Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2009 23:27 - Методи Андреев: Масоните управляват България!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3878 Коментари: 4 Гласове:
0Днес, когато и децата в държавата знаят, че страната ни се управлява от новобогаташи и олигарси, бившият шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев демонстрира пред “ШОУ” по-различна гледна точка по въпроса.

- Къде са корените на това, което се случва сега в България?

- Да почнем от срещата на вътрешния министър Богомил Бонев с подземните босове в кабинета му през есента на 1997 г. Тогава ние, депутатите, не знаехме за тази среща. Долкото разбрах по-късно, било им е казано: момчета, успокойте топката, стреляйте се по-малко и правете легален бизнес. И вместо да изпълним обещанието пред избирателите да конфискуваме незаконните имоти и пари на тези босове, държавата казва на Георги Илиев, Маджо, Маргините и всевъзможните други босове - абе, я си изперете парите, но по-кротко! И това не е приумица на вътрешния министър, а конспиративно решение на политическото ръководство.

- Тоест, на Иван Костов?

- Ясно е, че тази среща беше инициирана от него. С други думи, вместо да даде ясен сигнал, че няма да седне да преговаря с бандитите, държавата им дава друг сигнал – момчета, ние имаме нужда от вас. Е, защо сега трябва да виним Румен Петков за някакви срещи с Маджо или други добре облечени бизнесмени? Каква е разликата?!

- Тази, че Костов и Бонев натикаха групировките в миша дупка, свалиха им стикерите от колите и магазините, удариха и самия Илия Павлов...

- Да, но те си направиха нови компании! И с какви пари? Просто си преляха бандитски придобитите пари. Колкото до стикерите, всичко стана с голям зор. Директорът на РДВР-Пловдив ген. Динев два месеца упорито не изпълняваше закона и не махна нито един стикер. На конференция на СДС поисках уволнението му. Това не стана заради протекцията на президента Петър Стоянов. Едва три години по-късно го махнаха, за да стане... шеф на Инспектората в МВР!? Колкото до войната на Иван Костов с Илия Павлов и “Мултигруп”, тя си беше лична, на икономическа основа - битка за територии. После, защо в последната “Панорама” Костов твърди, че при тоталната приватизация на хиляди предприятия може да са били допуснати грешки? “Стомана”-Перник да не би да е случайно предприятие, че да не се запитат как така попада в ръцете на бившия пернишки барман Людмил Стойков! Още повече че имаше изискване за доказване произхода на парите при приватизацията. И това изискване се спазваше, но само спрямо някои, за да се объркат нещата на определени, неудобни хора.

Затова ми е смешно, когато Костов се обявява за борец срещу мафията.

Тя беше препредадена от Луканов през Попов, Беров и Виденов на Костов, та до днес. Просто е необходима на всяко управление. Затова никой не иска да я унищожи. Както виждате, Маджо си е жив и здрав. И когато групировките уж били натикани в ъгъла, той си умножи състоянието, закупи си много хотели и се сдоби с нови фирми. Впрочем всички, които бяха при Бонев, забогатяха още повече. Махнатите от Костов министри – също ( б.р. – изтече информация, че от дома на Евгени Бакърджиев са задигнати  $180 000, злато и към 20 000 лева)


- Ами какво да прави Костов? Държавата – бедна, изнесените пари така и не се намериха...


- Не се намериха, защото Костов така и не даде анонс на службите да ги търсят. Единствено при Филип Димитров на външното разузнаване беше поставена задачата да се намерят изнесените пари. Само че тогава шеф на НРС беше Бриго Аспарухов.


- И той, доколкото се знае, не е намерил и цент и нищо не е върнал на държавата?


- Не знам дали нищо не е намерил, защото казват, че е върнал поне един чек, с който стартира бизнесът на сестра му. И кой казва, че е било безнадеждно късно да се търсят изнесените пари? Само преди година и половина в Германия си върнаха десетки милиони, изнесени от агентурата на ЩАЗИ.


- А в България кои държат големите пари днес?


- Наследниците и свързаните с бившите величия и висша номенклатура и обвързаните с бившите служби, хората на “двойна езда”. Почти без изключения. Единици са тези, които успяха да прескочат в големия бизнес извън този кръг.


- Кои са хората на “двойна езда”?


- Определена част от сътрудниците на днешните служби. В стария закон имаше текст – ако някой заема важен, висш админстративен пост или изборна длъжност и ако е сътрудник на някоя служба, това сътрудничество автоматично да се прекрати. Даже сме имали спорове с ген. Кацаров, шефа на военното разузнаване, който много скачаше срещу този текст. Добре де, питам го, ако ваш човек е депутат в опозиция, а ти му се обадиш един ден и му кажеш вместо да напусне парламента, да се гласува по определен начин, той кой ще послуша – тебе или председателя на парламентарната си група? Тогава генералът каза: “Мен, разбира се!” За тази двойна езда става въпрос.

- Има ли “хора на двойна езда” на ключови позиции днес?

- Има, разбира се.

Има и министри, и депутати.

Знам много имена, но нямам право да ги съобщавам, защото незабавно ще ме арестуват. Но ще ви кажа нещо друго. Хората се заблуждават, че България се управлява от парламентарното мнозинство на тройната коалиция. В този парламент вече има друго мнозинство и то не е на тройната коалиция. ( б.р. – интервюто е  взето преди изборите )

- И чие е то?

- Това мнозинство, което имаме в този парламент, не е от депутати на БСП, НДСВ и ДПС. То е много по-голямо, защото в него влизат и много народни представители от опозицията. Всички те са “братя” извън парламента, т.е. масони. Доколкото знам, в България има три масонски ложи, в които членуват управляващи и опозиция. Вероятно мнозинството на масоните в Народното събрание днес наброява около 200 депутати.


- Този нов “политически модел” не е ли алтернатива на изхабената вече политическа система? Нали масоните работят за благородни каузи?


- Не знам. За мен проблемът е, че българското масонство е по-близо до италианското - работи преди всичко за икономическите интереси на членовете си.

- Иван Костов масон ли е?

 Не. Костов сто процента не е масон. Той е институция сам по себе си.

По  Агенция БЛИЦ / в-к ШОУ, Славей КОСТАДИНОВ

 Бел. Ред. – Неординерна гледна точка за ставащото в татковината –вероятно, като бивш председател на Комсията по досиетата, Методи Андреев има доста информация... От думите му „лъха” на „световна конспирация”, но пък кой-знае, може и да се окаже прав един ден. – С. М.

  Автор: bulgarianation
.................................................

Юдомасонството винаги се е маскирало зад благородни лозунги и фрази, но в същината си, в по-горните "степени" на посвещение е чиста проба сатанизъм.  Масонството служи на юдеите (както самите те се изразяват), да постигнат по заобиколен път това, което е непостижимо по прекия път, за разсеяното по света тяхно племе.  Те използват целия дяволски арсенал от лъжи, измами, грабежи, шантажи, убийства и унищожения!Гласувай:
01. анонимен - Вярно е!
08.07.2009 23:50
Абсолютно верно! Всички тези, които имат многото пари, непрекъснато правят планове как да увеличат богатствата си и затова са тези масонски организации. Приказките за големите им благородни цели са само за наивниците. Имат достатъчно пари, за да купят медиите, които работят за тях. Ще използват всички мръсни средства за да постигнат целите си.
цитирай
2. spasymyr - Да.Прав е!Въпроса е
09.07.2009 01:09
Как да се убеди един народ, заприличал на остригано стадо,че овчаря не е овчар,а вълк?
цитирай
3. grigorsimov - Отговорността за информиране на незнаещите пада върху онези, които знаят
09.07.2009 09:16
Но не трябва да си въобразяваме, че ще надвием "световните" юдейски медии!
Това което можем да направим е, според възможностите си, да разпространяваме най-очевидните факти и неопровержими доказателства за същността на света в който живеем. И всеки който поне малко вярва в Христа, трябва да приема съвсем на сериозно думите Му: – "Княз на света е Сатана"!
А Сатана, Луцифер или Дявола, си има свой избран народ, чрез който да мами, да развращава и да погубва душите на човеците!
А на "избрания" народ, Христос така е кказал:
– "Ваш баща е дяволът..."
Но, естествено, тези Христови думи се отнасят не за целия еврейски народ, а само за съзнателните служители на лукавия!
цитирай
4. анонимен - Странно,
09.07.2009 10:40
това интервю би било голям шок за гражданите в която и да е от европейските държави - ок. 200 масони от 240 народни представители!!!
Изглежда разпределенито в ляво и дясно да е равномерно, защото никой не се възползва от темата, въпреки предизборната кампания.
Наскоро, във Франция, направиха един масон министър, но той, за да избегне евентуален скандал, беше избрал да обяви публично принадлежноста си към масонска ложа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15648104
Постинги: 3954
Коментари: 6980
Гласове: 7983
Архив
Календар
«  Юни, 2022  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930