Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2009 13:26 - Кого обслужва медийната свинско-грипна истерия? Автор: nesstor
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1418 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 18.11.2009 13:34


И второкурсник по специалността "Вирусология" ще ви каже, че някакви си там ваксини срещу вируси не може да има. По простата причина, че това НЕЩО, което е на границата между живата и нежива природа, вирусът, толкова бързо се мени, че ако намериш някакво противоотрова срещу даден негов щам в момента...

Кого обслужва медийната свинско-грипна истерия?

През последните 20 години застуди ли се времето, завали ли малко сняг и медиите вкупом изпадат в истерия: там пътищата не били разчистени, тези и тези училища,
и здравници не били отоплени, защото нямали пари, грип,грипни ваканции, има ли достатъчно ваксини по аптеките, консултации с лекари по въпроса и т . н. 50 процента от информационните блокове на медиите са запълнени с тази медийна истерия, която говори за дефицит от друга по-важна информация . Не, че не трябва да ни информират по горните въпроси, но това е така преекспонирано, че си е чиста проба психотормоз. Сякаш перманентния стрес , като последица от безпаричието и сиромашията ни не е достатъчен, за да луднем окончателно.
 Ето и тази зима. От сутрин до вечер току слушаме за т. нар. свински грип, колко жертви бил вече взел у нас и по света, стигат ли ваксините и тям подобни. Съвсем определено считам, че медиите се сякаш спонсорират от фармацевтичните концерни, за да трупат те нечувани печалби чрез всяване на паника и реклама на илачите им, които уж били панацея срещу свинския грип. 
Отдавна съм твърдо убеден, че някои от тях произвеждат не само лекарства срещу едни или други болежки, ами и някои причинители на болести, с които впоследствие се уж борят. Пазарна икономика, брат ми: няма ли търсене, създай си го! В името на печалбата, т. е. на Мамона. 
Неотдавна силно се зарадвах, когато намерих потвърждение на тази моя хипотеза в лицето на австрийската разследваща журналистка Джейн Бургермайстер, която ни повече ни по-малко обвинява: Обама, Буш, Сорос, Рокфелер, координатора на ООН по въпросите с грипа Дейвид Наваро, директорът на фамозната СЗО Маргарет Чан, канцлерът на Австрия Вернер Файман, фармацевтичните концерни Бакстер, Новартис, Авир Грийн и други, че са създали биологическо оръжие във формата на свинския  и птичи грип с цел унищожаването на 5 млрд човеци по света. /Цел напълно съответстваща на Малтусианската теория за борба срещу пренаселеността на Земята и теорията за "Златният милиард"./ Изводите на Бургермайстер са потвърдени от стотици учени и журналисти. Според тях в лабораториите на концерна "Бакстер"е разработено чисто биооръжие , маскирано като ваксина срещу грипа. 
В лабораториите на "Бакстер" е бил смесен вируса на птичия грип с вирус на обикновен човешки грип, като този убийствен коктейл е разпратен по света за създаването на .... ваксина. В Полша пък друг концерн , Новартис изпробва тази ваксина върху доброволци, като доста от тях измират.
От друга страна образецът на т.нар. свински грип е на база вирусът на т.нар. испански грип неизвестно защо назован така, след като тръгва от Новата Юдея/САЩ/. Същата тази "испанка" през 1918 г. отнема живота на 100 милиона души по света. А този вирус/на "испанката" / наистина е бил възстановен през 1998 г. благодарение на щатския патолог Йохан Хултин, който от замръзнал труп в Аляска , жертва на "испанката" го е извлякъл от него, изпраща го в Института по патология на въоръжените сили на Новата Юдея в Мериланд – седалището и на Агенцията по национална сигурност на САЩ, АНС/, където евреинът Джефри Тауфенбергер получава ДНК-кода  на "испанката", който смесва със съвременен геном на грип и получава идентичен на "испанката", съвременен такъв, който някои идиоти днес наричат "свински грип". 
И второкурсник по специалността "Вирусология" ще ви каже, че някакви си там ваксини срещу вируси не може да има. По простата причина, че това НЕЩО, което е на границата между живата и нежива природа, вирусът, толкова бързо се мени, че ако намериш някакво противоотрова срещу даден негов щам в момента, то в следващия момент вече ще си имаш работа със съвсем друг щам, срещу който предишното противоядие вече не действа... 
Че то тогава спасение няма, ще се паникьосат някои.  Не е верно. Майката- Природа, чиито деца сме, ни е дарила с имунна система. Достатъчно е само да се грижим за нея със съвсем естествени природни продукти да я поддържаме и всичко ще бъде наред- никакви изкуствено създадени болестотворни агенти няма да ни навредят. Няма да се разпростирам сами си намерете естествените "антидоти" на своите болежки и не вярвайте на рекламите на едни или други лекарства и ваксини. Ваксините самите вие може да си изработите с помощта на вашата собствена имунна система. Нужно е само повече търпение и по-дълговременно употребявани отвари от билки, чесън, кромид-лук, праз, пиперки , шипка и т. н. Нека да не хулим и забравяме още домашната ракийка и домашното винце.
И, накрая всичките тези медийни истерии и медиен психотормоз в угода на фармацевтичните концерни, с тях се осъществяват още и други цели.  Ау, "луда крава" и хората предварително, медийно паникьосани забравят за говеждото и телешкото, а производителите им фалират. Ау "птичи грип" и хората странят от пилешкото месо, а производителите му започват да фалират. Днес, ау, свински грип и хората загърбват свинското, а производителите му, както и търговците също започват да фалират. Всичко това са много подли, мръснишки медийни кампании в угода на едни и в ущърб на други, като тези в чиято угода са определено си плащат на медийните проститутки за съдействието да трупат печалби за сметка на ущърбените. Разберете, светът и животът в него не са това, което ни казват и показват медиите!! Те създават един измислен свят, който много често няма нищо общо с реалния . Те ни манипулират и зомбират, че и препрограмират. Казвам ви го като човек, който от над двадесет години е вътре в материята. Четете, гледайте и слушайте, но най-вече мислете със собствените си глави, доколкото ги имате, като инструмент на мисълта.  

  Автор: nesstor



Гласувай:
0



1. анонимен - точно затова
18.11.2009 18:33
аз телевизия не гледам и не се поддавам на масови паники... Като имаше птичи грип се лекувах със пилешка супа,сега на коледа ще си хапна хубаво българско свинско и няма да ми пука. И не позволявам да ме ваксинират за нищо. Веднъж си сложих противогрипна ваксина и след нея в рамките на 6 месеца бях здрава за точно 2 дена. Не мерси повече не искам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28352140
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930