Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2009 16:30 - Бумерангът на злото - 5
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1576 Коментари: 0 Гласове:
0



Вторият вид хора са най-много. Материалистите. При юдеите това е била партията на садукеите. Днес техните последователи се грижат за попълването на редиците си, и ня­мат голям проблем с това. Те просто смятат, че всичко приключва тук, на земята. Че каквото изядеш, изпиеш и добиеш, това е всичко. Дори някои от тези хора да са склонни да се замислят по-дълбоко, им пречат стотици грижи от бита и масовото медийно обработване на съзна­нието, че всичко е икономика и ако решиш икономическите проблеми, постигаш щастието. Тези хора са тълпата, стадото, което трябва да бъде стригано, доено и накрая заклано. Те са идеалната почва за социални експерименти от рода на ВСИЧКИ видове ,,-изми". Те могат лесно да бъдат излъгани, че за няколко години тук, на земята, може да бъде построено царството небесно, във вид на "народна ре­публика" или "пазарна икономика". Достатъчно е само да дадат доверието си на група знаещи политици, които ще им построят рая на земята. Този рай, разбира се, е чисто икономическо понятие. Няма морални измерения. Няма и как да има, защото няма душа, всичко е груба материя, няма покаяние и Божи съд. Значи всичко ти е позволено в земния ти живот. Можеш да правиш каквото поискаш, без ла се съобразяваш с другите. Напротив, ти си по-хитър, ако ги ограбиш, измамиш, подчиниш или дори убиеш. Щом няма задгробен живот, значи няма наказание за убийство и други грехове. Толкова е просто и примамливо. От този вид хора излизат най-добрите престъпници, политици и финансови спекуланти.

Третият вид предполага нещо много просто, НО то вина­ги се оказва най-трудното. Да приемеш, че имаш безсмърт­на душа. Че тя подлежи на Божи съд за това, което си вър­ШИЛ в земния си живот. Да приемеш Христос в сърцето си и да следваш Неговия завет. Което значи да живееш в зем­ния си живот така, че да си достоен да застанеш до Бога, когато настъпи този час. Да живееш винаги с мисълта, че си смъртен, но това да не те превръща в депресиран тип, а в уверен, в духовната си сила християнин, който осъществя­ва великата, дадена му от Бог чрез идването на Христос, възможност да се спаси завинаги, а не за краткия миг от вечността, какъвто е неговият земен живот.

За един християнин икономическите показатели и ин­дексьг Дау Джонс не са най-важните неща на света. Нито пък умопомрачителният факт, че поредната американска фирма е пуснала в употреба автоматична четка за зъби, ко­ято е с вграден микрочип, контролиращ правилното миене. И най-изумителните новини от научните лаборатории не могат да предизвикат патос у християнина, преди да се от­говори на въпроса: "КОМУ служи това?" Кому послужиха откритията на Айнщайн, провъзгласен за гения на хх век?  На същия този, описан по-горе елит, който чрез Айнщайн и такива като него "произведе ядрено оръжие и със сатанинс­ко удоволствие го изпробва върху два японски града.

     За тези, които биха казали тук, че християните са като талибаните и отричат науката и техническия прогрес, има един прост отговор. Проблемът не е в научното откритие или в отделния продукт за масова употреба. Проблемът е в хората, които си служат с него. Ако те се съобразяват сто­процентово с Божия закон и следват Христовия завет, ни­кога няма да произведат и приложат нещо, което убива или причинява страдание на хората. Не технологичният прог­рес е проблемът, а това, че той най-често е инструмент в ръцете на антихристияни и богоборци. Не стремежът към развитие е проблемът, а това, че развитието първо трябва да се търси в човешката душа, а после в джунджуриите, с които днешният "гражданин на света" е заобиколен и без които вече му се струва, че не може да живее. А милиарди хора наистина не могат да живеят без техническите си иг­рачки, и това е страшното. Америка отново е пътеводител на изповядващите този материализъм.

САЩ е родина на "Църквата на Сатаната"

Богоборческата идеология на елита, който управлява Америка, е процес. Той активно генерира идеи и общества, през двете столетия на съществуване на САЩ. Това е роди­ната на модерните ереси, които са обхванали милиони хора в капаните си. Основно и най-разпространено е мормонст­вото - основано от Джоузеф Смит през 1827 г. и базирано на легендата, че евреи са първите заселници на Америка много преди Колумб. Мормонството днес е цяла империя с център Солт Лейк Сити - щата Юта. Огромни корпора­ции вливат парите си в тази секта, която има годишен обо­рот от около 10  милиарда долара. В Юта, САЩ, непрекъс­нато се подготвят "мисионери", които преминават през скъпоплатено обучение на различни езици и биват изпра­щани в десетки държави по света да вербуват нови жертви. В България през последните десетина години мормоните навлязоха със съдействието на подкупени висши чиновници, които ги регистрираха като "вероизповедание" и пост­роиха централа в София за $ 1,5 милиона. Мормонството допуска многоженството, многобожието и на практика е някаква еклектична форма между юдаистичви навеи и по-­новите протестантски течения.

Сциентологията е секта, основана през 50-те години от Лафайет Рон Хабърд, автор на фантастични романи, в кои­то обикн



Тагове:   сащ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319865
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031