреите, заедно със своите „боклуци“, помагачи на евреите. Там в Египет сигурно е било голяма борба. Самото упоменаване в Библията, за избиването на всичките първородни младенци, говори много.

 Преди да избягат от Египет с плячката си, Мойсей, заповядал на евреите и на местните им помагачи, да изколят всичките първородени деца на египтяните!! (Изход. 12:7-13, 29-30)

По време на „изхода“ си от Египет, евреите взели със себе си, толкова награбено, колкото са можали да понесат и да карат, – ни съобщава Старият Завет, с голямо задоволство.

И че Египтяните били много радостни, че са се избавили от евреите (Изход 12:35-36; Псалм 105:38).

Но най-добре от всичко се вижда, как евреите са се отплатили на своите местни помагачи: След като напуснали заедно с тях Египет, изведнъж, евреите започнали да ги наричат „боклуци“, а до тогава ги наричали „другари“!
(Това се отнася за вас, „другари“ масони!)

Само книгата за Исус Навин е достатъчно показателна: - масови убийства, зверска жестокост, безпримерна наглост и хладнокръвни лъжи – целият въплътен Ад! И всичко това, в името на бог Йехова, и даже по негова лична воля! Когато градът Йерихон, благодарение на проститутката Ренаб, паднал жертва на евреите, тогава нито един човек, нито едно животно, младо или старо, не останали живи. Само тази проститутка пощадили. На нея дали привилегията да живее в Израел (Стар Завет. Исус Навин 6:25). Така го пише, но много се съмнявам за съдбата на проститутката Ренаб!

Само Иисус Навин е отговорен за убийството на тридесет и един царя, със всичките им поданници. Сред тези народи е имало и такива, които напълно са се доверявали на евреите. Но заповедта „Никой да не се оставя жив!“, била произнасяна отново, и отново!

А какво са представлявали тогавашните ханаанци? Делич, който щателно е изучавал този период, пише за Ханаанците: На всички хълмове, под всяко дърво, те оказвали почит и уважение на бога на слънцето и на богинята Ашер. И Делич сравнява този прекрасен поетичен обичай, с този, с който и сега се покланят на Всевишния, селските християнски жители от отдалечените планински места. (Fridrich Delitsch)

Пророк Исая казва: „Господ Бог е зъл за всички неевреи. Той ще ги даде на евреите за масови убийства. Земята им ще стане горяща яма. Ще стане пустиня, напоена с тяхната кръв. В техния стан няма да остане никаква благородна кръв. Тяхната аристокрация ще бъде унищожена“ (Исая 34).

Стотици години отделят Исай от Иисус Навин, но за всичкото това време, ненавистта на евреите към нееврейските управители, и мъничко не отслабнала.

И колкото време и да мине, нищо няма да се измени в отношението им към нашите царе и нашите най-добри хора. (Цитат от еврейския Талмуд: „Най-добрият от гоите трябва да бъде убит“).

Да унищожат най-добрите ни хора, е вечната еврейска цел. И когато не могат да извършат това със сила, те го постигат с хитрост.

Бог Йехова, им нарежда де не сътрудничат с другите хора, а точно обратното, да ги изяждат един след друг, хвърляйки се веднага към гърлото им (Стар завет. Изход. 34:12; „Датерономия“ 7:16).

И убийството на 75-те хиляди персийци, от книгата „Естир“, от Стария Завет, несъмнено носи същия този почерк! 

Ужасна кървава баня, погълнала половината Римска империя, по време на управлението на император Траян. По предварителен план и сигнал, хиляди благородни нееврейски семейства във Вавилон, Кирения, Египет, и Кипър са били изклани като животни. И мнозинството от тях, след ужасни изтезания.

(Едуард Гибон «История и упадък на Римската империя», стр. 384 Лондонско издание. Том втори, глава 16, пише:

– „От времето на управлението на император Нерон, до Антоний Пий, евреите проявявали яростнен стремеж да овладеят Рим, което се е проявявало в периодични метежи и кървопролития. Човечеството е потресено от жестокостите проявени от евреите в градовете на Египет, Кипър и Кирения, където са живеели смесено с нищо неподозиращите неевреи... В Кирения евреите изклали двесте и двадесет хиляди гърци; в Кипър – двесте и четирдесет; в Египет много повече. Мнозинството от нещастниците били насечени на парчета, по примера на еврейския цар Давид. Победоносните евреи ядели човешко месо, пиели кръв и намотавали червата на жертвите, около поясите си“)

Но и до днес евреите отбелязват тези събития, като празници.

4.
Даже и Самият Христос нищо не е можал да им докаже. Той стоел сред еврейската тълпа, и думите му падали върху тях, като удари на бич:

– „Ваш баща е дяволът, и неговите похоти искате да вършите. А той беше убиец от самото начало и не се поддаваше на истината, защото в него истина няма... защото е лъжец и прародител на лъжата“.

А Христос никога не е бил друг, освен искрен и прям:

Горко вам фарисеи и талмудистки евреи – лицемери! Вие прекосявате морета и страни, за да обърнете поне един в юдаизма...“

(Т.е., в сатанизма на масонска им мафия, за което са им били нужни местни слуги, които под формата на търговци и търговски представители (каквито са били гърците), да разширяват подмолната им мрежа за експлоатиране, поробване и унищожение, и повсеместно налагане на задкулисната им сатанинска власт).

Евреите дотолкова били убедени в нееврейския произход на Иисус, че го считали за ненавистен Самарянин. За евреите Галилея е била страна на неевреи, чието население, според тях, е било невежествено. Те казвали: „Какво хубаво може да излезе от Назарет?“ „Ти от Назарет ли си? Търси и гледай: никой от Назарет не е бил пророк“.

Да се позволи на отделния човек да има свое лично спасение, по собствена воля, е политика, която никога не може да бъде препоръчана от евреи, защото такава политика предполага – честно разкаяние и истинска вяра, което въобще не може да допусне евреинът. Това различие е трябвало да бъде подчертано отдавна. Но това не е направено, и затова религията на лихварите се сдобила с такива големи преимущества, от криво разбраната търпимост към тях.

Но Христос не е бил толкова толерантен, а с бича си, сложил край на лихварския и чейнчаджийси бизнес, на „децата на дявола“, макар че е казвал „обичайте врага си“.

Но какво е разбирал Христос, под „враг“. Ние може да обичаме честния и открит враг, даже и да е жесток, но искрен и открит във враждебността си. Защото го познаваме. Но! Христос никога не е и намеквал, че трябва да обичаме хора, които никаква обич не може да отвърне от непреклонната им решимост да отровят нашето тяло и душа. И самият Христос не се е опитвал да прави това. Напротив, той удрял с бича си, със всичка сила. И думите които Христос е хвърлял в лицето на еврейската тълпа, сами по себе си говорят, за пълната му непримиримост към тях.

Христос е действал напълно адекватно, и няма никакво противоречие между проповедите и делата му!

Княз на света е дяволът“ – е казал Христос! И това никога не трябва да забравяме!

А защо Христос се е родил при евреите? Защото от всички хора на земята, именно евреите, на първо място, са се нуждаели от спасение за душите си. Защото евреите са били центърът на злото

„Иди, не при неевреите, а при загубените овце от коленото Израилево“ – изисквал Христос.

Всеки път, когато се появява нещо ново и плодоносно, евреинът веднага е готов да го разкъса. Евреинът проявява направо кучешки нюх към всичко, което може и най-малко да заплаши неговата хегемония. Откривайки го, той използва цялата си хитрост, за да го овладее, да го изврати, да му измени природата или май-малкото, да го отклони от целта. Шопенхауер наричал евреите „отпадък на човечеството“, отродие и „велико мошеничество“.

И как отвръщат евреите на Шопенхауер? – Учередяват „Шопенхауерово общество“! Също и „Кантово общество“, въпреки, или именно затова, че Кант заявил пред всички, че евреите са мошеническа нация. ( Immanuel Kant “ Antropologie in pragmatischer Hinsicht . Konigsberg 1798)

Също такова е и „Обществото Гьоте“. А Гьоте е казал: „Ние не понасяме евреите сред нас“ . „Тяхната религия ги стимулира да ограбват неевреите“. „За тази изтънчена (мошеническа) раса има един принцип: – където има ред, там за тях няма далавера“. (Goete “ Das Jahrmarkt zu Plundersweiler”)

Гьоте подчертавал: „Аз се отказвам от всякакво сътрудничество с евреите и техните помагачи“ (Goete “ Tag- und Jahresfeste”).

Но еврейското „Общество Гьоте“ си съществува, за да членуват в него глупавите гои!?

И Тома Аквински, бащата на Християнската Църква е описал своите отношения с евреите, при едно пътуване с кораб. Евреите се качили на кораба, с единствената цел – докато Християните управляват платната, евреите да грабят складовете и да провъртат дупки в дъното на кораба. Но Свети Тома Аквински нарежда да им се отнеме ограбеното и да бъдат приковани към веслата.

Министър-председателят на Англия, евреинът Дизраели, 1843 г. казал: „Загадъчната руска дипломация, изцяло се организира от евреите. И великата революция в Германия, която се извършва сега, също се върши под ръководството на евреите“. ( Benjamin Disraeli “ Conningsby” London 1844).

 Всички евреи имат основание да хвалят Лутер и да игнорират неговия антисемитизъм. Защото без да го иска, той направил мост и прокарал път за юдаизма...! И колкото евреите повече хвалят Лутер, толкова по-малко ще помни човечеството неговите грешки. Разбира се, че по късно той ги нарекъл „чума“, но колко хора реално знаят за това Лутерово проклятие към евреите?

Евреинът Голдман е формулирал ясно и кратко причините за възхвалите към Лутер: „Мартин Лутер отново постави Стария Завет на пиедестал“!

За да се разбере правилно Старият Завет, трябва да се чете гърцкият оригинал. Той има съвършенно друг тон и смисъл. Лутер си е позволил интерпретация на Стария Завет, която при други случаи би могла да се нарече фалшифициране.

Но това са направили равините, които са му „помагали“ в целия превод, и са вмъкнали преправки и фалшификации. Еврейският език е труден език. Лутер, примерно, превежда „расов съплеменник“, но равинът казва, че това се превежда „ближен“. И ние четем в превода му: „Обичай ближния, като себе си“! А в оригинала е: „Обичай расовия си съплеменник, като себе си“!

Ето как, само един малък фокус е достатъчен, за да представи юдеизма, за хуманистична религия.

Навсякъде Лутер се изхитрял да открива в Стария Завет, пророчества и предвъзхищение към Иисус Христос, но стремежите на съставителите на Сатрия Завет са били съвсем други. Еврейският Месия, не само че не е Христос, но е неговата противоположност.

Еврейският Месия е ПРИНЦЪТ НА СВЕТА, ЗВЯРЪТ – АНТИХРИСТ, бултериер, който ще завоюва целия свят за евреите, с измама и жестокост. На много места в Стария Завет пише: „Веи ще ядете от богатствата на неевреите, и с тяхната слава ще се хвалите“.

А доверчивят Лутер виждал всичко в розова светлина. Четейки изразите: „Вие няма да имате постоянно местожителство сред другите народи, и за краката ви няма да има отдих“, и „Вие ще сте отвращение за другите народи“, Лутер го обхващало състрадание към евреите и си казвал: „Евреите са се отклонили от верния път, но те пак ще се върнат на него“. Той не разбирал, че тези заплашителни проповеди в Стария Завет, имат за цел, именно, утвърждаване в грешния път, на „избрания народ“.

От друга страна, много пасажи с украсени думи, служат за защитно прикритие на истинските цели. По късно Лутер разбрал еврейската тактика, но само от живите евреи, а не от Библията. „Евреите се стремят да вършат всичките си дела двусмислено, та никой да не може да каже нещо определено за тях“, – казал Лутер.

Лутер, могъщият опонент на евреите, е човекът проправил пътя им, със своите ръце. Разбрал е евреите малко преди своята смърт, когато вече нищо не е можело да се направи! Мартин Лутер починал 1545 г. Двете негови книги "За евреите и техните лъжи" (Von den Juden und ihren Lugen, и Vom Schem Hamphoras), се появили 1543 г. (А възхалаяващият евреите трактат той написал 1523 г.).

Лутер е изразил мнението си достатъчно ясно. Той ни призовава да горим синагогите и еврейските училища, и да засипваме пепелищата с пръст, та нито един човек да не може повече и камък върху камък да види. Бог ще ни прости, че досега сме търпели това, поради нашата нелюбознателност. Лутер е писал: „Аз самият не съм знаел това, но сега, когато знаем какво става, в името на всичко свято, не трябва да защищаваме тези здания, където те ни се подиграват, хулят ни, проклинат ни, плюят върху нас и върху Христа, поравно“ ( Martin Luter “Von den Juden und ihren Lugen”). – Тези думи на Лутер цитирам само за информация, а в никакъв случай, не за следване и подражание!!

Продължим ли да ги защищаваме – казва Лутер – ще е равнозначно на съучастие в цялата тази оргия на злото.

На некои може да се струва, че аз съм прекалено жесток, но всъщност аз съм мек, понеже съм чел техните книги“. (Лутер „За евреите и техните лъжи“)

Лутер го е озарило като мълния и той започнал да вижда евреите, такива каквито са. Но за нещастие, доста късно, – те вече били нанесли смъртоносен удар на Християнството.

Ако е разбрал евреите в младостта си, той не би нападнал Католичеството, но би нападнал евреите, които са стояли зад Католицизма и са го извращавали. Защото евреите в католичеството са организирали убийствените за християните Кръстоносни походи, евреите са организирали инквизицията, за да унищожават истинските християни, евреите са организирали продаването на християните, на индулгенции. И даже изгарянето на Жана Дарк неможе да се разбере, ако не се знае, че евреите в католичеството са изгорили народната героиня на Франция, веднага след великата и победа над врага.

Вместо безогледното осъждане на цялата църква, Лутер, с неговите пламенни речи, тогава е щял да напада истинските виновници за злото. И вместо да възпява Стария Завет, е щял да го зазклейми, като инструмент на Антихриста! Тогава Църквата никога не би се разцепила и никога не би започнала ужасяващата тридесетгодишна война, в която се леели реки от кръв на милиони Християни, според желанието на евреите.

А Достоевски е бил самото състрадание, но по отношение на евреите, и той, както и Иисус Христос, правел изключение. С неприятно предчувствие Достоевски се питал, какво ще стане с Русия, когато евреите вземат властта в ръцете си. Ще дадат ли същите права на руснаците, каквито и те ще имат? Ще разрешават ли на руснаците да се молят по своему? Или просто ще грабят всичко от тях? Или те ще унищожат руснаците, както често са правели с много победени от тях народи в историята? 

(В тази публикация, до тук, използвах много извадки от диалога между Дитрих Екарт и Адолф Хитлер, от 1923 г.)

5.
От времето на Константин Велики – четвърти век, след Христа, когато християнството е прие
то за официална религия, и когато основните християнски принципи станали обществена норма, евреите изгубили тоталното си „световно“ господство, и от тогава е нескриваната им злоба срещу Христос и християнството. И това „нетърпимо“ за тях, положение, продължило повече от 10 века, до поредната им успешна, антинародна социална далавера, т.н. възраждане, реформация и протестантство в Европа, когато фактически евреите, след многовековна, всестранна подривна дейност, победили и погазили основните нравствени принципи на Християнството, и свободно започнали да развъртат лихварството и първите си официални "национални" банки.

Разбира се, през всичките тези много векове на, уж, немилост, организираното на свърх-мафиотски, сатанински принципи, световно юдейство, винаги е било привилегировано и винаги е било около властта, и във властта, на всички държави. Затова и мафиотското им, негативно влияние, във всички области, е било съвсем реално, – в това число, и върху християнската църква.

Добре е да се знае, че няма друга мафия, освен Юдейската! И всички спрягани имена на различни мафии, са само поделения на върховната световна мафия на т.н. организирано юдейство. Но, трябва да се прави разлика между организираните евреи и мнозинството евреи, останали встрани от деспотичната им организация, по една или друга причина. Защото обикновените евреи са подложени на много по-голям натиск и шантаж, да сътрудничат и да се подчиняват на сатанинската мафия. Затова, много повече доблест се изисква за евреина, да се опълчи открито срещу всемогъяото световно зло, както са правели и правят много, много евреи, но за тях от телевизиите и вестниците няма да чуете и разберете!

А какво прави една мафия: Мафият краде, граби, рекетира, мами, тероризира, унищожава и убива. Но мафията, и „застрахова“, и „осигурява“, и притежава всичките банки, и печата парите на всички държави, и ръководи държавите, и неуморно, демагогски „воюва срещу мафията и срещу световния тероризъм“. Да. – Мафията е „всьо и вся“. Иначе, не би била Мафия!

А Юдейската Мафия е една, защото в един свят, място за две световни мафии няма!

И какво следва от тук нататък?

– От тук нататък следва още по-лошо, защото на световната, юдейска, сатанинска мафия не и стига да е задкулисен господар, а иска всичко! Иска абсолютно поробване на света и изтребление на излишното население, до онзи минимум, който Тя ще може да държи под абсолютен контрол и подчинение, и който ще и бъде достатъчен да я обслужва всестранно. И за улеснение на програмата си максимум, тази мафия, още преди векове е планирали, в най-удобния момент, да лансира един от своите подготвени „хора“, за еврейски Месия – Антихрист, който, с помощта на всичките средства на световната пропаганда, ще бъде представян за Христос и за човешки „спасител, и благодетел“. Но преди това ще бъде изпровокирано гигантско, световно социално сътресение, ужасите от което ще принудят оцелелите хора, по-лесно да приемат Антихриста за свой „спасител и благодетел“. И по всичко личи, че огромното мнозинство ще посрещне триумфално, лъжемесията – антихрист, – приблизително така, както е планирано в юдейските „тайните протоколи“, и в пророческото Откровение на апостол Йоан.

И именно това ще е „Новият световен ред“! 

В заключение трябва задължително да се изясни и уточни, че самопризнанията на Ели Раваж (и не само неговите), за вината на юдеите, следва да се приемат съвсем буквално, с изключение внушението му, че и Християнството е тяхна, и то най-голямата им измама!  Защото, освен всичко изложено, няма никаква логика "организираното еврейство" да си признава всичко и да ни отваря насила очите.  Напротив, даже и по погрешка да кажат някоя тяхна тайна, без нареждане или разрешение, казалят я, бива веднага убиван. А случаят с Ели Раваж не зная да е такъв!?

Защо и на какво основание е моето твърдо заключение, че публикацията на Раваж е добре пресметнато внушение?

– Защото Иисус Христос е пълната и може би, единствена, противоположност на злото, във всичките му форми. Такъв е и смисълът на Христовото въплъщение сред евреите и сред човечеството, въобще. Това прекрасно личи от отношението на Христос към водачите на евреите и от разобличаващите ги негови думи и дела!

Това сочи, впрочеем, и логиката, защото, макар сатанинската световна мафия на юдеите, винаги да се стреми да създава противопоставяня, както между хората и между народите, така и между държавите, но случаят с Христос и Християнството е друг. Христос и Християнството, съвсем не са една от многото в историята, изкуствено създадени или насочвани сили за противодействие на някоя друга сила, и за взаимното им отслабване и взаимоунищожение, но от самото си появяване, Христос и неговото учение, са насочени директно срещу жизнените интереси на прикрития юдейски световен сатанизъм. Юдейската мафия винаги е стояла в анонимност и никога не е създавала, и не е допускала да се създава движение или сила, противостояща срещу самите тях, и разобличаваща самите тях. И затова, не може да има абсолютно никаква логика в твърдение, като това на Раваж!

Да, през всичките векове, от създаването на Християнството, и със всички средства, юдеите целенасочено и успешно са влияели разрушително и деградиращо, върху, и във, Християнството, и много пъти директно са го и ръководели, защото такава е тяхната същност, и такава е тяхната цел, но никога не са успяли напълно да изместят и обезсмислят добронамерената и добродетелна същност на Християнството, изразяваща се в трите думи: истина, правда и братска любов!

И най-вероятно, антихристиянската сила днес ръководи кадрово двете най-големи Християнски църкви – Католическата и Православната, но духът им, все още, далеч не е умъртвен. Но съвсем друго е положението на т.н. Протестантска църква, която от самото си създаване е дело на Юдеите – сатанисти. И тази Християнска църква, е превзета, не само кадрово но и духовно защото и е изтръгнат живецът и, и Протестантската църква е превърната наистина, в Юдейско Християнство!
Но това съвсем не значи, че Християнството ще загине, защото негативното развитие в света, и за християните и за народите, е било предвидено и се е знаело още от самото начало! Христос и Християнството никога не са обещавали на последователите си рай на земята, а напротив – гонения, изтезания и публични убийства – все до Новото Христово пришествие!

„Не бойте се, прочее, – казал Христос на своите ученици – не се ли продават две врабчета за един асарий, и ни едно то тях няма да падне на земята, без волята на вашия Небесен Отец. А на вас и космите на главата са преброени“.

А това ще рече, че никое зло не може да ни постигне, без наша вина, и без Божията воля!

(Врабчета и други жертвени животни са се продавали пред еврейския храм, а „асарий“ е било дребна монета)

И друго е казал Иисус Христос: „Няма начин да не дойдат съблазните, но горко на този, чрез когото идват“! А под съблазни, тук следва да разбираме, всичките изкушения, които ни се предлагат щедро, и всичкото зло, което ни мами и ни принуждава да му се подчиним и да го възприемем за обществена норма, за уж, по-изгоден и „по-успешен“ наш живот!

Но и според религиозните учения, и според логиката, смисълът на земния човешки живот не е в щастието и безметежното благополучие, а в преодоляване на изкушенията, изпитанията и страданията, в които се изпитват и усъвършенстват душите и духът ни, за да застанем накрая, напълно голи и прозрачни, пред Единствения справедлив и непогрешим Съдия.

Завършвам това много важно, според мен, изложение, със заключителното изречение от книгата ми „Срещу течението“:

На нечестивите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме поне елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого! За всичко останало "Господ ще промисли"!  
И е промислил, защото Самият Христос е казал: 
"Търсете Божието царство и всичко останало ще ви се придаде!"                  Амин!




Гласувай:
0



1. grigorsimov - Предвид последните коментари!
07.05.2009 10:30
Публикувам повторно неколко мои неотдавнашни публикации, за да се намалят поводите за безсмислени спорове, а когато се спори, дано да е само по същество! И резултатът да е: изясняване на източниците и обобщаване на заключенията.
цитирай
2. eien - Аууууу,колко неточности има в текста....
07.05.2009 10:34
Няма да влизам в подробности, защото съм убедена, че ако сте поне малко вярващ, духовен и образован човек, едва ли си вярвате на написанато.
Бог да Ви отвори очите и сърцето!
цитирай
3. grigorsimov - Посочете грешките за да ги коригирам - eien !
07.05.2009 10:51
Който не лъже - вярва на източниците. А мен, безбройните лъжи на които съм бил (и сме били) жертва, и сравнително богатият ми обществен, жизнен опит (главно, като жертва), ми помагат да разпознавам о отхвърлям лъжата, фалша и лицемерието. Затова издирвам и публикувам тези факти, и произтичащите от тях, логични аключения.
А вие пишете за неточности, без да уточнявате, кои и какви?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312884
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031