Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2009 12:30 - В САЩ и в света насилствено се натрапва хомосексуализмът
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2692 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 05.06.2009 09:05


Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ.

Пре-публикувано от:  http://bg.altermedia.info

Положението е по-стряскащо отколкото някой може да си представи!

 

Всеки, който си мисли, че еднополовите “бракове” са една безобидна ексцентричност, която не би повлияла на останалите от обществото, трябва да погледне какви са последствията от хомосексуалните бракове в Масачузетс. Приемането им от обществото се превърна в насилствено налагане върху всички нормални хора. Това, за което ще прочетете в тази статия е само началото.

Как започна всичко

На 18 ноември 2003 г., Върховният съд на Масачузетс провъзгласи за противоконституционно да не се позволяват браковете между партньори от един и същ пол. Шест месеца по-късно, хомосексуалните „бракове” станаха реалност. 

Държавните училища

Яростното пропагандиране на хомосексуалните „бракове” в щата започна скоро след решението на съда през номеври 2003 г.

В гимназията на моите собствени деца имаше училищна инициатива, която ги приканваше да празнуват легализирането на еднополовите „бракове”. Това се случи в началото на декември 2003 г. Събитието включваше група от водещи, включително и учители от гимназията, които обявиха, че смятат да се „оженят” за хора от техния пол и да създадат семейства и потомство чрез осиновяване на деца или изкуствено осеменяване. На децата бяха раздадени пропагандни брошури, в които се обясняваше, че “да си хомосексуалист е нещо нормално за нашето общество“.

Няколко месеца след това инициативата се пренесе в средните училища. През септември 2004 г., една „госпожа” преподаваща на 8-и клас съобщи по Националното радио, че разрешаването на еднополовите „бракове” е премахнало пречките за преподаването на хомосексуализъм в училищата. „Аз ЗНАМ, че сега това е напълно законно. Ако някой иска да ме предизвика на тази тема бих му казала „Остави ме на мира. Сега всичко е законно“. Това бяха нейните думи в ефира на радиото. Тя разказа, как вече дискутира темата за гей секса със своите ученици до степен, до която тя пожелае. Например, била разказвала на децата, че лесбийките могат да се задоволяват вагинално със секс играчки.

Следващата година пропагандата се пренесе и в началните училища и детските градини. В градините беше раздадена книжка с картинки, в които се обясняваше как еднополовите „семейства” са напълно нормални семейства както всички други.

През 2005 г., Дейвид Паркър, родител с дете в детската градина (Лексънтън, Масачузетс), настоял да бъде уведомен, когато учителите дискутират хомосексуализъм или транссексуалност с неговия син. В резултат на тези си искания бил арестуван.

На учениците втори клас в същото училище беше прочетена книжката, „Карл и Карл”, в която се разказва за двама мъже, които се влюбили и се оженили. Когато родителите Роб и Робин Уиртлин възразили срещу това, училищните власти им казали, че нямат задължение да ги уведомяват или да им позволяват да изтеглят децата си от тези часове.

През 2006 г. двете семейства, Паркър и Уиртлин, завели дело с искания да им бъде позволено да изтеглят децата си от час, когато се преподават предмети с хомосексуална насоченост. Федералните съдии отхвърлили иска. Тяхното заключение било, че щом еднополовите „бракове” са позволени в щата, училището има задължение да разяснява хомосексуалистките взаимоотношения на децата! Приемането на хомосексуализма се бе превърнало във въпрос, да си добър гражданин!

Помислете за това: Само защото еднополовите бракове са „легални”, федералният съдия отсъжда, че училищата имат задължението да пропагандират хомосексуализма на деца, без значение мнението на техните родители!

През 2006 г. в началното училище, в което моята дъщеря ходи на детска градина, родителите на децата в трети клас бяха принудени да ги спрат да ходят на училище, защото мъж претърпял операция за смяна на пола бил доведен в училището да разяснява на децата, че вече няма „различни видове семейства“. Училищните власти официално казали на една от майките, която изразила възражения, че държането и е „неподходящо”.

Радикална промяна настъпи и в училищните библиотеки. В целия щат, от началните училища до гимназиите, в библиотеките изобилства литература обясняваща хомосексуализма и държанието на обратните, като в част от книгите дори има открито порнографско съдържание. Оплакванията на родителите, разбира се, са игнорирани или прието враждебно.

През последната година хомосексуалистки групи използват парите на данъкоплатците, за да разпространяват една голяма книжка с името „Съдебно равенство”, в която се разказва как и защо трябва да се празнува разрешаването на еднополовите „бракове”. Тази книжка се разпространява и във всички училищни библиотеки на щата. В Масачузетс, вече е обичайна практика учителите да показват снимки на своите хомосексуални „съпрузи” и дори да ги водят в училищата и да ги запознават с учениците. И двете училища в моя град имат директори, които са „женени” за хора от техния пол, които водят със себе си на работа.

Училищен “хомо-гордост” марш в Бостън

В училищата има „гей дни”, които се приемат като необходимост, която да се бори с „нетолерантността”, която би могла да възникне в резултат от естественото отрицание на еднополовите връзки. Стотици гимназии и дори средни училища в целия щат организират „гей, лесбийски и транссексуални” дни. Те „празнуват” хомосексуалните бракове и пропагандират травеститизъм и трансесксуализъм. В моя град, членове на училищните настоятелства скоро заявиха, че борбата с „хомофобията” вече е един от главните им приоритети.

Щом веднъж хомосексуализмът се приеме за нещо нормално, всички граници ще паднат. Училищата вече работят по възприемането на транссексуализма (включително травеститизма и смяната на пола). Организираната от властите на щата Комисия на Гей, Лесбийската, Бисексуалната и Транссексуалната Младеж има транссексуални членове.

Здравеопазването

Комисарят на Масачузетската служба по обществено здраве е „женен” за друг мъж. През 2007 г. на мероприятие организирано от щата, той заяви на една група от младежи, че е „прекрасно да си гей” и че иска да се увери, че има достатъчно СПИН тестове за всички.

Откакто хомосексуалните бракове станаха „легални” (и съответно хомосексуализма се пропагандира яростно), случаите на заразени със СПИН нарастнаха значително в нашия щат. Тази година средствата, които се отделят за борба със СПИН са завишени с близо 500 000 $. След като хомо-лобистката група MassEquality уреди тези пари да бъдат отпуснати от законодателната власт на щата, те заявиха на своите подръжници „След като случаите на заразени със СПИН зачестяват, ясно е че, борбата с болестта е далеч от своя край“.

Цитирайки „правото да се оженим“, като едно от „най-важните предизвикателства” във време, в което е „прекрасно да си гей“, щатската служба по обществено здраве помогна за издаването на Малката черна книжка, Педалът на 21 век, която представлява една грозна порнография, която бе раздавана на деца от Бруклинската гимназия на 30 април, 2005 г.

Какво по-”нормално” от това
да правиш орална любов или фистинг
на сексуален партньор от твоя пол?

В тази книжка са дадени указания как момчетата могат да правят свирки на други момчета, да им мастурбират, как може някой съвсем „безопасно” да уринира върху теб с цел сексуално удовлетворение. Също така в нея се включва списък на барове и заведения в Бостън, където можете да срещнете млади мъже с цел анонимен секс.

Домашно насилие

След като узаконни хомосексуалните връзки, съдебната власт на щата Масачузетс почуства, че трябва да харчи повече пари на година, за да се пребори с невероятно бързо растящото домашно насилие сред хомосексуалните връзки. Тази година за това бяха отделени 350 000 $, в сравнение със 100 000 $ отделени през миналата година.

Бизнесът

Всички застрахователи в щата Масачузетс са задължени да признават “омъжените” еднополови двойки и да им осигуряват безплатни застраховки, здравно осигуряване и т.н.

Различните бизнес индустрии трябва да признават всички права и привилегии на „оженените” еднополови двойки. Това се отнася, както за служителите във фирмите, така и за клиентите на фирмите.

Сватбената индустрия е задължена да обслужва хомосексуалното общество, ако от страна на хомосексуалистите се прояви такова желание. Сватбени фотографи, сватбени зали, кетъринг услуги и т.н. - техните услуги трябва да са достъпни за хомосексуалистите желаещи да сключат брак. Всички отказали да работят за хомосексуалисти се преследват с цялата сила на закона и биват съдени за „дискриминация”.

Различните фирми редовно биват подлагани на „тестове” за толерантност от хомосексуални активисти. Групи от хомосексуални активисти посещават различни ресторанти или барове и публично се целуват или опипват, за да разберат дали заведението гарантира задоволително ниво на „равенство“, след като хомосексуалните бракове са вече легални. В действителност, все повече и повече явни изрази на хомосексуално поведение могат да бъдат забелязани на публични места в целия щат. Това се прави с цел подсилването на „брачното равенство”.

Юридически професии

Адвокатите в щата, които искат да упражняват своята професия държат изпит наречен „Bar exam”, в който трябва да отговарят на въпроси и да докажат своята компетност по въпросите отнасящи се до еднополовите “бракове”. През 2007 г., Стефан Дюн, жител на Бостън, бе скъсан на този изпит, защото отказал да отговаря на въпросите отнасящи се до хомосексуалните бракове.

Въпросите отнасящи се до хомосексуалистките „семейства” вече са здраво установени в правната система на щата Масачузетс. В много адвокатски кантори, практикуващите адвокати са задължени да организират семинари за хомосексуалистките „бракове”. Вече има и няколко съдиии хомосексуалисти в щата.

Осиновяване на децата от еднополови двойки сключили „брак”

Хомосексуалистите, които са сключили „брак” могат да изискват да осиновяват деца, точно като нормалните двойки. По тази причина организацията Catholic Charities реши изцяло да отрече осиновяването на деца, пред перспективата да бъде задължена да приема осиновяване на деца от хомосексуалистки семейства.

През 2006 г., Масачузетската служба по социални услуги награди двама мъже, които са се „оженили”, за „Родители на годината“. Двамата мъже вече бяха осиновили детенце с помощта на щатската служба (въпреки изричното неодобрение от страна на генетичните родители на детето). Според информацията изнесена от медиите, ден след това осиновяване същата служба предложила на мъжете да осиновят второ детенце. Хомосексуалистите изглежда се ползват с привилегии при осиновяването на деца в сравнение с хетеросексуалните родители от щатските власти.

Щатските власти

През 2004 г., Губернаторът на Масачузетс Мит Ромни нареди на Съдиите на Мира да сключват хомосексуалистки бракове, когато има желаещи. В противен случай ги грози уволнение.

Благодарение на същия губернатор, в брачните свидетелства на щата пише: „участник А и участник Б”, вместо „съпруг и съпруга”. Губеранаторът всъщност нямаше законовото право да извършва такива промени, но го направи на своя глава.

Откакто хомосексуалистките взаимоотношения са официално „нормални”, щатските власти отпускат огромни суми от данъците, за да подпомагат хомосексуалистки активистки групи. В частност, щатската Комисия на Гей, Лесбийската, Бисексуалната и Транссексуалната Младеж е съставена от радикални и войнствени хомосексуалисти, чиято цел на пропаганда са децата в училищата. Тази година те получиха 700 000 $, за да извършват пропаганда в училищата

През 2008 г., щатските власти промениха здравните закони в щата, така че да покриват здравното лечение на „омъжените” хомосексуалисти.

Общественото пространство

 

 

 

С узаконяването на гей „браковете”, зачестиха годишните “гей прайд” паради. В тях (по задължение) участват все повече политици и корпорации, дори полицейски организации. И не се спира само до тук. Вече се организира и един профански марш наречен Dyke March, който минава през центъра на Бостън и парад на транссексуалните в гр. Нортхемптън.

В този парад можете да видите изродски гледки, като жени, които са премахнали гърдите си, за да станат „мъже” и с гордост демонстрират операциите си.

Медиите

Медиите в Бостън и по-точно вестникът „Boston Globe”, често включват истории за хомосесксуалисти, които са се „оженили”, но не включва истории за нормални двойки. Те оправдават това  с тяхното разбиране за „равенството”. Според тях всички са равни, така че е без значение дали историите са за хомосексуалисти или нормални двойки. Също така, колонките със съвети към читателите вече изобилстват със съвети към хомосексуалните двойки, и съвети към нормалните как да ги приемат по-лесно.

Все повече се увеличава групата на репортерите или телевизионни водещи, които са открито „омъжени” за хомосексуалисти и участват в парадите пропагандиращи „гейска гордост”.

В действителност гей браковете разрешени ли са в Масачузетс?

Както навсякъде в САЩ, налагането на еднополовите бракове на хората от Масачузетс е в резултат на действието на радикални и арогантни съдии и подли политици.

Как стоят нещата в действителност: Според конституцията не е позволено на властите да не позволят гей браковете, за това те дадоха срок от 6 месеца да се изрази категорично становище по този въпрос. Това се случи през 2003 г. Трябва да се отбележи, че конституцията на щата Масачузетс забранява съдилищата да правят или променят съществуващи закони или да нареждат на техни подклонове да действат по определен начин. Конституцията забранява „правното преразглеждане” - т.е. съдът да променя или анулира определени закони. Фактите сочат, че съдът запази мълчание и не промени закона за браковете! Въпреки това, въпреки препоръките на мнозина, губернаторът Ромни промени брачните свидетелства и нареди признаването на хомосексуалистки бракове, но технически те все още са НЕЛЕГАЛНИ в Масачузетс.

Въпреки, че е незаконно, ние сме задължени да ги понасяме. И нещо повече, абдикацита на щатските власти и губернатора на нашия щат, доведе до домино ефекти и тези закони бяха прекопирани и въведени в щатите Калифорния и Кънектикът.

В заключение

Хомосексуалните „бракове” са надвиснала опасност над обществото ни и това е само началото.

Пределно ясно ни е, че хомосексуалисткото движение и тяхната мания да сключват бракове в действителност не се дължи на тяхното желание да се женят помежду си (а е подривна политика, налагана отгоре!). Проучванията показват как хомосексуалистките взаимоотношения са изначало дисфункционални на много нива, и „бракът” както ние го познаваме не е нещо постижимо за тях, дори за мечтите им. В действителност през последните три месеца няма нито една снимка на хомосексуалисти сключили брак в брачната секция на вестника Synday Boston Globe, а преди беше пълно с тях. Тяхната борба всъщност е в това, хомосексуализмът да бъде признат като нещо нормално или по-точно да бъде натрапен на обществото, което не желае да го приеме, с редица политически и социални законови средства.

Посланието ни към света е: Предупредени сте!

Смятаме, че горната статия не се нуждае от допълнителен коментар. Тя е базирана само и единствено на факти и показва яростта с която се пропагандират лебсийки, гейове, транссексуални и бисексуални движението в САЩ, и по-специално в щата Масачузетс. Смятаме, че същото се отнася и за страните от ЕС и въобще за цялата т.нар. “западна” цивилизация. Темата е изключително актуална и за България, където в последните години педерасткото движение, заедно със съпровождащата го яростна пропаганда, засилва позициите си и лобира за промяна на Семейния Кодекс, и узаконяването на съжителството между еднополови двойки. Както вече сме ви предупреждавали - не се подлъгвайте да ги съжалявате, защото това е само началото! Това не е игра, и хомосексуалистите не се борят за “правата” си, а против нашите права. Това не е една безобидна ексцентричност, а нещо което пряко засяга нас, нашите деца и обществото като цяло. Наш дълг е да се борим срещу това движение и заедно да се противопоставим на моралния упадък и опитите за разрушаването на всичко в което вярваме и на което държим!

п.с. Благодарим на нашия читател Hun, че ни писа за тази статия. Призоваваме всички наши читатели да продължават да се включват активно в писането на материали и споделянето на информация, защото Altermedia България е за всички нас! Вашите предложения, мнения и препоръки можете да изпращате на редакционната ни поща - altermediabg@gmail.com

Автор: internationalist

 

Коментари

1. fusion - пуу изроди,развращават децата ни.

2. анонимен - Гей лобито и в нашия парламент никак не е малко-10-15% от нашите избранници са си живи педали. Като прибавиш и другите извратняци и педофили стават 20%. Най-голямото престъпление е да оставиш еднополова двойка да отглежда дете, и според мен това дете е обречено. Нищо чудно скоро и тука да почнат да лобират, мамицата им мръсна. Нямам нищо против гейовете, стига да си живеят като другите граждани,да не парадират със своята сексуалност и да не осиновяват деца. От това, което прочетох в горната статия ми настръхна косата.  Там явно е станал водещ починът - по-добре лапни пишка, отколкото цигара. Явно, да си бял хетеросексуален християнин ще стане престъпление.

3. анонимен - Лошото е че и при нас се насажда същия хомосексуализъм. Категорично съм против педалите

4. анонимен – Браво, трябва много да се внимава! Сега преди изборите тези които искат да дойдат на власт, нека ясно да заявят: ние сме "против" или "за" еднополовите бракове! Този губернатор ще изгуби на следващите избори според мен ако нещата наистина са такива каквито ги представя статията!

5. анонимен - В най-масонската страна Америка това е норма, но тя ще бъде наложена от евреите насилствено и по другите части на света, като част от плана за унищожаване на бялата раса и християнската религия.
Останалата част от човечеството ще бъде доведена до животинско съществуване.

6. kostadin - На мене ми е чудно, как всред православните депутати има хора подържащи еднополовите отношения!

7. lado - Когато мечката заиграе у комшиите ,сещай се снао ...толкова ги обичаме американците ,че можем да премълчаваме глупостите им .Последния рубеж на обществото е семейството - разруши ли се - край...

8. sparhawk - много интересно че цитирате Дейвид Айк - той твърдеше, че извънземни контролират света чрез еврейските си слуги. Аз съм против обратните да се женят, но съм и против да се репресират.

 ...............................

И Линк към мемоарната ми книга

"Срещу течението"

http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59

 ..................................

Григор Симов Божилов
* * *

"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"


С П О М Е Н И 


от затворническите години
и "Независимото дружество 
за защите правата на човека
* * *
ИЗСТРАДАНИ ИЗВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото
– "Ционските мъдреци"




Гласувай:
0



1. chichstefcho - ...
04.06.2009 12:59
Хомосексуализмът е зло, както е зло и еманципацията. И двете неща подриват устоите на нормалното общество.
Последните години много яростно в България се пропагандира хомосексуализма. И не само де пропагандира, а се и практикува. Лисбийството пък особено бележи голям подем. В София има заведение, в което мъже не се допускат.
цитирай
2. анонимен - Содом и Гомор са близо.
04.06.2009 17:02
Ще се повторят!
цитирай
3. анонимен - Моят ориентир е библията
21.06.2009 17:53
Всеки християнин, който е прочел библията, знае становището на Бога по тези проблеми.. Това, че нещо е "модерно" не означава, че е правилно и трябва да се подражава на всяка мерзост, измислена от "болни" мозъци.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347973
Постинги: 4298
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930