Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2009 18:42 - забрана за провеждане на студентска демонстрация в САЩ за злодеянията на Съветския комунизъм
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.12.2009 18:44


Бил Хенеси: Университетът Вашингтон в Сейнт Луис наложи груба забрана за провеждане на студентска демонстрация за злодеянията на Съветския комунизъм, която трябваше да се проведе на 9 ноември. Според организаторите на презентацията, леви професори се опитвали с часове да убедят университетската администрация да спре тази образователната, интерактивна изложба.

image
 

Няколко по-големи студенти, от страни, които бяха роби в бившия съветски блок бяха развеселени и доволни от усилията на американските студенти.
„Доволен съм, че някой се е сетил за това“, споделя студент от една от тези страни на останалите посетители.
Няколко студенти се спряха да водят дебат с организаторите от МАС, но техните аргументи не бяха срещу добродетелите или злините на СССР, а за ползата от това обучение.
Независимият журналист Джеймс О" Кийф беше също на събитието, за да го отрази.
"Младите американци за свобода" получиха поздравления и благодарност, от един ветеран от Студената война. Както каза студентът избягал от съветския терор, хубаво е, че някой си спомня. Сигурен съм, че Белият дом ще оцени идеите на тези млади хора за новите лагери, които правителството има намерение да построи за нас.


Публикуваме и коментарите към оригиналната статия публикувана на сайта на инициативата, защото освен интересни, те са и пример за обща култура.

1.
Харесвам идеята. Смятам, че тази изложба трябва да се направи отново. Съгласен съм да се включа като доброволец в организацията и ако е нужно можем да ползваме моя камион за превоз безплатно.

2.
Слушайте ПСА по въпроса за Първата поправка по радиото. След кратка история за откритите срещи и Законите за публичността, водещият споделя, че има причина Първата поправка да е именно „правото да знаеш“
Съжалявам, но това е чиста дезинформация. Независимо колко често се повтаря. Какво се случва с „правото на свободно събиране на хора и за петиции към правителството за компенсиране на случила се несправедливост“ Знаете, че това е основата на цялата идея за „Чаеното парти“.
Ако тези студенти протестираха за някакво право на лечение за определена група, която е политически коректна, всичко щеше да е ОК. Но не и за гражданите зад Желязната завеса, които са искали освобождение от собствения си правителствен натиск.  Както се казва в Оруеловата „Животинска ферма“ - „Всички животни са равни, но някои са по – равни от други“.  Свалям шапка на тези студенти.

3.
Кои са професорите? Кажете имена.... За да знаем кои са истинските врагове на свободата.

4.
Невероятно, наистина невероятно. Как може да има на света някой, който да е против презентация за ужасите на комунизма?


Автор: slivenplus




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316842
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031