Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2009 16:43 - Бумерангът на злото - 7
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1581 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.05.2009 16:46


Няма значение какъв микс от идеи ще забъркаш, за да се обявиш за гуру. Основното трябва да е едно, за да полу чиш рамо от могъщите финансови и медийни магнати, коит­о в САЩ са главно евреи. Да разработиш идеята за прин­изяването на Исус Христос. Независимо дали съответното учение и доктрина казват, че той е само “лророк", "учител", "гуру", "посветен". Всичко друго, но не Син Божи, изпратен като Спасител на човечеството и ос­тавил Своя Завет към него, чрез който единствено може да се спаси всяка човешка душа. Звучи просто и човек се изумява понякога колко словесни и интелектуални пируети са направени, за да се скрие точно тази богоборческа идея под десетки и стотици опаковки през последните 2000 години.

Така САЩ са станали идеалната почва през ХVIII век за баптистите, квакерите, методистите, анабаптистите, адвентистите. Всички изброени дотук се числят все пак към класическото сектантство, което претендира да е християн­ство, но на практика и теория, отхвърля тайнствата и кано­ните на Светата Христова църква, отрича самата божествеа същност на Христос и прави опит да възроди най-същ­ествените черти на юдаизма.

САЩ в по-ново време са родина и на по-перверзни сек­ти и общества, които вече не само извращават идеята за вяр­ата, но директно насочват своите последователи към сата­низма. Тези секти нерядко тласкат членовете си към самоу­бийство, което е огромен грях според християнството.  През 1978 г. например в лагера на т.нар. пастор Джоунс, бяха намерени 900 души, самоубили се след психотропна и психологическа обработка. През 1993 г, в градчето Уейко, САЩ, “гуруго" Дейвид Корет, лидер на сектата "Давидо­ва клонка", запали себе си и още 80 свои последователи. В Шери, Швейцария, подобна секта с водач Люк Жоре по съ­шия начин сложи край на живота си, но заедно с него заги­наха още 53 човека. В Токио, Япония, на 20 март 1995 г. привърженици на сектата "Върховна истина" хвърлят газ зарин" в метрото. Умират 12 души и над 5500 получават тежки увреждания. В България през последните десетина години също има десетки, ако не и стотици случаи на риту­лни самоубийства на хора, които са имали контакт със екти, като "Слово на живот", "Свидетели на Йехова", "Ню Ейдж", “Кришна съзнание" и други подобни. На служите­лите на МВР обаче след ,,демократичните промени" през 1990 г. под натиска на финансирани от САЩ неправителст­вени организации е забранено да посочват верската и етни­ческа принадлежност на извършителите на криминални престъпления.

Десетките култове, създадени или избуяли в САЩ, имат своя антихристиянски венец. Това е откровеният култ към Сатаната, създаден от унгарския евреин Антон Шандор Леви.

Антон Леви или Ла Вей е роден в Унгария през 1930 г. и носи в себе си смес от различни етноси, но както сам той твърди - основно цигански и еврейски. След като се запоз­нава през младостта си с историята на всички антихристи­янски средновековни тайни общества като розенкройцери и тамплиери, след като минава през изучаването и прилага­нето на различни видове магии, ясновидство, екстрасен­зорство, ритуали на Черната меса и обществото на Пъкле­ния огън и Златната зора, Ла Вей решава да направи реши­телната стъпка. През 1966 г. той ритуално си обръсва гла­вата и основава "Църква на Сатаната". В САЩ това е въз­можно и се толерира, тъй като още масоните-основатели на държавата, атеисти и деисти, се грижат за елиминиране­то на християнството и налагане на лицемерна "веротърпимост". Под тази фалшива теза за човешки права се отваря път на об­шества, които биват създавани с една-единствена цел - да отклоняват хората от Христос и да ги превръщат в психо­роботи, способни да изпълнят всяка заповед на “гуруто".

Сатанистът Ла Вей издава и "Сатанинска библия", както му е редът. В нея има цяла тава, която е озаглавена "Върху избора на човешко жертвоприношение". Текстът разглежда необходимостта да се принасят човешки жертви в култа към Сатаната. Ето само малък откъс от тази глава:

редполагаемата цел при извършване на ритуалното жертвоприношение е да внесе енергията, осигурена от прясната кръв на току-що убитата жертва, в атмосферата на магическата работа, чрез което засилва шансовете на ма­гьосника." И още: "Един сатанист би извършил човешко жертвоприношение само тогава, когато това би послужило на целта с двойното предназначение - да освободи гнева си чрез запращане на проклятие и което е по-важно - да лик­видира някой тотално противен и заслужаващ индивид."

"Църквата на Сатаната" днес има доста последователи в САЩ и по времето на Рейгън е легитимирана като едно от многото "вероизповедания". Нейни последователи сата­нисти дори са стимулирани от правителството на Роналд Рейгън да заемат възл




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28355927
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930