Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2009 17:24 - КОМИТЕТ 300! Автор: spasymyr
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1810 Коментари: 2 Гласове:
0



КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ОТДЕЛНИ ЧАСТИ НА ПЛАНА И КАК ДА СЕ ОРИЕНТИРАМЕ В ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЪБИТИЯ

Безспорно, когато човек се движи в непозната местност, той се нуждае от някаква карта. И когато сверява видяното върху картата, с онова, което се появява пред очите му, той е по-сигурен в правотата на своето движение. Човекът има право на подобна карта за да бъде сигурен в посоката, която е поел, за да знае дали наистина се движи в тази посока. И така, приятели, очертава се въпросът: Знаят ли хората за посоката в която се движат? Към какво вървят! Дълги десетилетия на тях им се обещаваха светли бъднини, бъдещи петилетки на благоденствие или накратко “светлото бъдеще”.
Да, така бе, по времето на последните 50 години, тоест 45 години. След това, бе даден малко отдих, от около 10 години, през които всичко се разместваше, и ....отново влязохме....къде, къде? Ще каже вече някой – ами в следващите 50 години. Така ли е това?
Всъщност има ли някакъв план по който се движи човечеството?

image
Джордж Колеман и за неговата книга Комитет 300

Всъщност човечеството се движи, или някой го води, или пък всичко следва един неумолим ход на времето. И все пак, има някакъв план, който пък от своя страна се явява “план” в по-големия план, безспорно План на нашия Създател. Естествено е, че когато има Създаване, то Създателят знае добре към какво се стреми и накъде да го води. Но сега става дума, за “другия план”, не за Плана на Създателя – Божествения План, а за плана, който човечеството следва в момента, водено от своите наставници и водачи към поредните нови “светли хоризонти”. И така, в новите 50 години, “светлите бъднини” придобиха очертанията на Евросъюз и Атлантическа ориентация. България трябвало да се присъедини към Европа и оттам щяло да дойде повдигането на жизнения стандарт и оправяне на нейните проблеми. Невероятно, нали! Като хипотеза е добре! Но въпросът е как ще стане (и какво всъщност става)? При положение, че в сегашната Европа отчуждението се увеличава, разслоението между бедни и богати – също. Не е ли удивително напомнящо същото, когато през социалистическите болшевишки 50 години, всички виждаха че светлите бъднини от манифестациите са само едно много много далечно и невъзможно бъдеще, но си мълчаха. И сега, хората виждат невъзможността на тези нови светли бъднини. И пак си мълчат. Но тогава, имаше диктат, а сега къде е диктатът! Може пък той вече да съществува като невидим.
Къде е сегашната диктатура? Може пък тя да е скрита зад невидими лостове. Лостовете на новата декорация.
Колко е просто! Отговорът е ясен. Новите петдесет години ще бъдат по нов начин декорирани. Външното е вече опитано, а сега - всичкото онова, вече ще се извършва по вътрешен път. Тоест контролът няма да е нужно да бъде физически, той ще се осъществява по вътрешен начин, чрез медиите, чрез невидимите въздействия върху съзнанието, чрез астралното държане в клещи на населението от страна на служителите на Новия ред. И така, приятели, ето вижте самото сравнение.
Нови 50 години като че ли ни обхващат в прегръдка. Тъй ли е това? Не е ли това част от някакъв план, който всъщност е само ново продължение на стария традиционен план, по който бяха аранжирани предишните 50 години.
Време е хората да се научат да мислят по време на всички тези експерименти с техните умове и сърца. В крайна сметка, поне това да бъде генералната полза от всички тези разигравания на човешкия род.
А сега някои ще попитат: “Разиграване” от кого? Та нали нашият Господ е предвидил и това също. Той ли го прави обаче това? Не е ли всичко от него създадено, и забележете, какъв е този Господ, който подлага своите деца на такива страдания! Явно, че едва ли е това от Господа!
Правилна е логиката, наистина! Не е от Господа този План на експерименти и “петилетки” и планировки  все по 50 години. Тази глобална планировка е по другия “план”, планът на “другия”, който се е настанил на земята, когото наричат в последните времена, “князът на този свят”. Който управлява чрез верните си служители, чрез своя най-верен помощник - мамона. Чрез цялото си кралско войнство, което наистина дружно работи за постигането на Новия световен ред, ред на Сатанаил. Не е пресилено да се каже, че човечеството има право да знае, че самия Адолф Хитлер, фюрера, както го наричаха в Германия е бил идеалната инсценировка, като едно предварително опитване на почвата преди голямото представление. Трябвало е да се трасира Новия световен ред, и са инсценирали представлението на национал-социализма в Германия. Фюрерът и обещавания от него Нов ред. Винаги се знае, че генералната репетиция предхожда истинското представление. И така, защо да не допуснем, че събитията от целия 20 век са били като едно приготовление -“трасиране” на условията за създаване на Новия ред. Самият фюрер е като миниатюрно копие на бъдещия фюрер, който както се знае от посветените, ще бъде Антихристът.
При това сега този фюрер ще бъде оригинал, а не просто ювелирна изработка като Ленин, Сталин, Хитлер и прочие. Его я и част от картата на плана!
Да видим, тъй ли е!
Защо да не опитаме да мислим! Ето един откъс, който би помогнал на нашия анализ.

ПРАКТИЧЕСКИ ЦЕЛИ НА СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО
Какви са истинските цели на Световното правителство? Джон Колеман пише, че то си присвоява “Божественото право” да осъществи следното:
1.      Установяване Единно Световно Правителство – т. н. “Нов Световен Ред” с обединяване на църквите и парично-финансовата система под негово управление. /Европейският съюз, който трябва да бъде оглавен от Ционисткият елит в лицето на НАТО и атлантическата доктрина./ Бележките в скобите са от съставителя на настоящата статия.
2.      Пълно разрушение на националното съзнание и национално достойнство /В България затова сега се прави само опит, но както се отбелязва, опитът се провежда с пълна пара – чрез такива могъщи емисари като високо лансираната БиТиВи телевизия/
Националните култури се размиват, под прикритие за уважение на културните ценности се прокарва новата Ню ейдж култура на нови технотронни ценности.
3.      Разрушение на религиите, и в частност – християнството, като се прави разлика между традиционните религиозни форми и тези форми, нововъзникнали по изкуствен начин като Ню Ейдж, както и собствените им религиозни образования като сектата на Муун и мормоните, създадени чрез наливане на пари от богати дарители/
Християнството все повече се отдалечава от изначалното Христово послание, превръща се в ритуал и яростна защита на православната или коя да е друга консервативна изначална чистота.
4.      Контрол върху всеки човек без изключение чрез средствата за управление на съзнанието и технотрониката. /Комуникацията – “есемеси”, “айсикюта”, провесените върху сърдечната чакра като малки светещи кибритени кутии “джиесеми”/
5.      Легализация на наркотиците и порнографията. /Списание Плейбой, легално разпространение с официални интервюта на видни политици в него, легализация на т.нар. компаньонки, хомосексуално законодателство, толерантност към луксозните проститутки, докато тези от улицата са за “стадото”.......по думите на “елита”/
6.      Съкращаване населението на големите градове по предварително отработен план. Изкуствено съкращаване населението на земята посредством междурегионални войни от 6 на 3 милиарда или само 2 милиарда.
7.       Лишаване населението на множество страни от правото на самоопределение, чрез изкуствено създавани конфликти и кризисни ситуации, с цел да бъдат управлявани от последвалата смяна на апарата.
8.       Разпространение идеите за религиозно освобождение като например “Мисия Мария Кнол”, както и подръжка и разпространение на мюсюлмански фундаментализъм, различни харизматични движения, християнски фундаментализъм и пр., всичко се една единстевна цел, подриване устоите на сещуствуващите религиозни форми, особено на християнството.
9.      Създаване на нови култове и направления в изкуството, културата и музиката, подръжка на досега съществуващите, като Мик Джагър от Ролинг Стоунс, ползващи се с особена популярност.
10. Създаване на всеобща криза в световната икономика и пораждане на политически хаос.
11. Оказване пълна подръжка на такива организации като ООН, МВФ, Банка за международни инвестиции, Световен съд, чиито представители всъщност вземат участие в Световното правителство.
12.  Организиране на световен терористичен апарат /кой ще го организира ли – ами, много просто, тези, които самите взривиха, без да се спират пред нищо, двете кули, след което започнаха въображаемо разследване/
А защо да не прочетем написаното от Дъглас Рид за Грандиозния план на двадесетото столетие? Ще бъдем потресени!
“Грандиозен план на Двадесетото столетие”, Дъглас Рид
Книгата се намира в Интернет, както и в настоящия сайт. За препоръчване е и книгата на Дъглас Рид “Спорът за Цион”.
А като приключим с книгата, защо пък да не се спрем върху последните думи на Дъглас Рид. Нека се замислим!  Един нормален човек би направил поклон след като изчете този пасаж.
Ето го и пасажа, представляващ финал за книгата на Дъглас Рид с послесловие от самия преводач.
Заговор на Правдата – “Така аз прекарвам остатъка от моите дни в Южна Африка Изживях своя живот и сега единствения ми личен интерес в тази разразяваща се глобална мелодрама, би могъл да бъде само един надпис върху моята надгробна могила: “Почина от естествена смърт.” Моите стремежи в личен план винаги са били твърде скромни. Не разчитам в повечето случаи на нищо. Заговорът за който говоря е достигнал да такива мащаби, че нищо не би могло да го спре на този етап. Огромно количество от хора във властта са въвлечени в него. Докато тези хора стоят на пулта на властта, ние ще продължаваме своя път към екзекуция. И тъмнината ще очаква своето спускане отгоре. Когато това се случи, тогава вече ще бъдем принудени да започнем всичко отначало. И да започнем работа по нашето възраждане. Аз познавам много добри хора, които са готови още отсега за това възраждане.
Слугите на пресата и телевизията биха нарекли това “контрареволюция”. Но истинското му име би било “Заговор на Правдата.”
Послесловие на преводача: Много време се измина от излизането на този превод – около 25 години. Сценарият показан от автора, по който се разгръщат настоящите събития, получи пълно потвърждение. На 11 септември 2001 година международният елит инсценира акт на човешка трагедия. Разпадът на съветския съюз, обречените на нищета милиони хора. Бомбардировката на Сърбия, съдът над Милошевич. Събитията в Афганистан и Ирак. Бе доказано на всички тези страни, че не могат да стоят настрана. Колкото до Ирак и другите съседни страни, те все още не са напълно контролирани от англо-американската ционистка супердържава. Всичко се осъществява по предварително установен сценарий. Ръководителите на този сценарий – плановиците на световната свръхдържава, със своите действия доказаха, че не се спират пред нищо.
Единственото нещо, което не се сбъдна според желанието на автора бе, че той не успя да си отиде от този свят с естествена смърт.
А сега да видим, какво се осъществява в реалния живот от упоменатите събития в картата, тоест нека да видим, онова, което показват нашите възприятия и анализи.
И след това да сравним, онова от картата, с онова от видяното по време на пътя.
И така, приятели, сравнявайте, вашата карта, за която сега научавате че може да съществува с видяното, почувстваното и преживяното.
И по някои отчетливи репери, показатели на плана от картата, и налагането им в картината на съприжявоното и почувстваното, ще може да разберете къде се намирате в световните събития, наречени от повърхностния човек “главоблъсканица и хаос”.
Всъщност зад привидния хаос, стои един добре изпълняван по точки план.
Къде сме ние в него и докъде сме стигнали, и после, кога ще започне – Главното!
Ето, това са въпросите, които искаме да възбудим.

Материала е копиран:
 www.imadrugpat.org/planofsatan.htm

Автор: spasymyr




Гласувай:
0



1. spasymyr - Приятелю
01.09.2009 19:12
Не се хаби да зобиш овцете.Има една приказка,че този, който се нуждае от светлина няма нужда от покана.Така че да оставим по някой ден за себе си и да му се порадваме, като прилагаме нашите ценности и разбирания за живот.Много са решили да се давят и на всички неможеш да помогнеш.
цитирай
2. grigorsimov - От една страна си прав, че всеки, донякъде, заслужава съдбата си, но...
01.09.2009 22:26
Да помогнеш на падналия, да дадеш коричка хляб на гладния, да защитиш слабия, да разобличиш измамник, да кажеш истината, даже и при риск за собствения живот, и още безброй други добри, или поне добронамерени дела, никак не са безсмислени, а са самият смисъл на живота!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28348718
Постинги: 4298
Коментари: 7559
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930