Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2009 23:11 - Тайните общества управляват държавата ...
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5818 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 12.08.2009 23:44


Не се ли пържим в един таен сос - ПЛОВДИВ МЕДИЯ.


 



Изпитвали ли сте чувството, че в България
от двайсетина години функционира някаква тайна, скрита, зловеща сила, която умело направлява обществените процеси, разиграва фарсови спектакли на управляващи и опозиция, дирижира средствата за информация и константно присъства в бизнеса и неправителствените организации?

Христо МАРКОВ

Защо и след 20 години дирижирана демокрация още говорим, че „сянката на ДС” е непреодолима, че номенклатурния елит на БКП умело придърпва конците, че има някаква страховита закономерност на поръчковите убийства, че някой зад паравана раздава собствено правосъдие, че блатото на анонимната власт е непобедимо?
Крайните и праволинейни антикомунисти ще хвърлят еднозначно вината на ДС и наследниците на Луканов, но това е само върхът на айсберга. Дълбокото ми убеждение е, че тайната власт се формира последните десетилетия и от съвременните служби, но и от безкрайната върволица на други прикрити общества, извън обществен контрол, включително и от така наречените „съвременни служби за сигурност”. Всъщност не се ли пържим в един таен сос на гигантската манипулация?!
В новото Народно събрание се обсъжда комисията за контрол на ДАНС и проверката на членовете й за принадлежност към действащите в момента тайни служби. Възразява бившият вътрешен министър Румен Петков, че по този начин „ще осветим много от агентите им”. Опааа! Нали тази комисия ще контролира тайната власт на службите, а самите проверяващи се оказва, че ще контролират самите себе си или дори началниците си!? В този контекст шефът на ДАНС досега Петко Сертов бе упорито „претоплян” на оперативен език като в сюжет от стар криминален филм. А нали тази служба е най-тайната в държавата? Да, но бяхме удивени, че тя има повече от 500 служители от реципрочната служба на Великобритания МИ-5. България
няма и 7 милиона, а Великобритания гони 70-те. Каква е тази страст към тайните служби на българите – няма обяснение. Председателят на споменатата комисия Иван Костов леко открехна завесата: „Вместо в НАТО нашите тайни служби са интегрирани дълбоко в изпълнителната власт”, но замлъкна, защото май каза повече, отколкото трябва.
В същото време новият министър на българите зад граница Б. Димитров е подложен на масови обструкции заради принадлежността си към ДС, благодарение на която проникнал в секретната библиотека на... Ватикана. И дали само там?
Но тук става дума най-вече за една друга още по-тайна власт, която се появи сякаш от нищото след 1989 г. Изведнъж посткомунистическа България
се напълни с най-разнообразни тайнствени общества и затворени структури – масонски ложи, ротариански клубове, тамплиерски организации, последователи на розенкройцерите, следовници на илюминатите, мормони, йеховисти, братя на пророците от последните дни, мюсюлмански братя, носителите на благата вест, че даже и съмишленици на ИРА. По същество такава роля играят и многобройните гей общества, клубове на сатанисти или последователи на садо-мазо секса. Някои от тях са дори профилирани – масоните предпочитат бизнеса и политиката, ротарианците – социалните и благотворителни фондове, мормоните и йеховистите – религиозната „просвета”, тамплиерите – също политическия и артистичен елит, гей обществата пък са на почит в дипломацията и шоубизнеса. Всичко при тях – коктейли, клубове, празници, благотворителни проявления – изведнъж стана много „елитарни и хай-лайфни”, много фърст и ВИП-ови. Наследниците на селяните, слезли като партизани от гората, изведнъж решиха, че ще постигнат мечтата на пролетария да стане буржоа с членство в масонска ложа или елитарен илюминатски клуб. Или пък да демонстрира сексуално предпочитание към същия пол, защото така било актуално. Или да се запише в сектата „Блага вест”, или да препаше тамплиерски меч и наметне плащ с бял кръст на него. Например изпълняващият роля на обслужващ персонал в УБО Румен Ралчев вече е цял рицар-тамплиер и масон едновременно, селското момче Вежди Рашидов и детето на правоверни комунисти Николай Младенов – също масони, редица прославени политици от комунистически фамилии – видни гейове, а ръководни държавни фактори – служители на тайната полиция. Все затворени общества, чрез които наследниците на Живков и Луканов въплъщават утилитарната същност на марксизма, че полезното е нравствено.
В тези тайни, затворени общества могат да се срещнат освен политици, общественици, „дежурни интелектуалци”, журналисти, полицаи, шоуперсони, но и магистрати. И се пита обикновения гражданин дали съдията-масон ще реши едно дело по съвест или по волята на съответния Велик майстор от ложата, в която членува. Или дали определени политици не са подвластни на установените правила в тайното общество, в което членуват, а не на волята на избирателите, които са ги изпратили да им защитават интересите. Проблемът е по-сериозен, отколкото изглежда на пръв поглед и в него е разковничето на много напълно необясними обществени процеси, приятелства или просто сътрудничества. Не се чудете, ако видите върли политически врагове в неофициална обстановка или „светски купон” да се прегръщат и водят дружески разговор за „общи” интереси. Просто „враговете” за пред хората, са другари и братя по линия на общото им тайно общество, на принадлежността, към което много държат. Или са си просто агенти /бивши или настоящи/ на някоя от безкрайните „служби” – ДС, КДС, НСС, ВКР, НСО, ГДБОП, УБО, НСЗК...
А спомняте ли си масонската ложа П-2 на Личо Джели?! След дълго разследване на италианските служби и Интерпол се оказа, че под това прикритие се крие могъщата Коза Ностра и нейният най-висш Кръстник. Ложата бе отговорна за убийства, изплетени престъпни мрежи, които стигаха до Ватикана и най-големите банкови централи в Европа. П-2 и Личо Джели бяха създали в Италия перфектна политическа организация, която им осигуряваше непрекъснато присъствие във властта, независимо от честата смяна на правителствата на Ботуша.
А уж социалните ложи в Южна Америка, зад които се оказа, че се крият най-могъщите наркокартели в света? В крайна сметка нали и нашенският пръв богаташ Илия Павлов бе брат-масон от най-високата 33-та степен!? А и какво ли се крие зад разнообразните тайнствени братства на зидари, розенкройцери, илюминати, тамплиери, агенти, гейове, мормони, съботяни – един Господ знае. То пък служат на все различни господари, а някои са откровени почитатели на Бафомет, т.е. на Сатаната и това е накарало светите отци да вземат своите решения на Тулския църковен събор. Въобще – май-май властта в страната само на книга се упражнява от гражданското общество, а в действителност – в потайностите на елитарни клубове и ложи. И няма нищо, ама наистина нищо случайно в наглед странните действия на родния ни естаблишмент.

 


 

PlovdivMedia

Автор: toross


Коментари

lado -

Не знам дали имам моралното право да кажа: "Браво, господин Марков", но ще го направя!
Браво, господин Марков!
Няма по -добър поглед в соса, в който се пържим, от Вашия!
Лошото в случая, е ограничената аудитория, в която ще се разпространи - но пък такъв дълбок разрез на постдемократичното ни съществуване няма кой да допусне да се тиражира в по-голяма бройка.
Който има акъл, ще се взре и може би ще разбере ставащото около него.Имам лични впечатления как действат братствата при проблем на някой брат - моментално и с цялата структура!

 




Гласувай:
2



1. eltimir - Аудитория
12.08.2009 23:19
lado, това зависи от нас. Ако ти проговориш, ако аз проговоря, ако милиони проговорят, кой ще заглуши гласа ни?
Стига с това шубе, айде сега. Всички ще умрем все някога. Хайде поне да опитаме да направим нещо. Ако се оставим да бъдем овце, трябва да знаем простичката истина: съдбата на овцата от стадото е да бъде доена, стригана и накрая заклана. Е, аз не съм овца. По-добре да ме убият като враг, отколкото да ме заколят като покорна овца от тяхното собствено стадо.
цитирай
2. анонимен - Прав е eltimir!
13.08.2009 09:05
Всичко зависи от нас и за съжаление това "всичко" се
проваля точно от нас.А иначе,за тези многобройни
"тайни" общества,аз от собственото си наблюдение
имам едно по-различно мнение - просто са креатури
на една международна организация на "тайните
служби" създадени във всяка страна.Историята е
доказала,че даже по време на война,"смъртните"
уж варагове от тайните служби са си провеждали
редовни срещи на най-високо ниво и...са съгласували
"деиствията"си.Което в прав текст си означава,че
войната се е ръководела де факто от тях самите.
Нямало е никакво значение,коя е "губещата" страна,
защото самите тайни служби не са губели нищо -
те просто са преливали от губещата към печелещата страна.А освен това,ако се огледаме няма ли да видим,че целият икономически и социален живот във
всяка страна поотделно и в света като цяло се ръководи от тях.Даже законодателно те имат практи-
чески достъп до която и да е държавна и частна структура,до всякаква информация.Е,как тогава да не
контролират обществата при това положение?И
съвсем естествено за по добър контрол то е парце-
лирано на явни(партии,"обществени" организации,
фондации и т.н) и тайни като разните "зидари" и
откровено престъпни организации като небезизвестната "коза ностра".Парадоксалното на "чо-
вешките" общества е това,че създавайки тайни слу-
жби,с цел да будат опазвани от тях и предавайки
една огромна власт в ръцете им,те са попаднали
във хватката на тези служби.При това пложение,
каквито и революции да се правят създаваните
след това "органи за охрана на революцията"
ще връщат нещата пак в същото положения.Лично
мое мнение,че при това положение промяна на та-
зи патова ситуация само в една,или даже в няколко
страни не е възможна.Това би могло да стане чрез
едно всеобщо световно решение за разтуряне на тези
служби и поставяне на всеобща "видимост" на об-
ществения икономически и социален,което значи
и политически живот...И тогава ще се види,че е въз
можно едно силно ограничаване на организираната
престъпност...
...Но,по всяка вероятност,това си остава само един
"блян"..
цитирай
3. grigorsimov - Да, това ще си остане само един блян, ако...
13.08.2009 10:25
Ако не знаем, че всички тайни и неконтролируеми организации всъщност са под абсолютния контрол на световната сатанинска пирамида, на върха на която са ТЕ, както боязливо ги назовава един от главните "велики" дейци на еврейската октомврийска социалистическа революция - Кръстьо Раковски (Хаим Рейковер).
Така че, който иска наистина да разбере или да разкодира, какво се крие зад "премъдрите" социални науки и процеси, и до какво всъщност се свеждат т.н. понятия - политика, геополитика и висша политика - следва да наблегне само на една наука - евреологията! Затова, ако още не сте го направили, вижте постинга:
"На кой господ, всъщност, се молят евреите - кратко, ясно и неопровержимо"!
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2009/05/06/na-koi-gospod-vsyshtnost-se-moliat-evreite-kratko-iasno-i-ne.331267
Другото е самозалъгване и губене на време!
цитирай
4. анонимен - Демокрация
13.08.2009 12:21
Това, което става в реалния свят на демокрацията изглежда да е резултат от едновременното съществуване на явните и тайни общества, в които хората се групират в преследване на най-различни цели. Естествено, по-силно влияние имат организациите на по-влиятелните хора. Знаем, че човекът не е съвършен. Най-често влиянието се постига за несъвършени цели и с несъвършени средства, произлизащи от егоизъм, грандомания, алчност и т.н. Резултатите са също несъвършени, а често дори катастрофални... Няма нищо чудно или ново, че "така върви светът" като са отбелязали римляните. Един голям плюс е, все пак, че, понякога, има и реален избор за тези, които търсят упорито.
цитирай
5. lisa19 - ===
28.04.2012 15:33
"Не се ли пържим в един таен сос?"

Да, отдавна. Нещо като в адов кръг, от който излизане няма. Упоритостта ан 4 е за смелите хора. Питам се, къде са те???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311930
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031