Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2009 11:53 - Цензура и лицемерие - копирано от блога на Eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2050 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 10.06.2009 12:08


На българските, с извинение, осведомителни средства (-средства за дезинформация!) е забранено да изнасят данни за войната, която циганите водят срещу България. Забранено да се изнасят факти за престъпления на цигани срещу българи. Включително и за убийства.
Тези дни научих за българи, заклани в собствения им дом. Някакви мангусти разбиват жилището, за да го оберат. Стопаните се оказват вкъщи и циганите ги заклали. За да няма свидетели. После нито във вестниците се появява информация, нито по телевизиите, нито в новинарските Интернет сайтове. Нито пък полицията си мърда пръста да открие убийците. Всъщност полицията отлично знае кои са убийците и точно затова не си мърда пръста. Защото ако ги арестува, могат да станат етнически размирици. „Убийството на българин не е престъпление - така твърдят сънародниците на нашия Сер Гей и полицията усърдно се подчинява. Ето конкретните факти, както ми бяха съобщени:
„Братовчед ми е бил посечен в гръб, с брадва. Курвачката. Гонеше цигани от заведението си и беше сложил българския флаг на него. Още един българин по-малко. После влезли, ошушкали из къщата и убили майка му докато спи. Такива ми ти работи. А полицията дига рамене.” И за това гадно, отвратително престъпление нито дума! Виж, ако някой скинар беше ударил шамар на циганка-джебчийка, още щяха да ни занимават с „възмутителната расистка проява”.
Но думата ми беше за цензурата. И за лицемерието. За това, че най-плахият опит за отпор срещу циганския расизъм, срещу вилнеещата в България гражданска война, срещу обезбългаряването се раздухва неимоверно. Представя се за нацистка, ксенофобска и не знам каква още проява. Следват призиви за търпимост. За толерантност. За европейско поведение, макар никой да не ни обяснява какво значи последното. А убийствата на българи се премълчават. Посрещат се с безразличие. Докога – питам? Ще ви кажа докога. Докато и последният от нас не падне пронизан от цигански нож... 
 Това е истината, а демократичната цензура да ни внушава каквото си иска. Ние вече не й вярваме.  
  Автор: eltimir

url_site = "http://eltimir.blog.bg/politika/2009/06/10/demokratichnata-cenzura-i-licemerieto.346859"; Коментари   1. lado - хванахме циганка джебчийка в тр...
11:00
хванахме циганка джебчийка в тролея - пребърка жена ми и две жени от пътуващите ,които станаха сидетели на престъплението,без изобщо да съм потърсил тяхното съдействие, дадоха показания в....рпу срещу наглата мангалка и познайте дали има развитие - самите полицаи ми предложиха да се саморазправя с крадлата ,защото това щеше да е единственото наказание ,както и се оказа....
Отказах от хуманни съображения - понеже съм 110 кг и билдер ,можеше сега да лежа за убииство или тежка телесна ......щото не съм циганин
  2. eltimir - Знам
11:11
Положението е страшно. Някои полицаи се възмущават, но нищо не могат да направят, защото ще загубят работата си. В България се води необявена война срещу българите и никой нищо не забелязва. Затова именно пиша, време е да се стреснем и да направим нещо за нашето собствено оцеляване. Правителствата съзнателно и целенасочено ни тласкат към смърт. Не го ли осъзнаем и не им ли потърсим сметка, свършено е с нас. Не говоря за бунт. Нека като начало да почнем да задаваме въпроси и да изискваме отговори. Нека като начало да разгласяваме за всеки случай на циганско насилие над българи. И да питаме властите какво правят по въпроса. пък после ще зависи от техните отговори.
Не мисля, че в предложението ми има нещо екстремистко или провокативно. Хайде, нека с общи усилия да накараме управниците да почнат да отговарят на нашите справедливи въпроси. Е, после ще разберете какви скапани боклуци са тези управници, ама това е вече друга тема.

копирано от Автор: eltimir 
с малки съкращения



Гласувай:
0



1. анонимен - А защо не гласувате за Атака? Аз г...
10.06.2009 12:06
А защо не гласувате за Атака? Аз гласувах и ще гласувам пак и пак и пак!!!
цитирай
2. grigorsimov - Не парадирам за кого съм гласувал, но...
10.06.2009 18:22
и аз гласувах за Атака, поради липса на избор, и поради това, че Атака поне споменава някои от основните проблеми, за разлика от всички останали, потенциално печеливши партии!
цитирай
3. анонимен - Гласуването не урежда въпроса
11.06.2009 15:01
Когато хората изразиха недоволството си те засилиха полицаите уж че търсели бомба.Според мен трябва да им дадем бомба за да не търсят напразно.Две, три колкото са им нужни даже и ще спрът да ги търсят, а ако продължат да правят каквото си искат и не ни обръщат внимание да продължаваме с бомбите.С дрямане въпросът няма да се уреди.Ще стрежат, ще дояти и ще колят докато ги търпим.Да сте виждали стриган вълк.
цитирай
4. grigorsimov - Да, но вълчият нрав едва ли е подходящ пример за подражание!?
14.06.2009 19:10
Насилието и терора са вечните оръжия на световните злодеи, затова с техните оръжия и с техния манталитет, първо ще сме като тях, и второ - в областта на лъжата, демагогията и терора, те са факири и са на своя територия! Та затова, такова мислене и такъв подход, нямат никакъв шанс и наливат вода в мелницата на злото.
Единственият непогрешим подход е - търсенето и разпространяването на истината, - а истината, наистина освобождава, и в преносен и в пряк смисъл, защото не е ли добре запознат човек, в какъв свят живее, няма шанс да успее, понеже не само ще греши, но и ще работи против своите и обществените интереси!
А за гласуването, да. С гласуване може евентуално да се избере по-малкото зло, и нищо повече!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312083
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031