Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2009 20:19 - 9-ти май - празник на духовната смърт на Европа
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3226 Коментари: 4 Гласове:
0



За една смърт..

Автор:
edinstvena


На днешната дата се честват 64 години от победата над "германския фашизъм" или по-скоро победата на смъртта над живота.

Думите на Фюрера са били пророчески, макар и да не е сложно да се прогнозира какво става с държавите и народите , където комунизма идва на власт. Фюрера е бил свидетел на "социалистическата благодат" на Баварската Съветска република.За голям късмет на тогавашна Германия, а и Европа, свободните корпуси разтрелваха болшевишките гниди  направо на улицата, без да се церемонят с тях.


Трудно е да се каже какво би станало ,ако българската царска армия, въоръжена с последния крясък на немската бойна техника беше застанала на Дунав и заедно с румънската армия се беше опитала да спре маршал Толбухин. Със сигурност обаче съветската армия щеше да е оцапана до уши с българска кръв и може би никога не биха успели да ни окупират. Това е един урок , който би трябвало да ни научи, че човек трябва да брани , Род и Родина и това , което е той и в което вярва, без тънки сметки и без комформизъм , без компроси и особено с отявления враг.
  9 Май е една грозна дата , това са двете страни на една и съща монета. Истински мазохисти и най-долни предатели и червеи са тези , които поднасят цветя на паметниците на окупатора , на паметници, въздигащи като идоли съветските войски, бранещи една напълно антибългарска идея единствено от собствен интерес, пред тези ,които направиха възможно избиването на 300 000 българи и вкарването на десетки хиляди в концлагери, много от тях станали и храна за прасетата, на тези, които поробиха българската душа и култура и оставиха мръсните си отпечатъци върху тях. Същия този 9 май направи българина от собственик и зависещ само и единствено от собствения си труд достоен човек, борил се пет века с чуждо владичество и прескочил със много усилия и кръв траповете, които му подложи историята, в наемен ратай и роб на съветската болшевишка система , чакащ мизерната си заплатка с протегната ръка. Същата тая система деморализира и поквари българския народ, разруши хилядолетна ценностна система и душевни устои, поруга изкуство, оцеляло векове, подигра се с еволюцията на европейска България и надменно и грозно сложи кръст на развитието и като балканска сила. Същата тая система оперира човека от желания, стремежи, амбиции, инициативи и мечти,  сложи грозната петолъчка върху морала и душевността,  отрече личността, свободата на самоопределението, на избора на житейски път, на словото, на печата, на пътуванията, свободата на информацията, на вероизповедание, свободата на търговската инициатива. Победата на тази безмилостна машина за трошене на човешки души празнувате днес.


Въпросът е обаче какво празнуват и тези бедни и душевно съсипани същества, честващи празника на "Европа"? Коя Европа? На гърчещите се от страх и лицемерие пихтиести общества, треперещи пред мизерните атомни бомби на Русия, на тези които  чакат „безпомощни” поредната капка газ и прекланящи се пред варварството на руската измислена култура? Затъналата в най-банален и безидеен егоизъм Европа, тачеща повече педерастите, лезбийките и всякакви още извращения, вместо християнският морал и чиста нравственост? Европа , която преследва жестоко най-качествените си личности , но е свръх търпима спрямо всякаква чуждоземна измет, Европа, която се отрече от лидерите в историята си, отрече се от имената и идолите на времето си и издигна в култ Американски либералисти и болшивишки фанатици? Тази ли Европа , която сервилно се свива от страх пред всеки един ислямски имам и гузно мълчи пред откритите призиви за джихад от минаратета на европейските метрополии? Тази ли , в която се говори все повече на арабски, индийски и турски, която замени културата си и традициите си с Източни извратени философии ?
  Това  не е Европа , а някакъв безлик материк на маймуните, това е земя, която по нелепост на съдбата беше завладяна не от фалшива демокрация, а от чист и отвратителен комунизъм. Европа приключи своя на път именно на 9 май, Европа умря на 9 май. А наистина доста перверзия е необходимо за да се празнува една смърт , по-страшна от коя да е физическа, защото духовните измерения са много по-важни.Призовавам всички "празнуващи" вместо това да запалят една свещ и да се замислят. Тази дата е край, а не начало. За жалост, Ние сме осъдени, не ние сме отровени! Европа вече не е Европа. Духа на стария континет бе погребан преди 64 години в руините на Берлин.
Поклон пред последните рицари, които умряха, за да живеем ние. За жалост, нашият живот днес е по-лош и от смъртта!


image
  Автор: edinstvena


Тагове:   победа,


Гласувай:
0



1. анонимен - видно е, че
09.05.2009 20:39
май не различаваш руска от съветска култура=
цитирай
2. анонимен - Унгарците са бранили Род и Родина, ...
09.05.2009 20:41
Унгарците са бранили Род и Родина, също въоръжени с последния пъсък на германската бойна техника. Но не им се разминава окупирането и последвалите упадъчни 45 години.
цитирай
3. grigorsimov - България е била в много по-изгодна позиция да се защитава
09.05.2009 23:17
Но разядена и завладяна вътрешно от еврейското масонство, реалните и възможности за съпротива срещу злото са били точно толкова големи, колкото са се и оказали на практика - т.е. никакви!
Но какво да говорим за България, когато самата огромна Русия, векове наред е била манипулирана и тероризирана от евреите и масоните, и затова еврейската бокшевишка революция не е срещнала сериозна организирана съпротива!
цитирай
4. анонимен -
10.05.2009 01:58
Майко Българио! Майко Българио!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28381855
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930