Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2009 21:22 - 'Великите' еврейско-протестантски революции, от 16-ти век, до днес, са масови кланета на християни. проф. Столешников
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2638 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.11.2009 21:27


След клането на християните в град Мюнстер, под лозунга “националноосвободителна война против испанско владичество”, била организирана нова касапница, този път, за християните в Холандия, при завземането ъ, от изгонените от Испания, евреи.  Това е било в средата на 16 век.  Само за неколкото дни на тази “националноосвободителна” война, в малка Холандия били разрушени повече от 400 черкви (но синагогите не са пипнати, нито тогава, нито в която и да било от следващите “велики” еврейски революции)!

Следващата най-голяма до тогава, кланница на християни, предприета от Реформацията, била “Тридесетгодишна война” в Германия.  В тази гражданска война били унищожени неколко десетки милиона християни, само в едната Германия. 

Следващата голяма кланница за християни била т.н. Английска революция, или – протестантската революция в Англия, която била извършена от холандските и местните английски евреи.

Вартоломеевата нощ във Франция, за цели 200 години забавила идването на юдеизма, в сравнение с другите околни държави, но затова пък, толкова по ужасна е била последвалата  след 200 години, най-голяма  касапница срещу християни, наречена “Велика френска революция”, защото в нея са били избити огромно множество хора. 

Броят на избитите във Френската революция възлиза на десетки милиони християни, след което Франция престанала да е Франция, както и Англия, 150 години преди това, а Холандия - 200 години преди тях.  Френската революция също била “внесена” – от Англия и Холандия.  Точно под съвременния Париж има огромна гробница в която се намират неколко милиона скелети.  Всички те са от онова ужасно време.  Но “някой” не позволява на изследователите да се докоснат до тази гробница.

Но това се видяло малко на онези изверги и те се опитали още неколко пъти да повторят кланетата на християните във Франция, докато това не им се удало по времето на т.н. “Парижка комуна” – 1870 г., макар и в много по-малки мащаби и за кратко време.

Следващата свърхголяма касапница на християни е Великата юдейско-комунистическа революция в Русия 1917 г.  В нея отново били проляти огромни реки християнска кръв.  Само за първите 5 години от тази “руска” революция загинали не по-малко от 30 милиона души, а за 40 години загинали около 100 милиона населявали територията на бившата Руска империя.

След това такива революции се извършват в Унгария, в Германия, в Мексико и Испания.  В началото на 30-те години бил направен опит да се проведе подобна революция и в САЩ. 

Всичките тези революции  се извършвали по сценария от протестантската революция в град Мюнстер.  Оригиналният текст на сценария за подобни революции се намира в Стария Завет, който държали пажовете на царя на Новия Цион – Бокелсон, предшественикът на бъдещия руски цар – Лейб Троцки.

Касапниците за християни, отпочнати преди 500 години, под формата на протестантски революции, продължават с нарастваща сила и до наше време.

И сега, в началото на 21-ви век, ние сме свидетели на победата и пълното тържество на юдеизма и на Мамона.  Християнството е изтребено; мюсулманството е в процес на изтребление, а другите религии не се и броят.

Сега ситуацията на земята повтаря ситуацията от преди 2000 години, когато целият цивилизован свят се е намирал под петата на юдеизма.  Тогава Великата Римска република била разтурена и всичко се контролирало от евреите. 

Сегашната Велика Римска империя – Америка, също се намира в стадий на промяна, от републиканско, в императорско – диктаторско състояние.  Всичко се контролира от евреите.  Изход няма.

Ако Христос отново дойде на земята, той отново ще бъде разпънат от абсолютно същите хора.  Именно затова същите тези хора се опитват да разпънат режисьора Мел Гибсън, който на собствени разноски, въпреки заплахите и тормоза, направи истински филм за Иисус Христос – “Страданията Христос” (Страстите Христови).  Защото появата на този филм, макар и в орязан вид, е почти равнозначна с пришествието на Иисус Хростос.

Преди 2000 години Христос спасил нееврейското човечество от унищожение.  И казал, че пак ще дойде.  Иисус Христос прекрасно е знаел, че неговото “стадо” е абсолютно беззащитно пред силите на злото, които все едно, когато и да е, ще вземат върх, и на Него, на Иисус Христос ще се наложи да се връща на тази земя.

 

Историята с хилядолетна давност се повтаря едно към едно. 

Какви изводи трябва да направим за себе си:

Пред лицето на смъртната опасност сме длъжни да съберем духа си в юмрук.

Трябва да изхвърлим сатанинската Библия (Стария Завет) там, от където е дошла, в преизподнята.

Трябва да се концентрираме само върху чистото слово Христово, върху евангелията, и на първо място, върху евангелието на Йоана.

Стария Завет трябва да четем само за назидание. Старият Завет не е нашата религия, а е религията на юдаизма.

Именно затова онези протестантски страни, и на първо място Америка, Англия, Холандия и Швейцария, които го използват, са обречени на унищожение от същите сили, които им подложиха Стария Завет.  А пуританска Америка даже поставя Стария Завет, пред Новия.

Америка е страна на Стария Завет.  В Америка хората знаят по-добре историята на древните юдеи, отколкото историята на собствената си страна.  И затова Америка е обречена на гибел, както и останалите европейски страни, които преди 500 години са се поддали на протестантския юдеизъм.

Разбирането на Новия Завет е важно за нас, като книга, в която се намира самото слово на Христос – словото Божие, което единствено има стойност.  Новият Завет е Нов Договор, който Господ е сключил с хората, след като е разтрогнал стария договор с юдеите. 

В края на евангелието на Йоан, Иисус Христос казва че ще се върне.  Иисус е знаел че стадото му, агънцата му, хората му, са безпомощни против тази, както Самият Той я нарича – глутница вълци и кълбо змии.

Затова ще е и Второто пришествие на Иисус Христос, и Той пак ще дойде!  Но този път, не като жертва, а като съдия и изпълнител на присъдата! 

Автор: проф. Столешников,  превод Г. Симов



Тагове:   век,   Масови,   християни,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28348595
Постинги: 4298
Коментари: 7559
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930