Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2009 11:56 - Балонът Барак Хюсейн Обама се спука за по-малко от година.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2560 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 13.07.2009 19:34


 

image

PlovdivMedia - Балонът Обама май се спука












В САЩ отдавна премина „обама-манията” и сме свидетели на най-бързо угасналата любов в американската политика.
Христо МАРКОВ
Докато света се захласваше по срещата в Италия на най-могъщите държави в света, Г-8, таблоидите се пълнеха с леко пияния Медведев /което си е комплимент за руснаците/, избирателите на Ботуша клюкарски коментираха поредните забежки на нежния фронт на техния Берлускони, а французите гадаеха къде е Карла Бруни, в САЩ се дивяха на техния чернокож владетел, съвсем забравил, че предизборните му обещания бяха за преборване на кризата най-вече с мерки, насочени към вътрешната политика.
По същото време най-голямата агенция за проучвания в САЩ „Расмусен рипортс” оповести, че рейтингът на Барак Обама се е сринал до най-ниското равнище от всички обитатели на Белия дом след година властване. В момента дейността на Обама се одобрявала едва от 32 % от всички анкетирани, а цели 37% категорично не я харесват – останалите са настроени по-скоро негативно към президентската институция. Социално чувствителните американци не одобряват загърбването от страна на Обама на икономическите проблеми на страната, а в същото време не пропускат да отбележат, че първата дама Мишел се появила на срещата в Москва с чантичка за 6 000 долара от крокодилска кожа на бутиковата компания Ви Би Ейч. Американските медии съвсем открито коментирали , че откакто е поел кормилото във Вашингтон Барак Обама е абдикирал от вътрешните проблеми на страната и единственото, което е направил е да нареди печатането на инфлационни долари, между впрочем типично лява идея, както можеше и да се очаква. В същото време се ориентирал към безкрайни пътувания със семейството си, преди всички в страни като Русия и Гана, където е възприеман по-скоро като планетарна екзотика, отколкото като сериозен държавник.
Все повече се увеличават и критиките от страна на консерваторите в Сената, които неколкократно поискаха дебат за удивително толерантното отношение на президента Обама към авторитарните режими в Арабския свят, особено възмутителна била топлата му среща с Маумар Кадафи – все още считан оттатък Атлантика за един от бащите на световния тероризъм и ислямския фундаментализъм.
Всъщност наблюдаваме безпрецедентно сриване на доверието към един популистки лидер в най-могъщата световна сила, което идва да ни припомни, че никой народ не е застраховен от грешни избори и дано някои от нашите политици се поучат от кратката президентска съдба на Барак Обама.

Автор: toross

..................

В САЩ, а и в света като цяло, "свободните и демократични" медии могат така да зомбират мнозинството избиратели, че да гласуват и за магаре, какъвто е и случаят с Обама!

 

Линк към мемоарната ми книга 
"Срещу течението":
http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59
Спомени от затворническите години и Независимото дружество за защита правата на човека
 Изстрадани изводи и заключения



Тагове:   медиен пиар,


Гласувай:
0



1. анонимен - Магаре...
13.07.2009 12:13
г-н Симов,искам само да въведа малка корекция във вашите писания, този изход се очакваше, като прогнозите бияха точно за една година, Обама се срина на седмия месец, от владичеството си, той е един продукт на американските масонски общества, които разсипаха САЩ, както и Русия, както и Англия, както и Германия, както и Франция, лошото е че никой не си вади поука от щетите на тези демонични кръгове, който открито твърдят че са гениите на разрухата, Обама е програмиран да им служи и той им служи, никой не го е еня за американския народ, който е толкова зомбиран и нищо не разбра нито от революции от нацизъм, от комунизъм,сега си кусат надробеното, аз за него не гласувах, съвестта ми е чиста...
цитирай
2. sebastianthecancer - Не е първият балон...
13.07.2009 14:29
Същото сполетя и Джими Фъстъка преди много години и тогава някои медии в САЩ определиха ситуацията като "..онлайн шоуто вече може да се закрие..".За съжаление в сегашно време ще се чака още много време и лично аз очаквам по-големи поразии с много сериозни последствия.Това което много ме възмущава обаче е лицемерието на онези -"умните", които допуснаха лъжещия под клетва Клинтън да бъде не изгонен от власт, а да бъде провъзгласен за голям ебач;същите приветстваха предизборните намерения на Барак "ОСАМА' да увеличи данъците на богатите (за сведение - през финансовата 2007 година 90% от данъчната тежест в САЩ е поета от 6% от населението им;същите, като Майкъл Мур,възхваляващи Кастро и неговата здравно осигурителна система и продължаващи да се лекуват в Холивуд.
И накрая искам да благодаря на автора за мнението му и да го помоля за коментар на следните факти: 46% от гласувалите бели граждани на САЩ подкрепиха Обама, 97% от черните граждани също - въпрос вотът расистки ли е?(между тези 97% има хора с годишни доходи над 250000$ и дипломи от Харвард,т.е. не са малоумни и избират онзи,който открито говори леви приказки за увеличаване данъците им).
Ако ви звуча расистки, моля да ме опровергаете.
цитирай
3. grigorsimov - За демоничните сили негърският расизъм е положително явление
13.07.2009 19:29
Всичко, което води към разлагане и унищожаване на бялата раса и християнството, се подкрепя и пропагандира, а който е за защита и запазване на расите и народностите, на вярата и нравственоста, бива сатанизиран и преследван със всички възможни средства, или най-малкото, бива игнориран!
Вижте и публикацията "Новият световен ред ще бъде налаожен насилствено", в моя блог, няколко постинга по-назад
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317766
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031