Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2009 23:01 - "Проклятието" над Кенеди, се казва Ротшилд - I част. Автор: lambo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 16017 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 28.08.2009 23:05


Отиде си и последния от братята Кенеди - Едуард. Той единствен от тях, посрещна смърта в леглото си. Всички други загинаха от неестествена смърт.
Косата на черната вещица, започна да коси редовете на клана Кенеди, особено драматично след убийството на Президента Джон Кенеди. Защо след това ? Какво е направил JFK, какви интереси е засегнал, та цялото му семейство бе подложено на унищожение ?!

Помня ... когато бях в Гимназията в Троян, как малко преди да почне часът, в класното влетя един от съучениците ми и високо извика:
"Разбрахте ли, убили са Президента Кенеди"

Какви ли не конспиративни теории, се изнизаха по световните медии оттогава - че в основата на убийството му седи Мафията, Кубинските контраси, Кастро, КГБ, ЦРУ и други подобни глупости. Още тогава обаче, аз долових нещо гнило - американската полиция иззе всички филми от камерите и фотоапаратите на свидетелите. И се скриха лентите след това.

Обаче още по-подозрително, бе бързото убийство на килъра (и свидетел) Ли Харви Осуалд. Не много след това си отиде от рак в затвора и неговия убиец - Джак Раби. Класическа мафиотска история - убит е "поръчания", след това е убит убиеца му, и накрая е убит и убиеца на убиеца. Следата е прекъсната завинаги. Дали пък ?

За да си отговорим, кои са най-вероятните поръчители, трябва да си зададем преди това най-логичния въпрос:
"Кой има интерес от убийството му ?"

През 1913 г. Конгресът на САЩ, подарява националната независимост на страната си на т.н. ФЕД ( Федерален резерв) Вместо държавата, само частните банки които съставляват ФЕД, вече имат право да печатат долари. Нещо повече - САЩ плащат жестока лихва на частниците от ФЕД, срещу всеки отпечатан долар. Но и това не е всичко - налагайки долара за световна валута, ФЕД на практика командва целия световен финасов пазар и всички национални икономики, чиито резерви или дългове са пак в долари. Най-накрая през 1971 г. е отменено и златното покритие на долара. Зелените пари, вече хартийки, започват да коват инфлацията и обедняването на целия свят. От това собствениците на ФЕД стават милиардери в зелено и реалните господари на САЩ и останалия свят. Кои са тези тайнствени собственици на ФЕД ? Оказва се, че това са няколко юдо-хазарски фамилии начело с Ротшилдови, всичките изселници от Русия, Литва и Полша:
Ротшилд, Вартбург, Лазар, Куун, Голдман, Мойзес, Леман

 

(Вижте по долу защо между горните имена не е и името на Рокфелер!?)


Кеннеди е единствения истински християнин-католик в Историята на САЩ, който е станал Президент. А горните юдо-хазари, стотици години са били под власта на Християнска РУС, Полша и Литва. Много пъти са били подлагани на опити да бъдат покръстени, както и на масови гонения и погроми. Било им е разрешено да живеят само в западните погранични райони на Русия. Оттогава тези юдо-хазари, преселили се в САЩ, хранят дълбока неописуема злоба и ненавист към християнските народи.

Но не стига това, ами Кенеди се опитва да унищожи ФЕД и да изгони тези паразити от най-важната област - печатането на пари. На 4 Юни 1963 г. Кенеди издава неизвестната за широката публика Изпълнителна заповед №11110. Ето най-важната част от нея, която се отнася за правата на държавното съкровище:

"to issue silver certificates against any silver bullion, silver, or standard silver dollars in the Treasury."
(да издава сребърни сертификати срещу сребро на кюлчета, сребро или стандартни сребърни долари в хазната)

След 50 годишно прекъсване американската държава започва да печата свои пари. Така наречените банкноти на Кенеди от 2 и 5 долара. Отгоре им пише:
"united states note", а не "federal reserve note". Тоест банкноти на Съединените щати, а не на Федералния резерв. Общо са отпечатани 4,3 милиарда и са пуснати в обръщение. След 4 месеца, през Ноември 1963 г. Кенеди започва да печата 10 и 20 доларови банкноти. Този път обаче те няма да видят бял свят. На 22 Ноември Кенеди е убит в Далас.

Какво прави наследилия го като Президент Линдън Джонсън ? Сега ... внимавайте в Картинката. Още докато лети от Далас за Вашингтон, без да губи време той спира печатането на новите долари и връща правото на ФЕД, само той да се занимава с тази дейност. Бърза ... за да не го сполети съдбата на Кенеди. Тихо и кротко след това са изтеглени от обръщение, и банкнотите от 2 и 5 долара.

image
Основателят на клана Майер Ротшилд

image
Петте сина на Ротшилд

image
Петолъчката означава 5-те сина на Ротшилд

image
Централата на Федералния Резерв

image
Джон, Едуард и Роберт Кенеди

imageimage
Доларите на Кенеди от 1963 г. -
"united states note"

image
image
След убийството -
"federal reserve note"


image
Изобщо не подозират, какво са им приготвили

image
Малко преди двата изстрела

image
Отворете я, за да видите последните секунди

image

image
Кенеди в моргата. Вижда се раната във врата,
за която спорят дали е входна или изходяща

image
Джонсън полага клетва още същия ден

image
Убийството на Осуалд, от Джак Раби след 2 дена.
Вижда се че агентите го държат за ръцете,
за да е лесна неподвижна цел.

image
След около 2 години в затвора Джак Раби е умъртвен чрез рак,
на 3 Януари 1967 г. Няма вече свидетели.

Автор: lambo



Допълнение от Григор Симов:

Защо между имената на световните банкери - евреи липсва името на Рокфелер? Защото половоната евреи в света са прикрити - т.н криптоевреи, и един от тях е и Рокфелер!

Но скоро се появи много интересна книга, която циркулира в САЩ, само вътре в еврейските общини.  Книгата е дебела, тежи 5 кг. и съдържа досиетата на 25 хиляди американски крипто евреи.

Авторът и е евреин, историк, Малкълм Х. Стерн

Книгата е рядка.  Пуснати са само 550 екземпляра за еврейските ръководители, за справки, и всяко от копията е номерирано.  И ето, Малкълм Стерн ясно казва, че милиардерите Рокфелер са евреи от сафардистки произход (т.е. от испано-португалски произход).

http://www.henrymakow.com/_jay_rockefeller_left.html

източник: професор Столешников)



Кой уби Кенеди? – Уби го и ето тази кратка негова реч!

JFK Speech   –  Кратка реч на Кенеди!
от адрес:  
http://nwo.blog.bg/viewpost.php?id=274446
на горния адрес, можете да чуете и аудиозаписа!


  
image

Дами и господа,  

Самата дума "секретност" противоречи
на свободното и отворено общество.


И тъй като ние сме хора,
генетично и исторически
сме противници на тайните общества,
тайни клетви и тайни събрания.

Защото всеки от нас по целия свят е срещу
една монолитна безскрупулна конспирация,
която най-вече си служи с прикрити методи,
за да разшири сферата си на интереси.

Инфилтрация вместо инвазия,
подривна дейност вместо избори,
заплахи вместо свободен избор.

Това е система, която мобилизира
огромни човешки и материални ресурси,
за изграждане на плътна мрежа,
високо ефикасна машина
състояща се от военни, дипломатически,
разузнавателни, икономически, научни и политически операции.

Техните подготовки са тайни,
а не публични.
Техните грешки се погребват,
не са на първа страница.

Дисидентите им се заглушават,
не се награждават.

Разходите не се обсъждат,
тайните не се откриват.

Ето защо атинският законодател Солон
обявява за престъпление
всяко избягване на дискусия.

Търся вашата помощ в огромната задача
да информирате и предупреждавате
американския народ,
уверен, че с ваша помощ, човекът
би бил такъв какъвто се е родил да бъде:

СВОБОДЕН И НЕЗАВИСИМ
......................................................

 
Чуйте и аудиозаписа, на адрес:
 http://nwo.blog.bg/viewpost.php?id=274446
................................
Копирайте и публикувайте – 
няма време за отлагане !
.................................
Речта на Кенеди се публикува благодарение на:
http://nwo.blog.bg/


Потърсете и трите тома изследвания на Хенри Форд за евреите и масоните, и техните "тайни протоколи"!



Тагове:   автор,   казва,


Гласувай:
3



1. анонимен - Edin den shte doyde i tehniyat kray
05.04.2010 19:26
Скоро ще се появи Махди! Той ще унищожи всичките кланове начело с този на Ротшилд. Засега никой не може да повярва на това, защото същите владеят едни от най-могъщите държави като...САЩ,Англия, Израел и други. Но Т О Й ще контролира джиновете и ще разговаря с животните! Тази сила ще му я даде Бог-отец/Аллаху-Теалляа/Всички масони ще последват съдбата на Ротшилд и сие! Тоест всички ще бъдат умъртвени директно и незабавно!След това се очаква златен век над ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!Дори Нострадамус предсказва, че след този който празнува в четвъртък ще има хиляда години мир и благоденствие!!!А именно след неговото управление над света!!!Според корана след него ще управлява света Христос! Ще умре като обикновен човек, като преди това ще разбие кръста, защото религията Му не се нуждае от символи и идоли.И бог-отец е една сила на която всички трябва да се подчиняват и молят!!!В днешното време и Махди е сред Нас, Иса пейгамбер/Исус Христос/ също е сред Нас!!!Но не е дошло времето, за да се покажат!!!Но всички истински вярващи ги ОЧАКВАМЕ!!!Дори Иранският президент държа реч пред ООН за това.Но "нашите" медии тези работи не ги отрази-това е забранено.Затова Махмуд Ахмадинеджад казва, че няма да отстъпи на САЩ, когато те заедно със свойте сателити ще бъдат победени!!!В това число и Израел/Човекът който се бори против бога/Просто ще бъде една провинция на Палестина, само че без хазарите.Те ще бъдат изпратени обратно към Биобеджан!!!Към Еврейската Автономна Област!!!
цитирай
2. анонимен - Коментарът е от ЕБТЕР!!!
05.04.2010 19:29
Коментарът е от ЕБТЕР!!!
цитирай
3. анонимен - от мен
19.05.2010 00:32
Разбира се, че ще настане друг ред! Господ не би позволил такова чудовищно изтребление на децата Му, ако срещу това не е заложено нещо по-висше, а какво по-висше от всеобщо избавление! Но вие искате ли го, чакате ли го, молите ли се за него? Ще бъде глупаво ако Месията се яви и се озове в свят, на който не е нужен!
цитирай
4. анонимен - kato dopalnenie
07.08.2011 17:29
Кенеди е подписал бюджетен разход за НАСА от 7 милиарда д., които са били недостатъчни за ръководителите на Св.Ред. след това заместника му, не помня името му, поправя тази цифра на 150 милиарда д.... за да се стъпи на Луната.А всъщност никой американец досега не е бил реално там от Аполо-тата.
цитирай
5. jedidiah - 999
09.01.2012 22:38
666
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311917
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031