Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2009 00:10 - По повод публикацията за "хранителния фашизъм в САЩ"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1306 Коментари: 0 Гласове:
0



Неможеш да имаш собствена градина за продукти по внесения закон от една конгресменка на име РозаДелауро,http://educateyourself.org/cn/rosadelaurooppositiongrowing20mar09.shtml съпруга на един от специалистите в корпорацията
”Монсанто”. -
Или си купуваш специална земя, химикали, техника, плащаш такси и застраховки и т.н, или по добре се обеси. Глобата е 1 милион долара.
Това е видео факт: Как Американската полиция унищожава”незаконните”овощни градини.Накратко:
унищожава се "градската ферма" в Лос-Анжелис,която е била гордоста на раьона и където са идвали с децата си много години наред жителите на Лос-Анжелис
.http://www.youtube.com/watch?v=wusCsE9C5rw
 
Повечко по темата: educate-yourself.org/cn/HR875andS425organicfarmingban13mar09.shtml


материалите са взети от руски сайт: www.xyeb.ru/

    Автор: spasymyr


Допълнително пояснение
от Григор Симов:


Въпросният закон не е инцидентен случай, а е етап от многовековната стратегия за поробване на света, описана в т.н. "тайни протоколи" на ционските старейшини.  Крайната цел на които е "фантастичен деспотизъм"! 
Цитат от протоколите: 
"Нашето световно юдейско царство ще се отличава с фантастичен деспотизъм"!

Началният етап от този план е лишил огромното мнозинство от хората от собственост и собствени средства за самоиздържка, а при комунизма всички обикновени хора бяха лишени от собственост собственост.  Този етап е включвал и лишаване на семействата от възможност да съхраняват хранителни запаси, вкл. да нямат подходящи за целта мазета или килери! 

На следващия етап ще бъде забранено да се съхранява хран вкъщи, а позволилите си да скрият, примерно неколко буркана консерви, ще бъдат обявявани за спекуланти и врагове на народа.  А простата крайна цел е - за коричка хляб постепенно всички да бъдат принудени да се откажат от всяка лична свобода и права, за да бъдат превърнати в биороботи - без семейства, без приятели, без деца, без мечти, без душа и без чувство за достоинство и съвест!

Повтарям, че всичко това го пише в "тайните протоколи" и съвсем не само там! 

Плановете описани в Ционските протоколи, вече са почти осъществени!  Остава разгръщането на една световна “перманентна революция” или – перманентен терор и пълно беззаконие (независимо под какъв лозунг или предлог) – докато бъдат унищожени огромното мнозинство от световните жители - главно белите хора, а останалите  ще бъдат доведени ди състояние много по долно от животинското!!!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28355992
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930