Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2009 18:58 - Заговорът на Сатана. НАСТАВЛЕНИЕ ЗА ВСЯКАКВИ СЛУЧАИ В ЖИВОТА...
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1013 Коментари: 0 Гласове:
1



Евреи! Обичайте се един друг, помагайте си.
Помагайте си един на дрруг, даже ако се ненавиждате един друг!

Нашата сила е в единството, в него е залога на нашите успехи, нашето спасение и процъфтяване. Много народи са загинали в Русияния, защото не са имали ясна програма за действие и чуството за лакът. Може би поради чуството за колективизъм сме преминали през векове и народи, съхранили сме се, приумножили сме се и сме укрепнали.

Единството е цел и средство за достигане на целта. Ето в какво е смисълът, това към което трябва да се стремим. Всичко останало е производно, което ще дойде от само себе си.

Помагайте си един на друг, не се бойте ако ви нарекат националисти, не се бойте от протекционизма – това е нашият главен инструмент. Нашият национализъм е интернационален и за това е вечен. В него, вратите са отворени за евреите от всички националности, всички вероизповедания, всички партии. Истинския интернационализъм е само този, кръвно свързан с еврейството – всичко останало и провокация и измама. Широко привличайте хората, близки по кръв, амо те ще осигурят желаната атмосфера.
 
Формирайте своите национални кадри. Кадрите са светая светих. Кадрите решават всичко. Кадрите днес са нашето утре. Всяка лаборатория, всяка катедра, всеки институт трябва да станат ковачница за нашите национални кадри.

Гответе еврейската младеж да приеме щафетата на поколенията. Нека всяко поколение неевреи да се сблъсква с нашата дълбоко ешалонирана отбрана. Всеки път когато от сцената си отива старото поколение, на негово място трябва да стъпи по-мощната кохорта на благовременно подготвените и окрепнали млади евреи, за това е необходимо колкото се може по-отрано да се издигат на ръководни длъжности нашите млади хора, доказвайки тяхната зрелост и гениалност. Дори ако това не е така, те ще съзреят на заетата от тях длъжност. Който е във власта, той е прав. Ние трябва да предадем на нашите деца повече от това, което сме приели от бащите си, а те, съхранявайки и приумножавайки приетото, ще го предадат от своя страна на потомците. В приемствеността на поколенията е нашата сила, нашата стабилност, нашето безсмъртие.

Светът е жесток, в него няма място за филантропия. Всеки народ е ковач на своето щастие. Не е наша работа да се занимавеме с руските национални кадри. Ако те не мислят за себе си, защо ние да сме длъжни да мислим за тях? Не вземайте пример от руснаците и арабите, които живеят съзерцателно, надявайки се на случая. Не чакайте милост от природата – нашата задача е да си вземем полагащото ни се.

Създавайте свои колективи и от тях изтласквайте неевреите. Помнете: вие сте високоплатени, влиятелни, на печаливши длъжности – всичко това е наш национален доход. Помнете, че всеки неевреин, дораснал до нашето равнище, може да заеме място, което би могло да принадлежи на някой от нашите. Ние създаваме колективи за това да не могат гоите да ни попречат да живеем по своему. Нека гоите да си създават свои колективи, това едва ли ще им се отдаде, те ще се изпокарат преди да успеят да създадат нещо, а ние ще им помагаме в това.
 
Руснаците не са способни да мислят в дълбочина, да анализират и да правят дълбоки обобщения. Те приличат на свинете, които живеят, заровили муцуна в земята, не подозирайки, че има небе. Те възприемат всички явления твърде повърхностно, твърде конкретно, те не виждат фактите в тяхната последователност, в тяхната връзка, те не са способни да мислят, обобщават и да се абстрахират. За тях всеки случай е само случай, колкото и често да се сблъскват с него.

Нашата идеология, по принцип, е противоположна на идеологията на гоите.

Те казват: „По-добре по-малко но по-добро”.
Ние казваме: „По-добре повече и по-добро”.

Те казват: „По-добре да бъдем бедни, но здрави, отколкото богати и болни”.
Ние казваме: "По-добре да сме здрави и богати, отколкото бедни и болни”.

Те говорят: „Да се отдава е също толкова приятно, колкото и да получаваш”.
Ние казваме: „Да отдаваш може да е и приятно, но да получаваш е и полезно”.

Те казват: „Направи го по законен начин – това е твой дълг”.
Ние казваме: „Направи го въпреки закона и аз ще ти се отблагодаря”.

Те казват: „Да победим или да умрем”.
Нашият девиз е : „Победа заради живота, но живот заради победата”.
(За какво ни е победа ако няма живот? Горчивината от поражението трябва да се преживее – всичко ще отиде при онзи, който умее да чака.)
 
Всичко, което знаят и умеят те, го умеем и знаем и ние. Това което знаем и чустваме ние, не е нужно да го знаят и чуствуват те. Всичко което имаха те е техния предел. Всичко което имаме ние е наше средство за постигане на повече. Всичко онова което те имат днес е наше отдадено им за временно ползване. Наша задача е да си вземем от тях онова което ни е завещано от Бог.

Руснаците са упорити, но те не обладават достатъчно упорство за достигане на целите. Те са лениви, затова винаги бързат. Всички проблеми се опитват да решат от раз. Те жертват малкото, заради голямата решаваща задача на победата. Но такава победа или изобщо не идва, или побеждавайки, те се оказват около разбитото корито. Ние изповядаме тактиката на малките победи, макар че не сме и против голямите. Малката победа също е победа.

Руснаците не умеят да ръководят, а също и да се подчиняват. Те са генетически саботьори. Руснаците са завистливи, те ненавиждат своите събратя, когато те изпъкват в сивата маса. Дайте им възможност да разкъсат на парчета тези изявили се хора и те с удоволствие ще го направят. Винаги бъдете арбитри, заемайто позиция на миротворци, защитавайте „нещастните”, против които се е опълчила тълпата, но само дотолкова, че да изглеждате добър и обективен. Малко издръжливост и вие ще заемете мястото на този, когото току що са разтерзали. Когато двама руснаци се бият – печели евреинът. Насъсквайте руските един срещу друг, възбуждайте в тях завист един към друг. Правете го под прикритието на доброжелателност, незабележимо и тънко. Нека се бият помежду си, а вие винаги бъдете арбитр.

Руснаците не умеят да живеят и да поставят пред себе си задачи. Ние поставяме пред тях ефимерни задачи, а те се опитват да ги решат. Руснаците не умеят да молят, считайки го за унижение, а при това са унижени и бедни. Ние казваме: „Всяко унижение е благо, ако носи изгода.” Заради достигане на целта може да се унизиш, като го правиш с достойнство. Няма аморални неща, ако те способстват за утвърждаване и процъфтяване на нашия народ. Целта освещава средствата.

Руснаците са глупави и груби. Своята глупост и грубост те наричат честност, порядъчност и принципи. Неумението да се приспособяват и променят своето поведение в зависимост от ситуацията, отсъствието на гъвкъв ум те наричат „да бъдеш самия себе си”, „принципност”. Гоите са глупави и груби дотолкова, че не умеят даже да лъжат. Своята примитивност и глупост, те съща така наричат честност и порядъчност, макар по своята природа да са лъжливи и безчестни. Свойствената им примитивност, те в древни времена са наричали варварство, в средните векове – рицарство, а по-късно джентълменство. Заради празни принципи те са завършвали живота си със самоубийство. Нека да продължават да го правят.

Те са ограничени в своите възможности и затова залагат ограничения във всичко. Ние казваме: „Възможностите на човека са безгранични, тъй като той се държи в съответствие с обстоятелствата!”

Постоянно помнете за пределите, които си поставят гоите, тяхното мислене е закоравяло в тези предели. Те не са способни да излязат извън тях. В това е тяхното нещастие, в това е нашето преимущество. Говорете и постъпвайте така, както това не се допуска от тяхния морал, както не го допускат тяхните понятия. Правете това което им се струва невъзможно, невероятно. Те няма да повярват в това, че вие сте способни на думи и на дело да направите нещо на което те не са способни.
 
Говорете и постъпвайте уверено, напористо и агресивно, обезкуражаващо и зашеметяващо.Повече шум и словесен разкош, повече непонятно и наукообразно. Създавайте теории, хипотези, наравления, школи, методи реални и нереални, колкото по-екстравагантно, толкова по-добре! Нека не ви смущава, че те никому не са нужни, нека не ви смущава, че за тях утре ще забравят. Ще дойде нов ден. Ще дойдат нови идеи. В това се изразява могъществото на нашия дух, в това е нашето самоутвърждаване, в това е нашето превъзходство. Нека гоите да плащат по нашите полици. Нека да си блъскат главите в търсене на рационалното зърно в нашите идеи, нека търсят и намират в тях това, което там няма. Утре ще им дадем нова храна за техните примитивни мозъци.

Не е важно какво вие говорите, а как го говорите. Вашата самоувереност ще бъде възприемана като убеденост, амбицията – като възвишеност на ума, маниера да се поучава и поправя – като превъзходство. Завъртявайте им ума, вдигайте нервите им. Подавяйте волята на тези които ви възразяват. Компрометирайте изявените и обичащите да говорят, насъсквайте самолюбието на тълпата към скептиците. В беседите и споровете ползвайте риторически прийоми, които са на границата на приличието.

Питайте за фамилията, местоработата, длъжноста на съмняващите се и възразяващите. Това като правило ги шокира и плаши, и те отстъпват. Изисквайте отговори, а като ги получите, твърдете без да ги анализирате по същество: „Това не е така, това съвсем не е така!”

Ако който и да било умник, се опита да ви разобличава, останалите няма да го слушат и ще го осъдят, поради това, че разобличавайки вас, той би ги уличил в глупост, а това тълпата не прощава.

Ако руснака се опита да се прояви, да привлече към себе си внимание, създайто в този момент повече шумови ефекти, тропайте с крака, станете и ходете, размествайте столовите, смейте се, разговаряйте, мърморете си под носа, кашляйте и се секнете, прекъсвайте изказванията, разговаряйте, шегувайте се и т.н. Създавайте на руснаците множество малки, дразнещи неудобства, които те осъзнават не веднага. Слагайте ваши предмети на техните вещи, настъпвайте ги по краката, дишайте им в лицето, разговаряйте предизвикателно и гръмко. Нека те постоянно да усещат вашия лакът между ребрата си. Руснаците нямя дълго да издържат на това. За да избегнат скандала, те си отиват и освобождават мястото за вас. За особен шик те смятат, отивайки се да хлопнат вратата зад себе си. Дайте им тази възможност. Вежливата наглост – това е нашия девиз.
 
Обвинявайте в антисемитизъм тези, които се опитват да ви разобличат. Залепвайте им етикета на антисемити и ще видите с какво удоволствие останалите гои подхващат тази версия. Изобщо вички руснаци са антисемити, но веднага след като залепите този етикет на един от тях – то той става беззащитен, тъй като всички ни го подхвърлят в жертва и унищожавайки го със своите ръце. А ние ще поставим печат на следващата жертва.

Залагайте на състрадателноста на руснаците. Представяйте се за бедни и нещастни, предизвиквайте към себе си жалост и симпатия, разпространявайте слухове за народа – вечен страдалец, за гоненията в миналото и дискриминацията в днешно време. Тактиката на „бедния евреин” е проверена в хилядолетията. Нека руснаците да имат по-малко от нас, все едно те ще ни помогнат да имаме повече.. Руснаците обичат да са благодетели и покровители, всеки нищий се стреми да бъде благодетел, тъй като това го възвишава. Великодушието при тях е толкова повече, колкото по-малка е възможноста да се реализира. Вземете от тях това, което могат да дадат: от шугавата овца – макар и щипка вълна!
 
Пречупвайте всички явления през призмата на нашите интереси, всяко явление разглеждайте задължително от гледната точка на вредата или ползата, която това би донесло на евреите.
 

Информирайте се един друг за всичко, което би ни донесло вреда или полза.
Информацията – това е светая светих!

Парите, кадрите и информацията са трите кита на които се основава нашето благополучие.

Свещенно задължение, дълг на всеки евреин е да осведоми друг евреин, за това, какво възнамеряват да предприемат гоите. Днес ти помогна на мен – утре аз ще помогна на теб – в това е нашата сила.
 
Бог ни е завещал да владеем света – и ние го владеем. Наша задача е да задържим този свят в наши ръце. Дръжте в своите ръце средствата за пропаганда и информация: печат, радио, телевизия, кино. Нужно е за напред да проникваме в апарата за партийно и държавно управление. По всеки един въпрос, формирайте обществено мнение, с оглед нашите национални интереси. От всяка дреболия може да се направи проблем, а от проблема – дреболия. Нито един обществен процес не бива да се оставя на самотек. Ако той не ни носи полза, спирайте процесите или ги насочете против нашите врагове – гоите. Всяко начинание, трябва да се оглави от нас, за да го водим в нужното направление.
 
Бъдете във всичко лидери, стремете се във всичко да бъдете първи! Възпитавайте в себе си характер на ръководител ежечастно, ежеминутно, даже за дребните неща в ежедневието. Не отстъпвайте за нищо, старайте се да не отстъпвате даже в дреболиите: било то място в обществения транспорт или на опашката в магазина.

Във всеки колектив, вземайте власта в свои ръце и управлявайте в наш интерес. Административната и творческата част от производствения процес сме длъжни да осъществяваме ние. Нека гоите да следят за чистотата на работните помещения и да охраняват плодовете на нашия труд. Нека те не бъдат по-високо то портиери или чистачки.

Към трорчество, по изключение, могат да се допускат гои от не руски произход. Не допускайте там руснаци! Това ще ни се натяква винаги. И не се безпокойте да ви нарекат националисти: илюзията за интернационализма ще ни бъде обезпечена от наличието на лица със смесена националност. С примеси на еврейска кръв или в най-лошея случай представетели на националните малцинства. Ако при вас има вакантна длъжност, вземайте само евреин.

Ако не можете да го направите, закрийте вакантната длъжност. Ако не можете да направите нито едното от двете – назначете азиатец. Ако няма такъв, назначете поляк, украинец или в най-лошия случай – беларус – и те си имат свои сметки за уреждане с руснаците. След известна обработка, те могат да станат наши съюзници. Всички те са антисемити само в своите родини. В Русия на тях им е по-изгодно да са интернационалисти.. По този начин, те си осигуряват необходимата жизнена сфера за съществуване. Използвайте това.
 
Не разрушавайте открито паметницити на руската история, но и не го възстановявайте. Ще минат години и те сами ще се разрушат. А хулиганите и „любителите на старини” ще ги размъкнат тухла по тухла. Правете се че не забелязвате това, заети с решаването на големи народо-стопански задачи. Народ без история е като дете без родители, от него може да се направи всичко, което е необходимо, да се заложи в него свое усещане за света, свой начин на мислене.

По този начин могат да бъдат обезличени цели народи: отначало те се лишават от история и традиции, а след това ние ги формираме по свой образ и подобие.
 
Дръжте под непрекъснат контрол всяка крачка на влиятелните и перспективни руснаци. Не им позволявайте да се уединяват или обединяват. Не допускайте между тях никакви преки или тесни контакти, техните контакти рябва да стават чрез нас и с нас. Това е информация, това е влияние. Не им позволявайте да обсъждат никакви въпроси в наше отсъствие. Там където има двама руснаци, трябва да има задължително поне един евреин. Бъдете вездесъщи.

Ако не е възможно да се блокират или „засушат” перспективни руснаци, направете от тях управляеми. Привличайте ги в своите компании, създавайте около тях плътно обкръжение от евреи, лишавайте ги от възможни контакти и познанства, които не минават през вас. Принуждавайте ги да се женят за еврейски жени. И едва след това им откривайте „зелена улица”. Не се бойте от тях, техните деца все едно ще бъдат наши. Който и бик да е скачал, теленцето ще бъдат наше.

Помагайки на руснаците, вие внасяте общ принос в делото на нашата еврейска община. От тук нататък тяхната заплата е наш национален доход. Заради своите деца, те ще загубят своите „граждански права” чуства и ум. Във всеки случай, те не могат да бъдат антисемити. Съжителството с еврейската жена е един от способите за въвличане на талантливи руснаци в сферата на влияние на нашите интереси.
 
Вземайте си за жени здрави и красиви руски жени, нека те ни донесат здраво поколение, нека те да подобрят нашата порода. И така, на всеки перспективен руснак – еврейска жена или приятел. Ако всеки руснак изтегли след себе си макар и по един евреин, то всички ще бъдем устроени.

Давайте им подкупи, правете им подаръци, сипвайте им коняк или водка, а най-добре абсолютен спирт. За дреболии и жени те ще продадат всичко, и своята Русия също.

И последен съвет. Бъдете бдителни, испанската инквизиция и немския фашизъм не трябва да се повтарят. Гасете в зародиш всеки опит да ни противопоставят на обществото, унищожавайте антиеврейските тенденции в самото начало, в какъвто и вид да възникнат. Фашизмът зрее незабележимо у всички народи. За наше щастие, различните народи стигат до това в различно време и под различни наименования.

Изкупувайте, похищавайте и унищожавайте, не допускайте преиздаването на произведения, разкриващи нашата тактика и стратегия, представящи евреите в лоша светлина. Народите на гоите не трябва да помнят и знаят фактическите причини за еврейските погроми и гонения, по тези въпроси те трябва да знаят само нашата трактовка.
 
Особено внимание отделяйте на непокорните и упоритите, които не искат да склонят глава пред нашето превъзходство, не искат да работат за нас и противодействат на нашата практика и политика.. От такива хора, рано или късно произлизат антисемитите. Не позволявайте от малките антисемити да произлязат големите погромаджии! Нека те в зародиш да се задавят със своите упорстващи идеи за национално достойнство. Разобличавайте ги, компрометирайте ги по всякакъв повод и под всякакъв предлог, опълчвайте се против тях с всякакви налични средства. Докато те са сами, те не могат да устоят на нашия натиск.. Нека те да са хиляди пъти прави в своите подробности – все едно те са виновни, като ни пречат.

Разпространявайте против такива инати всякакви компрометиращи слухове, създавайте им съмнителна репутация. В края на краищата от тях ще започнат да се опасяват, същите тези които ги подържат, тези които добре ги познават, които са имали за тях добро мнение. Лишавайте ги от връзки и контакти, лишавайте ги от възможност ефективно да работят. Поставяйте под съмнение целесъобразността на направеното то тях или заеманите от тях длъжности. Изолирайте ги, насъсквайте против тях тълпата, лишавайте ги от влиятелни позиции в обществото. Провокирайте ги към конфликт. Унижавайте ги, игнорирайте ги, обиждайте ги с несправедливи наказания и поощрения, а когато те протестират, обвинявайте ги в неподчинение, в нарушение на субординацията, неприспособимост и склонност към клюкарстване.

Изправяйте ги пред общественоста и администрацията, мъкнете ги в партийните комитети, милицията, ако е възможно и в съда.

Ако сте по-старши, обвинявайте в нарушение принципите на почитанието към по-старшите, ако сте в еднаква възраст, обвинявайти ги в нарушение принципите на братството и задължително интернационализма. Ефикасноста на тези прийоми е проверена от много поколения, така постъпват всички, така наречени, „експлоататори” подтиквани от необходимостта да държат народите в подчинение. Главното е да се обвинява – нека те да се оправдават. Този който се оправдава е наполовина виновен. Ако е възможно, подвеждайте под техните действия политическа платформа, пишете за тях доноси и анонимки, обвинявайте ги в антиобществено поведение и икономически саботаж. Провокирайте ги към изказвания против държавната власт, а след това ги унищожавайте с помоща на държавната власт.

Правото на превилегии и спокоен живот получава само този, който покорно следи за нас и заедно с нас. Този, който иска да върви по свой собствен път е потенциално опасен и трябва да бъде лишен от всякаква подкрепа и средства за съществуване.

Или нашия порядък, или пълна дезорганизация. Там където минават без нас, трябва да бъде пълен хаос. Правете така, че безпорядъка да продължава до тогава, докато измъчените гои, в отчаяние, не помолят да вземем нещата в свои ръце и да им осигурим спокоен живот.

Гоите трябва да работят под наше ръководство и да ни носят полза. Този който не ни носи полза, трябва да бъде изгонен. Извън нашите интереси няма обществена полза.! Който не е с нас е против нас! Око за око! Зъб за зъб! Така ни е учил Моисей, така са живяли нашите предци. Така ще живеем и ние. Мъстта е свещенно чуство, то възпитава характера, утвърждава човека. Изтръгнете от себе си чуството за покорност и смиреност към тези които ви обиждат. Лозунгите за християнско милосърдие, смирение, унежение и самоотричане оставете на глупавите гои, те са достойни именно за това. Сред гоите проповядвайте и насаждайте християнските „добродетели”, а сами оставайте вътре в себе си непримирими и твърди. Бъдете непримирими към нашите врагове! Ако вие им простите малка обида днес, утре те ще ви нанесат по-голяма. Не привиквайте към обидите и отбивайте у другите всякаква охота да ви ги нанасят.

Нека гоите да се убеждават един друг за внимание, умереност и гъвкавост в отношенията си към вас. Нека те внимателно да сдържат нашия натиск. Ние сме длъжни да действаме решително и бързо, поставяйки ги пред свършен факт. Нека те после да водят дълги и безплодни дискусии против нашите методи, у тях няма дя има оръжия. Нека те чрез волево решение да свършат нещо, докато се усетят, договорят и го направят, ние ще сме направили десет по-важни неща. Нека тяхната съпротива да бъде за нас необходимия стимул, а не спирачка. Тяхното противодействие ни е необходимо за подържане на боевия дух и готовност, но нищо повече.
 
Никога не отслабвайте натиска. Колкото по-твърда е съпротивата на гоите, толкова по-големи са нашите разходи, толкова по-висок трябва да е нашия приход и нашите натрупвания. Нашата днешна печалба, трябва да покрива възможните бъдещи загуби при погроми, които от време на време стават във всяка страна. Нека гоите днес плащат за това, което биха могли да си вземат от нас утре. Ние трябва винаги да сме готови да избегнем гнева и ненависта на гоите. Трябва да се преместим там, където ще ни приемат с оглед оживяване на икономиката на гоите с нашите капитали. Периодичните смени на страните в търсене на благоприятни условия за съществуване е част от нашата стратегия. В това се заключава символът „Вечния жид” – Агасфер – непрестанния оптимист и вечен странник.

Но да се оттеглим, трабва ако се наложи, не болни или бедни а здрави и богати. Парите - това са нашите крака.

Изместваме центъра на нашата тежест там където предварително са преведени нашите пари, нашия капитал.

Окрепнали материално в страните на разселване, събрали там своята дан, от време на време ние се събираме на земята на нашите предци за това да укрепим нашия дух, нашите сили, нашите символи, нашата вяра и единство.

Ние се събираме за да се разпръснем отново. И така за векове.

 
Тел Авив
1958
 
 

Текста на този памфлет е взет от книгата

"БАРС" Москва, 2005
Игор Василевич Белый
Заговор Сатаны. С.264,
Документална повест

ISBN 5-85914-096-7
 
За автора на книгата:

Армейски генерал Георгий Василевич Жеребчиков, два пъти герой на Съветския съюз
д-р по философия
д-р по история

Зам. Началник на СВПК на СССР




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312390
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031