Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2009 01:28 - Таблица за удобно отбелязване на дозите и деня. - лечение на рак - 5
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4615 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 25.05.2009 01:39


(таблицата не е ясно представена и явно е нужно доуточняване!?)

Орехова тинктура. Пелинови капсули (0,2 - 0.3 гр.)

Карамфил (размер 0 или 00)


 

Капки веднъж на ден, преди ядене. Капсули 1 път на ден на празен стомах (преди ядене). Капсули три пъти на ден три пъти дневно преди ядене

1 1 1 1, 1, 1

2 2 1 2, 2, 2

3 3 2 3, 3, 3

4 4 2 3, 3, 3

5 5 3 3, 3, 3

6 2 с.л. 3 3, 3, 3

7 Сега веднъж седмично 4 3, 3, 3

8 4 3, 3, 3

9 5 3, 3, 3

10 5 3, 3, 3

11 6 3

12 6 Сега веднъж седмично

13 2 с.л. 7

14 7

15 7

16 7

17 Сега веднъж седмично

18 3

От този момент вече няма нужда да спазваш стриктно графика. Вместо това избери си ден от седмицата в който да взимаш всичките съставки от анти паразитната програма. Продължавай по превантивната антипаразитна програма за неограничено време с цел избягване на по-нататъшно повторно заразяване.


 

ПРЕВАНТИВНА АНТИ-ПАРАЗИТНА ПРОГРАМА

ТИ ВИНАГИ ПРИХВАЩАШ ПАРАЗИТИ! ПАРАЗИТИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО ТЕБ! ТИ ГИ ХВАЩАШ ОТ ДРУГИ ХОРА, ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО, КЪЩАТА, ЖИВОТНИТЕ, НЕ ДОБРЕ СГОТВЕНО МЕСО, НЕСВАРЕНИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.

Аз вярвам, че главния източник на чревния метил са недостатъчно сготвените (варени или печени) месо и млечни продукти. Веднъж заразени ние може да ги разнасяме и “подаряваме” без да подозираме. Членовете на едно семейство почти винаги споделят еднакви паразити. Ако един човек развие рак, вероятно е и другите да имат същия чревен метил. Те трябва да обезпаразитят себе си също.

Прави това веднъж седмично. Може да взимаш следните, по различно време на деня или заедно:

1. Орехова тинктура: 2 супени лъжици на празен стомах, например преди ядене или лягане.

2. Капсули с пелин: 7 капсули (0.2 – 0.3 гр. пелин всяка) наведнъж на празен стомах

3. Карамфил: 3 капсули (около 0,5 гр. всяка) веднъж на ден, на празен стомах.

4. Орнитин (ако има нужда


 

АНТИПАРАЗИТНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА

Децата следват същата програма както за възрастни до ден 5. На шестия ден вместо 2 супени лъжици, вземат:

ВЪЗРАСТ КОЛИЧЕСТВО Niacinamide

Под 6 месеца ј с.л. 50 mg

От 6 месеца до 5 години Ѕ с.л. 50 mg

От 6 до 10 години 1 с.л. 100 mg

От 11 до 16 години 1Ѕ с.л. 500 mg

Niacinamide (не niacin) се използва за да помогне на детоксифицирането на алкохола в тинктурата. Може да го раздробиш и го сложиш в лъжичка с мед, ако е нужно.

Дори и при факта, че антипаразитната програма е благотворна за деца, които имат тенденцията да прихващат паразити по-често от възрастните, тя не трябва да се продължава като превантивна заради съдържанието на алкохол. Обезпаразитявайте децата 2 пъти годишно или когато са болни.

В случай на детски рак обаче много по-енергияни мерки трябва да се


 

15

вземат. Дозите трябва да се увеличат докато жизнеността се подобри, до 16 с.л. ако трябва.

Пелин и Карамфил

Увеличете дозата с един ден всяка година. Например 4 годишно ще следва програмата за възрастни до четвъртия ден и после спира. Отново, не се препоръчва за деца да бъдат на превантивни дози от пелин и карамфил. Взимайте ги когато правите годишното обезпаразитяване или когато са болни.

[следва глава за обезпаразитяване на домашни животни, които са главен източник на паразити във вкъщи.]


 

ТЕНИЯ

Ако няма подобрение, въпреки че правиш всичко посочено в тази книга и въпреки поемането на 2 с.л. орехова тинктура два пъти дневно, въпреки zapp-ирането ти вероятно имаш тения. Тениите са доста по-трудни за убиване от останалите паразити.

Няма време за губене ако имаш мозъчен тумор, рак на стомаха, рак на панкреаса или си на системи. За убиването на стадиите на тения са нужни големи количества орехова тинктура. Следвай процедурата:

1. Вземи 8 с.л. орехова тинктура

2. Вземи три 500 mg niacinamide таблетки (не niacin) за да помогне при детоксифицирането на алкохола в тинктурата.

3. Почини един час (не е задължително)

4. Вземи още 8 с.л. орехова тинктура

5. Вземи още три 500 mg niacinamide таблетки

6. Zap-ирай седем минути за убиване на патогените излизащи от умиращите паразити [zapper e електронно устройство за убиване на паразити с помоща на слаб електрически ток, със специфична честота при преминаването му през тялото. Схемата на апарата е предоставена в печатното издание на книгата. Мога да я предоставя при поискване.]. Изчакай 20 минути и после zap-ирай отново за седем минути. После изчакай 20 минути и zap-ирай за още седем минути Използвай толкова вода, колкото е нужна за да прокараш ореховата тинктура. Сърбай бавно за да избегнеш прилошаване. Тази забележителна билка е напълно безвредна, но алкохола не е, така че винаги взимай niacinamide след поемане. И никога не се опитвай да караш автомобил след това.  Дори и дозата от 16 с.л. орехова тинктура не убива всичките латентни (спящи) стадии на тения. Тя само убива тези, които се излюпват. Избягвай разтворители като бензол, изопропилов алкохол и дървесен спирт. Рано или късно, вероятно след 2 седмици още една ще се излюпи. Ако подозираш това, повтори дозата от 16 с.л.


 

ПАРАЗИТИТЕ СИ ЗАМИНАХА,

СЛЕДВА ПРОПИЛОВИЯ АЛКОХОЛ

Сега, след като си убил чревния метил и излекувал рака си, какво следва? Остават две задачи:

1. Да престанеш да поемаш пропилов алкохол в тялото си

2. Да разкараш всички тежки метали и често срещани токсини в тялото си, диетата и дома ти. Това ще излекува повредените тъкани и ще спре тенденцията за възникване на тумори.

[следва снимка на рафт в магазин с най-различни шампоани и препарати и надпис под снимката “Проверявай всички етикети за “пропилов алкохол”, “пропанол”, “изопропанол”. Изхвърли тези продукти!]

Пропиловия алкохол е антисептик, често използван в козметиката. Провери всичките си козметики за думата “пропанол”, “изопропанол” на етикета. Това обикновено се слага там след като не се подозира като причина за рак. Не знам дали пропилови съставки като пропамид, пропацетамид, пропилов галат или калциев пропионат не се конвертират в тялото на пропилов алкохол, така че по-добре не поемай този шанс. Хора без рак нямат пропилов алкохол в черните си дробове. Прегледай случаите в тази книга. Често един от брачните партньори има рак; забележи, че той или тя има пропилов алкохол в черния си дроб. Орто-фосфо-тирозина се намира в орган, като белите дробове, където рака се развива. Но другият партньор няма рак, въпреки че те споделят същия паразит. При него/нея той е само в червата. Няма яйца или стадии другаде. Няма наличие на разтворител!

Ето списък на често срещани продукти, които имат пропилов алкохол в тях: козметики, шампоани, мус, лосиони за тяло, препарати за бръснене и, разбнра се, дървесен алкохол. Ако се съмняваш, хвърляй го!

Въпреки че продуктите за тяло ни дават най-висока концентрация, пропиловия алкохол се намира също и в храната ни! Един от главните източници са оцветители и аромати. За извличането им се използват разтворители! Концентрираният екстракт се нарича “spice oleoresin” [не ми е известен българският термин]. Нормално разтворителя трябва да се премахне преди употребата на крайния продукт, но нищо не може напълно да бъде премахнато напълно.

[следва извадка от американските федерални разпоредби за количеството допустими проценти на замърсители в храните и препаратите. Извода е, че ниски нива, които не показват явна вреда се смятат от закона за допустими и нормални, без да се отчитат техните дългосрочни поражения]

Добрите новини е че пропанола напуска тялото ти пет дена след като си спрял да го поемаш.

Пропиловия алкохол е замърсител в студените зърнени закуски. Престани да купуваш студени сериали [зърнени закуски, мюсли, такива, които само се заливат с мляко и се ядат без да се варят]. Дори и най-натуралните студени сериали са замърсени. Не съм тествала всички сериали на пазара, но тествах толкова много, че ти не би трябвало да поемаш риска с нито един от тях. Виж Рецепти в края на книгата за да си направиш твой.

Защо е толкова важно да премахнем пропиловия алкохол ако вече сме разкарали чревния метил и сме на антипаразитна превантивна програма? Защото повторно инфектиране може да стане много бързо! Млечни продукти и бърза закуска хамбургери, които не са нагорещени достатъчно за да се убият метацерцариите (стадиите увити в черупка издържат на много ниски и високи температури в езерата). Дори и когато поискаш да ти препекат добре хамбургера, то рискуваш с шпатулата, която се използва за суровите и сготвените хамбургери. В разстояние на 24 часа стадиите на метила са в кръвта ти, някои от тях се излюпват във зрял стадии и преди следваща ти превантивна доза от орехова тинктура те са вече в черния ти дроб и орто-фосфо-тирозина се завръща. Но без пропилов алкохол това не може да се случи. С пропилов алкохол това е неизбежно.

[следват снимки на популярни сериали (зърнени закуски) за деца и възрастни. Отдолу пише “Всички студени сериали, включително тези от здравни магазини, бяха замърсени с разтворители като бензол, въглероден тетрахлорид и пропилов алкохол. НЕ ГИ ЯЖ”]

Чети всички етикети на продуктите за тяло, които купуваш. Носи си лупа за тази цел когато пазаруваш.
..............
 Продължава

Източник:

http://biblefriends.net/viewtopic.php?f=32&t=1183#p9745


 Тагове:   лек,   рак,


Гласувай:
01. eltimir - Паразити
01.06.2009 12:39
Де да имаше метод за лечение от двукраките паразити. Като цигани и комунисти, например. Де да имаше метод за лечение от паразитите - лихвари. И от много такива!
цитирай
2. grigorsimov - Има метод, и той е научаването на истините за проблемите.
02.06.2009 22:58
Първия проблем, който цитираш, е вторичен, и проблемът са онези, които са автори на заблуждаващите и унищожителни за народите сатанински теории и практики на комунизма, и не само на него.
Циганите също се командват и насочват задкулисно, а се толерират открито. Така че и те са един вид жертви на "покровителите" си!
А с лихварите може да се справи само морална държава, основана на нравствените божии закони.
Но преди всичко трябва да се осъзнае, че наистина, "княз на света е Сатана", и около неговите закони се въти светът!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 24214986
Постинги: 4022
Коментари: 7100
Гласове: 8060
Архив
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728