Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2009 20:00 - Демократична държава ли е САЩ? Д-р Дориян Александров
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1626 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.11.2009 20:11


 

Пореден повод да си задам този въпрос бе едно предаване по т. нар. "Реална телевизия", където бяха представени действията на полицията в САЩ на живо, без "редакторска" намеса. Случаят бе следният: полицията преследваше невъоръжен крадец на автомобил и го приклещи на един паркинг, като му затвори пътя с две коли. Той се опита да маневрира и да избяга на ниска скорост, като пряко не застрашаваше никого. Независимо от това, петимата полицаи, които бяха обградили автомобила, хладнокръвно разстреляха почти от упор нарушителя и случаят приключи успешно в полза на блюстителите на реда! В други епизоди се показваше преследване на хора с хеликоптери и третирането им като животни; действията на "ловци на глави"; дивашки престрелки между полиция и граждани; разбиване на апартаментите и тероризиране на невинни хора, както и арестуването им без доказателства, а само по съмнение, че са извършили нещо незаконно.
В наводнения от урагана през 2005 г. град Ню Орлеан, военни, полиция и граждани са
разстрелвали без съд и присъда, мародери и крадци в разбити магазини. В някои градове на Средния Запад и щата Калифорния все още има следи (изгорели сгради, разрушена инфраструктура и обезлюдени цели квартали) от сериозни сблъсъци между граждани и полиция, станали преди години. Подобни действия едва ли имат нещо общо с демокрацията и ми напомнят за дивите следвоенни комунистически режими в Източна Европа, бившия Съветски съюз или ционисткищ режим в Израел.
През последните десетилетия сме свидетели как подобна "демокрация", само че в международен мащаб, се изнася от световния жандарм САЩ, по целия свят, предизвиквайки войни, геноцид и разрушения. За подобен "износ на революция" пледираха навремето червените вождове от Кремъл и интернационалистите от Коминтерна, а обществена тайна е, че тези схеми и разрушителни идеи идваха от едно и също място и бяха поръчвани от едни и същи хора - Архитектите на Новия световен ред.

("Великата" октомврийска болшевишка революция е извършена от завърналите се с кораб, от САЩ, руски емигранти - евреи, начело с Троцки (Бронщайн), който е бил подготвен да е бъде еврейският месия - антихрист, който да завладее и да пороби за евреите, целия свят, започвайки от Русия! Тази еврейска ударна бойна група, от около 300 души, начело с Троцки, е тръгнала от Ню Йорк с кораб, пълен с оръжие, боеприпаси и чекистки униформи с червени петолъчки. Финансирана е от американските банкери - евреи и от президента на САЩ. Корабът, заедно с "пасажерите" е бил арестуван в канадското пристанище Халифакс, но след натиск от преидента на САЩ и от началника на английското адмиралтейство - Чърчил, корабът е освободен, заедно с евреите - превратаджии. Другата, по-малка еврейска ударна група, е финансирана от германските банкери - евреи. Тази втора група, начело с Ленин, тръгва от Швейцария с брониран влак и безпроблемно преминава фронтовите линии, за да се съберат в Петербург, с групата на Троцки. Ленин, по майка, е евреин и говорел свободно еврейския език - идиш!)
След като хвърли двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки през 1945 г., убивайки близо 450 000 цивилни японски граждани, американското фашизоидно правителство продължи в същия дух да тероризира народите по света, опитвайки се да им наложи своята идея за "демокрация". Заслугата за хвърлянето на двете атомни бомби в Япония принадлежи на масона Хари Соломон Труман, неговите еврейски съветници и хора от правителството. Показателен е фактът, че след този сатанински акт, Труман е повишен на 19 октомври 1945 г. от неговата масонска ложа (Канзаска Източна Долина, Шотландски ритуал) в най-високата 33-та степен - "Високопочитаем", както сочи неговото масонско досие.
След края на Втората Световна война по заповед на ген. Айзенхауер във военнопленнически лагери из Германия по най-дивашки начин са избити над 1 милион германски военнопленници! Тези данни излязоха наскоро от разсекретени американски, английски и руски архиви. Айзенхауер е човекът, който нареди бомбардировките над София и който предаде Балканите, Източна Европа и България на комунистическите касапи от Москва. Той организира и фарсовия Нюрнбергски процес, който трябваше да прикрие истината за започването на войната и да съчини митовете за гоненията на евреите. Хора като него и Хари Труман по време на войната затвориха в концлагери из САЩ около 300 хиляди японци - американски граждани - под предлог, че са "вражеско население". Същите лагери и до днес се намират в постоянна готовност да приемат до 1 милион лагеристи при нужда.
След десанта в Нормандия  и след капитулацията на Германия, Айзенхауер натиква над 2 милиона и 250 000 германски военнопленници в концентрационни лагери и е пряко виновен за смъртта на половината от тях. Те са били изтезавани от палачи-евреи с ток, кастрирани и убивани по най-варварски начин, включително чрез извършване на медицински експерименти над тях. (По свидетелство на евреин, който е бил офицер по време на войната, истинските лагери на смъртта са организирани, след войната, от САЩ, за избиване и измъчване на "гоите", с методите, приписвани на д-р Менгеле) Над 300 000 цивилни германци са изпратени от Айзенхауер в Съветския съюз на принудителен робски, нечовешки труд и повечето от тях измират още по пътя.
До есента на 1944 г. над 4 милиона руснаци, българи, казаци, украинци, беларуси, германци и други бягат от убийците на Сталин в Западна Европа да търсят спасение. Веднага след войната, по заповед на Айзенхауер и Чърчил, те са върнати обратно в "руската зона" (според договорките от Ялта и Техеран), където една част са разстреляни, а друга са изпратени в сибирския ГУЛАГ за бавно и мъчително унищожение. (Според съвременната официална руска телевизия, Айзенхауер (западът) е предал на СССР - 5 милиона души, набедени че са съветски граждани. Съдбата им е описана по-горе!)

По времето, когато Айзенхауер е президент, той издава стотици заповеди за политически убийства (изпълнени от агенти на ЦРУ) на лидери на суверенни държави по целия свят. За тези потресаващи факти на американската "демокрация" обаче упорито се мълчи, а в официалните учебници по най-нова история няма нито дума!
Действията на Айзенхауер са част от плановете "Моргентау" и "Килхоул" (вид средновековно мъчение), които са разработени от ционистите в американското правителство: Хенри Моргентау (финансов министър при Рузвелт), Хари Декстър, Бернард Барух (съветник на Рузвелт), Самуел Розенман, Стефан Уайз (основател на Американската ционистка организация и Световния еврейски конгрес), Джеймс Пол Вартбург (бивш комунист, ционист и шеф на информационната служба), Джон Шиф, М. Фелдман, Е. М. Вартбург, Самуел Рифкинд и др. Зловещият план "Моргентау-Уайт" е съгласуван със Сталин и другия масон и "архитект" - Чърчил. Той е предвиждал следвоенното окончателно разрушаване на Германия като държава, а една от целите на този план е била физическото унищожение на не по-малко от 20 милиона германци след войната.
Част от плана е изпълнена, но по-късно - с оглед на икономически изгоди (финансово заробване на Германия и други европейски държави) - става известна като "плана Маршал". Под ударите му не попадат само Финландия и Швейцария, които тактично отклоняват американските заеми за следвоенно възстановяване. Същото днес се прави в Ирак и Афганистан, и по същество представлява кредитиране на американското правителство, в стремежа му да се освободи от безконтролно печатаните от Федералния резерв "зелени хартийки" - долари, без златно и стоково покритие.
От Втората световна война до днес "Архитектите" в САЩ организират десетки локални войни и конфликти, в които загиват милиони хора. По-важните от тях, в които участва американската армия и по същество представляват военни престъпления и геноцид, са:

u Окупацията на Япония,
1945 - 48 г.;
u Филипините, 1948-53 г.;
u Корея, 1950-53 г.;
u Виетнам, 1964-73 г. (избити над 3 милиона виетнамци);
u Лаос, 1964-73 г.;
u Доминиканската република, 1965-66 г.;
u Израелско-арабската война, 1967 г.;
u Спасителната операция при Маягуес, 1975 г.;
u Салвадор, 1979-92 г.;
u Иран (опит за спасяване на заложници), 1980 г.;
u Ливан, 1982-84 г.;
u Гренада, 1983 г.;
u Либия, 1986 г.;
u Танкерната война в Персийския залив, 1987-88 г.;
u Панама (свалянето на Нориега), 1989 г.;
u Ирак (Войната в Залива), 1991 г. - (избити над 200 000 иракчани);
u Сомалия, 1992-94 г.;
u Югославия, 1999 г.;
u Афганистан, 2001-2006 г.;
u Ирак, 2003-2006 г. - (избити над 350 000 иракчани).


 

Автор: slivenplus

...............

Добавките в червено, са от Григор Симов
 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315650
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031