Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2009 22:29 - КОМУНИСТИЧЕСКА И ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ - СТРАНА НА ЗЛОТО
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2105 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 08.08.2009 22:30


Като историк по образование Румен Борисов е впечатлен от факта, че впримчените под различна форма в мрежите на ДС са значително повече от членовете на тогавашната БКП. Картончетата, съхранявани в архивите с информация за принадлежност към структурите на бившия репресивен апарат на тоталитарна България са 1 млн. 500 хил. За сравнение, в редиците на комунистическата партия са били привлечени около 1 млн. 200 хил. български граждани

http://frognews.bg/news_14279/Frash_ot_agenti_na_DS_v_Sofiiskiia_universitet/

Без значение е какви заплахи са приложени върху тези хора, с какво са ги държали службите, за да ги впримчат – просто няма как една пета от населението да бъде принудена насила да бъде част от ДС. Повечето хора доброволно са се съгласили да доносничат, доброволно са приели злото в сърцата си.

ДС е зло. Да бъдеш в ДС означава да клеветиш познати, съседи и роднини, да търсиш как да им навредиш по заповед на партията. ДС е примката на шията на българите, стражевото куче на изхода на Тартара, войската на Хадес. Принадлежността към това е също като да си еничар – принадлежност към структура, органично чужда на интересите на българския народ. Да бъдеш член в ДС е много по – лошо отколкото да бъдеш член на Партията, защото второто е било задължително, за да си намериш добра работа и да бъдеш оставен на мира от хрътките на червената сянка. Партията не е изисквала такива злини от редовите членове, както ДС. Изключително отвращаващ е фактът, че мрежата на злото е била по – голяма от мрежата на Партията.

Една пета от хората в България са се поддали на злото, повечето от тях са извършили поне по едно гадно и гнусно нещо като част от ДС. Колко от тях са се разкаяли, колко са се върнали в Светлината? Аз не знам да има повече от един или двама. А вие, останалите, защо мълчите? Никой няма да ви заплюе, обеси или изкорми, както би станало в Средновековието. Никой не иска нищо от вас, освен да си признаете вината и да се покаете. Това е за ваше добро, не за наше. За наше добро е, ако ви простим.


А прошката се дава за покаяние!

 

Автор: raylight

 

 

. boristodorov56 -  Боже, боже!
От кого се пазеше държавата - от чичо Иван комшията,
който като пиеше две ракии вечер след работа - удряше една псувня на Тодор Живков или фъфлейки от преумора казваше някой виц за невероятните "качества"
на правешкия диктатор?
От него ли?
Естествено е, че кадровите офицери са най-заслужили в неуморната си дейност да "пазят" България - като затрият писател с чадър или опекунстват над неуспял убиец на Папата - то си е ясно.
Но що не си зададеш въпроса какви щяха да са Кеворкян, Гоце, БД - ако не бюха сътрудници на Червеното Гестапо?
Продали са душите си за да се правят днес на ментори и големи патриоти като са стъпвали по пръстите на колеги, приятели, близки и са мародерствали с най-интимните им тайни, изнасилвайки доверието, с което са ги обличали те.
Защо се спотайват като са толкова много допринесли за държавата?
Да бяха демонстрирали публично приноса си за напредъка на нацията та да можем и паметници да им настрим.
Няма по-мерзки, долни и безсъвестни същества от
кадровите и тайни сътрудници на Държавна сигурност - преторианската гвардия на кумънизъма!
Пълна и безусловна лустрация!

 

 

 thetrooper - ДС е зло, не само защото тези, които са работили за ДС, са клеветили колеги, роднини, съседи. ДС е зло, защото извършваше престъпления срещу човечеството.

ДС участваше в трафика на наркотици от Близкия Изток към Западна Европа и Северна Америка - така ДС е виновна за смъртта на стотици хиляди невинни хора!

ДС осигуряваше пласмента на военна продукция за террористични групировки и режими - така ДС извършваше престъпления против мира!

ДС осигуряваше логистична подкрепа на Карлос Чакала (нешо като Осама Бин Ладен през 70-те години) в България, а терористи от групата му получиха военно образование и подготовка в българските военни училища - така ДС стана част от световния тероризъм!

Нека нигога не се забравя това!!!



Тагове:   оръжие,   наркотици,


Гласувай:
0



1. vmitkov - Това,
09.08.2009 02:10
че толкова много хора са били членове и сътрудници на ДС показва само едно - че толкова много народ е некадърен или мързелив или и двете. Поради което търси начин да оцелее. И го намира в средата на ДС.

Това че има некадърници и мързеливци не е чак толкова трагично. Лошото е, че тъкмо некадърниците и мързеливците ръководят съдбините на държавата.

За това и резултатите ни са такива - никакви. Както в социално, така и в икономическо отношение. Да не говорим за науката и образованието...

А когато в обществото надделеят некадърниците, крадците и убийците, тогава какво чудно има, че на главите ни се стоварват и външни паразити?
цитирай
2. grigorsimov - Каквото е горе, такова е и долу
09.08.2009 09:50
Какъвто е князът на света, такова е и нашето управление, а каквото е нашето управление, такива хора и кадри си подбира. А хора всякакви, т.е. има си хора за всичко, особено за слугуване и за облаги.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315380
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031