Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2009 12:29 - Десети ноември - Лъжата на века. Автор: eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1336 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 10.11.2009 12:33


Взех текста от коментарите на нюз.бг. Според мен написаното е напълно вярно и много точно казано. Копирам го без промени. Копирам го и се радвам, че все повече хора почнаха да проглеждат за Истината.
Лъжата на века! Подигравка с тези достойни хора, които (неволно) създаваха, рай за мародерите и мутрите, напразни надежди и мизерия... Няма здравеопазване, социалните помощи са подигравка, законите обслужват т. нар. малцинства и мутрите, който казва истината е застрелван показно, свободният печат и телевизия са мит, деградацията на обществото е жестока, ограбването продължава, десетки хиляди са просяци и живеят в мизерия, възрастните хора са като в концлагер......
ДемоКРЕТЕНацията, комуАНАЛизма, ЮДЕОфашизма, КАПУТализма, са една и съща подигравка с различни имена. Лошото е, че след 20 г. сме 3 пъти по-зле (почти) във всяко едно отношение, защото големите фирми не плащат реални данъци, от които да се пълни хазната. Всичко е псевдо и неистинско, и не е както трябва да бъде, капитала обслужва мафията, която е начело на държавата. Театър. КомуАНАЛизма все още не си е отишъл, напротив сроди се със КАПУТализма и се роди демоКРЕТЕНацията !
Айде със здраве! 


Автор: eltimir




Гласувай:
5



1. eltimir - Дорпълнение
10.11.2009 15:51
И още няколко мнения, от други форуми:

„ragouvesti
Сега като чета тези неща ми става смешно и тъжно.
Не съм и никога не съм бил комунист, ама тия педерасти ми говорят за бай Тошо. Бе мама ви да (цензурирано), всички станахте милионери на гърба на отрудения народ. Комунисти, седесари, ендесевисти - всички направихте така, че един педал да е мултимилионер, а хора работили цял живот да нямат пари да си платят тока (щото от парно те отдавна са се отказали). България е съсипана държава, където грозде от Чили е по-евтино от домати от България (на Станишевчето номерата). На Бате Бойко дупе да му е яко, щото сега ще бере плодовете на комунистите. Вчера бях в аптеката и аспирина от 0.80 ст. станал 1.30 и аптекарката ми каза - комунягите дигнаха цените на лекарствата, за да може ББ да се чуди откъде му е дошло. 20 години и живота ми изтече в отново очакване на "светлото бъдеще"?
(цензурирано) ни и това си е.
Сега разбрах как се става фашист, комунист, или нацист - просто на човек му идват такива мислички - всички тези педерасти до стената.
Давай Бате Бойко, ама не ми пука кого ще вкараш в затвора, а дали ще почна да живея по-добре.
И искрено се надявам.
Просто вече нямам време.”
„Илия Запрянов
ragouvesti , не се ядосвай, ще се разболееш. Помня го 10 ХІ 1989. Това беще един театър, точно такъв, какъвто го описа Петър Междуречки преди малко по Канал 1. Иронията и глупосjта на всичко това е, че Жельо Желев сега ни обяснява прехода. Този екземпляр Желев през 1990 годrkd в едно свое интервю в Париж заяви в прав текст : Да, аз съм марксист и ще си остана такъв! Ето, това е "флагмана" на прехода! Жельо е една гротескна карикатура на прехода, при това га направиха Президент на РБ.
Вижте кво ще ви кажа : Нямаша, ама няма никакъв преход и все още нямаааа! Каквито бяхте - такива ще си останете бре хора!”
Имах късмета да се запозная с Илия Минев. През 1991 г пътувахме в едно купе във влака от София до Септември. През цялото време си приказвахме. Каза доста интересни неща. И тъжни.”

„БулаваSSNX30 | 10.11.2009 08:59
Основната теза, която съм отстоявал в този форум и ще продължа да го правя, вкл. и с оглед на днешната дата, е: да си седесар днес и в малко по-далечното минало говори, че си човек поначало безотговорен, или с психични отклонения, или умствено недоразвит. Нямам друго обяснение за хората, които от 20 г. приветстваха, неистово и подскачайки като пияни маймуни, тоталната разсипия на Родината им от западните Велики сили. Ония очевидно много добре знаеха какво правят с нас, прикривайки го с приказки за "демокрация" и "приватизация". Унищожаваха ни без бой, с наше доброволно съгласие, и отново в името на "светлото бъдеще". Но непростимо е че от почти детска наивност, дълго продължило безгрижие и под натиска на най-упадъчните обществени елементи, ние, останалите свестни българи, които не се поддадохме на еуфорията за "лесно забогатяване" и останалите лъжи на западняците, не можахме по никакъв начин да предотвратим ужаса на събитията, превърнали България в мизерна страна, с народ без самочувствие - изобщо един разграден двор. Срам ме е, плача от мъка, че нещата се случиха така!!!”

Да, хубаво е, че почнахме да мислим. Още по-хубаво ще е, ако не се страхуваме да изречем и изпишем онова, което мислим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312178
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031