Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2009 22:40 - Новият световен ред ще бъде наложен с измами и насилие!?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4809 Коментари: 8 Гласове:
0



Терорът на Световното правителство – операция Блекджек

 

На сайта на големия британски вестник Телеграф, януари 2009 г. бяха поместени серия слайдове, които детаилно и реалистично показват сценарий за насилствено установяване на Новия световен ред, с помощта измами и ядрен терор от страна на Световното правителство

Сюжети във вид на слайдове, на сайта на вестник Телеграф

 

При положение че Телеграф е най-големият вестник на финансовите кланове, тази информация можем да приемем като програма, с подробно описание на предстоящите събития

Видеоклипове от серията на в. Телеграф:

   Подготовка за оцеляване

   Войникът на Новия световен ред  

   Концлагерите в САЩ

 

Масово изтребление на населението на планетата                 към края на 2009 г. ?!
с използване на ИЗКУСТВЕН  ГЛАД,                                   биологическо, химическо, психотронно и генно оръжие Операция Agenda 21

Тотален контрол и Биологически геноцид в САЩ                                          

КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА?

 

Кризата ще завърши с военно-терористично управление, или т.н. “Нов световен ред”

 

Не е шега!

 

Подготовката за оцеляване и преживяване - днес, утре може да ви спаси живота!

 

Зомбиращите тв филми и шоута напълно притъпиха чувството за действителност у хората.  Тълпата неможе да разбере как ще завърши финансово-икономическата криза.  А кризата ще завърши с пълното унищожение на икономиките, а след това – глад, мродерства и военно-терористично управление, или –  нов световен ред”!

Пригответе си продоволствени запаси за преживяване в извън градски условия!

Шанс да преживеят ще имат само малцина съобразили навреме!

 

Новият Световен Ред

 

Изкуствено създаване на проблем – за да се натрапи нужното решение!

 

За да има повод да бъде наложен на света отдавна планираният фантастичен деспотизъм, ще се инсценира изкуствен проблем.  На хората ще се разказва фалшива история за някакви виновници, за изкуствения проблем, и щом хората започнат да настояват да се направи нещо за решаване на проблема, властта веднага предложи решение на специално създадения за целта, проблем.  Технологията на измамата се заключва в това, да бъдат изплашени хората, за да се обърнат сами към своите лидери, за защита чрез закони, водещи към поробване на човечеството. 

 

Днес САЩ се явяват тоталитарна полицейска държава

управлявана директно от банковата система на Световното правителство

В края на есента на 2009 г. в САЩ ще бъде обявено ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ (Marshal Law), а поводът ще е нарочна епидемия, или спецоперация (Блек Джек), превишаваща стотици пъти, по мащаби и последствия, онази от 9-11-2001 г.

Веднага след обявяването на военното положение, ще започнат да се пълнят стотиците концлагери, отдавна построени из цялата територия на щатите.  В тези концлагери, първи ще бъдат унищожавани най-умните, най-силните и най-добрите американци (както повелява сатанинската заповед: “Най-добрите от гоите трябва да бъдат убити”, от юдейската книга Талмуд)!

Втората категория хора, вкарвани в лагерите, ще са такива, от които да се отбират най-сръчните и покорни роби, върху които ще се приложи силово превъзпитание.

Третата категория ще са малограмотните американци, отгледани пред телевизорите и сляпо вярващи на всяка дума казана по телевизията. 

На втората и третата категория принудително ще бъдат имплантирани чипове, което вече се върши в огромни мащаби. 

И сега има закони, според който всеки може да бъде обвинен, че е терорист или екстремист,  представляващ заплаха за държавата.  Американската конституция вече няма никаква юридическа сила.  Редовите американци вече нямат никакви права.  Нещо повече: преди две години тайно е бил създаден “Северноамерикански съюз” на основата на САЩ, Мексико и Канада.  Банковата система и корпорациите имат най-висока власт в това ново държавно обединение, а обикновените хора се явяват роби, които нямат никакви права, и могат да бъдат подлагани на всякакво силово въздействие от страна на държавата, до пълно унищожение.

След обявяване на “пандемията” ще бъде проведена принудителна ваксинация на цялото население на САЩ.  И последствията ще са следните:  СТЕРИЛИЗАЦИЯ на абсолютното мнозинство от населението; разрушаване на имунитета; на мозъка и на умствените способности, особено на децата; масова смъртност на население и превръщане на оцелелите хора, в биороботи

За психическа подготовка на населението, ежедневно по американските телевизии се внушава страх от неизбежна пандемия и нарастваща опасност от ядрена заплаха от страна на Иран и Северна Корея.  И резултатът ще е:  несъпротивяване на повечето хора срещу принудителната ваксинация и срещу силовите мерки върху населението, уж в името на “борбата срещу тероризма”, или срещу “враговете на народа”!

 

Гореописаните събития ще доведат до необратими промени в живота на народите

и в източна Европа и в Украйна и в Русия

Имайки предвид, че правителствата в нашия регион по същество са – марионетни, окупационни, контролирани, от световните еврейски банкери, –  според плановете, последствията за народите ще сакатастрофални. 

С повод или без повод, по тайна централизирана заповед, за неколко дни магазините за хранителни стоки и други провизии, ще опустеят.  Ще последва спиране на тока, на водата, на телефоните.  И изведнъж неподготвените, нито материално, нито психически, хора, само след седмица ще се окажат на ръба на гладна смърт и психичен срив.  

Улиците и пътищата още веднага може да бъдат блокирани за движение от изникнали “незнайно от къде”, съвременни хунвейбини, уж заради борба против измислени “народни врагове” – нарочени за мними виновници. 

Хунвейбините или “революционерите” ще стрелят по всичко което се движи – кола, човек или животно, което не носи техния знак и няма съответния пропуск.  Те последователно ще нахлуват в жилищата, ще прогонват на улицата, ще малтретират и ще убиват всеки, който и най-малко се съпротивлява или просто не им е симпатичен.  Така, за неколко дни, населението на големите градове ще бъде подкарано, както се гонят диви животни, към предварително определени извънградски райони.   

По време на изгонването от жилищата и по пътя към проектираните огромни трудови лагери на открито, ще бъдат избити или ще починат половината от подгонените граждани!

(ЗА СПРАВКА:  Вижте експеримента, проведен преди десетилетия в Камбоджа, от т.н. Червени Кхмери!)

 

Оцеляване в екстремни извънградски условия

Единственият шанс за оцеляване и спасение от смърт и от масовите трудови лагери, ще е предварителното запасяване с храна и провизии, и укриването им в отдалечени местности.  Затова, сериозно помислете, какво и кое ще ви е най-нужно за продължително, нелегално укриване и преживяване в добре укрита колибка или най-добре – землянка.

Дълготрайната храна и провизиите, като начало можете да складирате във или близо до ваша вила или селска къща, но имайте предвид, че отдавна вилите и къщите са обекти на редовни набези, от цигани и всякакви крадци! 

И след като вече сте скатали храна, поне за един месец, още след първите признаци на умишлено предизвикан дефицит на храни и на обществен ред, напускайте градовете, по възможност с кола и повече гориво.  Не забравяйте да вземете всики дребни неща, инструменти и средства за самозащита, които ще ви бъдат жизнено необходими сред природата!  И не си мислете, че там, сред пущинаците никой няма да ви потърси.  Само седмица – две, след началото на “неочакваната” революционна ситуация, по къщите и вилите ще плъзнат крадци, разбойници и мародери, а по късно ще се организират и официални  хайки за лов на всички укрили се! 

 ...........

Може и да не вземата напълно сериозно тази публикация, но поне я имайте предвид, защото никак не е празнословна!  Не е сигурно само дали наистина всичко ще започне още тази есен!?

 

 

вижте линковете в:  http://nasledieroda.narod.ru/




Гласувай:
0



1. jenyst - Поздравления за смелостта.
06.07.2009 23:34
За съжаление много от хората са лесно манипулируеми и за този план няма да има никаква пречка. Склонни са да вярват на тези, които ги лъжат. Всичко е добре обмислено и начертано от "избраните". Картината е мрачна и за съжаление реалистична. Дори и да не ви вярват, пишете. Поздравления!
цитирай
2. konstant7 - Привет !!
08.07.2009 02:52
Чета с интерес публикациите много са стряскащи и истински .Браво !
цитирай
3. анонимен - Не знам защо
22.07.2009 17:07
Не знам защо, ама куклуводите на света, в последните годинки доста часто си пускат такива партенки на тема конспирация имат си опитомени теоретици на конспирацията и изобщо много мътна работа някаква се развива и не мога да и хвана смисъла. Това "съобщение" го вписвам в тая категория. За това и не вярвам на информацията.
цитирай
4. grigorsimov - До анонимен - 3
23.07.2009 08:48
Ако изобщо някога схванете смисъла, ще е много късно, затова поне имайте предвид онези, които отдавна и много добре са "хванали" смисъла, а и са го изпитали на собствен гръб, - което съвсем не ви пожелавам!
цитирай
5. анонимен - Дори и да се случи това, когато и да се ...
27.07.2009 14:14
Дори и да се случи това, когато и да се случи, не разбирам смисъла на това да бягаш да се криеш, при положение, че със сигурност ще те намерят.
Колко време ще издържиш в землянка в зимни условия? Колко време ще изтраят хранителните запаси - месец, два, а после?
Между другото подобни съобщения вървяха по американски сайтове за 2000 г., призоваващи хората да бягат от градовете и тнт.
Важно е да се разбере следното: вярно има подготовка за нов световен ред, вярно това ще е управлението на антихриста, но същественото е, че спасение по плът просто няма да има. Освен, ако някой се засели някъде вдън индийската или бразилската джунгла.
Затова: покайте се, и повярвайте в благовестието Христово, за да се спасят душите ви!
цитирай
6. grigorsimov - На анонимен 5
29.07.2009 23:40
Стремежът към духовност и спасение на душата според мен не означава физическо бездействие или безразличие към съдбата на останалите хора!
Тук мисля че ще е уместна максимата:
– "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще, или, да става каквото Бог е решил"!
цитирай
7. анонимен - Концлагерите са вече реалност в Швеция са Затворените отделения
15.10.2010 18:41
Мозъците на най-умните се убиват с принудителни амфетамини и други химикали
цитирай
8. анонимен - Az
18.10.2010 16:58
Новия ред ще бъде нещо като управлението на Хитлер,който не вярва си е негов проблем,той ще си сложи печата на дявола-чипа и ще си гори в ада вовеки веков.Не се страхувайте от управниците ни,а се страхувайте от Господ!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315049
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031