Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2009 18:41 - Било проява на расизъм да се огласява етническата принадлежност на даден престъпник?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 968 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.09.2009 18:44


Помните ли Антибългарският комитет на Джордж Сорос какво твърдеше? Че било проява на расизъм да се огласява етническата принадлежност на даден престъпник. Вече става ясно, че това се отнасяло само до определени етноси. До онези, които приемат себе си като нещо отделно от целия човешки род, тоест цигани и евреи. Защото за другите етноси същото изобщо не се отнася. Напротив Да видим някои заглавия от вчера.

„Обвиниха арменец за взрива в Разлог”, „Задържаните за бомбения атентат в Разлог са арменци”. Хайде сега представете си, че вместо арменци, беше писано цигани. Или мангусти, или мангали, или чифути, или евреи. Какво щеше да стане? Ами щеше да се надигне неистов вой, че видите ли, в България се вихри расизъм. Щом е против арменци обаче, расизмът не е никакъв расизъм. Поне така излиза.

Нямаше да обърна внимание на журналистическата терминология, ако не бях забелязал някои съпътстващи я явления.
Вижте сега какви коментари се пуснаха из разните Интернет форуми: „арменските маймуни крадат, мамят и убиват навсякъде където им се позволи да отидат. опустушили са тяхната държава и са плъзнали по света да осерат всичко възможно.
артменците са полуразвити човеци. чуйте им езика - по-лошо звучи от циганския, ако не сте виждали арменец скоро обърнете внимание - космат точно като пещерняците. грозни до безобразие.”

„Няма ли някой да плюе арменците, или братята христиени им е позволено да трепят !?
Ако беше някой циганин такава олелия щяхте да вдигнете, че нямаше да се траете ...”

И сега забележете, може би най-важното: „Trakia | 02.09.2009 21:28
копелета ще ми плачете за арменски геноцид...видяхте ли що за стока са, съберете подписки за децата тъпи Атакаджии, гласувайте геноцид!”

Разбрахте ли целта на занятието? Целта е да бъде оправдан арменския геноцид, извършен от младотурците на евреина Мустафа Кемал Ататюрк. Целта е да бъде оправдано избиването на милион и половина души! После следва оправдание за зверствата по време на Априлското въстание. После следва отричане на турското робство. После следва отричане на всичко, което не е турско, което не е циганско и не е еврейско.
Да допуснем, че арменци са извършителите на атентата, при който загинаха жена и пет годишно детенце. Всяко стадо си има мърша. Само че процентно броят на престъпниците арменци е равен на броя на честните хора между циганите. Защото да си признаем, дори такива има. И сега какво излиза? Наскоро ни казаха, че не бивало да обвявяваме всички цигани за престъпници, тъй като имало и добри хора между тях. А някои дори работели, за да си изкарат прехраната. Добре, така е. Не всички цигани са престъпници, макар престъпниците сред тях да са над 90% от цялото им миризливо племе. Можем обаче да обвиним всички арменци заради трима бандити, принадлежащи към арменския народ. Макар лично аз изобщо да не съм сигурен, че именно те са убийците. Да не стане като с обвинените за убийството на Андрей Луканов украинци? На кого служат подобни обвинения? ................................

Автор: eltimir




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28381583
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930