Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2009 13:30 - 'Бумерангът на злото' - 4
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3971 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 19.05.2009 22:54


Да си избран е примамката, която вкарва и днес повече­то изявени в политиката, изкуствата или науката хора, в ма­сонските ложи. Подчертаването на факта, че през вековете масони са били много известни и изявени хора на творчес­твото като Гьоте, Моцарт и други, не се пропуска в масонс­ката пропаганда. Това засилва увереността на всеки амби­циозен и суетен човек да търси "елитното" общество на ло­жите. "Щом такива гении са били там, значи има нещо", казва си той. Голяма част от бизнесмените и политиците в днешно време влизат в ложите по чисто комерсиални при­чини. Те гледат на тях като на клубове, където можеш да направиш полезни за кариерата или бизнеса, връзки. И ги получават, което ги прави зависими за цял живот. Има и та­кива, които наистина вярват, че влизат в едно общество, ко­ето се стреми към човешка хармония и усъвършенстване. Докато не се сблъскат с реалните цели на масонската върхушка. По-горе ги описахме - да се подчини светът на един скрит елит, който ще отвори път на Този, който кара хората да се мислят за богове, защото той самият се бори с Бога, ­- Луцифер.

Битката срещу Христовата църква се води от нейното създаване и продължава до днес с усилващ се ефект. Битка­та е за човешките души и е проста като схема. Усложняват я обаче хиляди битови, икономически, политически, социал­ни и емоционални детайли, които най-често замъгляват картинага и не ти дават да видиш най-важното. А най-важ­ното за всеки е неговата собствена душа и спасението й. Няма нормален човек, който да не си е задавал въпроса:  Какво става с мен след смъртта? Наистина ли всичко приключва в тази изкопана яма в пръстта? Нима всичко, което върших през живота си, всички усилия и таланти, ко­ито проявих, всички хубави и мили неща, които правих, са били напразно? Къде е смисълът тук? И наистина изглежда абсурдно цялото чудо, което представлява един човешки живот, с развитието си, с лъкатушенията си, с познанието за света, което натрупва, да се стопи все едно никога не го е имало. Ами материалните богатства? Ти си се старал, нап­редвал си в кариерата, забогатявал си с труда и уменията си и накрая всичко това остава някъде и не се знае кой ще как­во прави с него. Убийствена мисъл. А какво да кажат голе­мите босове на престъпния свят. Да си извоювал име и ав­торитет, да прецакаш толкова хора, да им вземеш парите, да станеш Nо 1, да въртиш на пръста си политици и медии, да няма невъзможно желание за теб, и накрая да оставиш цялото това богатство в ръцете на някакви леваци да го разпилеят! Като се замисли за такива неща, на човек прос­то му идва да плати на някой учен, един-два милиона дола­ра, ако трябва, но да го направи безсмъртен и да се реши въпросът.

Колкото и сложни да са нещата, човек трябва да ги схе­матизира и опрости, за да ги опише и анализира. Така е и с пътищата на човешката душа. Пред нея има три пътя.

Първият вид са високоинтелигентните души, които тър­сят изход от ситуацията с неизбежната смърт, но не искат да приемат Бога. При древните юдеи например това е пар­тията на фарисеите. Днес действат техните приемници. Те стават жертва на "посветените", на жреците на окултното и луциферианското познание. Тези хора са доста по-малко от останалите и стават част от световния финансово-полити­чески елит. Именно този елит стои в дъното на повечето световни глобални събития и размества геополитическите карти по своя схема. В посока, подчиняване на света на едно единно управление и цялостен тоталитаризъм, пред който комунизмът ще ни се струва царство на свободата. Хората, които се присъединяват към този елит, са готови на всичко, и за тях няма морални скрупули, които препъват всеки среден гражданин. Те могат да свалят правителства, да променят закони, както им е угодно, да купуват политици, да преначертават на картата държавните граници. Каква е личната мотивация на такива хора? Те са приели, че истин­ският Бог е Луцифер - този, който им е показал как да ста­нат мощни и богати тук, на земята. Повярвали ли са, че сюжетът за изхвърлянето на Сатанаил от лоното Божие, и за човешкото грехопадение, е обърнат обратно от "авто­рите на Библията"? Те вярват, че всъщност има два Бога ­на доброто и на злото. И че техният - Луцифер, е богът на доброто, на светлината, а този, на когото се кланят христия­ните, е лошият. Защо не! Въпрос на гледна точка, би казал всеки второкурсвик по философия днес. Вярвайки в Луци­фер, хората от този елит смятат, че са решили въпроса с безсмъртиего си, защото битката между Луцифер и Хрис­тос ще завърши в полза на техния бог, който ще се погрижи за вечността на душите им.

Това е мотивираната част от антихристияните, но повта­рям, тя е един много ограничен кръг, тъй като става въпрос за вяра и убеденост, макар и обърнати обратно. А вярата се поддържа трудно.

Вторият вид хора са най-много. Материалистите. При юдеите това е била партията на садукеите. Днес техните последователи се грижат за попълването на редиците си, и ня­мат голям проблем с това. Те просто смятат, че всичко приключва тук,Тагове:   Америка,   масони,   Сатанизъм,


Гласувай:
01. eltimir - Истинският холокост
17.05.2009 14:07
Да, има и такъв. Само че ще бъдете изненадани като научите какво точно представлява холокостът, истинският. Като начало държа да припомня какво означава думата „холокост”. С тази дума гърците са обозначавали жертвоприношенията чрез всеизгаряне. Тоест жертвоприношенията, при които човек не се докосва до месото на жетрвата, а всичко се изгаря в чест на съответното божество. В конкретния случай божеството е нашата до болка позната Мадам Йехова. Като начало ви предлагам две статии от техния, от изсраелския Интернет. Ще има и трета статия. И за да не се опита някой да ме оспори, прилагам и снимки на статиите:
http://vazrajdane.ucoz.ru/photo/3-0-886-3
http://vazrajdane.ucoz.ru/photo/3-0-885-3
http://vazrajdane.ucoz.ru/photo/3-0-884-3
Предупреждавам, че статията не се препоръчва на хора с разклатени нерви. Затова пък се препоръчва на онези кучезащитници, които реват, че в България застреляли някое заразено с бяс безстопанствено куче. Преди да реват, че у нас се погазват „правата на животните”, да отидат в Изсраел и да видят там какво се върши.
Жестокият Лаг ба-Омер: горят огньове и котки
"... в Израел Лаг ба-Омер. Аз не помня религиозната мотивировка за тази дата, затова пък зная, че на този ден в цялата страна палят огньове и в тях деца и възрастни хвърлят живи котенца и кученца.”
"Евреите в Израел (и възрастни, и деца), празнувайки религиозния празник Лаг ба-Омер, масово изгарят живи котки, малки котенца и кученца.
И тези зверства продължават вече 20 години. Израелските стопани на котки и кучета вече всички знаят, че една седмица преди празника "празника" трябва да крият животните си вкъщи – за да не ги откраднат и подложат на страшни мъки.
Всички знаят, полиция знае - и никой нищо не иска да направи!"
05 май 2007 година
Защитниците на животните твърдят, че през последните години изсраелските деца си имат нова забава – до хвърлят в огньовете живи котенца и кученца.
През тази съботна вечер изсраилтяните ще отбележат празника Лаг ба-Омер. Децата ще запалят традиционните огньове, а служителите от пилицията и пожарната очакват дълга нощ и напрегната работа. Както съобщава радио „Кол Изсраел”, около четири хиляди полицаи ще охраняват безопасността на изсраелтяните, пристигнали за поклонение на гроба на праведника Шимон Бар-Йохай, на планината Мерон – традиционно място за поклонение по време на празника Лаг ба-Омер. Същата вечер са мобилизирани още толкова пожарникари. Активистите на „зелените” организации подлагат на рязка критика изсраелтяните, които масово празнуват този празник. По техните думи това е примитивен обред, при който всяка година биват осакатявани десетки деца и се нанасят значителни щети на околната среда. Защитниците на животните добавят, че през последните години изсраелските деца си намерили нова забава – да хвърлят в огньовете котенца и кученца. Живи при това. Досега тази информация не бе разгласявана, за да не се появят нови последователи на жестоката традиция. Обаче заради чудовищните мащаби, които взе живодерството /в оригиналния текст е употребена точно тази дума, бел. прев./, активистите на организациите за защита на животните решиха да се обърнат към пресата.
Автор: Димон
Коментари на евреи, взети от рускоезични еврейски сайтове:
„Само да видя! Който прави такова нещо, самия него ще го хвърля в огъня.
Автор: дан
Ръцете да им откъснат на такива!
Автор: Хаим
Странната система на възпитание в Изсраел се основава върху изискванията на децата. Това не е еврейско възпитание, то противоречи на изискванията на Тората. Ето защо 80% от снайперистите в Армията на „руснаци” Същите работи пак те ги правят.
Автор: ОЛЕГ
В тази страна няма недостиг на дебили. А ръцете им все пак си заслужава да откъснеш.
Автор: Макс
Каквито са родителите, такива са и децата.
Автор: Хаим
И все пак трябва да им благодарим, че са съхранили за нас държавата. Децата по своята природа са жестоки, независимо от националността. Трябва да ги възпитаваме, това е друга работа. Спомнете си как Пол Пот направи с децата революция и от пет милиона жители останаха само три. Но не всичките деца изгарят животни. Сигурен съм, че сред тях има и добри.
Автор: към Хаим
Такава държава, която възпитава изроди е обречена. Днес в огъня невинни животни, утре – ненужни старци и така нататък…
Автор: Игорь
Според мен това е вестникарска измислица. Няма, разбира се семейство без изроди, обаче изразът, че явлението е взело чудовищни размери е просто бълнуване. Просто бълнуване. Не вярвам!” Активен
Всеки разумен човек може сам да си направи изводите. Обаче няма да подмина твърдението, че за еврейската жестокост са били виновни руснаците. Все пак празникът не е руски, а си е техен, еврейски. Откога датира той и каква е неговата основа. Цитирам мнеие, взето от Интернет форума на в-к „Атака”:
„Ziezi
"Светият пророк" на чифути и юдеохристияни - Давид - не е нищо друго освен един извратен урод, за когото жестокото убийство е богоугодно дело. Защо се чудите тогава? Та първият документиран случай на горене на живи хора в пещи е именно това, което е вършел гнусния чифут Давид.
--- "Давид ... потегли към град Рава... и го превзе. А народа, който беше в него, изведе и го прекара през триони, през железни брадви и го хвърли в пещи за печене на тухли. Тъй постъпи той с всички амонитски градове." [2Цар. 12:29, 31]
Давид е кръволок
--- "И Давид рече на ония, които стояха с него: какво ще сторят на оногова, който убие този филистимец и снеме позора от Израиля? Защото, кой е този необрязан филистимец, дето тъй хули воинството на живия Бог (Иехова)? ...лъв и мечка е убивал твоят раб, и с тоя необрязан филистимец ще стане същото...Не бива ли да ида и да го поразя...? Защото кой е тоя необрязан?[1Цар. 17:26, 36]
--- "...сега ще те предаде Господ (Иехова) в ръката ми, и аз ще те убия, ще снема от тебе главата ти, и ще дам твоя труп и труповете на филистимската войска на птиците небесни и зверовете земни...с прашка и камък надви Давид филистимеца; удари филистимеца и го уби...и като стъпи върху филистимеца, взе та изтегли меча му из ножницата, удари го и отсече с него главата му."[1Цар. 17:46, 50, 51]
--- "...Давид стана...и изби двеста души филистимци; па донесе Давид техните краеобрязъци, и ги представи на царя в пълен брой, за да стане зет царев."[1Цар. 18:27]
--- "И царят рече: Ахимелехе, ти трябва да умреш, ти и целият ти бащин дом. И царят рече...: идете убийте свещениците... И Доик идумеец отиде, нападна върху свещениците, и уби в оня ден осемдесет и пет мъже... порази с меч и Номва, свещенически град; уби с меч мъже и жени, момчета и кърмачета..."[1Цар. 22:16, 17, 19]
--- "И Давид опустошаваше оная страна и не оставяше живи ни мъже, ни жени,... и не ги довеждаше в Гет, думайки: те могат да ни наклеветят, като кажат: това и това стори Давид, и такива му са постъпките през цялото време, докле живееше във филистимската страна."[1Цар. 27:9, 11]
--- "И Давид повика едного от момците и му каза: дойди и убий го. И оня го уби, и той умря."[2Цар. 1:15]
--- "... да се не радвад дъщерите филистимски, да не тържествуват дъщерите на необрязаните!"[2Цар. 1:20]
--- "А Давидовите слуги поразиха вениаминци и Авенировите люде, от които паднаха триста и шейсет души."[2Цар. 2:31]
--- "Рихав и брат му Баана влязоха вкъщи, уж да вземат пшеница, прободоха го в корема и побягнаха...те го удариха и го убиха; отсякоха главата му...донесоха на Давида Иевостеевата глава...И Давид заповяда на слугите, и те ги убиха, отсякоха ръцете и нозете им и ги обесиха край водоема в Хеврон."[2Цар. 4:6, 7, 8, 12]
--- "И оня ден Давид каза: всеки, убивайки иевусейци, нека поразява с копие и хроми и слепи, които мразят душата Давидова. Затова се и казва: сляп и хром няма да влезе в дома Господен (на Иехова)."[2Цар. 5:8]
--- "Порази и моавци и ги измери с връв, като ги простря на земята; и отмери две върви за убиване, една връв за оставане живи. И станаха моавците на Давида роби, плащаха данък." [2Цар. 8:2]
И тази чифутска гадина се почита от юдеохристияните на този форум! Нямам думи.”
Коментар от моя блог, където също писнах текста: „Тоя Давид е бил изрод и психопат отвсякъде ! Направо се отвратих като му четох деянията . Нямам думи просто ...”
Това е положението. Аз вярвам, че никой човек не се ражда зъл. Те твърдят обратното. Аз твърдя, че никоя религия няма право да учи на жестокост и да призовава към безсмислена смърт. Те твърдят, че който казва това, той не е толерантен. Да, аз съм нетолерантен към отвратителните ритуали на религията, наречена юдаизъм. Аз съм на мнение, че тази религия, също както религията на древните ацтеки, например, няма право на съществуване. Аз твърдя, че евреите биха могли да станат нормални хора и да се приобщят към човешкият род, но преди това е задължително да се отърват от сатанинския юдаизъм.
Залъгват ни с празни думи, за да ни грабят. Залъгват ни с измислици, за да ни метнат по-лесно въжето на врата. Залъгват ни, а ние вярваме. Дойде време да избираме. Или да продължим да им вярваме и с тази вяра да изгорят живи, или да погледнем истината в очите. Да погледнем истината в упор. Да видим къде се намираме, да помислим защо се намираме тук. И после да потърсим път за измъкване от блатото, в което ни натикаха благодарение на нашата наивна вяра.
И не забравяйте, че върху знамето на държавата Изсраел е поставена Звездата на същия морален изрод и човекомразец Давид. Изпитвайте почит и уважение, ако можете. Аз не мога.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15668670
Постинги: 3954
Коментари: 6980
Гласове: 7983
Архив
Календар
«  Юли, 2022  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031