Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2009 23:27 - Глобализация или въртележка на смъртта - Автор: spasymyr
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2765 Коментари: 3 Гласове:
2Когато заговориха за глобализацията и за хората въстанали против нея, едвали повечето от нас са си представяли, какво ще ни донесе тя.
Но днес виждаме и разбираме, какво всъщност е заложено в една такава политика.
Това съм го видял с очите си от Чехия до Русия и всеки ден го наблюдавам от екрана. Новини поднесени по един и същ начин. Забавни предавания и реклами от един и същ род. Стремеж на медиите да показват консумативния, американски стандарт на живот.  Безконтролна търговия от която губят само тези,  дето си изкарват насъщния. Безотговорно здравеопазване от което страдат само тези, които нямайки вина, не могат да си купят лекарствата, които често са и непроверени. Безотговорни речи с внушения и лъжи, само за да влезе някой във власта. Реклама, игри с sms-и, които от всякъде ни атакуват с едната цел – да ни откраднат някоя пара. Убийства и правосъдие с превързани очи, което слага на кантара - кой повече ще плати.
Залялата ни отвън безнравственост на едно разлагащо се общество, към което сами сме тръгнали, ще ни доведе до това да изгубим представата си за род и родина и да забравим корена си славянски, който днес вече ни носи само негативизъм. И за всичкото това ние си плащаме с труда, с данъците, които пълним хазната, а след това идва някой и я опразва. Ние гледаме и се чудим - кой казва истината и на кой да повярваме! Затваряме очи пред фактите и гласуваме.
Това, ако не е чисто оглупяване, значи аз съм извънземен.
Политиката днес не е стремеж да издигне човека, а стремеж да го накара да се превърне в животно, да изгуби разума си, за да консумира химията, която залива пазара. След това, капитала натрупан... под формата на рекет или инвестиции, отново се превръщат в оръжие срещу нас самите. Всяко оръжие се прави с ограбените от нас и напечатаните от тях пари, които са достатъчни да ликвидират глада на един континент, като Африка за столетия напред. Това е глобализацията. Въртележка на смъртта! За нас, за духа който носим и за рода на който изрязахме всичките корени.

Западната система е изградена от видими и невидими “жреци” и “масони”,  които се раждат с благата си и непознават потта на челото. Внушено им още в млада възраст, че са властелините на света и те контролират и направляват живота.
Колко по рано се съвземем, толкова по сигурно е да оцелеем и да възродим духа си. За това, изключете телевизорите, не продавайте земята си и се върнете към съживяването на къщите и дворовете си. От това зависи не само здравето на децата ни, а оцеляването ни като нация. Ще продължават да ни мачкат, защото сме корав и търпелив народ и няма да се откажат, до като не вземем тоягите и не застанем срещу звяра.
(А всъщност, докато не научим истината, кои и с какви подмолни методи, и скрити намерения, ни люлеят в робската люлка! - Г. С.)
 

Автор: spasymyrТагове:   контрол,   масони,


Гласувай:
21. анонимен - Животът е...
13.08.2009 14:58
безкрайна въртележка.
Хвани се здраво:)
Да се пуснеш -
ще е грешка!
цитирай
2. universalnite000 - Така например най-мощният от ме...
14.11.2009 16:06
Така например най-мощният от методите за манипулация, това е метода-техника, можеща да бъде именована: Проблем-реакция-решение.

Този метод действа по следния начин:

Искате да представите някой пред хората, така че да не го харесат. Това би могло да се отнася за полицията, за да се създаде ерозия върху основните свободи. Вие знаете, че ако вие предложите на хората открито всичко в началото, хората ще реагират веднага срещу тях и така вие създавате проблем, повишаващ се ръст на престъпленията, повече насилие, терористични актове, колапс в управлението, или пък създавате една от тези илюминатски кукли, като Садам Хюсейн, готвещ се за война.

Вие сте сигурен, че никой не е виновен за този проблем, нито вие, нито хората, стоящи зад него. И така вие създавате ситуацията, “подплънката” или декора, така както това го наричат в Америка. Би могло да бъде Тимоти Маквей или Лии Освалд. Тогава вие използвате вашите медии, как би трябвало хората да мислят за произведеното събитие и кого те би трябвало да винят за него. Това води до Стадии номер 2 на техниката или т.нар. Реакция, произлизаща от масите, от народа, изразена чрез – “така не може да продължава повече какво са намислили те да правят”.

Всичко това позволява на “Тях” или “Те” – Илюминатите или Контрольорите, да постигнат третият стадии на Техниката, т.нар. Решение-“разрешение на проблема”, който е бил създаден нарочно: - така например новото законодателство, което предшества техния план за централизация на глобалната власт или ерозията върху основните свободи. Тази техника е била използвана през цялото време на еволюция на човешкия разум и емоции, не само за да се поддържа под контрол младото поколение, но и възрастните, които полудяват с исканията си за оръжие, както и следствието в лицето на съответното законодателство. Аз твърдя всичко това, като някой, който не носи оръжие и вярва безрезервно в ненасилието.

Но ако ние имаме намерение да помъдряваме от всичко онова, което ни се случва по улиците, ние би трябвало да видим онова, което стои отдолу и да разберем, че илюминатите търсят систематично как да разоръжат тези, които биха използвали оръжие срещу тях. Много преди Адолф Хитлер да започне да използва концентрационните лагери, той вече бе въвел същия вид законодателство срещу носенето на оръжие и това удивително напомня нашите дни.

Сега ние се намираме в критична точка в нашата история от осъществяването на плана. Толкова много карти се очаква да бъдат разиграни от Илюминатите в следващите 12 месеца.

цитирай
3. grigorsimov - Горе долу е така
14.11.2009 21:14
Но според мен, Илюминати са само един от клоновете. Може би е най-важният и ударният, но на върха е юдейският Синедрион. Т.е. авторите на Талмуда, на "протоколите", на признанята на Ели Раваж, и т.н.!
И вероятно, скоро на ход ще е техният месия – звярът - антихрист, който ще бъде представян (със всички средства на техниката и на пропагандата) за Христос – спасител на човечеството!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15609873
Постинги: 3946
Коментари: 6956
Гласове: 7965
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031