Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2009 17:33 - "Проклятието" над Кенеди се казва Ротшилд - смърта на Джое Кенеди Младши
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2347 Коментари: 1 Гласове:
0



Особените отношения на ирландските-католици Кенеди с юдо-хазарските банкерски фамили, господстващи над САЩ, обаче започват далеч преди убийството на Президента Джон. Кенеди по произход са преселници от Южна Ирландия, от района Корк.

Главата на клана Джоузеф-Джое Кенеди Старши, е против участието на САЩ в Първата Световна Война. Но след влизането във войната той е главен асистент-мениджер на "Стомана-Витлеем", собственик на голямата корабостроителница в Куинси, Масачузетс. Там се строят военни кораби от ключово значение за войната. Именно тогава Джое се запознава, поради естеството на работата си с помощник-секретаря на ВМС - Франклин Делано Рузвелт, бъдещия Президент на САЩ. Рузвелт е от семейство на холандски юдо-хазари. През 1788 г., неговия пра-пра-дядо Исаак Рузвелт е член на конвента на Покипси, който гласува за одобрението на американската Конституция.

След войната двамата имат делови връзки на Уолстрийт и приятелството им се задълбочава. По време на втория си Президентски мандат, Рузвелт назначава Джое Кенеди през 1938 г. на ключовия пост посланник в Англия. На този пост Кенеди открито се възхищава на Хитлер, като подкрепя тогавашния Премиер Невил Чембърлейн в политиката му на сговор с Берлин. Това води до конфронтацията между него и следващия Премиер Уинстън Чърил, също юдо-хазар. Два пъти Джое се опитва да получи лична среща с Хитлер и да предотврати войната между Германия и Англия.

Веднъж Кенеди Старши казва на репортера Джо Динън:
" Вярно е, че имам ниско мнение за някои евреи на публични постове и техния личен живот. Това не означава, че аз съм убеден, че те трябва да бъдат изтрити от лицето на земята. Евреите, които се възползват нечестно от факта, че са преследвана раса, за да получат предимство пред другите, не ни помагат много ... но непрекъснатото популяризиране на целия проблем, им служи само за да го пазят жив в общ. съзнание"
 
Не успява. И синовете му са против сговор с Хитлер. Затова най-големия му син Джоузеф-Джое Кенеди Младши, надеждата на рода, напуска последната година Юридическия университет,  и започва да тренира за военен пилот към ВМС. След обучението е изпратен в Англия през Септември 1943 г. Там започва да пилотира наземно базиран модел на бомбера Б-24 "Освободител" в океански рейдове, за унищожаване на немски подводници. След успешните 25 мисии, Джозеф Младши получава право да се завърне в къщи. Но той остава доброволно на служба в авиацията.

Мисията "Афродита" и загадъчната смърт на Джоузеф Кенеди Младши

През 1944 г. вече са готови и са пуснати в действия, оръжията-чудо на Хитлер, Фау-1 (моноплан с пулсиращ реактивен двигател) и ФАУ-2 (първата истинска бойна ракета). Но малко хора, знаят че немците подготвят и ФАУ-3 - огромно оръдие с ел. магнитно поле, което да може да изстрелва на всеки 2 минути, снаряди км Лондон. Подготвени са два дъбоко бетонирани бункери в Северна Франция. Обикновенните бомби не могат да ги разрушат.

Тогава съюзническото командване модифицира бомбера Б-24, като му маха цялото друго оборудване и го натъпква с 9 600 кг. експлозив. Дават на това чудо името "Anvil" (Наковалня). Бомбера ще се управлява от съкратен екипаж от 2-ма пилоти, вместо от седем. Те ще го водят почти до целта, ше скочат с парашути в последния момент, и след това летящата бомба ще мине на радио-управление. Целта е шахтата за ФАУ-3 до селцето Mimoyecques в Северна Франция. За първи полет е определен следния екипаж - Джоузеф Кенеди Младши и Вилфрод Вили.

На 12 Август 1944 г. те излитат съпроводени от цяло ято самолети майки, навигационен самолет и накрая ... На около 300 фута след бомбера на Кенеди лети един "Хавиланд-Москито", пилотиран от кой мислите ? Ами от полковник Елиот Рузвелт, чиято задача е да филмира мисията. Да, това е синът на Президента на САЩ и "приятел" на Джое Кенеди, юдо-хазаря Франклин Делано Рузвелт. И сега ... 10 минути преди срока за катапултиране, избухват тези почти 10 тона взрив, натъпкани в бомбера. Няма даже и останки от двамата пилоти. Взрива е толкова силен, че разрушава 59 сгради на земята, от близкото селце Блайтбърг, Англия.

Интересното е че един електронен офицер, е предупредил Кенеди преди полета, че радио-управляемия взрив може да се задейства от всякъде.

Оттогава операция "Афродита" е сред най-строго пазените тайни на САЩ. Няма го и филма, който е направил Елиот Рузвелт. Дали Джон Кенеди ползвайки позицията си на Президент, се е опитал да разрови тази операция. Кой да ти каже вече ...

image
Кенеди Старши със синовете си - Джоузеф и Джон

image
Бъдещия Президент Рузвелт, като помощник-секретар на ВМС, когато се запознава с Кенеди Старши

image
Кенеди Старши като посланик в Лондон, с Едуард (Тед)

image
Джо Кенеди като курсант

image
Джо се радва на трите кутрета

image
В кабината на Б-24 "Освободител" 

image
Четири-моторните бомбери Б-24 в акция

image

Последното немско оръжие-чудо ФАУ-3   Автор: lambo



Гласувай:
0



1. анонимен - Интересна информация,
03.09.2009 18:04
обаче откъде е почерпена? Край това селце във Франция има мемориал на Джоузеф Кенеди, както и останки от вривяването на самолет с експлозив. Подземнията са разрушени, а това няма как да стане на 10мин. път преди целта, дори и с хиляди тонове екплозив.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28352575
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930